Acidoza - Zakisanost
#51
Objavljeno: 1. april 2005, 10:56
vir: Proc s kuhinjskim loncem!
http://lkm.fri.uni-l...zetki/zdrav.htm
Jaz pravim ob tem se tole: NE ZA VSAKO CENO!!!
namrec veliko je primerov ali celo higienistov, ki so zagovarjali predvsem surovo prehrano, po nekaj letih pa je bil rezultat, izpadanje las, posivela koza, problemi z zobmi, slabo pocutje oz. dejanska podhranjenost!! Predvsem z beljakovinami!!
Res pa: da je surova prehrana edina prehrana, katero telo ne zazna kakor tujek!!
Vso drugo prehrano telo zazna kakor tujek in se zacne obnasati temu primerno (ustvarjanje belih krvnih telesc, etc...).
Po temtakem lahko sklepamo, da se telo kljub vsej cloveski evoluciji (ki se vedno traja), se vedno ni prilagodilo taksnemu nacinu prehrane povsem!!
Verjetno se nekoc bo! Toda do takrat bo preteklo ocitno se veliko casa!
..my humble opinion!!
#52
Objavljeno: 1. april 2005, 11:00
pa cimvech zdravja zelim vsem!!!
zdej pa shibam.... migat
---------
se prav nabavt morm "ph lističe" pol pa kaj? ni mi lih čist vse jasn... mogoče je še prezgodi...
drugač pa FREE PREDOLGE članke pišeš... bi blo ful fajn če bi mi v 3 stavkih napisu... hihihihi
silver ful dober dal gori tistole o hrani, kašna je kera. ugotovila da večinoma jem hrano z močnim bazičnim učinkom in močan kisel (tega je velik manj).
#53
Objavljeno: 1. april 2005, 11:02
vzam tist k misls da ti je cool, ce ne pa pust, pa je!
(ce pomislm,...jst ti pa she reklamo delam za sol )
kwa sploh ti ni poru zdej
mah, morm it... sm pozn, tko dadrugich!!
fajn bot!
-----
Free, vsi ti recepti imajo eno veliko pomanjkljivost in ne ustrezajo naslovu
#54 Gost_sstane_*
Objavljeno: 1. april 2005, 11:23
Saj ne kritiziram nikogar, recepti pač še ne vsebujejo kodiranja, drugače so pa v redu<{POST_SNAPBACK}>kokrkol... najlazi je kritizirat
#55
Objavljeno: 1. april 2005, 12:13
#57
Objavljeno: 1. april 2005, 18:38
prečiščenga se izogibamo (kokr uspe)
gibat smo lih začel dobr in dost, za moje vesele ni treba skrbet... zgleda da ga nikol ne zmaka , pijem dost (sej je pIWO, kul a ne )
wft? in wtf? (ok za eno se mi sanja da ne neka voda al kwa)
#58
Objavljeno: 1. april 2005, 18:47
sam useen: :: Forum GOH Slovenija ::
al pa moja stran: :: http://cokolada.net ::
na vsem ti kr dost pise kwa je kej!
ce se ti pa ne lup brat, ti lah pa osebno razlozhim!
#59
Objavljeno: 1. april 2005, 19:08
#61
Objavljeno: 1. april 2005, 19:31
#62
Objavljeno: 4. april 2005, 12:37
A je ktermu jasno kaj naj bi blo narobe s krompirjem, pa paradižniki pa papriko in melancani po TEJ dieti? Na kakem principu?
Ok.. preveč mesa, mešanje živil skup, pa ocvrta hrana! Samo kaj pa to? Zakaj?
#63
Objavljeno: 4. april 2005, 13:38
#64
Objavljeno: 4. april 2005, 14:01
jst tud krompir rada!!!!
#65
Objavljeno: 4. april 2005, 14:39
jst ne vem zakwa? sam pomoje je to to.
sicer pa glede paradiznika tut jst cutm nekako tako: vcasih mi zelo pase, vcasih pa prou 0 in prav tako je z malancani. ker dosti zivil mi je pac takih, k mi zemr vsaj malo pasejo ali pa tudi niso mi lih odvec.
kromopir pa je menda zelo tesko prebavljiva zadeva!??
jst ga mam rad. vcasih bolj, vcasih skor ne. bolj v obdobjih in glede na njegovo kvaliteto, ki se na nasem trgu zelo razlikuje!
pomoje poslusi sebe!
in upostevaj tisto kar domnevas da je zate dobro!
-------------
mushi Objavljeno Danes ob 12:38
halo!
A je ktermu jasno kaj naj bi blo narobe s krompirjem, pa paradižniki pa papriko in melancani po TEJ dieti? Na kakem principu?
Ok.. preveč mesa, mešanje živil skup, pa ocvrta hrana! Samo kaj pa to? Zakaj?
#66
Objavljeno: 5. april 2005, 06:56
#67
Objavljeno: 5. april 2005, 07:07
#68
Objavljeno: 5. april 2005, 07:13
#69
Objavljeno: 5. april 2005, 07:16
#70
Objavljeno: 5. april 2005, 07:47
#71
Objavljeno: 5. april 2005, 07:47
#72
Objavljeno: 5. april 2005, 08:04
Čeprav, za krompir vemo, da se zelenih delov ne uživa, torej bi se v teh dietah moglo navest, da se zelenih delov krompirja in paradižnika (tudi paradižnik je strupen tisti zeleni deli? Kaj pa ocvrti zeleni paradižniki, kjer so še nezrele paradižnike pohali)? Ampak hočem rečt verjetno je to vsa poanta tega.
Kar se kaše tiče, sem jo zadnjič kupila od Intesa, (ajdovo) pa nisem bila dosti pozorna in potem doma berem poreklo:Ukrajina. Pje, smo se verjetno v temi bleščal, toliko o zdravilnih učinkih, bi že bilo, pa če bi bil izvor hrane vsaj slovenski in to iz območij, ki niso v bližini kakih industrijskih con. Ampak naša podjetja se tud znajdejo, tale Intes se je zaj.. pa zdaj bom bolj pazljiva, in njihove kaše ziher ne kupim, bojo pa zviteži boljš skoz prišli, ki poreklo bolj zatupijo. Torej boljš slovenska krava kot ukrajinska kaša sem si mislila, sam pol sem jo vseen nrdila..
Feferoni zakon!
#73
Objavljeno: 5. april 2005, 08:22
ste me čist... bi prov neki pikantnga... dons...
#74
Objavljeno: 5. april 2005, 08:37
krompir tatata, krompir tatata, krompir tatata ....
-----------
dej ne ga sračkat... briga mene za paradajz, k ga ne maram, pa za malancan k ga 1 x na 2 leti jem.... ampak MOJ KROMPIRČEK.... ne dam! itaq je pa najbolše kvalitete sej je domač. ga stara mama da...
#75
Objavljeno: 5. april 2005, 08:40
Potem ga probas in spet vidis, al ti je cool al pa pac ne. In na koncu se potem, kako se po uzivanju le tega pocutis. pa je
da izgogibat svinjarije.
-----------
hm, drgač pa paradižnik naj bi bil tud eden izmed živil ki preprečujejo raka, da naj bi bil full zdrav! Kje se tud to prebere.. dobro, verjetno spet tak bio paradajz, ne takega ki v trgovini kupiš.. krompir pa naj bi mel vit. C, da neki v zagovor povem, njegov, pa zdle me tko nč kej ne matra.. razen če ga mamo v menzi pa meso zravn, pol pa lahk jst sam salato jem , pol ga pa jem vseen.. bistvo je po moje se čimbolj cvrte hrane (restavracije, menze, McDonalds) izogibat. V tem mora bit rože čar. Ja vsake stvari neki.. Drgač nam tak ne znese vsejedcem..
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0