Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

CISTO ISKRENO - BREZ OBOTAVLJANJA


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
138 komentarjev na to temo

#1 Marko

Marko
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 23. julij 2002, 01:00

Pozdravljeni, vsi zbrani!

Spet bom povedal nekaj, kar marsikomu mogoce ne bo po godu. Mogoce boste jezni name, mogoce me boste opravljali, karkoli, kakorkoli.... povedal bom, kar si mislim. To velja tukaj za vse enako, kajne? Vsi imamo pravico, da izrazimo svoje mnenje - tudi jaz.

Ko berem ta vasa mnenja o angelih, molitvah in vseh teh receh... o tem, kako vse to razpravljate preko interneta, se mi zdi, da je vse skupaj en lari fari, razpravljanje o necem, kar si v javnosti ne upate vprasati, kar ne upate povedati cloveku iz oci v oci. Zakaj ne? Tukaj preko interneta, skriti v anonimnosti, razpravljate o vseh mogocih receh (povdarjam: preko interneta, iz varnega fotelja), kot da za cloveka, da bi mu povedali - iz oci v oci - nimate poguma, nimate casa. Predstavljam si raznorazne osebke, ki so zelo aktivni na tem forumu (to je zelo razvidno, ce se podrobno bere te vrstice), kako vsi zagreti tipkate po tipkovnici, zraven imate kaksno knjigo in iz nje prepisujete misli, ki so bile napisane ze ogromno let nazaj. Vse to je obrabljeno, vse to je povozil cas. Nekateri smo vas 'prebrali' zelo kmalu, nekateri pa vam sledijo.

No, to je moje mnenje. Mogoce se motim. Mogoce ne. Mogoce je moja trditev le delno pravilna. Ni se potrebno strinjat in povem zelo jasno: moj namen ni, da bi zalil kogarkoli - moj namen je tako kot vas - povem, kar mislim. Ni se potrebno strinjati z menoj.

Ali pac?

Lahko bi pisal se na dolgo in siroko, pa nimam casa. Mogoce pa je se najbolje in koncam. Vsekakor pa sem zacuti, da na tem forumu ni prostora za drugace mislece. Vera, kolikor mi je poznano, pa tako uci, da moramo biti strpni. Saj vsi gotovo veste, kaj je govoril Kristus, ko so ga pribijali na kriz: "Bog, oprosti jim, saj ne vedo, kaj delajo." Ce pa sem se zmotil, se globoko opravicujem.

In to je moje zadnje javljanje na tem forumu. Z vami sem bil slabih nekaj dni. Vsem zelim vse najboljse - vsepovsod in vedno. Lepo se imejte.

Marko

Marko

#2 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 23. julij 2002, 01:00

Čeprav nekako morda sploh ne pričakuješ odgovora in ga niti ne želiš, ti vseeno napišem par vrstic, ker si omenjal Forum v celoti.
Kot opažam, je članov na Forumu več kot 300 in je precej aktiven - z ali brez tebe.
Sploh pa se mi ne zdi res, da ni prostora za drugače misleče, saj sem konec koncev v večih primerih tudi sama "drugače misleča".
Res, da visim nenehno na netu (sodim, da je tvoja kritika letela tudi name, ker si omenjal število objav, jaz pa jih imam največ), vendar se mi to zdi logično, ker se s tem pač ukvarjam. Tudi vse, kar tule pišem, pišem iz glave (vključno s podatki, imeni, astrološkimi znamenji itd), sedim pa na neudobnem stolu.
S svojim nickom pa nastopim tako na netu, ko izražam mnenja, kot tudi na svojih slikah, pod katere se prav tako s tem imenom tudi podpišem, prav tako pa tudi pri glasbi, ki jo ustvarjam, tako nikakor nisem anonimna oseba, sploh pa nisem "osebek", ker je jasen tudi moj spol.
Moje ustvarjanje - kot tudi letnico mojega rojstva- lahko javno in jasno vidiš na netu, dostopno vsem.
Nikakor ni bil moj namen prepričevati te v karkoli, vendar ker se čutim odgovorna za tale Forum, se mi zdi logično, da se oglasim.

Sicer pa se mi ne zdi tvoje pisanje (dotično) niti najmanj žaljivo, samo morda malo subjektivno, kajti ali se ti res zdi, da se vsi povsod z vsem strinjamo?

Škoda, ker si se odločil, da ne boš več sodeloval na Forumu, a saj te nihče ne sili in te tudi nikoli ni.
Prav tako - če smo že pri nivojih, kateri te motijo - si to najbrž ugotovil in "spregledal", kot si se sam izrazil, še predno si objavil prvo objavo.
Sama ne sodelujem na Forumih ali drugje, kjer se mi zdi "mimo".
Te pa seveda popolnoma razumem in spoštujem tvoje mnenje.
Pa tudi logično se mi zdi, da je tako - bodi brez skrbi in se potolaži, da nisi edini, ki tako misli, ponavadi pa je res, da "drugače misleči" pač sodelujejo na sebi primernih in všečnih in doraslih forumih oz. spletnih ali pač drugih mestih.

Upam, da boš drugje lahko našel več sebi primernega "materiala".
Lep pozdrav in seveda tudi jaz tebi želim vse lepo in najlepše.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#3 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 23. julij 2002, 01:00

Pomembno je, da obstaja TAK FORUM, vsaj eden, da nekaj daje na razširitev Idej, Misli in Poučevanja _.._

Markec, sej jest... to vem, da je dokaj idej že izguljenih´´ ampak vsaj nekje so Zapisane ^^ˇˇ
to je dobro:)
Slovenija smo.
tule smo zbrani:)


pokowc

#4 Volk K.L.

Volk K.L.
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 848

Objavljeno: 23. julij 2002, 01:00

Dragi Marko!

Se ne strinjam s tabo!
Ja sam ka mali pao s lipe

#5 strelka

strelka
  • D član
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 23. julij 2002, 01:00

Jaz pa mislim, da je Marko želel le malo pozornosti
strelka

#6 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 23. julij 2002, 01:00

quote:

ua! hehe :)
tebi je ze pomagal tale forum!



#7 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 24. julij 2002, 01:00

Škoda Marči, jaz pa sem mislila,da bomo še naprej debatirali o stvareh, ki se jih ne da prijeti in videti, ker tudi tvoja jezica, ki je ne vidimo, vemo,da je in jo tudi občutimo.Želim ti, da premagaš kdaj svoj EGO, verjemi tudi mi vsi, smo bili v tvojih letih tebi podobni in vem,da iz tebe še nekaj bo.Še naprej ti pošiljam lepe želje in misli, ker vem,da niso zastonj.

#8 alena

alena
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 97

Objavljeno: 24. julij 2002, 01:00

Tudi jaz ti želim vse najboljše drugje. In sem hotla, ampak nimam kaj dodati. Adijo!

#9 Marko

Marko
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 24. julij 2002, 01:00

Kaj naj se recem... hvala vsem za lepe zelje.

Marko

#10 andrej

andrej
  • D član
  • Št. objav: 696

Objavljeno: 24. julij 2002, 01:00

No pa bom še jaz nekaj dodal, saj nisem mislil, ampak če imam že o vsem svoje mnenje pa še o tem.

Všeč mi je kako hitro in natančno si nas ocenil, seveda se motiš, ampak to ni pomembno. Zanima me kaj pri bogu pa si iskal ne tem naslovu? Pa ja ne verjameš v zvezde? Vsak ima možnost izbire s kom, kdaj in kje komunicira in to je samo eden od načinov. Je pa tako, tisti, ki je pripravljen slišati tudi sliši, tisti, ki ne mu lahko s kladivom zabijaš v glavo pa ne gre, glede na to da si se kljub vsemu znašel na tem webu, semi zdi da tudi ti nekaj iščeš.

Želim ti vso srečo pri iskanju in v življenju nasploh.

andrej

#11 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 24. julij 2002, 01:00

no Markec, pokaži kaj si se ti naučil, kje si si ti pilil karakter?
Prinesi znanje, ki je morda samo tvoje


pokowc

#12 aquarius

aquarius
  • D član
  • Št. objav: 1 035

Objavljeno: 25. julij 2002, 01:00

Marko sedaj ko se ti je kamen odvalil iz srca, upam da ti ni padel na prst.Včasih so še tako oguljene stvari nekomu videti katastrofalne,drugemu pa nove-za take so forumi-.Morda kje zaslediš kaj novega,ali pa prebereš kaj, kar si že pozabil,...tudi pomaga.
Lep dan še naprej.
Glej naprej, če se le da,...

#13 vanja

vanja
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 777

Objavljeno: 26. julij 2002, 01:00

Marko verjetno te že ne bo več tukaj.
A smo dolgočasni ?
No če je vprašanje ali odgovor nam po godu se pač hvalimo, če pa se ne strinjamo grajamo oz.se poskušamo "uglajzati" - svoboda govora. Iz fotelja pišemo zato, ker je včasih kakšen odgovor tako oster, da bi čolevek okoli padel, če ne bi sedel - tako, zato kamot in iz fotelja !

Lep pozdrav ! Vanja !

#14 andrej

andrej
  • D član
  • Št. objav: 696

Objavljeno: 26. julij 2002, 01:00

Tole bom napisal malo bolj za šalo in sprostitev.

Kako pa si jaz predstavljam tega Marka in take razno razne osebke.

Kar vidim te ko se zjutraj usedeš v razmajani avto in si misliš, joj ko bi imel avdija, vsaj A3. In potem se celo pot jeziš na slabe voznike, ki vozijo počasi ali sploh ne znajo. V službi ali šoli, ti vedno nekdo kaj hoče in vsi so bedaki, ki ne vejo kaj je to življenje. Zvečer pa se odpraviš s svojimi zvestimi prijatelji na pivo in vsi skupaj razpravljate o zgrešenih priložnostih na včerajšni nogometni teki, in o bedakih ki igrajo in jih vodijo in o sodnikih in sploh. Zvečer pred spanjem pa še malo TV pa hop v posteljo, kjer te spet prešine misel na A3.

Pa ne tega jemati resno, res je samo za šalo.

andrej

#15 Marko

Marko
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 26. julij 2002, 01:00

Dragi Andrej in vsi zbrani!

Star sem 28 let, diplomirani pravnik, vozim BMW 320d, star eno leto, imam punco, ki dela magisterij iz ekonomije in imam dve leti staro hcerko. V sluzbi mi bolj fajn ne bi moglo biti. Zivim v lastnem stanovanju in hkrati zidam hiso. Ne pijem in ne kadim. V zivljenju sem enkrat ali dvakrat spil deci vina - bolj zaradi prigovarjanje prijateljev, kot kaj drugega.

V gostilne ne zahajam, ker nimam prevec casa.... pa tudi moji prijatelji niso ravno taksni, da bi podpirali sanke gostiln. Kar pa se tice sporta, pa veliko raje kolesarim in tecem, kot pa gledam nogometne tekme.

Toliko o meni. Sprva se mi ni zdelo smiselno, da bi odgovarjal na tvoje 'delo', pa vendarle. ... so pa tvoje predstave zelo domiselne in preprican sem, da imas pestro domisljijo. V to si me preprical.

Lep pozdrav.

Marko

Marko

#16 jayi

jayi
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 26. julij 2002, 01:00

No ja.. tako pomemben.. oh in sploh pravnik.. ki za hobby zida hiso.. in vozi BMW-ja in misli, da ima punco... nima pametnejsega dela.. kot se ukvarjati z nepomembnimi ljudmi, ki iz udobnega naslonjaca s pivo v roki, nekaj prepisujejo iz knjig in verjamemjo v nekaj kar se ne vidi. Ves kaj Markec.. zdaj mi je jasno, zakaj si nekaj blebetal, ce imam sploh punco in nekaj podobnega.. Kriza.. Za nic na svetu ne zelim, biti na tvojem mestu. Saj verjetno bi bilo s teboj vse v redu.. ce ne bi imel toliko egoizma.
Kako ocitno si izpostavil svoje avtomobile in hise.. in celo mislis, da imas punco.. in hcerko.. res si tezak primer.. Zal.. bos nekoc spoznal, da vse to kar mislis, da imas v resnici nimas.. ozeroma imas samo ta kratek zivljenski trenutek? Kaj od tega ti bo ostalo, ko bos umrl? Vse kar tipas.. adijo.. vse diplome.. adijo.. vse to s cemer si se pohvalil.. adijo..
Celo si rekel, da nimas casa.. casa nimas? tega pa ne morem razumeti.. A imas ti moznost izbire ali bos imel cas ali ne? Kako si to dosegel? Nimas casa... a si mislil, da ga ne mores tipat.. ali da ga res nimas.. Predstavljam si tvoje trplenje.. ker nimas casa. Pa saj tebi cas.. itak zelo pocasi tece.. pa ga kljub temu nimas?
Kaj ti bo vse to, ce nimas casa? Zakaj zidas hiso, ce nimas casa? Kaj bos z njo? Bos potesil EGO.. bos cez eno leto v forum napisal.. da imas hiso? in svoje stanovanje?
Ne bom se vec hecal s tabo.. ker ker si se mi kar malo prismilil.. bogi si v bistvu.. Upam, da si se vsaj polovico zlagal!
Ne poznam te, ampak mislim, da imas partnerico in hcerko zato, da se bos od njiju kaj naucil.. ne pa, da bos zadovoljeval svoj EGO pred sosedi in otiplivimi prijatelji in se hvalil okoli z njimi.
Neki mi se ni cisto jasno.. zakaj se tako dolgo poslavljas iz tega foruma? Po mojem bos kar ostal.. in v prvi fazi stresel svojo jezo na ta ekran.. ker postrezi si.. tole vse prenese.. potem pa.. kdo ve.. morda smo lahko tvoji prijatelji..
Zapomni si nekaj.. vsak ki ti napise kaj, kar ti ni vsec, ti napise samo zato, ker si ga ti to prosil, ampak kadar ti stori uravnoveseno, ne pa iz svoje jeze.
Gres kaj na dopust?... ali nimas casa? Jaz ga imam ta trenutek malo prevec, pa kar bluzim.. kaj ce bi malo menjala.. samo zal nimas nicesar, kar bi mi lahko dal.. sicer pa mi bo ze kdo drug kaj dal. Lej.. jaz ti podarim cas.. in ga porabi.. za nekaj, kar zelis.. lahko tudi meni napises odgovor.. lahko me skurcas po mili volji.. ker mi ne mores do zivega. lahko pa pocnes, kaj pametnejsega.
Tjazy..

jana

#17 jayi

jayi
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 26. julij 2002, 01:00

Sorry.. ker sem, pisal v imenu nekoga drugega.. Forum pac ostane prijavljen pod tistim imenom, ki je bil zadnji nprijavljen..
Tisto zgoraj, ti je spesnil Tjazy.. Ni pomembno..
Tjazy

jana

#18 Kljuka

Kljuka
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 861

Objavljeno: 26. julij 2002, 01:00

Oj Marko!

Najprej sem pomislil, da je to nekakšna provokacija. No, saj tudi je, neke vrste, poglej odziv. Vendar se vprašujem, kaj je to, ki naj bi bilo žaljivo.

Še ne mesec dni nazaj, sem žural ob Soči, ja ravno takrat, ko je spet neki Čeh naredil odlično reklamo za Sočo. Med pogovorom s starimi kameradi,je nekdo rekel, da pozna ogromno dobro situiranih ljudi pa nimajo nič od življenja. ..osebke.., ..Vse to je obrabljeno, vse to je povozil cas..,..podpirali sanke gostiln..,..se mi ni zdelo smiselno.. KAKO ZANIČEVANJE LJUDI! Kdo pa si, da se drzneš soditi druge? Niti tega ne veš ali si hetero! Rad bi skril svoje deviantnosti. Težave s potenco! Ti,lump ti! Najprej pometi pred svojim pragom. Če bi študiral, da bi se kaj naučil, ne pa da bi napihoval svoj napuh, bi si lahko zapomnil, da so nasprotja osnovne značilnosti kriminalcev. Ti si pa poln nasprotij! No, kje smo zdaj? Bil si visok, sedaj si pa družben izmeček.

Ljudje, ki sodelujejo v tem forumu, so različni. Če prepisujejo misli, ki so bile napisane ogromno let nazaj, so te gotovo dobre in tem ljudem nekaj pomenijo. Imajo pa skupno lastnost, da se trudijo biti dobri. Tega pri tebi nisem opazil. Opazil sem samo eno žabo, ki se napihuje, napihuje, napihuje, dokler ne bo počila! Od kje pa meni to?

Taki kot si ti, ste podobni pobeljenim grobovom, od zunaj ste lepi, od znotraj pa ste polni mrtvaških kosti in vsakršne gnusobe! Pa povej od kje sem vzel to?





Kljuka
Lep pozdrav!

Objavljena slika

#19 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 26. julij 2002, 01:00

markec, menim da si prenasičen s svojo modernizirano Podobo družinskega Kapitana. To je tvoja ,samo tvoja prikazen.
Držiš se svoje idile, ki pa jo ostala populacija Slovencev skrbno ignorira. Seveda si zaslužiš svoj skrbno pridobljeni napuh´´ slave, ampak to je samo tvoje. Zaslovel si s tem. Aplavze pa išči tam, kjer se bodo drugi identificirali s teboj.
Mi smo tu, da živimo, se dnevno osvetlimo, dihamo smeh in dialekt; nas ne moreš spremeniti v popačeno shemo več, mi smo se že utrdili in sprejeli; dokaži svoj obstoj na našem nivoju :o)

pokowc

#20 Marko

Marko
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 27. julij 2002, 01:00

Opravicujem se vsem, ker sem se zmotil. Tukaj niste samo dobri ljudje, tukaj ste tudi malce drugacni (nocem povedat besede, vendar pa ste jo ze ugotovili). Ne vsi, dalec od tega - nekateri pa! In ocitno vam je v veliko veselje izbirat besede in napadat! Uspesno se naprej vam zelim... pa tudi brez mojih zelja vam gre vec kot odlicno!

Marko

#21 Helena

Helena
  • D član
  • Št. objav: 1 180

Objavljeno: 27. julij 2002, 01:00

No, dragi moji!

Bom pa še sama nekaj dodala, imam svoje mnenje o vsem skupaj, čeprav se mi zdi tole že malo Objavljena slika Objavljena slika in Objavljena slika

Verjamem, da komur paše, je pač tukaj.
Bere, piše, aktivno sodeluje, kritizira, nabira zvezdice, prepisuje modre misli, ....

Meni osebno to ustreza, še več, to mi je v veselje, ker spoznavam, ljudi, kako razmišlajo, kaj se jim dogaja v življenju.

Če samo berem se mi ne more nič slabega zgoditi, kvečejmu naučim se lahko kaj novega iz izkušnje, ki jo je pridobil že nekdo pred mano. To življenje je prekratko, da bi izumljala elektriko, če jo je že nekdo pred mano. Poizkusim lahko dosti stvari, preberem ogromno pisanja, toda sama se odločim, kaj je zame dobro in kaj mi ustreza.

V kri pa mi je prišlo naslednje in tega se krepko zavedam:

Vsakdo ima določen poziv ali poslanstvo v življenju.
Zatorej ni mogoče nikogar nadomestiti in nobenega življenja ponoviti.

Torej je naloga vsakega človeka

Objavljena slika Marka, Marse, Pokowca, Tyazya, Volk.K.L., Strelke, Freea, Lunce, Alene, Objavljena slika
Objavljena slikaAndreja, Aquariusa, Vanje, Jayia, Kljuke, mene in vseh posameznikov tukaj Objavljena slika

tako edinstvena kot je edinstvena njihova oz. naša priložnost, da jo izvršimo.

Vsak ima svojo pot in
pravico izbire
s kakšnim prevoznim sredstvom se bo pripeljal do cilja,
lahko gre tudi peš,
čisto odvisno od različnih okoliščin,
ki botrujejo odločitvi.


Vsakdo pa ima pravico da si ustvari lastno mnenje in ga tudi pove.

Sicer pa vsak najbolj preprost kmet ve, da če bo posejal slabo seme tudi letina ne bo kaj prida oz. kar seješ to žanješ. Zdravo kmečko pamet občudujem. Kaj rabijo človeku vse materialne dobrine tega sveta, če nima časa zase.

Če boš oddajal ljubezen jo boš slej kot prej tudi prejemal,
če pa sejal sovraštvo in negativnost okrog ljudi, skorajda ne moreš pričakovati, kaj drugega nazaj, razen redkih izjem.

To velja zame, zate, za vse!

Toliko! Objavljena slika


Elena

Helena


#22 afrodita

afrodita
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 74

Objavljeno: 27. julij 2002, 01:00

quote:


Star sem 28 let, diplomirani pravnik, vozim BMW 320d, star eno leto, imam punco, ki dela magisterij iz ekonomije in imam dve leti staro hcerko. V sluzbi mi bolj fajn ne bi moglo biti. Zivim v lastnem stanovanju in hkrati zidam hiso. Ne pijem in ne kadim. V zivljenju sem enkrat ali dvakrat spil deci vina - bolj zaradi prigovarjanje prijateljev, kot kaj drugega.

V gostilne ne zahajam, ker nimam prevec casa.... pa tudi moji prijatelji niso ravno taksni, da bi podpirali sanke gostiln. Kar pa se tice sporta, pa veliko raje kolesarim in tecem, kot pa gledam nogometne tekme.







Kakšen zdolgočen zafrustriran kristjan! Ali tudi ti misliš, da se moraš v življenju samo odpovedovati in veliko trpeti, da boš prišel v nebesa? Ali imaš slabo vest, če si privoščiš kakšen užitek? Joj!!! Tak primerek imam doma in povem vam, skoraj me je uničil. Rešil me je lunin net in čudoviti ljudje, ki sem jih tu spoznala in so mi znali prisluhniti in pomagati z napotki. Seveda se najdejo tudi taki, ki me včasih s svojim mnenjem razjezijo, vendar se ravno od njih največ naučim. Tudi od tebe sem se. To je moje mnenje in čeprav ni ravno najbolj prijazno .... morala sem ga povedati!

#23 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 28. julij 2002, 01:00

Eni imamo radi tako, drugi imajo radi drugače.
Enim največ pomeni otipljivo, drugim spet neotipljivo.

V vsem tem ni nič narobe.
Škoda je le, ker se jezimo.
Brez potrebe in čisto odveč.

Kot ste dejali že pred mano - ameriko so že odkrili, prav tako elektriko.

Tule odkrivamo stvari pri sebi in v ta namen se poslužujemo nam znanih "sredstev" in metod.

Morda bi še nekaj dodala na temo "zguljenost".
Da se izognem imenom in konkretnim primerom, bom navedla drug primer...
Če sem torej pred 20-imi leti že imela zelene lase (ob tem, ko jih takrat seveda ni nihče imel), mi bodo morda sedaj nekateri, če bi jih spet izvolila imeti, ko ima pač vsakdo lahko zelene lase, očitali neizvirnost, saj jih imajo vendar že vsi in si torej nisem izmislila nič novega. Seveda ne - zato ker sem to novost tu uvedla oz. uvajala že pred 22-imi leti).

Moram povedati še nekaj Marku v bran...
Ker izpade, kot da se hvali s svojimi stvarmi in jih tule našteva (sicer res, da morda kdo lahko ob tem pomisli, da je kar komaj čakal na to), naj razložim, da je to zato, ker je Andrej nekoliko špekuliral (in tudi dodal, da gre za šalo), in ugotavljal oz. ugibal, kakšen naj bi bil Marko in kaj naj bi mu pomenilo v življenju itd.
No, Marko pa je v svojem postu pač "razložil", kaj in kako.

Strinjam pa se seveda, da v navedenem ni nič fascinantnega, spet pa je seveda potrebno imeti na umu, da nam pomenijo zelo različne stvari in vrednote.

Tudi meni je ljubše, če mi pokažeš, kaj si NAREDIL, kot kaj IMAŠ (ker so ti recimo starši to omogočili - kajti - ali je med magistriranjem bila tvoja žena/punca morda podnajemnica??).

Tako se sama osebno raje pohvalim s svojimi dosežki, kot s tem, kar kupujem in imam.
Ne skrbi pa zame - imamo dober avto. ;)
Pa še enega bolj ubogega... (ki pa ga seveda zaradi tega nimam nič manj rada in prav dobro služi svojemu namenu). ;))

Torej - iz vsega srca ti povem - raje se pri svojih letih pohvalim s tem, kar sem dosegla in naredila v tem prostoru (in ko smo že pri hvalah - se tudi že vpisala v zgodovino in jo tudi zraven delala) - in veliko več mi pomeni ustvarjati na tolikih različnih področjih, kot ustvarjam in delujem, kot pa se zgolj izkazati na enem - in to samo z diplomo.

Torej - dosežki tvoje punce me bodo zanimali, ko boš navedel toliko in toliko uspešnih primerov, ki jih je rešila in zaključila.

To, da si pa oče, in da ne piješ in ne kadiš in da se ukvarjaš s športom, pa zelo cenim in ti čestitam (nič ne de, če se mi tvoje življenje ob tem zdi nekoliko dolgočasno).

Kot ti je rekel nekje Andrej, morda ni naključje, da si se znašel "na tem webu" in pravzaprav mi je žal, da si si izbral tak način (kot si si pač ga).
Prepričana sem namreč, da ti bo skoraj nekako "žal", saj je očitno in jasno, da te je začelo zanimati tudi tisto, kar je manj otipljivega.

Poleg tega pa tu klepečemo o mnogih zanimivih in tudi koristnih rečeh, za katere morda tudi zelo izobraženim in delujočim na takih področjih, kot je pravo (ali medicina) ne bi bilo nič narobe zanje, ko bi jih vedeli oz. poznali oz. upoštevali ali vsaj malo več vedeli o njih.
Morda bi tudi tako pri svojem delu bili bolj uspešni.

Vsaj v nečem pa se vsi strinjamo (ker to lahko mirne duše prevajamo tudi na področja, kamor pač itak -kao- pašejo):

"Kaj seješ, boš tudi žel".

Želim ti vse najlepše v življenju, Marko, in da bi dosegel to, kar si želiš in da bi znal ceniti dobre stvari.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#24 irma

irma
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 54

Objavljeno: 29. julij 2002, 01:00

Marko kar pojdi iz foruma in naj ti bo nadaljna pot srečna...

Tu smo bogatejši od tebe...

#25 andrej

andrej
  • D član
  • Št. objav: 696

Objavljeno: 29. julij 2002, 01:00

Saj me kar zabava tale tema. Mogoče pa bo Marko tudi kaj odnesel.

Na mojo domišljijo sem pravzaprav ponosen, saj je domišljija edino kar nas omejuje. Se pa bojim, da se niti nisem dosti zmotil. Aja oprosti za Avdija, Ali je BMW (koliko že) dražji?

Vsekakor pa ti čestitam za vse dosežke, ki si jih omenil, verjamem, da si ponosen nanje, in verjemi meni, da vem, da jih ni lahko doseči!!

andrej




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0