Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Svetovno prvenstvo v košarki 2010


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
51 komentarjev na to temo

#51 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 12. september 2010, 21:58

No, pa se je zgodilo tisto, za kar sem cel turnir upal ,da se ne bo. Zmaga ZDA. Turki so me v finalu razočarali, fizična moč američanov je bila preveč. Izdelane situacije, pa ni bilo koša. Preveč napak v organizaciji napada.

Ja kaj čem drugega, kot priznat Američanom, da so bili najboljši. Durant pa sploh,.neustavljiv. Gibčen in z mehko roko,..neobičajno za tako velikega igralca. Letos bo v NBA presenečenje, če ne dal največ pik v rednem delu. Malo so me presenetili Američani tudi v skoku. Kljub temu, da niso imeli pravih centrov,.Odom je igral bolj pod košem kot običajno, Chandler in Love povprečna, pa so krila skakala izredno. Iguodala. Kolikor v napadu nič posebnega, pa se je izkazal v obrambi.

Turki pa medlo, bojazljivo. Ne razumem zakaj tako, ko pa so prej odigrali super. sem pričakoval igro na nož, borbeno do konca.

#52 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 14. september 2010, 15:22

Mene je tud presenetil (pa mal razočaral) Sagadin. :|

Sicer se strinjam z Objemčkom, tud jaz sem pričakovala kvalitetnejšo igro Turkov (oz. clo upala na zmago, po tem, ko Srbi niso več bili v igri).
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0