Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Vreme


  • Prijavi se, če želiš komentirati
85 komentarjev na to temo

#76 Sončna Vila

Sončna Vila
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 709

Objavljeno: 23. maj 2004, 21:39

No, danes sem pa jaz imela en tak dan kot Amis pred dvema dnevoma xcivx

Pokonci sem bila natanko štiri ure, mogoče pet, potem sem pa spet padla v postlo in spala spaaaalaaaa... noro, vmes mi je prišel sosed pozvonit na vrata, pa če bi vstala, bi ziher zletela po tleh, tako se mi je vrtelo... :wacko:

Najprej se mi je zdelo, da sem mogoče neki bolančkana, potem sem pa poštekala, da so tudi vsi drugi danes dokaj bogi in da se vsi zgovarjajo na vreme... :eek: x:Dx x:Dx evo, se pridružujem :vio: ... zdaj sem pa naspana v nulo, pa bom spet ponoči pokonci al kako... pismu, jaz sem si pa res že hotla ritem zamenjat :o|o:

Aja, pa ful nizek pritisk imam, tako da je verjetno tudi s tem kaj povezano x;)x


Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.
VILA SONCA

#77 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 23. maj 2004, 23:21

.......saj res, kaj pomaga proti nizkemu pritisku (razen kave in pravega čaja, gibanja pa to) ?

Amis, te ni sram kaj takega mene vprašat x:Dx :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx

u bistvu me res ni sram to vprašat - tud tebe ne x:Dx x;)x

contesa x:Dx x:Dx x:Dx

to me je spomnilo na vic: je prišla vdova h ginekologu zaradi težav. pa jo pregleda in pravi, da je z njo vse ok, da pa bi bilo koristno, da več sexa. pa ga gospa vpraša: a dobim na recept?
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#78 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 23. maj 2004, 23:25

ne vpliva.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#79 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 23. maj 2004, 23:33

dobro x;)x

#80 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 23. maj 2004, 23:37

x:)x x;)x
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#81 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 24. maj 2004, 09:01

Danes je pa fajn razgled :eek: , če bi bil kje v hribih bi nastale dobre fotke x^x , ampak vsepovsod žal ne moremo biti istočasno :xx!: ...

#82 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 2. avgust 2004, 17:09

Vremenski kaos :O:

Srednji del Evrope se spopada z novimi naravnimi katastrofami, o vremenskih ujmah pa poročajo tudi iz ZDA in Azije.

Huda neurja, zaradi katerih so že prejšnji teden na Poljskem, Madžarskem, Slovaškem in v Romuniji narasle vode, so ta konec tedna zajela še Ukrajino, kjer je umrla najmanj ena oseba. Smrtne žrtve so zahtevale tudi poplave v Romuniji. Tam je doslej umrlo šest ljudi, dva še pogrešajo. Medtem ko so se razmere na jugu Poljske nekoliko izboljšale, na možnost poplav zdaj opozarjajo na vzhodu države. Neurja in poplave so minuli konec tedna zajela ves vzhodni romunski del. Več kot 200 krajev je začasno ostalo brez elektrike. Na prizadeta območja so v nedeljo in danes prispele prve pošiljke pitne vode, hrane in gradbenega materiala za popravilo poškodovanih domov

Zaradi nevarnosti poplav je moralo minuli konec tedna na severu Madžarske domove zapustiti 44 ljudi, pet podeželskih cest je zaprtih, 19 hiš poškodovanih. Po navedbah državne civilne zaščite popoldne pričakujejo poplavni val v bližini mesteca Gesztely.

V Španiji novi požari

V Španiji pa so danes izbruhnili številni novi gozdni požari. Najhuje je v Galiciji na severozahodu države, kjer divja enajst velikih požarov. Nov gozdni požar je izbruhnil tudi v bližini letovišča Nerja na južnošpanski obali Costa del Sol. Ogenj je uničil 30 hektarjev zemljišča, vendar so ga že pogasili. O novem požaru poročajo še iz južne province Huelva, kjer je ogenj minuli teden uničil 26 tisoč hektarjev površin.

Na Kanarskih otokih, kjer so že več dni nenavadno visoke temperature, je za vročinskim udarom umrla starejša ženska. S tem se je število žrtev letošnjega vročinskega vala na teh otokih zvišalo na 13

Poplave tudi izven Evrope

Poplave so prizadele tudi ameriško zvezno državo Pensilvanijo. Visoka voda je v Philadelphiji ohromila letalski, železniški in cestni promet. O slabem vremenu poročajo tudi s Floride. Nasa je zato morala za en dan preložiti izstrelitev vesoljskega plovila brez posadke na Merkur. Iz Bangladeša pa poročajo, da so letošnje poplave zahtevale že več kot 600 življenj, 10 milijonov ljudi je ostalo brez strehe nad glavo. Zaradi visoke vode, ki je prekrila že več kot dve tretjini države, primanjkuje pitne vode.


vir:www


#83 Ruby72

Ruby72
  • D član
  • Št. objav: 2 284

Objavljeno: 2. avgust 2004, 17:20

Ne maram dežja, megle, vlage nasploh. :V: :xx!:

Obožujem pa našo burjo x:px :vragec: .
Obožujem vreme poznega oktobra.

#84 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 2. avgust 2004, 17:24

Pri nas pozno oktobra dost dežuje, zanimivo, da jaz ne obožujem vaše burje, ker nisem vajen, lp, B. x;)x

#85 Ruby72

Ruby72
  • D član
  • Št. objav: 2 284

Objavljeno: 2. avgust 2004, 20:29

Eh, preden se je vreme tako grdo spremenilo, smo na Primorskem in Istri imeli dva mokra viška: aprila in začetek oktobra. x^x :palec:
Konec oktobra se začne škorpijonski čas, sonce je medlo, a ni brez moči, veter se igra, listje je škrlatno, še zadnje dobrote so zrele in narava se počasi odpravlja k počitku.

#86 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 14. avgust 2004, 09:37

Hurikan Charley, ki je zgodaj davi prešel ameriško zvezno državo Florido in se premika proti atlantskemu oceanu, je doslej zahteval šest življenj.

Hurikan Charley je v četrtek pustošil po Kubi, kjer je zahteval štiri življenja, potem pa je svojo pot nadaljeval v Floridi. V skoraj osmih urah, ko je hurikan pihal z močjo vetra 230 kilometrov na uro, sta umrli ženska in deklica. Prva je umrla v prometni nesreči, potem ko je zapeljala s ceste in trčila v drevo, druga pa je umrla, ko se je na avtomobil, v katerem se je peljala, prevrnil kamion.





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0