Vino in kultura pitja
#26
Objavljeno: 22. februar 2004, 20:51
Ze res, da si Bik - samo jaz nisem.
Nekje sem napisala, da shizim na incune, poleti na morju prakticno jem skoraj izkljucno sir, paradajz, cebulo in kruh.
Z olivcem in s plavcem.
Picasso
#27 Gost_sstane_*
Objavljeno: 22. februar 2004, 20:54
Brezpogojno vprašanje
#28
Objavljeno: 22. februar 2004, 21:03
Ne, v Crni gori sem nazadnje bila pri 6 ali koliko letih. Bila pa sem (mislim da) samo dvakrat v lajfu, itak.
Jaka Crnogorka potem, a ne? :o|o:
Ne pridem do tja pac. Bom ze. Bila sem kot otrok s starsi, zdaj smo prisli samo do Korcule.
Torej - po mojem nisem bila se v Njegosih.
Bila pa sem v Svetem Stefanu. Noro lepo in zelim si nujno se tja. Tam sem videla... hm... kaj cem govort, ce ne vem... nekaj pac. Naravni pojav.
Picasso
#29
Objavljeno: 22. februar 2004, 21:09
vinček pa klinček
na zdravje!
#30
Objavljeno: 22. februar 2004, 21:15
Nenazadnje je tema o vinu...
Ja, vranac je tudi OK.
Tako crnogorski kot makedonski.
Picasso
#31
Objavljeno: 22. februar 2004, 21:29
#32
Objavljeno: 22. februar 2004, 21:31
#33
Objavljeno: 22. februar 2004, 21:36
Picasso
#34
Objavljeno: 25. februar 2004, 15:40
Hja ob dobrem kosilu, sede tudi dobro vince.Koliko si ga pa privoščim, je pa odvisno od situacije; včasih deci, včasih dva,včasih pa liter in čez.
#35
Objavljeno: 25. februar 2004, 19:19
opoldne srebro,
zvečer zlato.
Italijanski
#36 Gost_sstane_*
Objavljeno: 25. februar 2004, 19:24
(slo)
#37
Objavljeno: 25. februar 2004, 19:27
"Dobro vino, dolga pripoved."
#38
Objavljeno: 25. februar 2004, 20:01
#39
Objavljeno: 27. februar 2005, 19:46
Kaj pa ,ko grem z degustacije,ko smo jih poskusili več kot sto! Samo je razlika med poskušanjem in "poskušanjem". Če greš na kakšno ocenjevanje pda se ga nasekaš,je dovolj že dvajset vzorcev , če pa želiš okušat vina pa jih lahko poskusiš tudi sto pa kakšnega zraven<{POST_SNAPBACK}>S pravilnim pokušanjem vin, jih lahko probaš tudi deset vrst, pa ne boš imel mačka in tudi slabo ti ne bo.!
#40
Objavljeno: 27. februar 2005, 19:47
Fajn, ko si uposteval namig tamle.
Picasso
#41
Objavljeno: 27. februar 2005, 19:49
#42
Objavljeno: 27. februar 2005, 20:57
Picasso
#43
Objavljeno: 1. marec 2005, 15:44
#44
Objavljeno: 1. marec 2005, 15:49
pac...
Picasso
#45
Objavljeno: 1. marec 2005, 15:51
sam so postekal, da mi je treba pac crnega vrhunskega priskrbet...
Picasso
#46
Objavljeno: 1. marec 2005, 23:32
#47
Objavljeno: 1. marec 2005, 23:37
saj vem da je 'rdece', sam ne sprejmem tega termina.<{POST_SNAPBACK}> pol pa te bomo pač z rdečim zadovoljili
rdec je cvicek sam.
Ja, sory, sem sicer kar skromna (nekako ), a... ce mi je nekaj vsec, mi je vsec, ce mi ni, mi pa ni.
sam to je... a ves.
Hvala za... pripravljenost.
ne rabis pa se oddolzevat...
je skoraj nekaksna moja 'vloga', da mal... vodim sem pa tja po temah tko koga...
ampak thanx!
Picasso
#48
Objavljeno: 2. marec 2005, 02:47
Obožujem primorska vina merlot, terana in refoška. Pa kakšn cviček. Merlot je najnaj za mene, sploh pa če je kakšna dobra pojedina na žaru.<{POST_SNAPBACK}>Zanima me, koliko od vas je ljubiteljev te žlahtne pijače in kakšen odnos imate do nje. Zase lahko rečem, da mi je veliko do kvalitetnega vina, veliko manj do kvantitete. Rad se pocrkljam od časa do časa s kakim vrhunskim vinom, izborom ali penino, seveda pa je vino skorajda vedno na mizi pri kosilu (deci ali dva).
#49
Objavljeno: 2. marec 2005, 09:42
Zame pa teran.
In to kaksnega imam cast pit!
Pa Lisjak me je navdusil, ko sva bili s frendico pri njem, smo se tolk dobr zgovarjal, pa vse nama je razkazal in celo pripravljen je bil za kaksno sodelovanje.
zelo dober vtis je naredil name.
pa ima zelo dober izbrani teran (sploh ne prodaja), sicer je pa dober njegov cabernet sauvignon.
refosk pa tud maram.
Picasso
#50
Objavljeno: 3. marec 2005, 00:04
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0