Mmmm m, vaša najokusnejša hladna jed
#1
Objavljeno: 27. junij 2003, 15:17
#2
Objavljeno: 27. junij 2003, 15:27
AL PA SALATE KI JIH TUDI NE RABIŠ KUHAT.........pa razni dresingi ki so ful izi za nardit.......
na koncu pa ugotoviš da ful zdravo ješ ,povrh vsega
*one heart*
*one unity*
#3
Objavljeno: 27. junij 2003, 15:59
Spominjam se, ko sem bila še otrok, ko je stara mama ob vročih poletnih dnevih za kosilo pripravila "prleške kumare" - tako jim je rekla, sicer pa tu na gorenjskem tega tako ali tako nihče ne pozna....
Kumare je naribala, ne preveč solila in ožela, skuhala krompir (al pa tud ne) ga ohladila, in narezala na lističe, pred tem je že imela domače okisano mleko, v katerega je dala ožete osoljene kumare in lahko krompir, dodala malo kisle smetane, sol po okusu, poper, lahko rdečo papriko, naseseklan česen in lahko tudi čebulo - to je blo men tko noro za jest, pa osvežujoče in prav sedlo je na take vroče dneve...
Lep pozdrav!
M. H. Alderson
#5
Objavljeno: 27. junij 2003, 16:19
poletna jogurtova s kumarami... ne spomnim se tocno, zmesas jogurt, cesen, poper in se neke zacimbe, zmlete orehe, dodas na kolobarcke narezane kumare... ful pase poleti...
Al pa gazpacho... paradiznikova mrzla.. spanska juhica.. ta je tud super... sam sem jo ene dvakrat poskusala sama delat, pa ful veliko casa vzame, pa se nekako je prevec kasasto bilo vse.. tako da zdaj kupujem vecje zaloge instant variante, kadar grem v Spanijo, pol pa dodelam po okusu...
Aliana
#6
Objavljeno: 27. junij 2003, 16:22
a kej hladnega?
hmmm...
ja!!!!!
P I V O O O O ! ! !
#7
Objavljeno: 27. junij 2003, 16:25
*one heart*
*one unity*
#8
Objavljeno: 27. junij 2003, 16:25
Če hočeš hladno pivo, ga moraš vzet iz hladilnika.
#9
Objavljeno: 27. junij 2003, 16:29
mash prou...
pa shtoflc dol uzet
#10
Objavljeno: 27. junij 2003, 16:34
če slučajno kdo še flaše ne zgrize
*one heart*
*one unity*
#11
Objavljeno: 27. junij 2003, 16:57
tole bl pashe v temo o samozadovoljevanju
#12
Objavljeno: 27. junij 2003, 17:00
sej je oboje na nek način
*one heart*
*one unity*
#13
Objavljeno: 3. julij 2003, 17:49
#14
Objavljeno: 5. julij 2003, 22:36
neki experimentiram
#15
Objavljeno: 7. julij 2003, 16:08
aja, pa še to, .se še da kakšno sadje pražit_
#16
Objavljeno: 8. julij 2003, 12:55
žolca
dober tek
#17
Objavljeno: 8. julij 2003, 14:10
#18
Objavljeno: 9. julij 2003, 09:52
Bobnar spet imam občutek, da se jeziš ? Zakaj ?
#19
Objavljeno: 11. julij 2003, 03:20
Vanja, ne jezi se - samo se šali!Ja vprašam no, ko pa vsi tako veselo uporabljajo oljčo olje !
Bobnar spet imam občutek, da se jeziš ? Zakaj ?
M. H. Alderson
#20
Objavljeno: 15. julij 2003, 08:15
paradižnik narežeš na manjše kose , soliš, popraš, dodaš nekaj jabolčnega kisa, žličko ajverja in čili omako po okusu.
LP!
#21
Objavljeno: 15. julij 2003, 08:19
#22
Objavljeno: 15. julij 2003, 08:27
sem mislila da sem samo jaz čudna, ja , olje tudi, jaz ponavadi za solate uporabim bučnega, olivno uporabim bolj za kuhat, čeprav ga ne prakticiram redno !
LP!
#23
Objavljeno: 15. julij 2003, 08:33
Imam pa že kar nekaj idej, kako bi s tole kombinacijo eksperimentirala.
Lahko bi dodala malo koruze ali pa nariban sir, pa še kakšno začimbo, ...
#24
Objavljeno: 15. julij 2003, 08:45
Ti si kar malo podobna tistemu Oliverju, ki tudi vse zmeša pa še na koncu zelo dobro ispade !
#25
Objavljeno: 15. julij 2003, 08:46
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0