Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Moje znamenje se nikakor ne ujema z mojo osebnostjo?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
29 komentarjev na to temo

#26 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 21. avgust 2008, 10:23

Že odkar se zanimam za astrologijo in podobne stvari, mi ni šlo v glavo, zakaj se v svojem znamenju niti malo ne najdem.

Saj nisi edina, ki se ti to dogaja. Astrologija je preveč splošna, da bi lahko bila specifična. x:)x
Possible—but highly unlikely.

#27 erika žagar

erika žagar
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 205

Objavljeno: 21. avgust 2008, 13:59

o moj Bog o moj Bog, dej mi povjedi, le kako to, da je tako komplicirana znanost tebi razumljiva, kajti tvoj IQ nekak, vsaj po dosedaj branem sodeč, sodi v tisto kategorijo: TATA" Reci mi sine koliko je dva plus dva" SINE " Aaaa, bbbbb, mmmmm, trinajst"


Porny, sva se precej menla že zasebno, zdajle ti bom pa kar javno povedala, da rabiš psihologa in ti svetujem, da si poiščeš kakšno pomoč, saj očitno skušaš na vsak način izsiliti, da se ti človek podredi in sprejme tvoj pristop. Do ljudi si pristranski - napadaš tiste, ki se ti ne uklonijo, ne napadaš pa tiste, ki se ti uklonijo.

BDW: Moj verbalni IQ pa je sicer visoko nadpovprečen (izmerjen z testi).

#28 erika žagar

erika žagar
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 205

Objavljeno: 21. avgust 2008, 15:36

Imela bi še eno vprašanje-rada bi se vpisala na tečaj astrologije in ker je tega na tržišču kar veliko,me zanima,če mi lahko kdo kaj svetuje glede teh tečajev oz.če se je kdo že kakšnega udeležil?

HVALA


Jaz tečajev sicer nisem obiskovala. Lahko ti pa povem kateri avtorji so meni dobri in se da iz njihovih del veliko naučit.

Pridobila sem skripte iz tečaja od Regovca. Za začetnika so v redu, sicer za bolj poglobljeno razumevanje veliko premalo. Regovec ima sicer kar nekaj knjig v stilu "cookbook" učbenikov (na voljo v knjigarnah). Poleg le teh je priporočljiva rumena knjiga IZTOČNICE ZA INTERPRETACIJO HOROSKOPA in ASTROLOŠKI SLOVAR (Zdenke Andrijič) - je zelo fajn ker so na kupu razloženi osnovni pojmi (se ga da dobit tudi v naših antikvarjatih), za začetek morda tudi VELIKA ŠOLA ASTROLOGIJE in 144 kombinacij Sonca in Lune od Eme Kurent + še kaj (je v knjižnicah). Te knjige niso sicer kakšni biseri so pa za začetno razumevanje v redu.

Za poglabljanje razumevanja pa priporočam avtorje (tujo litaraturo se dobiti tudi preko alibrisa - spletnega antikvarjata)
- Knjigo Viktorja Gerkmana: astrologija - veda o značaju in usodi (v knjižnicah)
- Liz Greene
- Howard Sasportas
- Bil Tierney
- Sue Tompkins
- Dane Rudhyar
- Stephen Arroyo
- švicar Thomas Ring (baje da je fajn, ga sicer še nisem brala)

Glede znanstvenega vidika astrologije obstaja spet cela gora knjig in je morda zanimivo prebrat kakšno knjigo od Michela Gauquelina (v slovenščini obstajajo KOZMIČNE URE).

Lp

#29 erika žagar

erika žagar
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 205

Objavljeno: 21. avgust 2008, 16:22

Mantis,jaz bi se kar strinjala s tvojo ugotovitvijo,da ima lunino znamenje pri ženskah močan vpliv.
Vsaj pri sebi to opažam. Luno imam v tehtnici,sonce pa v raku.
Mantis,še enkrat ti HVALA-ti že veš zakaj x;)x

Zanimajo me še komentarji drugih glede vpliva luninega znamenja pri ženskah.
Kaj pa moški-kateri planet pa na njih najbolj vpliva?


Mislim da je mantis povedala bistvo.

Če še dodam: Če vzamemo, da luna poleg vsega drugega predstavlja z največjo verjetnostjo tudi mati, sonce pa očeta, potem je logično, da zna biti luna nekoliko bolj dominantna v kartah žensk in enako velja za moške glede sonca; saj mati po večini predstavlja identifikacijski model za hči, oče pa za sina tekom odraščanja. To pomeni, da se ženske z večjo verjetnostjo poistovetijo z luno, ki med drugim predstavlja tudi pasivni, receptivni, instiktivni, nezavedni in čustveni princip, princip ki hrani, varuje in ščiti. Moški pa se bodo z večjo verjetnostjo poistovetili z svojim soncem, ki predstavlja princip aktivnosti, individualnosti, zavesti, samozavesti, volje in asertivnosti.

Lp

#30 erika žagar

erika žagar
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 205

Objavljeno: 21. avgust 2008, 16:40

o moj Bog o moj Bog, dej mi povjedi, le kako to, da je tako komplicirana znanost tebi razumljiva, kajti tvoj IQ nekak, vsaj po dosedaj branem sodeč, sodi v tisto kategorijo: TATA" Reci mi sine koliko je dva plus dva" SINE " Aaaa, bbbbb, mmmmm, trinajst"


Porny, dej napiš en takle post Marsi - k si tak korenjak! Pa še tist zraven o kurah in prepelicah dodaj. Da vsi vidmo kolk si pogumen, ti moški M.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0