... heh, dobro si me "prebrala" , ja, ;-)) ... in tega se precej bojim, a še zmeraj premalo :-(
... a mi vseeno rataaa (čeprav nisem tatamata) ... pa nevem zakaj moram , ... a reees moram , ... ??? Zmer tazadnji imet besedo ??
(ma, zgleda, da me še ni dost izučil' :-( :-P :-((
Joj, oprosti mi prosim, ampak res nisem tko mislil Kajti Semena So Dobra , ... saj se ve, da je tudi sperma neke vrste "seme" , o kateri pa sem že dovolj govoril .
Se opravičujem, če si me narobe razumela, ko sem se hotel le mal pohecat . No, zdaj vidim, da je bolje, da se nič ne hecam več .
Torej , ... Vemo, da z kuhanjem uničimo precejšen del "Žive Hrane" , Energije , Življenja, ... pa vendar , je Nujno Treba tudi Upoštevati , da z kuhanjem Tudi "Razkužimo" , in iz zelenjave izločimo škodljive duhove, kajti v zelenjavah jih je še zmeraj več kot pa v Sadju .
Torej to Kuhanje tudi Ni toliko Škodljivo , kot so nam ga hoteli predstaviti še pred leti, ko je bilo popularno Presnojedstvo .
Prvi Ljudje Naše Človeške Rase , za PredAdamiti , so jedli Surovo Dovolj Zrelo Sadje, na Soncu pečen Kruh, ter Med , in Mleko , in vsi so dočakali Taaake Visoke Starosti da se nam zdi kot znanstvena fantastika : 900 + Let !!!
Ko ni bilo Sončnih Dni, pa so si tudi spekli prav Dober Graham Kruh .
Torej,se da zelenjavo lahko tudi prav Dobro pripraviti, brez strahu, da bi nam preveč škodovala.
Je pa Bolje, da se uporablja Nezelena zelenjava , kot pa zelena . Sploh za Bolnike , ker je preveč Škodljiva . Torej, nasprotno kot razlaga Kajster .
Itak pa je za Varovanje Zdravja Bolje, da se v Enem Obroku ne mešajo več kot 3 sestavine hrane .
Primer ; kruh + paradižnik + sir = 3 = pica .
Kitajsko zelje v omaki + graham žganci = 2 = super , njami .
Graham palačinke brez mleka in brez jajc , + vegi majoneza = 2 ( + xx ) = enough
itd, itd, itd :-)
Torej, Čiiim Bolj Enostavno - manj Komplicirano = Bolj Zdravo , kajti če se zmeša preveč sestavin naenkrat , potem le zmedeš dušo ki žal Nima toliko sposobnosti ločevanja sestavin v prebavilih, tko, da gre potem zaužita hrana direkt' v "greznico" - neizkoriščena , z slabim vplivom na Splošno zdravje : Duševno + telesno .
Zatorej se ne izogibajte kuhanja preveč, kajti ni tako škodljivo kot se nam zdi na prvi pogled , marsikdaj pa celo - N u j n o , Kajti drugače se nebi mogli znebiti škodljivih duhov ki se še nahajajo v zelenjavi .
Lp + #
Bojante, ti si mi en prav zabaven zeleni škrat! Na cajte sam sebe ugrizneš v zeleno rit, hehe! Praviš da so uni ta stari pekli kruh na soncu (a je blo tako zelo vroče v tistih cajtih al kako?), če ni blo sonca, so si spekli pa kar graham kruh - a če so v kruhu otrobi se pa speče kar sam od sebe pod oblačnim nebom? Bom poskusla dat testo danes ven, pa da vidimo, če bo kaj užitnega od tega. (Ah, ja, mogoče ima pa Bojantejev Bog kaj pri tem, pa meni, brezupni grešnici ne bo hotel pomagat, pa bom, bogmipomagaj, ostala kar lačna?).
Zdaj mi je pa jasno, zakaj surova zelenjava včasih napenja! Zato, ker so v nji škodljivi duhovi, ki se hočejo sprostit iz črev. Ti žleht zeleni smradci! Krave, ki jedo surovo zelenjavo torej v resnici ne prdijo metana, ampak prdijo škodljive duhove, ki nam uničujejo ozonski plašč, kar je še stokrat hujše! No, Bojante, zdaj si me pa res razsvetlil (da ne rečem razprdil)!