Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Zadnji statusi


Fotka

Marsa

"Dokler ne poskusite, ne boste vedeli, česa vsega ne zmorete." (Henry James)
6. avg 2022, 08:22
Fotka

Marsa

Končno dež! Držim pesti za Kras, upam, da bo zaleglo in da bo padlo ravno dovolj dežja.
26. jul 2022, 09:07
  •  - Fotka
    Marsa
    Bolj švoh je bilo vse skupaj, žal.
    Upam, da ga bo še kaj in da se vse dokončno pogasi in umiri.
    27. jul 2022, 08:54
Fotka

Marsa

"Kar si ohranil zase, si že izgubil. Kar pa daš, je tvoje za zmeraj." (Recla)
9. jul 2022, 09:09
Fotka

Marsa

Danes zjutraj se je s prestopom Sonca v Raka začelo koledarsko poletje. Zdaj smo bolj občutljivi in dojemljivi za vtise iz okolja, umikamo se vase in potrebujemo več časa za obdelavo doživljajev in čustev. Gibljemo se v družinskem oz. ožjem krogu in nismo več tako družabni in razpršeni, kot v preteklem obdobju Dvojčkov. Uživamo v naravi in bližini vode, to nas pomirja. Prebujena je domišljija in zelo smo ustvarjalni, raje in več se posvečamo tudi domačim opravilom.
21. jun 2022, 09:27
Fotka

Marsa

Io penso positivo perché son vivo... https://www.youtube.com/watch?v=PC9tgxm9BMM
13. jun 2022, 17:08
Fotka

Marsa

"Lastnina je past; tisto, kar mislimo, da imamo, ima nas." (Karr)
26. maj 2022, 09:21
Fotka

Marsa

Danes pa je Dan mladosti, prav tako pa tudi Dan brisače. :)
25. maj 2022, 10:31
Fotka

Marsa

Danes ponoči je Sonce stopilo v znamenje Dvojčkov in ta prehod že nekaj dni močno čutimo, saj se mu je pridružil Merkur, ki je tako še potenciral te energije; tako smo izredno komunikativni, se več dogovarjamo, smo nenehno dejavni in v gibanju in smo zato tudi površni in nepazljivi. Več tudi poslujemo in trgujemo, kot tudi zapravljamo. Izkoristimo te energije za druženje in najrazličnejšo komunikacijo in izražanje, bodimo pa pazljivi in previdni pri pomembnih zadevah, kot so podpisi pogodb ipd.
21. maj 2022, 08:45
Fotka

Marsa

Tokratnemu Sončevemu mrku se je pridružil tudi Uran, ki je poskrbel, da je bil njegov vpliv močnejši in dlje trajajoč, tako da bomo ta pritisk, vznemirjenje, napetost in težke dogodke čutili in doživljali še prihodnji teden, ko bo proti koncu popustil. K sreči vse to nekoliko rešuje ugoden aspekt Marsa, tako da si bomo za kak hip le lahko malo oddahnili in pozabili na skrbi in bomo energijo usmerili v kaj konstruktivnega.
8. maj 2022, 08:47
Fotka

Marsa

Na današnji nekoliko pomračen dan - včeraj zvečer je bil Sončev mrk - Lunin net praznuje 22. rojstni dan. :) Na zdravje.
1. maj 2022, 10:07
Fotka

Marsa

Lepe praznike!
29. apr 2022, 08:57
Fotka

Marsa

Danes ponoči se je Sonce premaknilo v stabilnega, delavnega, preudarnega, a tudi uživaškega Bika in takšno je ponavadi tudi vzdušje v tem obdobju. Le da naj bi bilo to eno najlepših, cvetočih, predvsem pa veliko bolj toplih obdobij, kot ga doživljamo zdaj, zato upajmo, da bo tudi letos in kmalu tako. V vsakem primeru pa lahko svojo energijo usmerimo v najrazličnejša dela, tudi na vrtu, in tudi ustvarjanje, vključno s pripravo jedi in najrazličnejših dobrot.
20. apr 2022, 08:13
Fotka

Marsa

Lepe, prijetne in radostne praznike! :)
16. apr 2022, 09:23
Fotka

Marsa

Včeraj popoldne je Sonce stopilo v znamenje Ovna in začela se je koledarska pomlad. Upajmo, da bo kmalu upravičila svoje ime. :) Z Ovnom se začne tudi nov krog, novo obdobje, kar pomeni tudi nove začetke, več energije in zagona za opravljanje najrazličnejših opravkov. Smo pa v tem obdobju tudi prehitri, nepotrpežljivi in površni. Viške energije lahko dobro sproščamo s športom, umiritev pa dosežemo z meditacijo in drugimi tehnikami sproščanja.
21. mar 2022, 09:43
Fotka

Marsa

Izkoristimo te sicer zelo občutljive in sanjave dneve za ustvarjanje in notranjo rast, meditacijo in tako in drugačno čiščenje. Intuicija bo bolj razvita in sploh vsi čuti, bogatejša bo domišljija in lažje se bomo umetniško izražali, zanimala pa nas bodo vsa področja, kjer bomo lahko to uporabili (glasba, likovna dejavnost, fotografija in film, moda in podobne dejavnosti). Več bo tudi popivanja in drugega opajanja. Tako vzdušje bo vladalo do konca tedna.
14. mar 2022, 10:29