Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Medsebojni odnos, Riba - kozoroginja


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
15 komentarjev na to temo

#1 labodka

labodka
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 29. oktober 2007, 12:39

Pozdravček xsrcx


Že dlje časa, no bo kar nekaj let se z mojo sestro ne razumeva dobro. Vem, da se to dogaja skoraj v vsakem odnosu ampak...
Najin odnos velikokrat pokvari kakšna laž, žaljenje, predvsem pa z sestrine strani, ki je Riba, velikokrat opažam, da vztraja v svoji, če lahko
tako rečem " navidezni laži ", tisto kar ni resnica in bo kar naprej govorila, samo da bo v meni vzbudila jezo...in ker sem po naravi kozorog in sem v svoja prepričanja, ter vrednote trdno prepičana - me skrbi predvsem to, zakaj me globoko prizadane, ko kar naprej tvezi laži in se preneveda da ima prav, čeprav se vidi, da temu ni tako in svojo laž vzrtajno ponavlja, to se dogaja že kar nekaj let...Drugače imava dokaj urejen odnos, seveda ko ribica nekaj potrebuje in ko je srečna sama s seboj, takrat je iskrena in topla, drugače vidi le tisto, kar je moje dobro in me v tem dobrem žali...
In počasi mi že primanjkuje moči, in na teh področjih kjer sem dobra popuščam...a še vztrajam...
Zanima me ali se da tudi iz natala prebrati, kaj gre v najinem odnosu narobe in kje so tiste skrite zanke, ki nama odnos " pokvarijo ".
Verjamem, da psihološko vsak nesporazum se da rešiti s pogovorom ampak jaz čutim da tukaj mora biti nekaj v natalu, ker se že dlje časa ta laž vleče...ene 9 let, če sem čisto iskrena...

Tukaj so rojstni datumi;

Riba; 6.03.1980 ; 9:45 Ljubljana
Kozoroginja; 12.01.1978 ; 21:20 Ljubljana

Hvala vam za vpogled ali kakršnokoli besedno komunikacijo...

#2 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 30. oktober 2007, 09:03

[quote name='labodka' date='29. Oct 2007, 12:40' post='908160']
Tukaj so rojstni datumi;

Riba; 6.03.1980 ; 9:45 Ljubljana
Kozoroginja; 12.01.1978 ; 21:20 Ljubljana

Ja verjetno je pri vama res prišlo do precejšnjih sprememb v odnosih. Tvoja karta kaže, da imaš v tretji hiši (bratje, sestre, okolica) urana, to je planet sprememb, zato se največkrat spremembe dogajajo prav z osebami, ki so pod domeno 3 hiše. Ti si po ASC devica, s soncem v kozorogu, kar kaže, da si precej prizemljena, luna pa je v mehkih ribah, zelo blizu sestrinega sonca. Povezovala bi s tem, da je tranzit urana hkrati povozil tvojo luno, pri njej pa sonce, zato je čutiti še več nemira, oz. ti čutiš, kot da te ona že z njeno prisotnostjo, moti.
Ona je po ASC dvojček spet precej drugačna od tvojega natančnega in malo kritičnega ASC, njen je bolj "šlampast", obrnjen na več koncev.
Je kar nekaj pokazateljev, da sta si različni, ona se precej spreminja, njena skrita venera v 12 hiši tudi čustveno precej skriva, dočim tvoj saturn v 12 hiši skriva neke določene strahove v podzavesti.
Tudi letošnji mrki na relaciji ribi-devica, so precej zaostrili čustveno razpoloženje med vama.

#3 labodka

labodka
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 30. oktober 2007, 20:09

lunca x:Ix

Je povezava med mojo Luno in njenim Soncem res tako močno povezana...Jaz čutim nekako tko, da vse kar ona pove na glas, jaz nekako skrivam v sebi, čustveno negujem, ampak vedno vem, kaj bo rekla, ker tako čutim jaz...res pa je, da bolj ko se trudim da bi najin odnos stekel manj verjetnosti je, ker kot kozorog mam svoja trdna, prizemljena načela - ona pa jih spremeni v čustveni boj...tam kjer sem jaz kot lunarna riba šibka, me ona še bolj kritizira...Aha; res me njena pristonost moti, da si grem včasih že kar na živce,ker drugače delujem kot oseba zelo prijazno :) - ( malo v zagovor ) xsrcx , zato sem tu pač izpostavila to temo...
Jah ne, kar veliko nas je, ki imamo strahove v podzavesti...ampak ko jim zares pogledamo v oči le ti dobijo prvo sliko.
Hvala za ta spisan del, dasi ravno menim, da veliko narediva lahko že s tem če se medsebojno malo več pogovarjava, je pa kar dosti spet ponavljam čustvih vzponov in padcev med nama, ki so enaki...hmmm xrolleyesx

#4 labodka

labodka
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 30. oktober 2007, 20:34

mantis...sj si ne greva na živce xDDx , sam tko nama je lepo, da ne moreva iz svoje kože. A pol je res, da so se z osebami, ki imajo luno v škopijonu res tećko razumeti...majo vedno en svoj prav in prav zares, ne odstopijo od njega tudi takrat ko se motijo, zmore ne priznajo, čustveno pa vedno po neki neverjetni logiki dosežejo vse kar jim poželi srce. Pa vendar ostajajo razumljeni.

Tole o Marsu ( mojem Marsu, ki je kvadratu z njeno Luno ) pa me res zanima, če mi lahko še o tem malo več napišeš, da se bom skušala malo zadržati... xsrcx .
Najin odnos je drugače kar se tiče spoštljiv, je res da sem precej hladna, bolj realno usmerjena, česar Ribe res ne prenesejo dobro, ker jim je vse na čustveni ravni in si kot takega tudi želijo od svojih bližnjih.
Zarukana xDDx . Res sva si različni ampak na čustveni ravni tako enaki :). No ena resnica je očitna - kadar me ni v njeni bližini me resnično hitro pogreša in niti en sam dan ne more brez mene in verjamem, da nama prav to lahko pomaga v prihodnosti, da se nekako umiriva v tem, kar naju mori v odnosu.

Jezljivo luno v škorp....hehe, ta je pa dobra...ima kar nekaj teh lastnosti pač.

Hvala manits

To temo je popravil/a labodka: 30. oktober 2007, 20:37


#5 doorwoman.p

doorwoman.p
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 729

Objavljeno: 30. oktober 2007, 21:55

xDDx tlele pa tud jst lahko povem svojo izkušnjo z mojo 2-leti starejšo sestro k se tud sploh nekak ne prenašava..

jaz kozoroginja, ona riba (Z LUNO V ŠKORPIJONU!!!!!).. naj jo mal predstavim: je ful egoistična, ima res neke svoje hipoteze kako naj bi stvari bile, je fuul očitajoč človek, zelo lahkomiselna včasih, razvajena (čeprav je ta prva po vrsti jo to ne opravičuje), misli samo nase, zna biti pa zelo arogantna in se zna zelo dobro postavit zase.. v glavnem čisto nasprotje meni (pa ne da se kaj hvalim).. bi se lahko reklo
na živce mi gre dostikrat njena površnost in neurejenost glede stvari

npr. vsak teden mi vzame kakšno mojo cunjo iz omare.. pa sploh ne pomisli, da npr.jaz drugi dan rabim to jakno.. brez vprašanja in to znova in znova že več let!!

zanimivo je to, da me zna zelo prizadet z tem, ko izbere točno določene besede- take ki me prizadanejo tja kamor najbolj boli.. in zaradi tega sem jaz imela sama z sabo tudi probleme, ker mi je resnično povzročala prave psihične travme včasih. sedaj me to več ne prizadane, ker jo poznam in sem se nekako sprijaznila z njo, da je pač taka. drugače pa sva imele hude spore (in ne samo jaz, tudi starši)glede različnih stvari.. zdaj govoriva samo nujne zadeve, nekako nočem imeti nobenega opravka z njo..

saj ne da so vsi ljudje z luno v škorpijonu taki.. ne verjamem.. samo čisto slučajno (ko sem to vidla) pa lahko iz svoje izkušenj rečem samo: PISMU je res!!

#6 doorwoman.p

doorwoman.p
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 729

Objavljeno: 30. oktober 2007, 23:22

Doorwoman, kdo se je pa kregal s starsi, a vi vsi trije proti njej :lol: da bi premagali hudica, a? Pa se ni dala,a? bravo bravo, lepo od nje (zeleni vazni smesko).

Pa si vsaj gledala, kaj imata, mogoce še kaj drugega povezanega glede na le tisto nujno pogovarjanje, brez neke blizine . Ker je cudno to, da njej kot taki pa taki pa taki ta zgolj nujni in v bistvu hladni odnos, ustreza.


ja res se ne da!! tok vztraja na svojem.. pa ve da nima prav, samo ne da bi se ona spustila pod svoj ponos!!
ja sej sva povezani.. ker sem jaz po asc.riba, verjetno zato. :inocent:

ja meni hladni odnos ustreza.. njej pa še bolj tko da..

saj zdaj se da vsaj živet z njo (no tko da se ne pogovarjaš) k se je mal unesla (verjetno kriv njen fant).. hvala bogu!! čeprav mi še vedno vzema stvari iz omare.. :vragec:

#7 :)ribica

:)ribica
  • Vajenček
  • PipPipPip
  • Št. objav: 48

Objavljeno: 31. oktober 2007, 00:09

Jst sm se pa zmeri dobro razumela s kozoroginjam.Je pa res da so vse k jih poznam starejse.Se pa zelo rada pogovarjam z njimi,pa tud z kozorogi,se nism mela z njimi dolgocasne debate:)

Doorwoman ce bi jst mela sestrico bi ji tud kej iz omara pobrala x;)x in to samo zato ker tud slucajno nebi razumela kolk lah to enga ob zivce spravi, ce pa nebi vedla pa itak tudi pomislna nebi nato,ker sm sama taka da mene to ne moti in bi svojim doma al pa tud kaksni kolegici/kolegu dala oz. posodila vse kar mam.In bi si pol v dobri veri da so vsi taki se jst kaj sposodila x:Ix No pa sej moji so...

#8 doorwoman.p

doorwoman.p
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 729

Objavljeno: 31. oktober 2007, 00:47

Jst sm se pa zmeri dobro razumela s kozoroginjam.Je pa res da so vse k jih poznam starejse.Se pa zelo rada pogovarjam z njimi,pa tud z kozorogi,se nism mela z njimi dolgocasne debate:)

Doorwoman ce bi jst mela sestrico bi ji tud kej iz omara pobrala x;)x in to samo zato ker tud slucajno nebi razumela kolk lah to enga ob zivce spravi, ce pa nebi vedla pa itak tudi pomislna nebi nato,ker sm sama taka da mene to ne moti in bi svojim doma al pa tud kaksni kolegici/kolegu dala oz. posodila vse kar mam.In bi si pol v dobri veri da so vsi taki se jst kaj sposodila x:Ix No pa sej moji so...



ja sej razumem, da kdaj kaj pobereš.. ampak ne pa tvoje edine kavbojke ali najljubšo jakno, ki jo nosim vsak dan.. in to vsak teden!! brez vprašanja.. potem pa MENI očita kako sem ji enkrat (ampak samo enkrat zato ker sm bla jezna nanjo) pred ne vem 1 im letom vzela eno majčko.. ona pa vsak teden tkole..

ja ribica.. sej ti si tud ribica pa te to tko ne prizadane.. zame pa je to vdor v mojo intimnost, privatnost..

#9 labodka

labodka
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 31. oktober 2007, 11:31

hmm, ja koliko ste se razpisali...
mantis xDDx ... res je slabo na cajte, ko se ne razumeva in vse se vleče že dolgo...pa takrat ko gre do dna, zna žalit tam kjer jaz sebe negujem in včeraj sva se zelo malo videli tako, da mi je kar malo odleglo, do mene je bila prijazna, ker je prišla od frizerja, - in seveda sem pohvalila njeno frizuro, bilo ji je všeč... danes pa je zgodba čisto drugačna, spet sva se sporekli za brez zveze, začela pa je ona.

Res je, da me laži bodisi o meni ali drugem zelo hitro prizadanejo...in
Hja......res je očitajoča oseba, ampak ve točno kaj mora reči, da me prizadane in tam potem nadaljuje, vztraja, ker me vidi jezljivo in otožno hkrati. Sama kot kozoroginja se hitro potegnem zase, povem resnico in grem stran, ampak v sebi, bodisi je to zaradi moje Lune, ker se hitro povežem s svojimi čustvi - ne zdržim, ker vem Da Jaz Osebno ne bi in niti nisem nikoli tako postopala, niti ni želje, je smo otožnost, ko Imaš nekoga rad in verjameš, da te ne bo tako prizadel kot te - Z besedami sem prepričana, da si ljudje naredimo več Gorja, kot Z Dejanji, nekako tako kot tista zgodbica o Žebljih, ki sem jo ravno včeraj prebrala. Zanetila je plamen resnice v moji Duši...
Ko nekoga ljubiš, jaz svojo sestro namreč - ne pričakuješ da bo do tebe postal napadalen tam kjer ve da si najbolši, da se trudiš in vsi to vidijo in dobivaš pohvale ona pa pač ne...
In je res, kot je napisala doorwoman, da to naredi težo duši, ki jo lahko tudi " uniči" Je pa res, da se temu toku sama prepuščam...ko bi le lahko videla izhod.

No ja...da ne bom samo bluzila med nama so trenja glede reda v stanovanju, ko ona dela vidi samo sebe, in noben ne dela samo ona, vidi pa le mene in mi takrat ko grem mimo nje vedno zateži; "da nikol nč ne naredim in da nič ne delam, čeprav ve da to ni res", s tem me užali in grem stran...in to širi naprej...še posebno rada to reče, ko ve, da se kam odpravljam, da bom slabe volje... pa ve da temu ni tako... in seveda tudi z oblačili ki jih tako kot sem samo 1x si jaz od nje vzela 1 stvar ki je bila očitno njena najljubša, mi ona konstantno dela to z večino mojih oblačil, pa ji povem da ker je malo bolj večja, debelješa da se bo polover uničil, pa noče razumeti.

Res bom ne nek način mogla najti nek kompromis... včasih osebno raje govorimo o napakah, ki niso resnične, ker ne želimo povedati na glas, kar bi resnično radi povedali. To zna ona zelo dobro in res zna svoja čustva zelo dobro prkrivati, kar se vidi, ampak s temi napadi dobi še večjo moč, kot sem opazila.

Tako, da Hvala. Res bo nekaj v natalu, večinoma pa je na tem, da se sporazumeva direktno ko problem ona izusti...

Napisala sem te sestavke, ker je lažje ko veš, da ti jih ni potrebno držati v sebi in jih z nekom lahko deliš, čeprav se mi od časa do časa zdijo smešni xsrcx a vidim in berem, da v tem nisem sama, čeprav je malo različnosti...

Hvala.

Se še oglasim xDDx

#10 doorwoman.p

doorwoman.p
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 729

Objavljeno: 31. oktober 2007, 13:22

No ja...da ne bom samo bluzila med nama so trenja glede reda v stanovanju, ko ona dela vidi samo sebe, in noben ne dela samo ona, vidi pa le mene in mi takrat ko grem mimo nje vedno zateži; "da nikol nč ne naredim in da nič ne delam, čeprav ve da to ni res", s tem me užali in grem stran...in to širi naprej...še posebno rada to reče, ko ve, da se kam odpravljam, da bom slabe volje... pa ve da temu ni tako... in seveda tudi z oblačili ki jih tako kot sem samo 1x si jaz od nje vzela 1 stvar ki je bila očitno njena najljubša, mi ona konstantno dela to z večino mojih oblačil, pa ji povem da ker je malo bolj večja, debelješa da se bo polover uničil, pa noče razumeti.

Res bom ne nek način mogla najti nek kompromis... včasih osebno raje govorimo o napakah, ki niso resnične, ker ne želimo povedati na glas, kar bi resnično radi povedali. To zna ona zelo dobro in res zna svoja čustva zelo dobro prkrivati, kar se vidi, ampak s temi napadi dobi še večjo moč, kot sem opazila.

Tako, da Hvala. Res bo nekaj v natalu, večinoma pa je na tem, da se sporazumeva direktno ko problem ona izusti...

Napisala sem te sestavke, ker je lažje ko veš, da ti jih ni potrebno držati v sebi in jih z nekom lahko deliš, čeprav se mi od časa do časa zdijo smešni xsrcx a vidim in berem, da v tem nisem sama, čeprav je malo različnosti...

Hvala.

Se še oglasim xDDx


uf.. tole je čist tud nama podobno. tudi ona mi je že toliko hlač raztegnila.. ker je malo bolj široka kot jaz.. in tuki tud jst čist zgubim živce!! ampak živcev je škoda.. res je- tako ona dobi še večjo moč.. saj ne da ji je vseeno samo še nekdo drug se sekira za njen napake, ne samo ona.

res je lažje ko to napišeš.. Labodka ti kar napiši vse kar te teži.. jaz sem to toliko časa tiščala v sebi, da sem rabila veliko časa da sem se psihično pobrala. zato pa je bolje da se pogovarjaš! za vse stvari ji verjetno ne boš mogla nikoli odpustit, ampak tako je ..

meni se te stvari sploh ne zdijo smešne, ker te še kako dobro razumem.
Le pogumno .. NE DAJ SE!! x;)x

#11 labodka

labodka
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 31. oktober 2007, 17:04

xDDx mantis...sem skoraj umrla od smeha na koncu...no jz si tud od svojega brata kaj sposodim...pa ne pade vn in mu je čist vseeno...mogoče pa res mal kompliciram glede te ribe v škopijonu, k sj kt sem že omenla, vsi ne moremo iz svoje kože, ko se želimo postavit zase, pa tle šteje tud kok nam tiste stvari pomenijo a ne, ne sam to, potem pa šele kdo si jih sposodi oz. vzame in s kakšno namero.



Hvala doorwoman :palec: . Smešmo ker še otroke vidim, da prej nehajo negrati, kot pa " midve " odrasli osebi...Ah pa res malce pogrešam tega otroka v sebi. xsrcx

#12 doorwoman.p

doorwoman.p
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 729

Objavljeno: 31. oktober 2007, 17:26

xg:Dx

Porka duš, men se zdi kot takole to berem, da je osnovni problem vas, pametnega, umirjenega in postenega folka ta, da Ribice z Luno v Skorpijonu hodijo vam, svojim sestram v omaro cote jemat, pa jih, velike in debele kakor so, namerno raztegovat x:o)x Nakar povrhu vsega še jezikajo x!x tak da : omaro zaklenit, na kljuc pa basta. Kaj se to pravi. :o|o: kaj porecete druge ribe z luno v skorpijonu, razen mene? Jaz imam brata. :vio:



xDDx jst tud.. skor umrla od sneha!

Labodka ne sklepaj prehitro.. to so resne zadeve! dobro veš koliko te prizadane ko se to zgodi.. in je bolje da tuki mal ponergava kot pa da tiščiš v sebi!!

#13 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 2. november 2007, 09:00

[quote name='labodka' date='30. Oct 2007, 20:10' post='908762']
lunca x:Ix

Je povezava med mojo Luno in njenim Soncem res tako močno povezana...

Hojla, ne vem, kaj je narobe s tvojim naslovom, žal ti ne morem poslati osebnega sporočila nazaj, preveri, kaj je narobe.
Naj omenim le, da je sestra kot riba precej bolj prestrašeno bitje kot ti in na splošno ribe lažejo samo zato, ker jih je strah.
Ona ima zadnje leto precej močno konjukcijo urana na sonce in merkur, kar vnaša vanjo en kontradiktoren odnos do drugih. Če bi imela moškega, bi si zaželela kaj povsem novega, nemir v sebi bi skušala zatreti na ta način, da bi pustila vse staro in šla novim zmagam naproti. Težko in nemirno obdobje, ki se zgodi 1x v 80 letih. x;)x

#14 labodka

labodka
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 2. november 2007, 12:12

Ojla, lunca

Tudi sama ne vem kaj bi lahko bilo narobe, do sedaj sem prejela vsa osebna sporočila, tako da sem dodala svoj msn oz. hotmailov mail naslov, kamor mi lahko pišeš, bi bila zelo vesela.
Hvala ti za to, kar si napisala v zvezi z mojo sestrico in s tem seveda pridejo na plan tudi moja notranja čustva, ki so govorila ravno to, kot si ti napisala o njenem strahu namreč. Velikokrat pove laž, o kateri namreč lažje govori kot o resnici. A res ne more iz svoje kože?
Ja moški x8Dx , to bi res veliko doprineslo k njeni miselni preobrazbi - sem sama takega mnenja...
Me pa na splošno najbolj prizadane, da laže o meni tistim, ki jim veliko pomenim in ji niti ni mar, kako se v tistem danem trenutku jaz počutim. To pa že od nekdaj . In tudi sama ne morem iz svoje kože, da se zjezim in zagovarjam svojo resnico.

Kako najbolj steče komunikacija med ribo in kozoroginjo, kaj je tisto kar se ribe rade pogovarjajo in rade slišijo? Vem, da je od posameznika odvisno ampak na splošno, če že?

#15 labodka

labodka
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 5. november 2007, 22:16

:palec: Hvala.
Pa zakaj me vse kar si napisala res spominja na njo, oz točno na mojo sestro. A sta prijateljici xDDx .
Veš verjamem,da je dosti v vzgoji in dosti tudi v tem koliko osebam dovolim/o, meni na primer res ne rata, da bi kar naprej govorila eno in isto, kot navita kaseta, kot ona sama. Ma ja - rešitev je zgolj psihološke narave, Hvala.

Res, Hvala za vse. Malce odrasla sem od zadnjič ko sem prvič pisala o tem sem. Hehe.



:eek:
Glej ti njo, Labodko, kak je ftihnila :inocent: Pa vidis zdaj sama, kje delas napako, ce ne znas reci bobu bob in stvari poimenovat s pravimi besedami.
Ce kdo kaj rece, nekako pred sabo opravicis, skorajda zanikas...
nakar natezujes in ponovno olepsano poves...
nato pa, ko kdo spet pove, kot sem ti jaz, se kar skrijes x:Ix
zdja pa ne vem, kaj sem takega nardila, ker meni se zdi, da prav nic xnckrivx
In odtod ti lahko povem, da je zarad takega ravnanja tvoja sestra taka postala, kakrsna je zdaj - ker se ne rece to, kar je res. Ti sama ne priznas, ker se ti ona na nek nacin zasmili in hoces hitro vse olepasti in teži povedanega, sploh kadar drzi, odvzeti pomen, raje zanikati kot pa dolociti dejstva.

Ampak ti povem, da ena riba s to luno najbolj hoce resnico. Na ta nacin potem pa nima nikoli prave meje, ograje, necesa, na kar lahko nasloni svoje misljenje, potem pa se to dogaja, ker sama pravzaprav ne ve, kaj lakho in kaj ne sme x!x
Ko ti kaksno uspici, ko bos sla mimo nje al jo kje vidis, ji pred tistimi ljudmi, ki jim o tebi govori lazi, vedno na fraj lepega reci :" O zivjo, nas laznivi kljukec ", pa jadrno se obrni in pojdi po opravkih, pa to naredi vsakic, ko bo kaksno laznivo rekla na tvoj racun. Pri takih stvareh najbolje pomaga neke vrste NJEN sram, ceprav bo zmanipulirala celo srenjo na kup, ces da ne drzi.
Ampak vedela pa na ta nacin bo, da TI NE DOVOLIS tega. Ker zaenkrat ona tega ne ve, vsaj ne dovolj. O starsih pa recimo ne upa lagat, posebno ce je še odvisna od njiju.
ko pa bo kaj izsiljevala, se kregala ali jokala, pa ne smes past na njen nivo, mirno pa obvladano ali z ignorom. MOras bit vztrajna in mogoce hladna, pa te taksne ni vajena, bo še kako zelo hitro prisla nazaj, iskat tvojo druzbo : ker NE bo zdrzala brez tebe, pa še dvojcek klepetav je v ascendentu. Raje se bo prilagodila, samo da bi si bili dobri kot prej, ker ji bo dolgcas sicer, cesar pa ne prenese
Ti si samo premalo vztrajna v tej 'prevzgojitvi'. Prav gotovo lakho uspes in bo mir :palec:



#16 labodka

labodka
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 6. november 2007, 23:23

Hikkk! Nekaj se mi kolca že cel dan danes...a kaj pa vem, mogoče sem samo malo preveč zraka pogoltnila.hehe
Pa saj vem, da nista prijateljici - sem omenila sam tko bežno, ker mi daješ čisto njeno sliko in mogoče je to res zaradi tvoje iste lune in sonca.Hja, vikend je bil pred vrati, neki sem še mogla vprašat zase Karte in pol prebrat tvoj odgovor, k si mi tko posrečeno napisala, tko polno sem sam mal obstrmela in se vprašala kt sem ti napisala: če sta prijateljici xsrcx , he in zaprla temo pa šla na mal na relax, na prijeten vikend, kjer sem uživala daleč stran od doma - stran od moje pridkane sestričke :vragec: . No pol pa ti mene pogrešaš ...kak lepo :vragec:
težko me je razjezit, če z menoj komuniciraš v svojem jeziku, oz. opisuješ svoj del sebe in me ne JEZIŠ s tem :2src:.
Pa v tem postu - a ti mene poznaš xsrcx ?
Ja no, če pa je res, da vse dam pod preprogo, ko pa se nabere, pa vzkipim sam takrat gre vse ven, k kot sem opazla pol tud ni mir, se nadaljuje, tko da so sorry, mene še nisi piknila...


Khm...kako pa ribice razveseliš ?




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0