Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kako čutimo tranzite?


 • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 3 x ocenjeno
3434 komentarjev na to temo

#3426 Rožica I

Rožica I
 • SkorajOdvisnik
 • Št. objav: 720

Objavljeno: 9. november 2016, 09:16

Evo, se pofočkam takoj ☺!
Sama sicer (že) znam ta nemir v sebi umirit, vendar me najbližji ves čas vlečejo v svoje nemirne vode, ki pa jih, kolikor tolikor, stoično prenašam 😉. Kot zmeraj, ugotavljam, če sem sama umirjena in suvereno stojim za svojimi dejanji, tudi njih sčasoma umirim. Kako? Meni pomaga predvsem jogijsko dihanje in zavedanje, da smo le ljudje, vsi krvavi pod kožo ter neomejena ljubezen in sprejemanje. Mi pa, seveda, to vzame večino dnevne energije. Ampak ja, c'est la vie, a ne ☺..

#3427 Pinka

Pinka
 • D član
 • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 9. november 2016, 13:37

Jaz sem že na tapkanju tok nemira je notri v meni ohmy.png Mihaela je na fb-ju pisala tudi to:

Mars je že v vodnarju ... energetski preboj .... ne bomo več tako skoncentrirani kot pred tem.... bomo pa mnogo bolj pripravljeni na povezovanje, skupinsko delo, mentalno delo in predvsem bomo bolj jasno pokazali svoje neodobravanje... znotraj vodnarja se bo povezoval konstruktivno tako z Jupitrom, kot Saturno, ter kasneje Uranom ... kar daja kar premočrtno energijo in sporoča, da bo sodelovanje nosilo uspehe, kontruktivne posledice, in koristne preobrate ... izkoristomo ta čas.... Mars in Uran sta v tem obdobju ... vse do 19. 12. 2016....v medsebojni recepciji ... kar nas lahko naredi nekoliko bolj eksplozivne... vendar tudi zelo intenzivne, nagnjene k sodelovanju, hitremu delovanju in nosi nepričakovane obrate zaradi skupinskih podvigov... stavke in shodi na obzorju....

 

Tko, da ne vem al me ta Mars in Uran tud matrata...pa še verjetn kej druzga...ampak če ne drugega se čistim pa drugi tud huh.png ohmy.png


What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#3428 Malina75

Malina75
 • Vajenček
 • PipPipPipPip
 • Št. objav: 77

Objavljeno: 2. januar 2017, 11:44

Bravo za to delovno mesto, ne da bi "kot" majhen Retweet pogosto uporabljam za označevanje moje soglasje, tudi če nimam nič za povedati v komentarjih.

voyance par mail#3429 čebelica01

čebelica01
 • Lunin Odvisnik
 • Št. objav: 2 150

Objavljeno: 3. april 2017, 16:56

Stari se obrača.party.gif#3430 Rožica I

Rožica I
 • SkorajOdvisnik
 • Št. objav: 720

Objavljeno: 3. april 2017, 19:33

Stari se obrača.party.gif


Super! Ni ga boljsga, ko se g'spod šeta po prvi hiški 😨😈😜!

#3431 U-poštevanka

U-poštevanka
 • SkorajOdvisnik
 • Št. objav: 734

Objavljeno: 6. april 2017, 10:36

Jupiter je zelo problematičen. Pahnil me je v totalno neresnost. Zdej čakam, da bo Pluton zabil zadnji žebel. Pa da vidimo, kako se ta konstelacija izide.#3432 Rožica I

Rožica I
 • SkorajOdvisnik
 • Št. objav: 720

Objavljeno: 14. maj 2017, 15:41

Kaj so pa trenutno za eni naporni tranziti 😐? Lepša kot je na videz narava, težje se je v njej zrelaksirat.. Vsaj pri meni je tako. Pa ko pogledam okrog, pri bližnjih, tudi podoben feeling.. Kdo ve?

#3433 čebelica01

čebelica01
 • Lunin Odvisnik
 • Št. objav: 2 150

Objavljeno: 12. september 2019, 21:08

Tranzitni Saturn mi je dal malo dihat. wink.png Sam ne bo trajalo dolgo, ker čez en teden se bo obrnil v direktno gibanje. In spet bo tvoril kvadrat s Soncem, pa ne samo z njim.2WX3C.png Ko je bil kvadrat (orbis -6) sem postala cmerava (depra). Pol, ko se je stari oddaljil je vse skupaj minilo. Vstopam v naporno obdobje in bo trajalo dolgo. Ampak z ozaveščanjem lahko precej omilim zadevščine.clover.gif

 

 

 #3434 domoljubka

domoljubka
 • Lunatik
 • Št. objav: 6 617

Objavljeno: 5. november 2019, 15:25

Prihaja retrogradni Merkur: Bodite kar se da potrpežljivi!

 

Od 31. oktobra do 20. novembra se Merkur giba retrogradno v znamenju škorpijona.

 

https://www.sensa.si...a-potrpezljivi/

 

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

 

Mars in Pluton v napeti poravnavi (5. november )

 

V teh dneh na nas vpliva poravnava Marsa in Plutona, kar prinaša povečane napetosti.

 

https://www.sensa.si...mars-in-pluton/


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#3435 čebelica01

čebelica01
 • Lunin Odvisnik
 • Št. objav: 2 150

Objavljeno: 16. marec 2020, 13:25

Trenutno našo zemeljsko oblo obdajajo strašno težki tranziti. Saturn, Pluton, Jupiter in Mars (stelij) se nahajajo v Kozorogu.
Koronavirus …. mnogi trdijo, da za tole epidemijo/pandemijo je kriva konjunkcija Saturn Pluton. Kva pa vem … morda. Po mojem je tukaj največji krivec Neptun v Ribah (virus). On kaže tudi na maso ljudi, ki prečka mejo (migracija).
Če se ne motim je bila tale konjunkcija Saturn Pluton nazadnje okrog leta 80 in takrat je eksplodiral aids.
Zaradi koronavirusa so najbolj ogroženi starejši (Saturn).
Saturn kaže na stroge ukrepe in omejitve, a Pluton nam govori, da je potrebna smrt in ponovno rojstvo. Jupiter (benefik) je v padu v Kozorogu, tukaj nima velike moči.
Neptun v Ribah prinaša nejasnost, zmedo, meglo, strah. In ravno takrat, ko bo Mars tvoril eksaktno konjunkcijo s Saturnom v Vodnarju, bo tudi Merkur tvoril zelo tesno konjunkcijo z Neptunom v Ribah (kaos). Sta pa Mars in Merkur hitra planeta tako, da se bosta hitro odcepila od ostalih dveh planetov. Zej, ali bodo šle glave od vodij svetovnih gospodarskih in političnih velesil, al smo pa gotovi. Nikoli več ne bo tako kot je bilo. Zaključuje se cikel, kjer bo treba zapreti in zapahniti vrata za seboj. Moram malo pogledat karto od ZDA. Sicer pa, ko bo Mars šel v Vodnar in se bo oddaljil od Saturna bomo malo zadihali. Pol oktobra bo še en težak ruker. Ampak gremo steep by steep.


Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0