Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Šport 2008


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 1 x ocenjeno
333 komentarjev na to temo

#301 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 14. julij 2008, 13:02

Ko smo že pri tenisu.

http://www.rtvslo.si...m...&c_id=40096


No, Andreji je uspelo! Tak preboj mladi igralki veliko pomeni - dobi zaupanje, da lahko gre tudi do zmage. Zdaj je že med 100!

Drugače se pa začenja basket,.me prav zanima, kako jo bodo naši odnesli. Že Kanada je lahko težek nasprotnik, sicer pa mislim, da so naši na približno takšni ravni kot Hrvaška, ki je verjeten tekmec v četrtfinalu. Gremo naši! :palec:

Aja pa še zanimivo: v vaterpolu v finalu Srbija in Črna Gora (zmagovalci), Hrvati pa četrti. Kakšna premoč bivše Yuge! x:Dx :palec: Sam še naši so manjkali,..hehe.

#302 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 14. julij 2008, 14:00

Ja v vaterpolu totalna premoč bivše Juge, svetovni prvaki Hrvati, evropski zdej Črnogorci, Srbi pa itak najmočnejši, le da imajo zadnjih par tekmovanj očitno nekaj smole in nezbranosti. Tukaj gre pač za dominantnost dinarske rase, le madžari so izjema za katere pri bogu nimam pojma kako to, da so že vsaj 30 let velesila v tem športu.

Basket; težka bo, sem malo spremljal ekipe, plasirajo se tri na olimpijado, Grki so verjetno že dalje, za drugo in tretje pa bo boj med Hrvati, Nemci, Slovenci, Portorikom, Kanado, Brazilom, in nevarna zna biti tudi Nova Zelandija sploh če se jih podceni, ako se ne varam, so na zadnji olimpijadi premagali Jugoslavijo.

Glede na to, kako naše vedno znova izdajajo živci, nisem pretiran optimist, pa tudi odpovedi ključnih mož mi dajejo slutiti, da niti sami ne verjamejo v to misijo. sicer pa dokler bo Pipan selektor nabo neč.


Klepačeva? velik uspeh drži, privoščim, vendar se spet bojim, da ji to ne bo prineslo prepotrebne samozavesti, čeprav je priti med 100 uradno velik uspeh.
Sicer pa berem, da je v finalu izgubila od 18 letne Francozinje, tko da o nekemu njenemu talentu žal več ne moremo govoriti.
vsekakor pa ji privoščim.


Hja, možno, da ni tak talent, da bi bila med 20 na svetu,..ampak to bo čas pokazal. Zaenkrat je lepo, da imamo spet še eno med 100, ko sta tako Pisnikova kot Matevžičeva nekam prehitro končali karieri. Sicer pa Klepačevo slabo poznam in nimam predstave, kje je njen domet. Sicer je pa francozinja 20. igralka sveta , pa čeprav 18-letna, tako, da zgleda da gre za en velik talent pri tej francozinji. Jaz Klepačeve ne bi sodil po tem. Tudi s trdim delom se da prit visoko, sicer pa skalp 14-te igralke sveta tudi ni kar tako.

Za basket tudi jaz nisem preveč optimističen, ampak šanse pa so. Naši niso favoriti in tvoja ocena moči reprezentanc.se mi zdi kar realna (Grke in Nemce postavljam za glavne favorite, ostale pa v borbo za 3. mesto). Bomo videli. Šanse sigurno so, ampak res je neverjetno, da imamo toliko odpovedi. Škoda za Smodiša. Z njim v reprezentanci bi pa bil že precej optimističen.

#303 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 16. julij 2008, 09:14

Trstenjak ugotavlja, da slovenci najraje tekmujemo s samimi seboj, konfrontacija z nasprotnikom nam je tuja, če pa se že moramo, potem to raje počnemo v množici.

Kar se basketa tiče;
Žal kot ugotavljaš trenutno predstavlja Smodiš 30% moči cele ekipe..

No imamo pa vsaj bekovsko linijo na nivoju bomo videl.


Trtenjak lahko ugotavlja kar hoče,..na takšna posploševanja nikoli ne pristajam. No, pa recimo, da je njegova trditev dobra, vseeno nas kapitalizem sedaj sili v bolj individualno in tekmovalno razmišljanje in se bo tudi v športu pokazalo. Pri slovenskem tenisu po moje ni problem le v mentalnih blokadah ampak enostavno se nam pri 14 letu konča. Otroke spravimo na dober nivo do tega leta, potem pa ne vem, ali manjka pravih trenerjev, denarja, vztrajnosti ali vsega po malem. Vsekakor preskoka v profesionalni tenis ni. Tu pa so vedno tudi starši, ki takrat bistveno vplivajo na odločitve o razvoju otroka.

Naši dokaj uspešno s Kanado. Malo sem tekmo celo pogledal in sem kar zadovoljen. Rašo je v formi in je pravi kapetan,..že na EP je pokazal zelo dobro igro in to zdaj nadaljuje. Sicer na trenutke kot vedno delajo nerazumljive napake in podarjajo žoge nasprotnikom, ampak so me prepričali v toliko, da verjamem da jim lahko uspe proti Hrvaški ali Portoriku.

#304 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 16. julij 2008, 10:57

Glej osebno poznam tipa, imena ne bom omenjal, ki mu je foter lastnik enega velikega podjetja in ima denarja ko blata, imel je tri osebne trenerje, in lazil na ATP turnirje kamorkoli se mu je zljubilo, med juniorji je bil dokaj obetaven, dlje v preteklost nisem šel, ker ga spet ne poznam toliko. naredil ni ama baš ništa kljub denarju in volji. tam imaš primer Iztoka Puca, ki tudi ni glih nekdo brez keša, ki je svojemu sinu plačal privat ure z Bollettierijem, pa spet ništa.
Če sodimo po genetiki bi moral sin od Puca biti pravi orjak z odličnimi predispozicijami, torej nekje nekaj zmanjka, in to niso starši. kolikor poznam tale narod, bo vsak starš vložil premoženje v sina ali hčer tenisača. no pa nočem bit tu preveč pameten, očitno nekaj je, nek problem nastane, ko prideš enkrat v člansko konkurenco.

basket, Slovenija, bi morala priti v polfinale ne glede na to kdo ji bo nasprotnik čeprav zna Portoriko bit zelo zajeban, Hrvate sem že odpisal, saj se jim je poškodoval edin kolikor tolikor spodoben center, sicer pa so poimensko dve svetlobni leti za nami, po kakovosti igralcev.
Od smrti Dražena Petrovića dalje, si niso opomogli več


Ja, tudi jaz poznam nekaj primerov. Glede tamalega Puca pa ne vem kako mu gre, ampak očitno ne tako slabo - če se ne motim že sodeluje na grand slamih v svoji konkurenci. Sicer je pa v tenisu zelo težko uspet, tako da nič ne kritiziram posameznikov. Že sama baza igralcev, ki sploh poskusijo na mednarodni članski sceni je zelo ozka.

#305 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 16. julij 2008, 12:33

se ne strinjam, poglej Janico Kostelić, pa je baza smučarjev v sosednji hrvaški bistveno manjša kot je baza tenisačev v Sloveniji
v individualnih športih množičnost ni garancija kvalitete.

dokaz? Baghdatis iz Cipra-.

Na grand slamih lahko sodeluje vsakdo v kvalifikacijah,kdor koli ima denar ali trenerja z imenom, ki ga not potegne pa magari na WILD Card


Ja, to je pa res. Se da. :palec:

#306 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 22. julij 2008, 09:59

Eh, Hercogova in Klepačeva že izgubili v Portorožu.

Mogoče bo pa finale Kirilenko-Srebotnik,..to bi tudi bilo za pogledat. :icon16:

#307 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 25. julij 2008, 11:32

No Hercogova je tista kateri lahko rečemo, da je up. Klepačeva je pač po moje že blizu maksimuma, pa vendar, čestitke obema :)
Srebotnikova, pa bo ravno tako izpadla nekje vmes, vidim, da je nekaj višje rangiranih na turnirju.


No pa dobro, nikak ne rata tale Portorož (kar se tiče naših igralk). Katarina gladko izpadla v četrtfinalu. Porny, dobra napoved žal.

Sicer pa še malo, pa bodo OI. Se že veselim turnirja v košarki recimo, tudi tenisa, ker bo tapravi turnir, pa atletike, pa pesti držat za Saro, Primoža, Mitjo (čeprav pravi, da nima šans),.. :medal:

#308 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 5. avgust 2008, 11:33

Se veliko dogaja v tenisu a ne? x:px x:px

Na Portoroškem turnirju ni bilo tako zanimivo, kot bi lahko bilo. Nisem si ogledala nobene tekme dvojic, sem si pa vse matche s Katarino Srebotnik. Nemka Goerges je bila očitno boljša. Bila sem zelo razočarana, ko je kasneje izgubila, saj je bila moja favoritka. Finale je bil dolgočasen, španka je naredila preveč napak (no, zabavno je bilo njeno kričanje in razburjanje), medtem ko je Italijanka zmagovalka tudi v "balončkih". En butelj je med matchom zavpil, da naj ne igrata badmintona, ampak tenis. xrolleyesx
Nasplošno je bilo očinstvo grozno. Pred mano je sedel en zadetek (resnično zadet) in je vpil kot bedak, ploskal pri dvojnih napakah, ker se mu je zdelo zabavno. Folk ni ugašal telefonov.... xrolleyesx
Vseeno je bilo pa precej na nivoju.
Kata je pa super punca, tako na igrišču, kot izven.
Žal je po Stockholmu izgubila nekaj mest :(

Cincinnati
Federerju resnično ne gre. Že v Torontu sem bila šokirana nad njegovim porazom.
Vesela sem za Nadala, ki ima končno dovolj pik, da je številka 1 xokx Murray je premagal Djokovica, kar se mi zdi ful fajn in se s tem povzpel na 6. mesto. Novak je Rafata kar konkretno premagal, ampak niti nima veze, ker ima za seboj toliko zmag :palec: Čist sem fascinirana nad njegoov igro.

Zdaj pa Olimpijske, potem pa US Open :palec: :onfire: :onfire:
(na OI ne bo Kate.)
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#309 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 30. avgust 2008, 09:51

US OPEN
Grand slam

Katarina je včeraj v 3. krogu premagala Svetlano Kuznecovo!!! :palec: :palec: :palec:
Kata :wub:

http://www.rtvslo.si...m...&c_id=40651
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#310 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 30. avgust 2008, 10:31

US OPEN
Grand slam

Katarina je včeraj v 3. krogu premagala Svetlano Kuznecovo!!! :palec: :palec: :palec:
Kata :wub:

http://www.rtvslo.si...m...&c_id=40651


UAU, kul.

Zdaj je pa na vrsti Patty. Ne vem, a jo je Katarina že sploh kdaj premagala? Se strinjam z njeno izjavo, da če že, ima na hitrejši podlagi zaradi Pattyjinih spinov zdaj še največ šans. Letos res šansa, da se prebije v četrtfinale!

#311 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 30. avgust 2008, 11:41

Resnično si želim, da bi ji uspelo xcrossfingx xcrossfingx
Nekateri tu so komentirali, da več kot to ne bo dosegla (se mi zdi da po zmagi proti S. Williams), jaz pa mislim, da zna še marsikaj pokazati :palec:

Ravnokar je šel naprej moj ljubljenček Andy Roddick, tako da sem vesela x:px
Prav tako Federer, Djokovic, Gonzales...
Pa Jankoviceva...

No, držimo pesti... Pa za Kato v dvojicah tud xsrcx
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#312 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 30. avgust 2008, 12:55

Resnično si želim, da bi ji uspelo xcrossfingx xcrossfingx
Nekateri tu so komentirali, da več kot to ne bo dosegla (se mi zdi da po zmagi proti S. Williams), jaz pa mislim, da zna še marsikaj pokazati :palec:

Ravnokar je šel naprej moj ljubljenček Andy Roddick, tako da sem vesela x:px
Prav tako Federer, Djokovic, Gonzales...
Pa Jankoviceva...

No, držimo pesti... Pa za Kato v dvojicah tud xsrcx


Uh, no to še ti pa nisem povedal. Roddick mi je pa eden najbolj antipatičnih,.hehe. Tan ameriški arogantnež zgleda na igrišču. Čeprav moram priznat, da sem enkrat videl en intervju z njim, pa je bil zelo v redu. Pač tak vtis daje na igrišču in mi je nekak zoprn. Ponavadi navijam, da čimprej zgubi. x:Dx

#313 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 30. avgust 2008, 14:19

Ful je simpatičen, vedno se zabava, dober smisel za humor, nič aroganten. Očitno imava drugačno mnenje. Popolnoma. Sem pa pogledala skoraj vse, kar najdem na youtube od njega x:o)x
Pa še tak frik sem, da imam njegovo podpisano žogico pa take scene..

Ja pač... tenis :2src:
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#314 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 1. september 2008, 10:03

Ful je simpatičen, vedno se zabava, dober smisel za humor, nič aroganten. Očitno imava drugačno mnenje. Popolnoma. Sem pa pogledala skoraj vse, kar najdem na youtube od njega x:o)x
Pa še tak frik sem, da imam njegovo podpisano žogico pa take scene..

Ja pač... tenis :2src:


Sej ti verjamem. Na mene je pač naredu vtis kot sem ti ga opisal, ampak to je bil pač tak vtis..Pravzaprav nimam nič proti njemu,..sam drugi so mi bolj simpatični x:Dx

Čilič po veliki borbi izgubil z Djokotom. Škoda, da nisem videl tega. Sem ful radoveden glede Čiliča, komaj čakam, da vidim, kak igra. Spet en potencial za top10 baje.

Katarini pa sploh ne paše tale Patty (btw. med najbolj simpatičnimi tenisačicami - ima tak ravno in mirno čelo in luštn obraz, da mi je ful hecno, da se sploh lahk jezi. Pa hecno hodi). Na vsaki podlagi jo dobi. Na pesku se sicer nisem čudil, ampak sem upal, da na hitri podlagi bi pa lahk vseeno Katarina z dovolj agresivno igro zmagala. Mah, škoda.

#315 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 1. september 2008, 10:16

Včeraj sem najprej gledala Roddicka in bila vesela, da je zmagal :palec: Ima ful hecno igro, ga že nekaj časa nisem gledala. Vse tako na hitro, fenomenalni asi in servisi. Užitek xokkx

Potem sem pa spremljala še Katarino in bila že ful vesela, ko je dobila prvi niz, ampak se na žalost ni izšlo :sori: No, vsekakor ni za obupat nad njo. :wub:
Zdaj, ko je šla ona ven, držim pesti za Eleno Dementievo (kot zmeraj :palec: ). Upam, da bo premagala Patty!!! Ma, saj bo x:o)x
Prav tako mi gre Jankovićeva vedno bolj na živce.

Kar se moških tiče, si samo želim, da Roddick premaga Gonzaleza... Če potem naleti na Djokovica (kar najbrž bo), bo težka...

Seveda pa držim pesti za našo Kato v mešanih dvojicah! xcrossfingx
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#316 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 3. september 2008, 18:53

Kar se moških tiče, si samo želim, da Roddick premaga Gonzaleza... Če potem naleti na Djokovica (kar najbrž bo), bo težka...


In tu imamo željeni četrtfinale! Đoko proti Andyju! Jasno, da navijam za Đokota x:Dx .

Je pa zabavno, ko ga je Robredo po zadnji tekmi obtožil izkoriščanja zdravniških odmorov. Roddick je na to odgovoril le: "A back and a hip? And a cramp? Bird flu, anthrax, SARS, common cough and cold". x:Dx

Bo tapravi dvoboj,.pa sploh ne vem, če bi dal Đokota za favorita. Dam mu mogoče za odtenek več šans.

#317 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 5. september 2008, 06:57

In tu imamo željeni četrtfinale! Đoko proti Andyju! Jasno, da navijam za Đokota x:Dx .

Je pa zabavno, ko ga je Robredo po zadnji tekmi obtožil izkoriščanja zdravniških odmorov. Roddick je na to odgovoril le: "A back and a hip? And a cramp? Bird flu, anthrax, SARS, common cough and cold". x:Dx

Bo tapravi dvoboj,.pa sploh ne vem, če bi dal Đokota za favorita. Dam mu mogoče za odtenek več šans.


In zgodilo se je! Moje sožalje zvesti navijačici x:Dx

#318 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 5. september 2008, 10:19

Je že v redu. Ne objokujem....
Samo zares si želim, da Federer premaga Djokovica (ki mi gre vedno bolj na živce).
Resnično nočem, da Nole dobi US OPEN :xx!:
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#319 Nordika

Nordika
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 042

Objavljeno: 5. september 2008, 13:00

Resnično nočem, da Nole dobi US OPEN :xx!:


ooo xcivx jst paaaa x:px
Support bacteria, they're the only culture some people have!

#320 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 6. september 2008, 11:16

V ženskem finalu sta Serena Williams in Jelena Janković.
Moj odziv: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :xx!: :xx!: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx
Bi skoraj raje, da zmaga Serena (ne morem verjet, da sem to rekla), kot zoprna Jankovićeva...
Mah, vseeno mi je...
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#321 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 6. september 2008, 11:33

V ženskem finalu sta Serena Williams in Jelena Janković.
Moj odziv: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :xx!: :xx!: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx
Bi skoraj raje, da zmaga Serena (ne morem verjet, da sem to rekla), kot zoprna Jankovićeva...
Mah, vseeno mi je...


Ma to je pa res zanimivo, kak je tebi en kup ljudi antipatičnih. Meni je Jelena čist kul,.raje vidim da zmaga ona.

Pri moških mi je pa čist vseeno,..vsi polfinalisti so mi kul, navijam pa za Đokota al pa Federeja glede zmage. Škoda, da je to že polfinale,.sicer bo pa Rafo težko premagat, kot zmeraj. Ful se veselim tehle tekem,..taprav tenis bo!

#322 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 6. september 2008, 11:54

Si smotan.
Koga sem pa omenila zadnje čase razen Jelene in Noleta? Jelenin tenis mi je skrajno dolgočasen (razen njene špage, ko naredi napako). Pač mi ni. Če pa karakterno gledam, mi je bila pa v intervjujih vedno zoprna.

Pri tipih mi je bolj vseeno. Tudi Murray mi je kul in če mu uspe priti v finale, kapo dol.
Priznam pa, da si potihem želim, da bi bil finale Federer - Nadal (že 3. grand slam po vrsti) in da bi Roger pokazal, da ga zna :palec:
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#323 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 6. september 2008, 19:58

YES! Federer je premagal Djokovica!!! :onfire: :onfire: :onfire:

Murray pa tudi vodi 2:0 v nizih! WOW! Čisto sem fascinirana! :palec: :palec: :palec:
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#324 The Dude

The Dude
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 933

Objavljeno: 7. september 2008, 21:10

YES! Federer je premagal Djokovica!!! :onfire: :onfire: :onfire:

Murray pa tudi vodi 2:0 v nizih! WOW! Čisto sem fascinirana! :palec: :palec: :palec:


Ja, tut jes sem vesel za Rogerja. Sam me pa noben ni glih navdušil. Ne vem, a je mogoče veter bil toliko moteč al kaj, al pa ni blo prave dnevne forme,.. ampak noben ni igral svojega najboljšega tenisa.

Jes tudi za Murraya zdaj navijam,..pa ne da ne bi Rafi privošču. Bolj zato, da se zgodi nekaj zanimivega x:Dx

Drugače te pa malo pikam, ker je bolj zanimivo, kot da bi se skos neki strinjal s tabo :vragec: . Že itak sma skor edina tule, ki naju tenis zanima. Sam je pa res to, da jaz sploh ne iščem ljudi, ki bi mi bli zoprni,..nasploh so mi najboljši tenisači in tenisačice zadnja leta kr tapravi športniki,.no in vedno sem bolj pozoren le na tiste, ki so mi v redu. Če si pa ful občutljiva, zmorem bit tut za odtenek bolj usmiljen in prijazen. x:Dx x:Dx

#325 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 7. september 2008, 21:30

Ne, sej je v redu x;)x Ti si kar privošči!
Ampak resnično obožujem tenis in spoštujem tenisače (ma, saj vse športnike)... Pa velik spremljam tudi intervjuje in te zadeve,... in če čist notri padeš ne moreš, da ne bi mal delal razlik x:Ix

Tudi jaz Murrayu!
Ampak ne bi dala roke v ogenj, da bo dobil...
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0