Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Zadnji statusi


Fotka

Marsa

Tokratni mlaj v Ribah na pepelnično sredo bo imel še posebej močen vpliv, saj bo podkrepljen še z Neptunom (vladarjem Rib) in bodo tako Sonce, Luna in Neptun tvorili stelij v Ribah. To se bo manifestiralo predvsem na čustvenem področju, dejaven bo sanjski svet, spodbujena bo domišljija, veliko bo bluzenja in samopomilovanja, tudi joka. Povečana bo tudi poraba alkohola in drugih drog. Najboljše, da se lotimo česa ustvarjalnega in/ali se posvetimo sebi, duhovni negi ipd.
6. mar 2019, 09:45
 • - Fotka
  čebelica01
  Marsa, nekaj bi te rada vprašala. Ko mi bo tranzitni Uran tvoril eksaktno konjunkcijo s Kironom v Biku v tretji hiši, kaj naj pričakujem?
  7. mar 2019, 19:36
 • - Fotka
  Marsa
  Hmm, to je težko takole na hitro stresti iz rokava, se je treba malo bolj posvetiti. Treba je poznati tudi ostale položaje, ničesar se ne da gledati povsem ločeno.
  Morda nenadno povečano občutljivost na vibracije okolja (družinsko in poslovno okolje) in posledično kake simptome kot manifestacijo le-tega (nervoza oz. občutljivejše živčevje, stres, alergije...)...
  9. mar 2019, 09:35
 • - Fotka
  čebelica01
  Hvala za odgovor Marsa.
  12. mar 2019, 19:17