Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Zadnji statusi


Fotka

Marsa

Danes zjutraj se je s prehodom Sonca v znamenje Tehtnice začela koledarska jesen. Dnevi se rapidno krajšajo, v ozračju se čuti sprememba, pripravljamo se za/na novo obdobje, zaključujemo s starim, načrtovane, sploh pa tekoče zadeve skušamo zaključiti in speljati do konca. Zdaj je čas za spravilo, pripravo na zimo, urejanje in pospravljanje. Zimski solsticij je priložnost za pregled in predelavo dosedanjega dela (tudi na sebi), pripravo na nov cikel in notranjo rast.
23. sep 2023, 08:51
Fotka

Marsa

Kar se lahko zgodi enemu, se lahko zgodi vsem. (latinski pregovor)
9. avg 2023, 09:41
Fotka

Marsa

Upam, da bo danes Jupiter vplival na najbolj možno pozitiven način! :)
8. avg 2023, 09:15
Fotka

Marsa

Grozljivo, kar se dogaja. :( KARITAS10 na 1919
5. avg 2023, 09:19
Fotka

Marsa

Včeraj zvečer oz. danes ponoči je bila zelo lepa Luna, ki je bila videti že polna, čeprav bo to šele danes zvečer. Njen močen vpliv pa seveda čutimo že par dni (in ga tudi bomo še kak dan), danes navsezgodaj pa je k slednjemu pripomogel še Pluton. Poskrbimo za svoje dobro počutje in ohranimo mirno kri, na zunanje okoliščine, kot je vreme, pa itak ne moremo vplivati.
1. avg 2023, 09:18
Fotka

Marsa

Kakšna huda ura je bila včeraj! Takega vremena ne pomnim... Ubogi ljudje, ki so ostali brez strehe nad glavo, brez pridelkov in/ali z drugo škodo. In vsi, ki morajo biti na prostem...
25. jul 2023, 09:22
Fotka

Marsa

Danes ponoči je Sonce stopilo v svoje matično znamenje Leva, kjer lahko najbolje izkoristi svoje potenciale. Bolj bomo sproščeni, smeli in energični, pa tudi bolj radodarni, velikodušni in velikopotezni. Raje se bomo družili in zabavali, boljši gostitelji bomo in bolj bo dejaven naš smisel za humor. Obdarovali bomo druge in tudi sebi privoščili, kar nam po dejavnejšem obdobju pritiče, zato bomo tudi zapravljivi in si bomo privoščili več, kot si običajno dopustimo.
23. jul 2023, 10:56
Fotka

Marsa

"Stori, kar moreš, s tem, kar imaš, tam, kjer si." (Theodore Roosevelt)
21. jul 2023, 08:30
 • - Fotka
  enapačtaka
  :)))
  21. jul 2023, 08:32
 • - Fotka
  Marsa
  ;)
  22. jul 2023, 08:47
Fotka

Marsa

Danes si privoščimo nekaj dobrega in lepega, tako za telo kot za dušo, pa naj gre za dobro jedačo in pijačo, nego telesa in okrasitev doma ali druženje v prijetni družbi. Lahko si tudi kupimo kaj lepega (četudi tega nadnujno ne potrebujemo).
20. jul 2023, 08:29
 • - Fotka
  enapačtaka
  Nekaj šparam zadnje cajte, ampak včeraj sem si šla kupit paket treh moških črnih spodnjih majc (največjo številko) iz čistega bombaža in
  zdaj imam tri male črne oblekce za prešvicane večere
  21. jul 2023, 08:31
Fotka

Marsa

Danes in jutri bo na nas močno vplival mlaj (eden najmočnejših v letu). Tako bodo vsa naša občutenja in doživetja bolj intenzivna; na vse se bomo močno odzivali, vsaka malenkost nas bo vznemirila, hkrati pa bomo težki in utrujeni in brez energije oz. bomo potrebovali več časa za obnovo. Bo pa zelo učinkovit lunin post in vsako čiščenje, tako telesa kot doma oz. v gospodinjstvu. Zelo priporočljiva je meditacija in vsakršen stik z vodo in naravo.
17. jul 2023, 09:04
Fotka

Marsa

"Mnogi mislijo, da imajo dobro srce, a imajo v resnici samo slabe živce."
15. jul 2023, 09:00
Fotka

Marsa

Hočem nazaj zmerno mediteransko podnebje. :) ;)
13. jul 2023, 08:31
Fotka

Marsa

Danes in še nekaj prihodnjih dni bo na nas vplival eden najmočnejših ščipov v letu, ki ga bo dodatno obremenil še Merkur. Tako bo v teh dnevih bolj na udaru komunikacija v vseh smislih in na vseh področjih; mrzlično bomo želeli urediti kup stvari in skomunicirati več zadev, kjer pa morda ne bo šlo vselej gladko, bodisi ker se ne bomo mogli uskladiti, bodisi zaradi raznih komunikacijskih mrkov. Prav tako to velja za promet, kjer bomo spremljali razne težave, zastoje in žal tudi nesreče.
3. jul 2023, 08:53
Fotka

Marsa

Danes popoldne se z vstopom Sonca v znamenje Raka začne koledarsko poletje. Po nemirnem obdobju Dvojčkov se bomo zdaj lahko malo umirili in naše druženje in dejavnosti ne bodo tako razpršene. Najraje se bomo zadrževali doma ali v znanih okoljih, obkroženi z bližnjimi. Lotili se bomo kakšnega dela doma in na vrtu, urejali bomo stare zadeve, fotografije, spomine, arhive ipd. Najbolj nam bo godila bližina vode in narave. Bolj čustveni bomo in občutljivi, dlje bomo prebavljali doživeto.
21. jun 2023, 09:06
Fotka

Marsa

"Skoraj vse, kar počnete, se vam bo zdelo nepomembno, toda zelo pomembno je, da to počnete." (Gandhi)
11. jun 2023, 08:56