aha, treba gledat tudi kvadrat saturna z uranom, pa kvadrat saturna z ascendentom...? 
ne vem, zajebano nekam deluje 
čeprav se meni moji odnosi ne zdijo zajebani, kajpavem....vsaj do tega zadnjega niso bili.tazadnji je pa mal trši oreh, ja-priznam 
zanima me kaj točno se od te moje streljačine moram naučit
no, sej sem se tud že kej, sam včasih res razmišljam, da koji k je meni sploh tega treba recimo...
kake sado mazo ti?a misliš na čustven sado mazo?
jep, mal pa sem ...kr tko, za navdih umetniški

Sade mazo je zajebancija, smotka. 
Sicer še nismo končali, moram še napisat Kaj pomenjo znamenja na vrhu descendenta, pa kaj pomenjo posamezne pozicije dispozitorjev, a tega je tolk da bo še mal za potrpet.
Tk da ti neki malga vnaprej napišem zate.
Kozorog na descendentu in rak na ascendentu pomeni sledeče. Ker je rak izrazito družinskega tipa, išče zelo zrelega partnerja. Družinskega, odgovornega, delovnega. Tazga, na katerega se lahko zanese, na katerega lahko nasloni ramo, takega, ki jo zaščiti. Ko pa gre za vprašanja srca, ti nisi lih najbolj zgovorne vrste. Želiš naklonjenost, a ti je mal sumljivo, ko ti jo kdo ponudi. S tako postavitvijo mal prikrivaš čustva, bojiš se popolnoma razgalit, sploh če Luna, šefica tvojga ascendenta nima lih super duper aspektov. Niti ne kar tko neki daš, niti ne kar tko neki vzameš. Postavitev sama po sebi nakazuje mal kasnejšo poroko, al pa mlajšega partnerja. To slednje, če je zaščitništvo v tebi močno izraženo. Na nek način, nehote celo mal omejuješ lahko svojega partnerja, lahko se pa ob njem tut ti mal omejevano počutiš.
Sam vladar tvojega descendenta nakazuje, da je obstajala možnost, al pa še bo obstajala, da se poročiš s kom iz prijateljevanja že v mladosti, ali ga spoznaš preko širše družine. Tvoj pogoj za poroko je da se s partnerjem res v nulo zastopiš, tko intelektualo kot čustveno. Ker je tretja hiša komunikacije, je ona bistvena med vama.
Evo, tk neki na kratko. Ne morem ti tu javno vsega pisat. A lahko iz pisanja razbereš, kaj lahko popraviš sama pr sebi in kaj lahko ti od njega zahtevaš, da popravi.