mene pa zanima, pri kšni temperaturi se peče tiramisu?
ej Crocuta, simpatična slikica ... stric ki žuga.
caw
ups si me pa našla ne vem se pozanimam ok
dobiš vredu
lp
Objavljeno: 17. november 2006, 23:27
mene pa zanima, pri kšni temperaturi se peče tiramisu?
ej Crocuta, simpatična slikica ... stric ki žuga.
Objavljeno: 17. november 2006, 23:54
caw
caw macona kaj nimas recepta za tiramisu ti ga dam sam pr men nc ne piše kokilo čase se ga peče. haha
Objavljeno: 19. november 2006, 22:31
Objavljeno: 22. november 2006, 23:24
Objavljeno: 22. november 2006, 23:33
Objavljeno: 22. november 2006, 23:52
mama mia, pa da moja cimra pride na tale forum samo kuknit ... bo direkt požrla ekran ... ženska sanja, kako je nekje na gostijah ... ker pred spanjem tuhta o kalamarih in sladicah. pa da morajo biti take teme aktivne ravno ob takih urah. kaj pa če sem jaz moja cimra?
Objavljeno: 24. november 2006, 14:04
Objavljeno: 24. november 2006, 17:04
Ojla,crocuta!!!Čaw vsem skupaj!
Zvami kuharski mojster,ki bere vas forum, ki je kar zanimiv.Če kdo rabi nasvet za kuhanje ali najboljše recepte mu z vaseljem pomagam.
Objavljeno: 24. november 2006, 18:09
Crocuta hojla
Se mi zdi, da sem nek zasledil, da si kuhar po poklicu.
Carski poklic al pa muka nepopisna rajtam.
Jst sem en tak, nedeljski, dušni kuhar /kuham za dušo, včasih za več njih/, ti pa profi. Dej mi mal pomagaj, pliz.
Kako pripravit taprav, srbski prebranac al pa makedonski gravče na tavče /kar je isto menda/. Kaj, kolk cajta, zakaj /male tajne velikih kuharjev/.
Ke mora bit tak in tko dober, da bojo letele starorimske pohvale pol. Sej veš najbrž, kakšne so. Ko že milo žensko bitjece po obedu skor s solzami v očeh prdne tako iz sebe, nepotvorjeno, da oveni listje bližnjih dreves in se ustavi ura. Kaj šele moški. Ko že milo žensko bitjece po obedu zasanjano rigne s tako silnim, spontanim maratonskim basom, da star, prekaljen trebušast pivopivski maček pade prednjo na kolena in ji zažgoli: "Ti si moja muza". Kaj šele moški.
A imaš kak tak recept?
Aja, še tole, Crocuta. Praviš, da si tele recepte /ki so mimogrede na web_kulinariki enaki/ preizkusil tudi sam. Pogrešam tvojo osebno noto. Vtise. Dinamiko. Umetnost. Tebe.
Kot recimo, ko poslušam Tears in heaven od Claptona in začutim silino njegove bolečine ob izgubi njegovega sina. Ko ga med poslušanjem vidim, kako pleza na okno, kako omahne v globino, kako se Ericu ustavi svet. Ko mi solze polzijo nezavedno, srce se pa para.
Evo, nekej tacga sem mislu. Strast, predaja, vulkan, sovraštvo, ljubezen.
Umetnost. Predanost. V ljubljenju, slikarstvu, glasbi...kuhi.
Zdej, če si kuhar v kaki menzi za silno besno veliko množico, pol zastopim, če si umetnik, predaj del sebe še nam.
butl
Objavljeno: 24. november 2006, 18:28
Ojla,crocuta!!!
Mi lahk prosim napišeš recept za čokoladne muffine..
Hvala...
Objavljeno: 26. november 2006, 17:02
ž
Morena enkrat sem že napisu da nisem slaščičar da prav veliko slaščic ne znam to je malo šibka točkhttp://janja.djsworld.net/repete/2005/12/okoladni-mafini.htmla a zate sem se potrudu
Objavljeno: 26. november 2006, 18:09
crocuta.
Hvala za tvoj trud.
Dobiš en mafin na poizkušnjo..
Upam,da si jih ta teden enkrat spravim pečt.
Objavljeno: 30. november 2006, 16:05
Objavljeno: 1. december 2006, 07:39
Mogoče je že kje napisan, ampak jst bom vseen prasala.A se da kej narest da se polnjeni lignji, ki jih das pect ne skrčjo tok,in isto ce jih das cvret?
LP
Objavljeno: 1. december 2006, 08:55
Objavljeno: 4. december 2006, 22:06
Sm mislna da je ksna fora, ce kupim ze panirane pa jih dam cvret se ful mn stisnejo kt ce delam sama sveze, pa se moji vec olja vpijejo in isto v restavraciji dobis polnjene velike ene 5-7 cm, jst sm pa tok velike doma delala pa so se skrcil na 3 cm.Mot me lih ne,sam bi blo fino ce bi bli tud moji vecji, pa se vsa fila mi je vn stekla k nism vedla da bo tok krcenja.
LP
Objavljeno: 6. december 2006, 11:50
Objavljeno: 8. december 2006, 12:23
ocvreš - opečeš, jih na hitro na žar plošči, ali pa v ponvi in ne v preveliki količini olja, pa bo verjetno boljše.
Objavljeno: 31. januar 2007, 18:31
Objavljeno: 13. februar 2007, 21:41
Objavljeno: 14. februar 2007, 10:17
Objavljeno: 19. februar 2007, 14:24
Objavljeno: 2. marec 2007, 15:48
Objavljeno: 14. april 2007, 21:22
Objavljeno: 14. april 2007, 21:38
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0