Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ozdravitev raka


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
315 komentarjev na to temo

#126 MihL

MihL
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 3. avgust 2011, 21:06

Mislim,da vam bo slednje zelo v pomoč.




Cured: A Cannabis Story (A Film By David Triplett)Moja povezava




RICK SIMPSON







Lep pozdrav!




Miha









#127 MihL

MihL
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 3. avgust 2011, 21:12

Mario@ zelo se motiš in mi je žal za takšne ljudi kot si ti,ki dovolijo,da se jim meče pesek v oči!




LP!



#128 MihL

MihL
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 3. avgust 2011, 21:47

tudi tole se splača prebrat:




Moja povezava



#129 MihL

MihL
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 3. avgust 2011, 22:40

Dr Burzynski movie

#130 Enigma27

Enigma27
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 40

Objavljeno: 4. avgust 2011, 11:26

Imam lastno izkušnjo glede zdravljenja raka in sem jo pripravljen deliti s komorkoli, ki je zbolel za to boleznijo. Uspešno se zdravim na popolnoma naraven način. Če koga zanima naj me kontaktira.


Zakaj pa tukaj ne deliš izkušnje???

#131 evaevi

evaevi
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 34

Objavljeno: 4. avgust 2011, 19:44

Imam lastno izkušnjo glede zdravljenja raka in sem jo pripravljen deliti s komorkoli, ki je zbolel za to boleznijo. Uspešno se zdravim na popolnoma naraven način. Če koga zanima naj me kontaktira.


Zakaj pa tukaj ne deliš izkušnje???



Zelo umestno vprašanje, se strinjam.

Naj dodam, da sem bila priča, res samo priča, ampak šokantno uspešnemu postu po Rudolfu Breussu (knjiga se dobi pri nas), ki je imel za posledico popolno ozdravljenje (teče deseto leto od tega) mlajše osebe v obupni situaciji metastaziranega melanoma. Ko se je oseba takoj po 42 dnevnem postu točno po navodilih iz knjige na naročeni dan pojavila na OI na ponovno operacijo, kemoterapijo in obsevanje, niso imeli kaj početi z njo in so jo POSLALI DOMOV.

na kratko: po Breussu je po navodilih 1. klistir in 2. celodnevno po malem pitje mešanice zelenjavnih sokov, čajev (vsak post brez klistirja je smrtno nevaren, zastrupljajoč telo)

Najnepogrešljivejši je sok rdeče pese.
Že jutri lahko začnemo ob vsem, kar jemo in počnemo, piti kar tako še Fructalov sok rdeče pese(je edini brez vseh dodatkov) lepo po malem čez dan po steklenico- sicer je sveže stisnjen učinkovitejši, pa ga teže pripraviš in še teže popiješ in ti projekt hitro propade...in ta čas, ko dnevno pocuzamo tisti liter pesinega soka od danes dalje, v miru študiramo kakšno komplicirano reševalno zdravilno metodo... pa se je že zgodilo, da po 2 mesecih res vsakodnevnega res litra tega soka morda potem ne bo več potrebna...

#132 Enigma27

Enigma27
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 40

Objavljeno: 5. avgust 2011, 12:04

Za rdečo peso sem tudi jaz slišala :) A pozna kdo koga, ki je uporabljal metodo pitja H2O2-vodikov peroksid? Nekje v tujini že na veliko uporabljajo tudi tako imenovane H2O2 terapije-komore + pitje H2O2, vendar splošna medicina vse to zavrača..hm...ok sej meni se zdi malce logično, ker potem bi šla farmacija v k****, ker H2O2 se res dobi za male denarce, s tem, da pozdravi še marsikatero drugo bolezen.

#133 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 5. avgust 2011, 12:26

Za rdečo peso sem tudi jaz slišala :) A pozna kdo koga, ki je uporabljal metodo pitja H2O2-vodikov peroksid? Nekje v tujini že na veliko uporabljajo tudi tako imenovane H2O2 terapije-komore + pitje H2O2, vendar splošna medicina vse to zavrača..hm...ok sej meni se zdi malce logično, ker potem bi šla farmacija v k****, ker H2O2 se res dobi za male denarce, s tem, da pozdravi še marsikatero drugo bolezen.



Vodikov peroksid je res zdravilo, a v zelo majhnih koncentracijah.
S tem ni heca, saj vas lahko majhna napaka odnese.
Na žalost ne vem recepta za uporabo , obstajajo pa druge manj nevarne stvari, s katerimi dosežemo podoben rezultat.

#134 Enigma27

Enigma27
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 40

Objavljeno: 5. avgust 2011, 12:32

Za vodikov peroksid vem, da moram tapravega kupiti, pa ga potem razdredčiti, ker drugače je usodno..sem našla "recepte" ampak vseeno ne upam probati na sebi. Ga pa uporabljam za poškodbe, ureznine in je ena A. Pa za razkuževanje je dober, pa dober odtranjevalec madežev je :)

#135 evaevi

evaevi
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 34

Objavljeno: 5. avgust 2011, 21:06

ta vodikov peroksid se sliši hudo tvegano, slišala sem pa za sodo bikarbono, ki vsaj ni nevarna, na hiter in relativno lahek način dvigne bazičnost v telesu:

http://www.curenatur...-bikarbona.html

#136 Mario

Mario
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 459

Objavljeno: 6. avgust 2011, 07:44

Saj me ne čudi, da je pri nas hujša umrljivost za rakom kot drugod. Ko ste se čist uničli, pa iščete pomoč po celem svetu. Pa vidim, da to ni krivo naše zdravstvo, ampak bolniki sami, ki nasedajo prekupčevalcem.
Zaradi Brojsove diete jih je več umrlo, kot pa pozdravilo in če postavimo procentualno razmerje rakovih bolnikov s tistimi, ki so uživali Brojsovo dieto, jih je umrlo več % zaradi Brojsove diete kot pa za rakom samim. Ko pride rakav bolnik s porušenim imunskim sistemom v bolnico, ker je užival Brojsovo dieto, je normalno, da ga pošljemo domov umreti.
Brojsova dieta je samo reklama za knjigo, Peterle jo je še enkrat zagnal. Čeprav je bil on že zdrav, ko je začel z Brojsovo dieto, mu naseda cela čreta bolnikov. Pred nedavnim je bila na KAM forumu obešena žalostna zgodba od Gabi, ki se je čutila krivo, ker je priporočala svoji teti, naj se zdravi z Brojsovo dieto. V bolnišci so ji potem še povedali, da je teta od tega umrla. Ker je bil članek preveč političen, je bil umaknjen. Ona je pač mislila, da če pri nas to priporočajo politiki, da potem je to nekaj naj…naj…najboljšega. Verjela je svoji sodelavki, ki je bila pravtako žrtev naivnosti kot „evaevi“. Nihce pa ni videl v tistem članku, da je peterle naredil samo reklamo za njegovga partijskega frejnda .

Kako hitro se najdejo izgovori, da farmacija karkoli zavrača (enigma27), saj ni čudno – saj še nihče ni od tega ozdravil. Če ni dobil raka v grlu zaradi alkohola, ga bo dobil zaradi vodikovega peroksida.
Zakaj pa se ne upira farmacija omeli? Ker je čist naravna, ker snovi niso izolirane in ker je priznano in registrirano zdravilo v eni najbolj natančnih/kritičnih držav. Kdor jo zavrača, jo samo zato, ker je ne zna pravilno uporabljati; zato pa je treba delovanje imunskega sistema razumeti.
Evaevi, ti preveč lahkomiselno mečeš okoli sebe s priporočili, tisto slišala/pričala; to je pričanje lajične presoje. Bazičnost lahko dosežeš s pravo prehrano. Ni treba nobenih izoliranih ali umetnih stvari, ki nas delajo bolane.
Včasih naredi kdo tudi kaj narobe z dobrim namenom, da bi pomagal. To pa je ravno pri raku zelo nevarno.
lp

http://sl.wikipedia....odikov_peroksid

Samo tole o vodikovem peroksidu

Vdihovanje:Dolgotrajna izpostavljenost nižjim koncentracijam hlapov vodikovega peroksida lahko povzroči trajne poškodbe pljuč. Inhalacija močnejše koncentracije pa močno draži dihalne poti in pljuča. V primeru povečane koncentracije v zraku takoj prezračite prostore.Poškodovanca iz kontaminiranega premestite v dobro prezračevan prostor, kjer naj počiva. Pokličite zdravnika.
Zaužitje:Že zaužitje 3 % koncentracije v človeškem telesu povzroči nastajanje velikih količin plina, ki lahko resno poškodujejo notranje organe in povzročijo notranje krvavitve. Zaužitje višje koncentracije pa lahko razje požiralnik in želodec. Poškodovanec naj takoj spije največ dva kozarca vode. Ne izzivati bruhanja. Takoj je treba poiskati zdravniško pomoč in zdravniku pokazati varnostni list. Poškodovanec lahko zaužije aktivno oglje v vodni raztopini ali v raztopini parafinskega olja. Poškodovancu ne dajajte mleka ali drugih rastlinskih in živalskih maščob.
Stik z očmi: Oči lahko močnejše koncentracije trajno poškodujejo. Ob primeru stika, oči izpirajte z veliko vode ,najmanj 10 minut z odprtimi vekami. Nato zaščitite oči s suho sterilno gazo ali čistim robčkom in takoj poiščite zdravniško pomoč.
Stik s kožo: Takoj moramo odstraniti kontaminirana oblačila. Prizadeti del izpiramo z veliko vode. To počnemo tudi ,če na stik s kožo samo sumimo.
Ravnanje: Izogibajte se stika in vdihovanja hlapov. Ne kadite med delom in uporabljajte zaščitna očala.
Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.
Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

#137 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 6. avgust 2011, 09:42

Vodikov peroksid [H2O2] [35 procentni prehrambeni - razredčen]

... Vodikov peroksid [3% raztopina] za razkuževanje nog
Odstranjevanje nadležnih glivic:

"Par žlic himalajske soli zmešate skupaj z 1 dl 3% raztopine
vodikovega peroksida v lavorju tople vode, noge namakate nekaj minut
[lahko se izvede tudi brez soli]."


"... Vodikov peroksid proti prehladu.
Vodikov peroksid naj bi pomagal pri večini prehladov, sploh,
če z zdravljenjem pričnemo nemudoma.

Že davnega leta 1928 je Richard Simmons postavil hipotezo,
da prehladi in gripa v naše telo pridejo skozi ušesni kanal.

Njegova odkritja je medicinska skupnost seveda zavrgla.


A upoštevanje Simmonsovih načel se pri zdravljenju prehladov izkaže
za nenavadno učinkovito.


Tako lahko tveganje za okužbe bistveno zmanjšamo že s tem,
da se s prsti ne približujemo ušesom.

Bakterije pa seveda v uho pridejo tudi preko zraka
in ko enkrat pridejo do srednjega ušesa,
pričnejo z razmnoževanjem in širjenjem po telesu.


Leta 1938 so nemški raziskovalci prišli do odkritja,
da vodikov peroksid odlično zdravi prehlade
in gripo, a njihova odkritja ignorirajo že 70 let.


Danes pa nekateri zdravniki, ki radi preizkušajo alternativne možnosti,
poročajo o izjemnih učinkih te metode. Zdravljenje začnejo po 12 do 14 urah
tako, da v vsako uho dajo nekaj kapljic 3% vodikovega peroksida.

Ta prične delovati v 2 do 3 minutah in ubije bakterije.

Peroksid pustijo delovati 5 do 10 minut, pustijo, da preostanek peroksida steče iz ušesa
in nato isto ponovijo v drugem ušesu. Čeprav je metoda povsem varna tudi za dojenčke,
jih lahko šumenje prestraši, zato naj jim peroksid v uho nakaplja oseba, ki ji zares zaupajo."


Vodikov peroksid [H2O2] [antropozofija.org]
http://www.antropozo...ovperoksid.html

Zdravljenje prehlada in gripe brez zdravil [pozitivke.net]
http://www.pozitivke...081213205803974


Belinka proizvaja med drugim:
Vodikov peroksid [H2O2] z oznako: 35% 013
[35 procentni prehrambeni in medicinski vodikov peroksid H2O2, ki je
brez vsebnosti dodanih stabilizacijskih snovi, kot so: acetanilid, fenol,
natrijev stagnat, tetranatrijev fosfat]


Food Grade H2O2 [Hydrogen Peroxide/ vodikov peroksid]
[?]Where Can I Buy Food Grade Hydrogen Peroxide.
Le - ta se uporablja v prehrambeni industriji
in je brez zdravju škodljivih primesi. ...

Guardian Of Eden [35% Food Grade Hydrogen Peroxide]
[sprejemajo !PayPal, Visa, MasterCard, ... plačila]
http://www.dfwx.com/h2o2.htm

amazon.com [8% Food Grade Hydrogen Peroxide]
http://www.amazon.co...2/dp/B0001SR29S


Food Grade [prehrambeni] Hydrogen Peroxide je edino pravi
[ko gre za uživanje/ notranjo rabo]:
t.i. "Food Grade" [prehrambeni], ki se uporablja, npr. za dezinfekcijo
embalaže jogurtovih lončkov v mlekarski industriji.

... Destilirano vodo se kupuje v lekarnah. ...


H2O2 [Vodikov peroksid]
"Mehanizem delovanja:
Poleg antimikrobnega ima še rahlo hemostaticno delovanje.
V tkivih ga katalaza razgradi do vode in hidroksilnega radikala,
ki deluje antibakterijsko.

Uporaba:
Uporablja se kot antiseptik, razkužilo ali deodorant.
V 30% raztopini služi za beljenje zob
in zaustavljanje krvavitev iz koreninskega kanala po ekstirpaciji pulpe.

V obliki 3% razredcene raztopine se uporablja za izpiranje gnojnih ran
in infektivnih procesov na koži in sluznici, za dezinfekcijo kontaktnih lec
in cerumna iz sluhovoda.

Kot 1,5% raztopina se nahaja v ustnih vodicah za zdravljenje akutnega stomatitisa
in kot deodorant za grgranje.

V 3 - 6% raztopini se uporablja za dezinfekcijo predmetov.

!Stranski ucinki:
Močne koncentracije lahko povzrocijo pekoco kožo, vcasih razjede in bele lise na koži
in sluznici, hipertrofijo papil na jeziku ali celo ulkuse na ustni sluznici."

medenosrce.net [Antiseptiki in razkužila]
http://www.medenosrc...skaj.asp?id=905


[Genitalne bradavice] Vodikov peroksid H2O2 [35%, !Food Grade H2O2]
"... H2O2 povzroči oksidacijo in papiloni odpadejo.
Trikrat dnevno se namaže [ne peče, nekaj sekund rahlo pika]."

Komentar
NE bi takoj poskusil s 35% H2O2 [vodikov-im Food Grade peroksid-om].
Bi ga prej nekoliko razredčil z destilirano vodo,
oz. poskusil z manj močno/ razredčeno raztopino. Da NE bi bilo
kakšnih "neprijetnih posledic" [opeklin]. ...
[med.over.net]


Vodikov peroksid [Hydrogenii peroxidum (H2O2)]/ !Food Grade [prehrambeni]
je potrebno !razredčiti.


Vodikov peroksid [3% raztopina (3g H2O2-ja na 100ml lekarniške destilirane vode] se uporablja za:
razkuževanje manjših površinskih ran [nevtralizira večino škodljivih mikroorganizmov],
za poškodovano kožo [3% raztopina ni nevarna za kožo]; za spiranje odrgnin, gnojnih ran in razjed,
pri akutnih vnetjih sluznice v ustni votlini, za grgranje [dezinfekcijo] ustne votline [1%
raztopina H2O2-ja, ko gre za dezinfekcijo ustne votline]. ...


V kolker je kdo preobčutljiv [reakcija], se vodikovega peroksida NE sme uporabljati.
Kakor tudi NE v primeru kakršnegakoli NEŽELJENEGA učinka, oz. reakcije zaradi preobčutljivosti.


Vodikov peroksid [Hydrogenii peroxidum (H2O2)]se hrani na temnem mestu,
pri temparaturi do 25 stopinj, stran od UV sevanj.


Uporablja se do datuma izteka roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži. ...


H2O2-ja se NE sme mešati z nedestilirano vodo, ker pride do neželjenih spojin.
Sploh, če so v vodi težke kovine. ... Destilirana voda naj se kupi v lekarni.


Ustna voda za dezinfekcijo ustne votline za grgranje/ žverkljanje
1% raztopina vodikovega peroksida [Hydrogenii-uma peroxidum-a (H2O2-ja)]/ 1g H2O2-ja na 100ml
lekarniške destilirane vode, se lahko koristi kot ustna voda [za dezinfekcijo ustne votline
(!za grgranje/ žverkljanje)]. Raztopine se ne pije, ni za otroke. 3% raztopina je lahko za
koga premočna.

A pozna kdo koga, ki je uporabljal metodo pitja H2O2-vodikov peroksid?
Nekje v tujini že na veliko uporabljajo tudi tako imenovane H2O2 terapije-komore + pitje H2O2,
vendar splošna medicina vse to zavrača.



#138 Condor

Condor
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 99

Objavljeno: 6. avgust 2011, 22:11

Sam s rakom nimam nekih težav, vendar priporočam da si pogledate kaj je zapisano v knjigi Kitajska študija od dr. Colina Campbella in njegovega sina Thomasa. Avtor je na temeljit način opisal kar je ugotovil skozi svoje in druge raziskave, na ta način pa je spremenil svoj način življenja od tipično ameriškega na bolj sonaraven. Tudi vsa njegova družina, kot pravi sam.
Sitis - Kitajska študija
V knjigi so zapisani relevantni podatki o temeljnem vzroku glede raka, ki se klasificira kot bolezen obilja. Bolezni obilja so tudi težave s srcem, diabetes, prostata, .... to kar je najbolj zastopano kot zdravstveni problem pri nas. Avtor predlaga, da se dobro spozna vsa problematika prehrane in kaj povzroča degeneracijske spremembe v telesu. Na podlagi tega se opredelimo za pravo hrano, ki bodajala in ne "odvzemala" zdravje. Samo zato ker se tako slepo verjame "okusu", pa tudi reklamam, pa govoricam o ta boljši hrani, ki se smatra le ona z veliko beljakovin.
Torej bistvo vsega je v preobilju ... živalskih beljakovin, vključno s mlekom, predvsem kravjim, ki ima veliko neprebavljivega kazeina (kompleksna beljakovina). Kakrkoli boste izbrali za hrano ko so problemi s boleznimi preobilja, potem je glede na utemeljitev v knjigi najboljše presedlati na vegetarijansko, bolj presno prehrano.
Po knjigi obstaja meja za še "varno" konzumiranje živalskih beljakovin, ta je na okrog 10% potrebnih dnevnih kalorij - beljakovine so izrazit vir kalorij. Kar je več od tega pa vodi bolj ali manj hitro v razne bolezni. Najprej so te kažejo v kroničnih prehladih, težavami s srcem, kislo presnovo, .... nato pa se bolezen zajede še globje v notranje organe. Vendar kljub temu koliko globoko je že bolezen, tudi rak, se da razvoj teh "težkih" bolezni ustaviti, če le kolikor hitro presedlamo na večinoma presno vegetarijansko prehrano. Torej živalske beljakovine bolni ljudje naj zamenjajo z rastlinskimi (soja v različnih oblikah, špinača, nekatere vrste solat, večina kalčkov, čičerika, fižol). Link za rastlinske beljakovine:
Rastlinske beljakovine

Torej dam v razpravo tole kar se tiče pretirane vsebnosti živalskih beljakovin. Ugotovitve iz Kitajske študije o prehrani je u bistvu zelo dramatična za našo kmetijsko in živilsko industrijo, da o gostinstvu in podobnem ne govorim. Ali je mogoče samo na podlagi teh ugotovitev preiti na prehrano z manj živalskih beljakovin? Meja je na okrog 10% dnevnih kalorij. Ta količina je dovolj za en ali dva goveja zrezka na dan. Sam svojim starim in drugim starejšim dopovedujem, da so nekoč le enkrat ali dvakrat na teden jedli "ta boljšo" hrano z mesom. Seveda so vsak dan imeli še mleko in jajca, ampak vseeno jim povem na ta način, da takrat ni bilo toliko teh bolezni obilja.
Sam sem že šest let vegetarijanec, pa še kljub temu odkrivam kaj novega glede obilja ki ga nudi narava, pa tudi z malo spretnosti se da napraviti veliko boljše menije kot s "ta boljšo" hrano z mesom, jajcem, ... Bistveno je, da je hrana dovolj hitro prebavljiva in da ne obleži po nekaj ur v želodcu. Tako da drži Hipokratova izjava: Hrana je vaše zdravilo in zdravilo je (le prava) hrana. Ne gre pa posploševati kaj bi bilo za vsakega prava prehrana, ampak se vsak lahko o tem pouči ... ko neha slepo slediti okusu in reklamam, ampak to ugotovi s samoopazovanjem, primerjanjem več dejavnikov.


Glede vodikovega peroksida, ki ima za klice "topovski" učinek, pa obstaja veliko boljša alternativa - to je MMS (miracle mineral suplement) na bazi klor dioksida. Stvar ni tako nevarna, če se predozira. Takrat je samo učinek čiščenja bolj neprijeten, lahko aktivira čistilni prehlad, sluz in druge odpadne materije se izločajo v večji meri. Izvirna stran o postopkih zdravljenja z MMS - nekje ste o tem že na forumu pisali x;)x :
MMS - Jim Humble

Sam sem ga nekajkrat preizkusil, tudi z več kapljicami naenkrat. Pozimi mi je dvotedenska terapija s MMS pomagala, da sem se očiščeval in stabiliziral zdravje. Ni bilo več nekih drobnih zdravstvenih težav in imel sem več energije. To je ena takšna stvar, ki lahko pomaga občasno k boljšem zdravju. Iznajditelj MMS-ja Jim Humble pa ima veliko povedati kako je v Afriki in tud drugod pozdravil mnogo ljudi samo s pomočjo teh kapljic. Ampak bodimo pošteni in vedimo, da v revnih deželah nimajo problema s boleznimi obilja, temveč s boleznimi pomanjkanja (pljučnica, tuberkoloza, koze, ošpice, malarija, ...), kar povečini spremlja podhranjenost in šibki imunski sistem. Stvar je v tem, da takrat se izkažejo te kapljice MMS še najbolj koristne za zaščito pred raznimi bakterijama in virusi. Tudi po svojih skromnih ugotovitvah vem, da če to vzamem recimo ko sem prehlajen, mi lahko le pomaga. Ampak v tem primeru je treba iti postopoma, korak za korakoma, uporabiti te kapljice v malih količinah vsako uro ali dve, sicer je nevzdržno. Ne gre trdovratne bolezni "ubiti" naenkrat.

#139 Hempaq

Hempaq
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 7. avgust 2011, 07:57

Tole morate nujno sirit po svetu, to ni samo ozdravitev raka, je recept nesmrtnosti..... Znano je tudi v Indiji, hise in okolico oblagajo s kravjo manuro....
Ce je malo kompostirana, se bolje...... Torej v postev pride kompostiran hlevski gnoj, kravji, ovcji, kozji iztrebki, najboljsi pa je kompost rdecih dezevnikov, le ti kompostirajo hlevski gnoj....

TO UPORABLJATE NAMESTO MILA in SAMPONA, in s tem izperete iz telesa vse bolezni, vkljucno s staranjem!!!!

Seveda je dobro biti presni vegan, veliko naravnih kemoterapevtikov, to so hrane ki imajo veliko fitoestrogenov kot npr. pesa, slive, redkev, zelena soja, lucerna in alfalfa kalcki.......
ZACIMBE Kurkuma(Izredno mocna kemoterapija), Ingver(topi proteine), Koriander, Kumina
Konopljino seme je itaq najboljsa hrana na svetu.....
Za vec obiscite moj blog: www.hempaq.wordpress.com

To temo je popravil/a Hempaq: 7. avgust 2011, 07:58


#140 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 7. avgust 2011, 08:11

Bedarije se itak prehitro širijo po svetu! xcivx

#141 Enigma27

Enigma27
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 40

Objavljeno: 7. avgust 2011, 19:14

Bolj, da se bedarije širijo, kot pa mazanje z gnojem Objavljena slika

#142 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 7. avgust 2011, 19:19

Ma res, naj se gnoj maže z gnojem.
Pa kje je to najdu, me res porine srat, ko berem take bedarije.

Rad bi vidu, kako se Hempaq maže in pomlajuje z drekom. Mogoče bo potem .............., ma je škoda nadaljevat.

#143 Enigma27

Enigma27
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 40

Objavljeno: 7. avgust 2011, 19:26

hahaha priznam, da jaz tudi prvič slišim, pa za marsikatero nenavadno "žaubo" vem, ampak tole z gnojem, jaaaaa haloooo?? xrolleyesx

#144 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 7. avgust 2011, 19:51

Tole z gnojem bi pa res vzel malo z rezervo...Urinoterapija in kar je z njo povezano je že znano...Da ima gnoj dobro kalorično vrednost pri gorenju in kao pridobivanju energije je že znano...ampak to glede zdravja...Objavljena slika

Mogoče pa je kaj na temu...puščam stvari odprte...Sicer pa velja da drastične razmere terjajo drastične ukrepe...mogoče pa velja pri boleznih tudi kaj takega...Seveda, če se ne pozna kakšne bolj prijazne alternative...Objavljena slika

Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#145 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 7. avgust 2011, 20:46

... Torej v postev pride kompostiran hlevski gnoj, kravji, ovcji, kozji iztrebki, najboljsi pa je kompost rdecih dezevnikov, le ti kompostirajo hlevski gnoj....
TO UPORABLJATE NAMESTO MILA in SAMPONA, in s tem izperete iz telesa vse bolezni...

x:o)x

(pa še ziher sem da se na ta način lohk izognemo še kakšnim drugim motečim dejavnikom - iz našega okolja recimo x:px)
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#146 Beli lotos

Beli lotos
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 062

Objavljeno: 8. avgust 2011, 00:08

Knjiga Alojzi Kolar(dipl.nutr.univ. v Kanadi, zivi v Celju)-Proc s kuhinjskim loncem.


Kolar že nekaj časa živi v Peruju je pa prej živel v Celju, knjiga od njega pa je Aids je ozdravljiv, kjer govori veliko tudi o raku.
Proč s kuhinjskim loncem pa je napisal Helmut Wandmaker.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat


#147 Hempaq

Hempaq
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 8. avgust 2011, 05:47

Thnx 4 consideration, check my blog www.hempaq.wordpres.com
Marsa, hvala za zaupanje.....
Beli Lotos, vem da je zivel v Celju, sem pa na spletni strani svet je lep kupil obe knjige in sem ocitno pomesal....

Zdaj pa teoreticna razlaga kravjaka..... Kot vemo so trave najbolj cistilna stvar.... Jecmenova Psenicna in nasplosno vse trave, so pa tezke za prebavo, zato so krave tovarne prebave......

KOT VESTE za izraz HOLY COW, vse svete stvari so res izjemna, kot tudi HOLY HERB(Ultimate cure for cancer, Rick Simpson...run from the cure, z oblizem v stirih dneh pozdravi koznega raka, ki je drugace neozdravljiv, magija......ali Sveta Rec.... )..... V INDIJI krave zelo castijo in kot sem rekel, premazejo prostore s kravjo manuro.....
Kako koristna je sele od naravne krave, ki se prosto pase..... Jaz namrec kupim Kompostirani hlevski gnoj ali Vermi kompost rdecih dezevnikov, kar je se bolje, je sicer malo drazje ampak je pravi balzam....... Gre za isto zadevo, le da je se kar precej bolj sfermentirana z rdecimi dezevniki...... Vsi agro ljudje vejo, da gre za najboljse gnojilo in antipatogen..... To je najbolj bogata stvar s probiotiki, ki ne bodo pustili niti enega patogena zraven.... zato deluje kot najboljsi antibiotik.....
CE ga DASTE v vodo, se ta ne bo nikoli pokvarila, sama po sebi dobi alge in razne patogene iz okolice, sploh pa ce damo noter zlico sladkorja in ali kvasa, ali karkoli drugega organskega.....
Razlaga je taka, da prebavljena trava se vedno deluje cistilno, hkrati je pa to najmocneji probioticni koncentrat, kot tudi pivski kvas, poje/prebavi naso bolno materijo, potencialno tudi raka, mikroorganizmi nam pomagajo na celicnem nivoju....... Verejtno ste na Discovery Channel videli, kako nek Anglez zdravi gnile sklepe, koleno npr. z nekimi glistami od muh, ki pojejo vso gnilo materijo, zdravih celic se pa ne dotaknejo, ker jih niti ne morejo prebavit.....URADNA medicina vam odreze ud.... kot TITO-tu..... No in ta Anglez deluje se vedno na makro nivoju, ista stvar se dogaja tudi na mikro nivoju, s tem da je bolj precizna in ucinkovita....Imenuje se pac zdravljenje z mikroorganizmi ali zdravljenje in ciscenje z zivljenjem... POGLEJTE BLOG!!!! http://hempaq.wordpress.com/ in me cim vec se vprasajte.... vprasanja spodbujajo inteligenco in razmislanje.....
LP

To temo je popravil/a Hempaq: 8. avgust 2011, 05:51


#148 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 8. avgust 2011, 08:56

Hempaq, hvala za minuse.
Ko boš sam na sebi z drekom pozdravil raka in se pomladil, šele potem s tako prepričljivostjo širi svojo lastno izkušnjo tudi drugim ljudem.
Dokler pa boš samo kopiral linke in tiščal glavo v ............, pa ne delaj škode naivnežem, ki zagrabijo še tako neumno terapijo.


Za čiščenje kože, se uporablja solna terapija, seveda po določenem postopku.

Kakšno škodo pa si delajo uživalci mesa, kateri so po novem postali vegani, pa bo tako kot vedno, pokazal čas.

Vegetarijanci in vegani, ne pozabite vsaj enkrat na dan pojesti orehovo jedrce, da si nadoknadite potrebno maščobo, katero vsejedci dobimo v mesu.
Saj nobena bolezen ne pride čez noč, pač pa malo po malo in potem udari ven, ko je že pozno za hitrejšo intervencijo.
Dvajset let početi neumnosti in potem pričakovati, da se bo zadeva uredila v enem mesecu, je možno samo v fantaziji.
Vsaka bolezen potrebuje drugačen pristop, kot tudi vsako telo potrebuje drugačno sanacijo.
Nekomu je pomagal post, drugemu sprememba okolja, tretjemu nekaj popolnoma drugega.
Tisti, ki je napisal knjigo o tej in oni terapiji, je pozabil poudariti, da zadeva ne deluje pri vseh ljudeh enako.
Nekje v Afriki, je jasno črnc jedel hrano in zelišča.katera so rasla na njegovem dvorišču. Ta zelišča pa ni rečeno, da pomagajo nam, ki smo na drugem kontinentu.
Za nas rastejo rožice na našem dvorišču in so narejene za nas.
Malo kmečke logike res ne škodi.

#149 Beli lotos

Beli lotos
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 062

Objavljeno: 8. avgust 2011, 09:00

Zdaj pa teoreticna razlaga kravjaka..... Kot vemo so trave najbolj cistilna stvar.... Jecmenova Psenicna in nasplosno vse trave, so pa tezke za prebavo, zato so krave tovarne prebave......


V Indiji se res kravji gnoj vsestransko uporablja od goriva, gradnjo hiš do kozmetike in sredstva za celjenje. Tam to ni tako nenavadno če upoštevam da krave živijo naravno in se prosto pasejo celo leto, je tud njihov iztrebek drugačen. Sama imam originalne indijske dišeče palčke ki tud vsebujejo kravji gnoj. Pri nas se na podoben način uporablja glina ki ima mnoge raztrupljevalne učunke. Ne bi pa to štela v neko čudežno zdravilo, kot omenjaš tud sam je pomemben faktor tu zraven še prehrana in način življenja.

Glede trav pa se dobi prah mlade pšenične in tud ječmenove trave http://www.planetbio...icna-trava.html http://www.planetbio...nova-trava.html ki je izredno očiščevalen.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat


#150 Hempaq

Hempaq
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 8. avgust 2011, 09:18

Torej vsaj vidis/vidite, da je nekaj/veliko na temu, da to ni nekaj no no, ampak praksa verjetno tudi Ajurvede, Indija ima po statistiki zelo malo raka, malo vojn in zdrave zivljenske vzorce, kot tudi cascenje svete krave, tudi Budizem je v svetu vse bolj interesanten....
Se enkrat svetovna statistika raka v povezavi s hrano zivalskega izvora, mleko in izdelki so se najhujsi, v kombinaciji s soljo...http://www.vegsource...cer_vegdiet.htmNo saj pravim, da je vse pomembno, predvsem dobra prhrana/prebava, ker ce imas diabetes ali obesity, moras najprej to pozdravit, preden ima tako ciscenje smisel.
V glavnem, kot tudi pise na Asicevi glini "pa bogu se priporocite", kar pomeni, da ne bo zadosti, za premagovanje staranja, toda Vermi in kaksen dober kompost, je pa velikokrat mocnejsi kot glina. Vse stvari delujejo po valovni dolzini, glina in himalajska sol, tudi magnezijeva, potegne nekaj ven, nekaj pa potisne noter, tako da te malo ocisti, malo pa zategne (kar zateguje vodi v raka, prispeva elementarno). Dobra stran komposta je, da ima estrogene, kateri so zelo kemoterapevtski, zato kozo pusti nezno, kar ne mores reci za glino ali sol. Spekter komposta je torej okoli 90%, glina in sol pa kvecjemu nekih 30%.
Ucinek komposta se izboljsa s Kurkumo.....
Lp




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0