Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kako čutimo tranzite?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 3 x ocenjeno
3430 komentarjev na to temo

#1 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 9. junij 2002, 01:00

Pojavljajo se tudi vprašanja o tranzitih, pa sem pomislila, da bi v tej temi opisali kako doživljamo tranzite planetov - hitrih ali počasnih. Naj so to tranziti preko naših natalnih planetov ali prehodi skozi hiše. Ali doživljamo tranzite takrat, ko so aktivni ali se jih zavemo šele kasneje, ko ugotovimo, da se je nekaj 'dogajalo z nami'? Ali jih morda sploh ne čutimo, oziroma ne zaznamo, nismo pozorni?

LP.
strelka

#2 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 9. junij 2002, 01:00

Strelka - fino, da si se spomnila in dobro si postavila to. Sem že mislila kaj podobnega odpreti.
Zelo primerno je podobne ali celo iste teme obravnavati in nizati na enem mestu.
In tudi sama mislim, da se več naučimo in več odnesemo, če vsaj skušamo vplive sami opazovati in najti povezave s svojim življenjem in s sabo, namesto da se postavimo v pasivno vlogo - tako da zgolj sprašujemo in želimo, da to počne za nas nekdo drug.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#3 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 10. junij 2002, 01:00

Bom jaz poskusila.
Moram priznati, da hitrim planetom ne sledim. Verjetno so prehitri :)
Sem si pa zdaj mesečne efemeride prilepila na hladilnik, bom poskušala biti bolj pozorna!
Kar se tiče počasnih planetov, sta me pa v zadnjih treh letih okupirala Pluton in Saturn. Najprej Plutonov tranzit preko Sonca v sedmi hiši, malo kasneje Saturnov prehod čez ASC, nekaj mesecev kasneje je bil Saturn v opoziciji s Soncem. No, zdaj pa še Plutonov prehod preko Venere v sedmi hiši... ja, prejšnji mesec pa še Saturn v opoziciji z Venero. Te dni, prejšnji mesec namreč, sva se z možem kar hudo sprla, sicer brez veze, slaba volja je pa le bila - le da ne vem ali zaradi Saturnovega prehoda (opozicija)preko Venere, ali zato, ker je bila Luna v konjukciji s Plutonom (Pluton je pa že itak celo leto na stopinji moje Venere). Skratka, za prepir dovolj razlogov!

Hotela sem pa v bistvu povedat kako gledam na zadnja tri leta. Z menoj se je dogajalo marsikaj, niti ne vem, kaj lahko pripišem kateremu planetu. V tem času sem shujšala skoraj za dvajset kil(zdaj sem jih žal dobila pol že nazaj), začela sem se intenzivno ukvarjati sama s seboj, spremenila način življenja, prehrane, redno telovadila... Bila pa so obdobja, ko sem bila nenehno utrujena, brez energije, črnogleda (Saturn?)...
Zdravje se mi je poslabšalo (meni - ko sem ja vedno bila najbolj zdrava pri hiši!!) Sem brala, da Pluton vpliva tudi na zdravje zahrbtno, da se bolezen odkrije dolgo zatem, ko se je že zasidrala v telesu. Zdaj se le sprašujem, ali je to krivo za moje polipe?!

Kakorkoli že, če pogledam nazaj je to obdobje, ki mi je prineslo veliko dobrega v smislu zrelosti, psihološke preobrazbe, duhovnega razvoja...

Morda še to - v mesecu avgustu me čaka Jupitrov povratek, upam, da ga bom dobro izkoristila! Poleg tega bo Jupiter prehajal še IC in Luno, ki je prav tako kot Jupiter natalno postavljena v četrto hišo. Verjetno nekaj prijetnih dni v družinskem krogu? Le s kilogrami bo še križ!

Uh, zdaj pa moram nehat. Če ste prebrali, hvala, lepo pa bi bilo slišati oz. prebrati še kakšne izkušnje s tranziti!

Lep pozdrav!
strelka

#4 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 30. julij 2002, 01:00

Ko mi je lanski avgust tranzitiral jupiter preko urana v peti hiši, vladar moje pete hiše pa je luna, sem podoživljala rojstvo mojega prvega vnučka,bila sem zelo vesela materinstva,čeprav ne svojega,ampak mojega otroka.Pri prehodu urana preko moje lune, ki je v vodnarju v 12.hiši,vladar uran pa je v peti hiši se je spet precej nanašalo na mojo hčer in seveda tudi moje čustvovanje do nje, s temi dogodki pa sem se verjetno tudi jaz precej spremenila (uran na ASC).Istočasno mi že leto in pol pleše pluton okrog mojega MC v strelcu, vladar je v prvi hiši,natalni pluton pa v šesti.Pluton še čisto razkril kako me bo transformiral.Zanima pa me, kaj bo naredil tranzit saturna preko mojega urana v peti hiši, ki bo v leto 2003 korakal oz.se sprehajal po moji peti hiši.Ali bo takrat trdo delo z otroci, težave, blokade, ohladitev kakšnih čustev, ne vem, bomo videli.Tranzit marsa, ki je moj vladar vedno naredi svoje.Ponavadi se urežem pri čiščenju solate, enostavnih opravilih.Pri prehodu marsa preko natalnega plutona v levu občutim verjetno kakšne zbodljaje okrog srca,to je moja šesta hiša.Pri prehodu lune preko ASC mi gre kar na jok, brez vzroka.Verjetno se bom še spomnila kakšnih posebnih znakov kakšnega tranzita.

#5 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. avgust 2002, 01:00

Vedno se hočem lotiti tegale, pa komaj sledim in gre vse tako hitro, da komaj švignejo mimo mene, kaj šele, da bi jih utegnila zapisat.
Poleg tega nekako nočem zastaviti tako (to je povezano z mojo "življenjsko strategijo").
Seveda pa močno čutim tranzite in sploh vse takšno dogajanje (kar je jasno, ker imam na "robovih" Uran, Neptun in Pluton in stelij (z Luno) v Ribah (v 4)...
Vedno močno čutim vse prehode Sonca - včasih celo do minute. Močno čutim prehod v Dvojčka (recimo bolj kot v Ovna -ki ga navajam kot primer, ker je pač prvo pomladno znamenje in ima Sonce tam potencirano energijo) in v Leva (kar je tudi jasno - pač Sončevo sedišče).
Tudi Lunine prehode seveda čutim (toliko bolj, ker vse to pri sebi, pri drugih in v naravi opazujem že skoraj poldrugo desetletje), presenetljivo močno pa čutim tudi prehode Merkurja (no, pravzaprav ni tako presenetljivo, saj gre za bližnji planet in ga tudi prištevamo k osebnim, poleg tega pa je moj zelo aspektiran).
Najmočneje v življenju pa sem čutila dva močna in pravzaprav skoraj rušilna in celo katarzična aspekta, in to hkrati - Saturnov povratek (praktično skoraj "na dneve natančno" x;)x sem npr. rodila) in Pluton na ASC (ki pa je, kot zanalašč, vedno spreminjal svoje gibanje in je tako ružil in rovaril čez moj Ascendent skoraj desetletje!!!). S tem, da je Pluton tudi vladar ASC in je bil takorekoč "doma".

V tem času sva imela prvo predavanje (tri tedne zatem sem rodila), kjer sva prvič predstavila tudi Lunine koledarčke.... Imela sem prvo samostojno razstavo, imela še nekaj drugih zelo pomembnih projektov.. Torej se mi je vse zgodilo - začelo dogajati -, kar je bilo nekako najpomembnejšega zame, v tem obdobju. Porod, rojstvo, bolnice, debelost, hujšanje, depresije.......
6 ali 7 selitev v tem času... v bistvu še smrt očeta skoraj pade v to obdobje..
Poleg tega pa sem povsem in totalno spremenila tako način življenja v nekem smislu kot "profesijo" - kajti prej sem se v glavnem ukvarjala z glasbo in videom.

Torej - spremembe, spremembe, spremembe...

Aja - zakaj pa sem se le lotila in sploh spomnila tegale ravno danes???

Opažam zadnje dneve, da imam neverjetno (!!!!!) opraviti na bankah v tem tednu (to je zame, če si prestavljaš, da imam stelijum v Ribah in Neptun na ASC, najmanj muka, če ne travma x:o)x).
V glavnem - vsak dan (vključno z današnjim, razen da danes nisem bila na banki, pač pa na Davčni) v tem tednu, sem bila na banki. Najprej sem nekaj plačevala, drugi dan sem še enkrat nekaj plačevala (ker prvi dan ne izpolnila pravilno obrazca!! x;)x), tretji dan sem morala nekaj desetega, kar je ravno uletelo, spet na isti banki, danes pa še davkarija.
Vmes pa sem še izstavila račune in prejle so me klicali z Mladinske, da je nekaj narobe (in sem nekako ali kaj spet dala narobe številko :>))))))
Skratka - too much!
Pogledam - Luna v Ovnu.... Moja 5. hiša, konj. Jupiter... Ok, ni ravno zdaj nekaj... Dobro, danes je že v Biku... moja 6. hiša, a kaj pa prej - ves teden?
Seveda - Sonce tranzitira mojo 8. hišo...
Tako da - ja, če se poglobiš, se vse poklapa in vse lahko "prebereš", vendar tega nekako nočem.
Zato raje spremljam dnevno dinamiko in se tako zadovoljim z opazovanjem luninega ritma, ker je edini tako hiter, da je meni ravno pravšnji. ;)
Všeč mi je konjunkcija Lune s Plutonom (takrat imam veliko moči in sem zelo organizirana), pa tudi z Uranom, ker me dela lahkotnejšo (včasih me Venera v Biku malo potiska).
Aspekti z Jupitrom pa mi "udarijo" na dihanje ali srce... (morda zato, ker ga imam v Ovnu v 5. hiši).
Tudi z Neptunom jih, jasno čutim.... Samo... Neptun sam je že tako zamegljen in prepleten, da sem često prepletena v teh svetovih, da morda včasih celo najmanj to opazim...
Razen da mi absolutno in obvezno in vedno zapaše stik z vodo - ponavadi si -čisto slučajno, ampak zares- privoščim kakšno mega kopel ravno na konjunkcijo npr. Lune in Neptuna.

Zdaj pa je Uran na mojem Saturnu - bomo še videli,.. aha, morda se mi svetlika, vendar - ravno prav - itak je še prezgodaj govoriti o tem... ;>))
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#6 DR.G

DR.G
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 64

Objavljeno: 2. avgust 2002, 01:00

Počasnejši planeti pri tranzitu delujejo močneje, ker tudi zaradi svoje počasnosti (in vmes lahko postane še retrograden) tranzitirajo čez natalni planet tudi do trikrat, se poveča moč in vpliv.
Efekt tranzita ponavadi začutimo ko aspekt ni več ekzakten ,(ko planet že odhaja), najmočneje pa je pri večkratnem tranzitiranju;
Jaz sem v zadnjem času čutil najkmočneje čutil tranzitnega urana čez sonce in MC, ampak celotno revolucijo sem naredil šele pri tretjem uranovem tranzitu cez sonce. Prvi mi je dal malo misliti (tu sem se začrel ukvarjati dsam s sabo, pri drugem je napetost že naraščala in prisiljen sem bil zamenjati celotno filozofijo.Tretji pa je dokončal celotno zadevo in me presvetliv.
Zelo fizično pa sem čutil plutonov tranzit čez 6 hišo in konjunkvijo z natalnoim neptunom - seksikvadrat z nat. sat.(opozicija še s tranzitnim saturnom).Lahko sem shujšal za 25 kg , s tem da zdravje ni bilo ogroženo ( vizija).
Pri hitrejših planetih so spremembe dnevne.Zelo močno čutim lunine in merkurjeve tranzite, začuda po sončevih sploh ne toliko - po moje pač preveč vpliva kotna luna na asc.
V človekovem obdobju je za izpostaviti saturnov povratnik, kot je že omenila Marsa ji je prinesel življenske spremembe , izpostavil pa bi še tranzit saturna čez 12 hišo - tu človek počisti s svojimi strahovi in karmo, nekako notranje čiščenje.(veliko horoskopov ki sem jih videl je pri tranzitu saturna čez 12h zahtevalo poškodbe tudi smrt - izpostavil bi da je še tvoril kvadrat s plutonom.



DR.G

#7 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 2. avgust 2002, 01:00

Ja, sveda, Dr.G. - spomnil si me še na 12. hišo.... to sem nekako "štela" kar k prehodom čez Asc - res je tako, kot omenjaš, še posebej seveda, če gre za Saturn ali Pluton - prvič zaradi njune počasnosti, drugič pa zaradi vpliva, ki ga imata, sprememb, ki jih prinašata, in načina, na katerega se vse to dogaja.

Tudi sem kar pozabila na prehode čez MC. Tudi te močno čutim, še posebej npr. Mars (morda zato, ker je sicer v opp. z MC).

Pa tranzitov Urana zdaj vidim, da nisem nič izpostavila, pa jih tudi močno čutim - npr. v 6. hiši dobim slabo prekrvavitev (mravljinčasti prsti, rahli krči) in kar ene odštekane težave, ki jih je težko diagnosticirati.
Če tvori kakšen aspekt z Asc ali marsom ali Jupitrom, mi nabija srce in imam "preveč krvi", sem razdražena itd., če pa s saturnom, pa težko diham ipd.
Ja - čez 6. hišo kar precej čutim premikanje, pa tudi v 5. se mi kaj dogaja, ko se mi kaj takšnega s teh področij dogaja tudi v življenju.

Zanimivo je, da smo se recimo od 7 selitev 3 ali 4X selili v obdobju Škorpijona, nadalje imam večkrat kaj "javnega" v obdobju ASC (ker pač gre za "image", pojavljanje) - če se pojavim slučajno v časopisu ali reviji, je to najverjetneje v tem obdobju.
Nekoč pa so me celo izbrali za "Osebnost meseca CC" (v reviji Stop je to bilo) - mesec je bil seveda november.
Prvo samostojno slikarsko razstavo (razen mesto žensk, ki pa je bila bolj retrospektiva in ni bila samo slikarska razstava) sem imela 13.11. - praktično na svojem ASC (pa seveda v eks. trigonu s Soncem).
Tudi drugo razstavo na tem istem mestu leto dni kasneje sem imela v Škorpijonu, mislim, da 17. ali 18. 11.
Otvoritev lokala, za katerega sem delala prvo in edino do zdaj celostno podobo in v njem imela razstavo, je bila 24.10. Torej v Sco.

Poleg tega pa se mi to zelo pogosto dogaja tudi v obdobju Vodnarja (in ne npr. v Ribah) - tega pa še nisem čisto poštekala, zakaj.
Morda zaradi tretje hiše ali pa preprosto zato, ker je Uran sicer na MC.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#8 DR.G

DR.G
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 64

Objavljeno: 2. avgust 2002, 01:00

Marsa, že večkrat sem zasledil tvoj moment vodnarja.
Ti imaš vodnarja vsiljenega v 3h in to pomeni da ga abnormalno močno občutiš (saturen - v prostem teku, tu ti samo dela štalco ali bolje rečeno te sili v strokturo, kar ti seveda uspeva in vse tranzite čez vodnarja občutiš mnogo bolj kot čez druga znamenja.
Jaz imam ribe, vsiljeno znamenje in čeprav če nimam nobenega planeta v ribah jih zelo močno čutim, tudi tranzite - čisto me zmehčajo(skoraj preveč).

DR.G

#9 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 5. avgust 2002, 01:00

Zanimivo... seveda. Vedno se sprašujem s tem Vodnarjem oz. Uranom... Sicer nekako "simpatiziram" z njim, se poistovetim, a nekako ga vseeno spet ne štejem kot tako pomembnega.

Veš, kaj je zanimivo - da so ga (Uran) odkrili ravno na moj rojstni dan.
(to sem itak vedela že vedno - nekoč pa sem gledala na Discoveryju oddajo, in ko sem se ravno priklopila, so govorili o nekem planetu, ki so ga odkrili na moj rojstni dan, pa sem mislila, da je govora o Uranu, govorili pa so o Plutonu!!! Torej - oba so odkrili na moj rojstni dan - hecno pa je to, ker imam jaz oba najbolj vidna na (svojem) nebu - tako imam še en dodaten moment doživljanja teh dveh planetov).
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#10 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 10. avgust 2002, 01:00

Seveda tisto kar chutimo so direkcije. Tranziti so ena od
kar 250 direkcija astrologom na vslugi in razpolagi.

Tranziti delujejo v sekundi pohlnega tranzita. Luna in
Cruithne (druga luna), ascendent (Zemlja), Jupiter itn.
delujejo mochnejshe.

Na jihad deluje Varuna. Na globalizacijo Ixion.
Na prebege (kentavr) Nessus.

http://207.88.74.110/pucklist

Claudio Valentin Solis

#11 astra

astra
  • D član
  • Št. objav: 5 187

Objavljeno: 4. januar 2003, 01:00

Bobnar, super, da si izbrskal staro temo vpliva tranzitov.Že nekaj časa si ogledujem svojo natalno karto in priznam, da se že nekaj časa sprašujem o tem, kaj se bo dogajalo v času težkih aspektov.
Tranzitni Pluton prihaja v konjunkcijo z natalnim saturnom,natalni saturn pa je v opoziciji z venero(2.in 8.hiša).Seveda se še Saturn vrača natanko do konjunkcije z natalno Venero, potem se bo spet obrnil v direktno gibanje.
In, kot da to ni dovolj, bo Saturn zamenjal znamenje in prešel v raka, kjer imam jaz luno in sonce, sonce pa je v kvadratu z Jupitrom.
Od hitrejših tranzitov najbolj čutim tranzite lune, posebej me "zmuči"tranzitna luna v ribah.
Močno sem čutila tudi tranzit jupitra, ko je bil v raku, sama, pa tudi okolica je opazila, da sem imela resnično dobro leto, uspešno, no, pa še par kilogramov sem si nabrala.
Zanima me,kako se tisti, ki se ukvarjate z astrologijo,pripravite na težavnejše obdobje, za katero veste, da prihaja.

Astra
Per aspera ad astra

#12 marija

marija
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 11

Objavljeno: 6. januar 2003, 01:00

Jaz si ob pomembnih marsovih tranzitih naredim tri klicaje na koledar, pa to samo zao, da me malo spomni, bremzat me ne more. Baje, pa eni gredo na drug konec sveta, da se izognejo dolgotrajnesim vplivom, v Avstraliji na primer, je sitacija na glavo obrnjena, ne vem pa koliko to res deluje. Bo morda kdo bolj kvalificiran povedal?

#13 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 6. januar 2003, 01:00

To me spomni na oni vic o blondinki, ki pravi, da je slisala, da se najvec nesrec zgodi v blizini doma, pa so se zato preselili... x:Dx x:Dx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#14 marija

marija
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 11

Objavljeno: 6. januar 2003, 01:00

Mislila sem na to, da ce se nahajas na primer na juzni polobli se tudi tranziti planetov na tvoji karti obrnejo. Ali mislis, da kjerkoli se nahajas na zemlji, se cuti isti vpliv planetov? Ali je razlika samo v natalni karti, ce se rodis recimo v Ljubljani ali pa v Melbournu, ali tudi v tranzitih glede na hise?Kaj pa ce se rodis ob ekvatorju, ali hise sploh kaj stejejo ?
Blondinke se mi pa zdijo zelo lustne in pametne, kaksne imajo tudi diplomo.

#15 astra

astra
  • D član
  • Št. objav: 5 187

Objavljeno: 25. januar 2003, 01:00

Danes bo konjunkcija tranzitna Venera - Pluton.
Pa še Luna v sco.

Čutite?

Astra
Per aspera ad astra

#16 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 25. januar 2003, 01:00

hjo,jaes, že dvakrat sem se donse po pasje stegnu, nikej, res je erotizem ,luna trka; pa še Sopranovi bodo x:Dx

P°k0w<

#17 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 31. marec 2003, 13:01

Meni je najbolj fino spremljati Jupitra, ker potem vse kar je dobro, kar njemu pripišem :mezik: Jupitrov povratek pred enim letom mi je verjetno prinesel nekaj kg gor, končala sem še šolo ob delu, pa malo več plače.
Mojemu sinu tranzira čez deseto hišo, pa še povratek, tako da verjamem, da mu je pomagal pri uspehu, ki ga je imel pri šahovskemu tekmovanju.

Saturn je bolj siten :( , Tranziral mi je prvo hišo, pa je bilo več težav z zdravjem, le kaj me čaka zdaj ko bo šel v drugo x?x
strelka

#18 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 4. april 2003, 13:47

Tranzit saturna preko druge hiše predstavlja oviro na področju lastne ali finančne vrednosti. Po domače povedano bolj skopa boš pri denarju, zdaj pa se lahko odločiš al boš "šparala" ali pa boš bolj tanko piskala. Nič hudega, boš bolj cenila denar kasneje. To smo vsi morali dati skoz.

#19 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 4. april 2003, 20:57

Hm, še dobro, da imam drugo hišo bolj majhno x;)x
strelka

#20 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 5. april 2003, 11:18

O, Strelka, kero fajno temo si izbrskala! x^x :vio:

Ja - bolj majhno drugo - jaz pa ful veliko, pa nic notri! x:o)x
Cez tri znake, no, v treh znakih je - kot 8.
Ampak na sreco bo Saturn po njej rovaril cez kar nekaj casa... imam se mir, zdaj imam pavzo, ko je ravno pluton ruzhil... Cakaj malo!!! Pluton mi ruzhi... aja, ne... je se v prvi - o, Pluton prihaja v mojo drugo!
A to jemljem OK - koncno bom morda malo po mizi udarila v zvezi s cim.. morda postanem bolj podjetna, bolj 'pro', bolj 'poslovna'...
Zna bit, ker je Venera ugodno postavljena mojemu Plutonu - iz. 6. hise tvori trigon plutonu, uranu in MC-ju.
Ha.
Wait and see... :vio:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#21 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 5. april 2003, 13:45

Opsala - pazi, da ne posejes kakega semena prevec naokoli... :inocent:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#22 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 5. april 2003, 19:03

Aha. xsurprisex
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#23 Jupi

Jupi
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 200

Objavljeno: 6. april 2003, 00:41

Saturn preko druge hiše kar precej neomogoča človeka iz finančne plati - veliko več mora delati kot ponavadi, veliko več se truditi in je le malo pohvaljen. Vse finančne zadeve se skoraj zapletejo ali upočasnijo - plača pride kasneje , na plačilo računov čakaš , skromen si bolj in vesel da sploh kaj lahko delaš .
Mučno ni kaj

#24 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 6. april 2003, 02:06

:vragec:

bemu

men klele skos neki tranzistira x:px

eni planeti sem ter tja..... x:)x

:vragec: pa horo®skop skup ne gre
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

#25 RAKICA

RAKICA
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 405

Objavljeno: 6. april 2003, 13:30

a POL , ČE MARS TRANZITIRA LUNO V PETI HIŠI, SE NAPOVEDUJEJO BOBNARJU OTROČKI... :2src: :2src: :2src:
UAU, DIREKTIO; PRVI SADOVI DIREKTORSKEGA DELA....
...TAJNICE, POZOR, POZOR.....




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0