Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Sade sati


 • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
537 komentarjev na to temo

#526 luckica

luckica
 • Vajenček
 • PipPipPipPipPip
 • Št. objav: 142

Objavljeno: 31. januar 2010, 13:46

Po dolgem času se spet malo javljam... x:)x
Mislim, da sem oz. bom kmalu v sade satiju. Luno imam na 4. stopinji v škorpijonu v 1.hiši (konjunkcija s plutonom in asc), saturn pa je stopil v tehtnico že lani, če se ne motim. Obstaja področje, kje bo to obdobje imelo name največji vpliv?

Saturn pa imam namreč prav tako v škorpijonu na 20. stopinji v široki konjunkciji s soncem na 28. stopinji škorpijona (ki pa je sicer že v 2. hiši). Torej bom istočasno doživljala tako sade sati kot saturnov povratek čez 5 let. xrolleyesx

Težko obdobje je bilo zame že, ko je saturn lep čas kvadriral na tisto konjunkcijo luna-pluton, psihično ful naporno, kar se pa tiče dela in kariere pa so se mi takrat lepe stvari odprle, takrat je bil saturn v 10. hiši. Ko je šel čez 11-o hišo pa opažam, da sem bila kar lep čas malo asocialna, izolirana. Kaj se bo pa dogajalo zdaj, pa me je že kar malo strah. Upam, da mi bo dobro "prepucal" podzavest, to bo vsekakor dobra stvar... bolj se pa bojim tistega prehoda čez ascedent, luno in plutona. :o|o:

Lp x;)x
Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

#527 ananta

ananta
 • Legenda Foruma
 • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 3. februar 2010, 19:13

Ne se maltrat z Vedic. Saj je Brahma vse simplificiral. Potem se zreikiarniral v baje astrologa.

#528 megi

megi
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 77

Objavljeno: 2. marec 2010, 17:41

Pozdravljeni,
sem mislila, da sem v Sade satiju, pa nisem. Ah nisem dobila krivca, za slabo obdobje ;)
No, Sade sati, naj bi imela 2020, zadnjega sem potemtakem imela od 1991 naprej. In tu mi ni nekaj jasno, ker takrat sem imela najlepše obdobje do sedaj, res so mi stvari lepo tekle in sem v tistem obdobju uživala...
Kaj naj potem komaj čakam 2020 x:px xrolleyesx

Če ima kdo voljo pogledat v mojo karto in mi lahko kako besedo napiše, kak planet mi nagaja, bom hvaležna...

Lep dan.

podatki:
04.04.1978 ob 21.38 uri
Šempeter pri Gorici

Hvala.

#529 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 3. marec 2010, 07:50

Pozdravljeni,
sem mislila, da sem v Sade satiju, pa nisem. Ah nisem dobila krivca, za slabo obdobje ;)
No, Sade sati, naj bi imela 2020, zadnjega sem potemtakem imela od 1991 naprej. In tu mi ni nekaj jasno, ker takrat sem imela najlepše obdobje do sedaj, res so mi stvari lepo tekle in sem v tistem obdobju uživala...
Kaj naj potem komaj čakam 2020 x:px xrolleyesx

Če ima kdo voljo pogledat v mojo karto in mi lahko kako besedo napiše, kak planet mi nagaja, bom hvaležna...

Lep dan.

podatki:
04.04.1978 ob 21.38 uri

Tvoj sade sati se prične, ko pride saturn v vodnarja na deveto stopinjo. Saturn je zadnje leto in pol oponiral na natalno luno, zato so bile navzoče čustvene blokade,uran v četrti hiši je verjetno spreminjal situacijo v domu in ker sta bila tako saturn kot tudi uran v napeti opoziciji dalj časa je sigurno to vplivalo na področje doma in službe. Saturn čez deseto hišo je verjetno vplival na precej več dela. Precej nevščenosti pa je povzročala opozicija plutona na tvoj natalni jupiter, zato verjetno ni bila situacija optimistična. Že dalj časa ti napet kvadrat med marsom in tvojo natalno venero povzroča nekaj nevšečnosti. To je kratek vpogled samo v tvojo natalno karto.
Sigurno pa je vzporedno potrebno pogledati tudi v solar in progresije.
Šempeter pri Gorici

Hvala.#530 megi

megi
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 77

Objavljeno: 3. marec 2010, 15:00

x:)x Luca pozdravljena in hvala.
Mah težko mi je, ker nimam dela, bi bila kar vesela, če bi ga imela preveč.
Potem mi pa ostaja čas in sem sitna na vse ostalo ;)

Hvala in lep dan.

#531 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 4. marec 2010, 06:59

[quote name='megi' date='3. Mar 2010, 15:01' post='1055537655']
x:)x Luca pozdravljena in hvala.
Mah težko mi je, ker nimam dela, bi bila kar vesela, če bi ga imela preveč.
Potem mi pa ostaja čas in sem sitna na vse ostalo ;)

Prehod saturna čez deseto hišo večkrat naredi blokade na tem področju, nekaterim daje preveč dela z manj plačila, drugim težave na delu, lahko tudi odpoved službe.
Super je to, da veš, da se aspekt umika in da za dežjem pride sonce, iz vseh negativnih kvadratov se spremeni v trigone, samo čas in potrpežljivost sta potrebna, sploh pri saturnovih lekcijah.

#532 megi

megi
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 77

Objavljeno: 4. marec 2010, 11:05

Hvala Lunca, zelo prijazno.
Porny, zakaj bi pa jemala kot kakšen napad, saj nisi nič kaj takega odkril.
Ja, je pa res, da nimam sreče s službo, pa čeprav rada delam. Tisto je bilo pa tudi obdobje, ko sem se več z iskanjem ukvarjala. In letos sem spet eno porodniško nadomeščala, pa se je izteklo.
Jah to me muči, to sprašujem...Vzrok iščem v sebi in ne kar samo v Sade satiju...mogoče tolažbo ;)

LPxrosex

#533 megi

megi
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 77

Objavljeno: 4. marec 2010, 19:34

xrosex Mantis tudi tebi hvala, ker si pogledala v mojo karto.
Odkar sem končala študij, se mi službe ponujajo in izmaknejo.
Vsa delo do sedaj sem cenila in v službi uživala, se lepo razumela...
,,, ma včasih se mi zdi, kot, da ni prostora zame...
In res, tudi zdej se počutim tako polna energije za delat, da bi bila res dobra v službi, a službe ni.

Hvala, pošiljam vam lepe misli :)

#534 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 5. marec 2010, 07:27

Lunca, se ti kaj ukvarjaš s tem solarnim, ga kaj raziskuješ? :vio: Jaz ga zelo pogosto gledam in se je doslej zelo zelo izkazal, posebno še v zvezi s srečo v ljubezni, moram javno povedat, da , tisto leto, ko imamo v solarnem horoskopu solarno Venero na solarnem Marsu, se močno zaljubimo in se tudi neha samskost tud po veliko letih. Sem videla zadnje dni, da solarec NI larifari, pa tud če je vse drugo !

Tudi zelo osamljeni ljudje, npr, samski do 39. leta, spoznajo ljubezen svojega življenja tisto leto, ko je solarni Mars na solarni Veneri in še danes sta skup, zelo zanimivo, kaj dela ta solarec, tud če tranziti molčijo. Res. NE BI VERJELA, ČE NE BI VIDLA :ermm:

Zato je Megijin primer zanimiv, saj ima trenutno za solarni horoskop 2009 (trajajoč od rojstnega dne v 2010 ) polno 10. solarno hišo, Mars, Uran in Venero tukaj in bi naj bile poti za službo odprte glede na točnost solarnega horoskopa xnckrivx

Pa se pri njej malce ta močan in točen vpliv solarca nekako spodbija in ne razumem, zakaj :inocent: Vladar 10, solarne hiše je sicer neptun in jupiter, oba sta v 9. hiši....

Morda pa je za ugodno delovanje na področju službe in uspeh tam potrebo imeti predvsem Sonce, po moje , na MC in bre kakih transsaturnovcev....

Uran ki ga ima ona noter, res prinaša nestabilnost, odpoved, ločitev, odhod ali tudi kratek prihod in spremembo lahko, skratka nič trajnega kadar je težava že itak brezposelnost.

Toda Mars in Venera sta tukaj letos in lani bila v 10. hiši in je energije za to področje veliko in zato bi po moje morala Mehi imeti vse možnosti za najdenje službe, te možnosti bi s temi vplivi naj bile IZPOLNJENE...

Polna 10, hiša solarna hiša , kot jo ima letos še do aprila MEGI, obljublja namreč delo, cilje, posel. Če kaj vem, je odprtih več poti kot bi jih bilo odprtih sicer, tukaj pa solarec popuši kot delujoč ...:palec: Ja Mantis, brez vpogleda v solar je zelo težko rečt, na katerem področju bodo posamezni tranziti močneje vplivali. Pri Megi v solarju, ki drži do letošnjega rojstnega dne, uran v šesti hiši v opoziciji z luno prinaša precej notranjega razmišljanje in nemira prav v vezi s tem, tudi venera v šesti je v napetem kvadratu s plutonom, zato nastopajo tudi čustveni izlivi prav v zvezi s službo.
Hvala bogu, da je še mlada, sicer bi se vse skupaj pri eni malo starejši generaciji, kazalo drugače in sicer problemi z zdravjem. Če pa pogledamo solar od 4.5 naprej za naslednje leto potem je slika precej drugačna, venera v šesti hiši je v trigonu z MC, zato ji naslednji solar obljublja precej več možnosti.
Me zanima kako bo deloval po direkcijah pluton na njeno sonce v opozicji okrog 30.11. letos, kajti pluton precej pretrasformira prav njeno deseto hišo??
Megi ima urana v natalu v deseti hiši, zato si verjetno tudi želi malo drugačno službo, ne dolgočasno, nekaj kar bi jo veselilo. Že dalj časa je mars retrogradno v levu nastrojen napram njeni hiši službe, zato je tudi več bojev. Že sam odhod marsa iz napetega kvadrata bo precej prispeval, medtem se spremeni še solar, nekaj dobrih tranzitov in problem bo rešen.

#535 megi

megi
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 77

Objavljeno: 5. marec 2010, 15:21

Mantis, hvala. Prav prijetno sem presenečena za napisano.
Brskam po spominu...ja tako je bilo:

2001-2002 : Lepo leto, vse lepo teče, študijske obveznosti lepo opravljam, brez težav.
2002-2003 : Diplomirala, srečno zaljubljena
2003-2004 : Priložnostna dela, iskanje vsega, službe, same sebe ... zmedeno obdobje
2004-2005 : Marca 2004, služba, ki mi je bila sanjska, ki sem si jo želela. A so mi že na začetku povedali, da je za določen čas. Vseeno sem upala, se trudila. Res pa je, da nisem silila v ospredje. Marca se mi ponudi priložnost, opravim vsa testiranja, tri razgovore, se že veselim, ker mi namignejo, da sem izbrana, potem pa trd pristanek na realnih tleh. Vzeli so drugo, ker je imela veze. :(
2005-2006 : Brez službe, čustveno težko obdobje. Konec leta 2005 zanosim. Ta čas je bil srečen glede iger na srečo, denar mi je kar padal z neba ;) slučajno sem igrala srečko in dobila miljon tolarjev (novembra 2005)
Avgusta 2006 rodim.
2006-2007 : Porodniški dopust, ki je bil kar delaven. Sem se pa počutila res mirno.
2007-2008 : Septembra 2008 sem dobila službo za eno leto.
2009 : Služba do septembra. Je pa res, da je bila služba dobro plačana, vendar brez možnosti podaljšanja.
Zadnje čase pa vse zaprto, niti na prošnje mi ne odgovarjajo :xx!:

To je to...

Lep pozdrav.

#536 megi

megi
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 77

Objavljeno: 5. marec 2010, 18:11

x:)x si mi polepšala dan.
Pač, to me muči :vragec: ...Upam, da ne bom leta 2013 spraševala za ljubezen :o|o:
Je pa res, da astrologija deluje. Ne morem pozabiti, ko sem nekaj spraševala tu gor in mi Lunca napiše :
"Zanima pa me, kaj ti bo prinesel trigon jupitra na luno . Mogoče nosečnost, ..." x:)x ...tisti dan, ko sem to prebrala, sem lahko le potrdila... :eek: skoraj je Lunca prej vedela za nosečnost kot jaz ;)

Lepo se imej...poleti pridi pa kaj v Goriška Brda, ti naberem košaro češenj..res si prijazna.

LP

#537 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 19. maj 2010, 06:23

Je pa res, da astrologija deluje. Ne morem pozabiti, ko sem nekaj spraševala tu gor in mi Lunca napiše :
"Zanima pa me, kaj ti bo prinesel trigon jupitra na luno . Mogoče nosečnost, ..." x:)x ...tisti dan, ko sem to prebrala, sem lahko le potrdila... :eek: skoraj je Lunca prej vedela za nosečnost kot jaz ;)

x:Dx xDDx Ja, prav nosečnost pa najprej zavoham, ne vem zakaj, brez posebnih tranzitnih vpogledov, ampak kar preblisk.#538 Zarja17

Zarja17
 • NeČistZačetnik
 • Pip
 • Št. objav: 4

Objavljeno: 26. oktober 2010, 13:40

Po dolgem času se spet malo javljam... x:)x
Mislim, da sem oz. bom kmalu v sade satiju. Luno imam na 4. stopinji v škorpijonu v 1.hiši (konjunkcija s plutonom in asc), Saturn pa je stopil v tehtnico že lani, če se ne motim. Obstaja področje, kje bo to obdobje imelo name največji vpliv?

Lp x;)x


Po Vedski astrologiji - Jyotishu, bo Saturn (Šani) v tehtnico (Tulo) stopil 15. novembra 2011, potem pa se bo obrnil in se zopet vrnil v znamenje Device (Kanya) 16. maja 2012. Nato bo 4. avgusta 2012 vstopil nazaj v Tehtnico (Tulo).
2. novembra 2014 bo šel Saturn (Šani) v Škorpijona (Vriščika) ter tam zopet malo hodil naprej in malo nazaj ... Že prešel v naslednje znamenje Strelca (Dhanurja) in se vrnil v Škorpijona ...

Bo kar zanimivo.

Luna v Škorpijonu je debilitirana, toda pomemben je trenutek rojstva, saj je iz tega jasno razbrati kako močni pritiski bodo nanjo, ko jo bo Saturn tranzitiral. "Streha" hiše, v kateri Luna (Chandra) stoji, daje uvid v to. x:)x


Vse lepo
Zarja

___________________________
..::.. Impossible Is Nothing ..::..
Indijska astrologija

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0