Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Zdravljenje brez dovoljenja - da ali ne?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
196 komentarjev na to temo

#126 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 2. maj 2004, 00:08

sami si kreiramo našo usodo.

Dolgo časa sem verjel, da je trako, a v resnici spoznal, da ni. Na svojem primeru vem, da nam je karmični dolg zapisan ob rojstvu, prav vsi "felerji", kot jih imenuje nosorog, nam samo preprečijo tisto najhujše in nas usmerjajo nekako k cilju našega poslanstva, da preveč ne ovinkarimo, iz usode poti pa lahko ogromno naredimo tudi za svojo dušo dušo in srce. Samo tu lahko krojimo našo usodo.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#127 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 2. maj 2004, 13:14

pri vsem tem silnem razglabljanju sem se spomnila na eno vzhodnjaško zgodbo, ki gre približno takole:
modrec je sedel pod drevesom in meditiral. mimo je prišel božji sel in ga vprašal, kakšno vprašanje želi postaviti bogu. modreca je zanimalo, koliko življenj bo moral še meditirati, predno bo dosegel razsvetljenje. sel je šel in mu čez čas prinesel odgovor. še pet. modrec ni bil navdušen in je nekaj godrnjal. pri bližnjem drevesu je mlad fant igral na glasbilo, prepeval in hvalil stvarstvo. sel je tudi njemu postavil enako vprašanje. fant, pa je dejal, da nima vprašanj za boga, ker mu je tako čisto lepo in ne utegne misliti na to. ker pa je sel postal radoveden je šel k bogu po odgovor kar sam. vrnil se je k fantu in mu povedal, da ima še toliko življenj do razsvetljenja, kot je listov na drevesu pod katerim stojita. fant se je prešerno zasmejal in pel naprej. sla je zanimalo, zakaj je tako vesel. on pa mu je s še večjim žarom zapel in zaigral ter rekel: a veš, koliko je vseh listov na svetu? poglej in jaz imam do konca samo še toliko kot ima listov eno samo drevo. in je pel in veselo igral dalje. to pa je videl bog in fantu podaril trenutno razsvetljenje.

tako nekako. kdor je bolj pikolovski, pa naj si originalno zgodbo poišče sam x:)x x;)x x:Xx
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#128 Tipka

Tipka
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 733

Objavljeno: 2. maj 2004, 20:59

Sami si kreiramo svojo realnost v smislu, vsake oci imajo svojega malarja x:Dx xDDx , nasa usoda pa je karmaticno ze skreirana....moje mnenje. x:)x


Mojca xrosex

#129 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 2. maj 2004, 21:09

Sami si kreiramo svojo realnost v smislu, vsake oci imajo svojega malarja  x:Dx  xDDx , nasa usoda pa je karmaticno ze skreirana....moje mnenje. x:)x


Mojca xrosex

si blizu resnice :palec:

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#130 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 2. maj 2004, 21:23

..posadili smo zrno znanja.
Zrna lahko posadimo, moke pa ne. Da bi iz zrn zrasla pšenica, potrebujemo zemljo, vodo, zrak in svetlobo. Ti elementi so osnovni življenjski pogoji. Učitlej nam je razložil, da zemlja predstavlja naše telo in vsakdanje življenje, voda predstavlja naša čustva,zrak pa ponazarja svetlobo.
To v kar verjamemo, postaja naša resničnost
.knjiga

#131 etna

etna
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 69

Objavljeno: 3. maj 2004, 06:49

Počutiš se super krasno in nič nimaš proti  x:)x . No potem se pa  čez kak teden zgodi ne samo enkrat- večkrat, da si popolnoma sesut brez energije, brez volje  :xx!:  :xx!:  :xx!: . Kakor, da bi se kdo priključil na tvojo hrbtenjačo in ti jo do onemoglosti črpal.  .  :devil:  xNNx . Občutek je strašljiv, premočenm da bi mogel biti "normalen" padec energije zaradi npr. vremena ali slabovoljnosti. :xx!:
Nosorg, pa tudi ostali, kaj pravite ali je to mogoče?

absolutno.
zato ker si tej osebi to dovolila, da ima oblast nad tvojim stanjem, čustvenim, zdravstvenim. :xx!:
torej pamet v glavo :vragec: :O: x:o)x

Dobro jutro!

Ne vem morda sem malo pretiravala :eek: čeprav nikoli ne izključujem, kakršne koli možnosti.
Več bom napisala na post Nosoroga.

lp Etna

#132 etna

etna
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 69

Objavljeno: 3. maj 2004, 07:30

Sprašujem vas sledeče:
Ali je mogoče, sedaj sem iz zgornjih postov razbrala, da je, da prejmeš energijo ne da bi prosil zanjo? O.K. prejmeš energijo, pozitivno in nekako iz okoličin to tudi izveš.  Počutiš se super krasno in nič nimaš proti  x:)x . No potem se pa  čez kak teden zgodi ne samo enkrat- večkrat, da si popolnoma sesut brez energije, brez volje  :xx!:  :xx!:  :xx!: . Kakor, da bi se kdo priključil na tvojo hrbtenjačo in ti jo do onemoglosti črpal.  .  :devil:  xNNx . Občutek je strašljiv, premočenm da bi mogel biti "normalen" padec energije zaradi npr. vremena ali slabovoljnosti. :xx!:
Nosorg, pa tudi ostali, kaj pravite ali je to mogoče?

Lep pozdrav!

Seveda je mogoče. Za tak padec energije je lahko veliko razlogov in sploh ni nujno, da ti jo kdo zavestno krade. Lahko ti jo npr. sesujejo okoliščine, ki nikakor niso v prid tvojim karakternim ali temperamentnim posebnostim. En moj klasičen primer:

-Sem izraziti individualist. Za kolektivno delo sem povsem nesposoben oz. sposoben le v primerih, če poteka tako, kot sem si ga zamislil sam. Če pa ne, lahko kljub najboljšim željam in temu, da verjamem v cilj, že samo zaradi načina izvedbe, ki "mi ni všeč", ostanem v trenutku povsem brez energije. Da mi pri nekem skupnem projektu v trenutku "vse dol pade" je npr. lahko razlog ta, da opazim, da človek, ki je za nek skupni projekt pomemben, veliko govori, a nič ne pove, ne zna poslušati ... Hm, ja. Pravzaprav me ob energijo in živce najlaže spravijo ljudje, ki veliko preveč govorijo, zlasti če gre za takšne, s katerimi imaš veliko opravka in povzročajo nekakšen "stalen dražljaj".

Burp. Mam občutek, da nisem povedal prav nič. Pa naj vseeno gre v objavo...
:wOOt: :wOOt: :wOOt:

Dobro jutro!

Seveda si, povedal si, da si individualist x;)x . No meni ta podatek sicer nič ne "koristi", ker ne delava skupaj x:)x , zelo dobro pa razumem ta del osebnosti, ker sem tudi jaz precej individualist.

Od mojega posta se je zgodilo sledeče :sori: : da moj občutek je bil pravi. Šlo je za jemanje energije, vendar mi je oseba jemala energijo nezavedno. Pravzaprav ne vem kako bi moj padec energije kvalificirala. Poglej: z eno mojo sorodnico starejšo osebo(ni moja mati) sem kot vsekaže zelo povezana :vio: . Imela je nezgodo - padla na cesti in nezavestno so odpeljali v bolnico, kjer je bila tri dni na opazovanju :sori: . To sem izvedela šele, ko so jo odpustili iz bolnice in me je poklicala. Je zelo samosvoja, želi biti čimdalj samostojna in neobremenjujoča xsrcx ! Vse to sem občutila zelo močno, intenzivno tako kot sem opisala. Lanskega maja je imela prav tako nesrečo (na prehodu za pešce jo je podrl kolesar). Tudi lansko leto sem imela podobne občutke, ki sem se jih sedaj spomnila :V: . To je to!
Vse to sem sedaj napisala zato, da ne bi kar takoj rekli-obtožili, da nam nekdo zavestno jemlje energijo. Se pravi Nosorog, kako prav imaš, okoliščin je mnogo nešteto.
Seveda, sem se v mislih takoj OPROSTILA osebi na katero je bila mišljena obtožba jemanja moje enregije, vendar čutim, da sem naredila najinemu odnosu veliko škodo, ker je ta oseba čutila mojo obtožbo. Vibracija misli :V: :C: :sori:
Oh, kako zakomlicirano! Vendar, ko se pričneš ozaveščati je pač tako...
Me prime, da bi vseskupaj pustila in se zopet spustila na pot nezavedanja :sori: ,
Vendar čutim, da je za to prepozno in moram nadaljevati to pot x:)x, čeprav sem mnogokrat :V: .

Lepo vas pozdravljam!

#133 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 3. maj 2004, 17:00

Od mojega posta se je zgodilo sledeče  :sori: : da moj občutek je bil pravi. Šlo je za jemanje energije, vendar mi je oseba jemala energijo nezavedno. Pravzaprav ne vem kako bi moj padec energije kvalificirala. Poglej: z eno mojo sorodnico starejšo osebo(ni moja mati) sem kot vsekaže zelo povezana  :vio: . Imela je nezgodo - padla na cesti in nezavestno so odpeljali v bolnico, kjer je bila tri dni na opazovanju  :sori: . To sem izvedela šele, ko so jo odpustili iz bolnice in me je poklicala. Je zelo samosvoja, želi biti čimdalj samostojna in neobremenjujoča  xsrcx ! Vse to sem občutila zelo močno, intenzivno tako kot sem opisala. Lanskega maja je imela prav tako nesrečo (na prehodu za pešce jo je podrl kolesar). Tudi lansko leto sem imela podobne občutke, ki sem se jih sedaj spomnila  :V: . To je to!
Vse to sem sedaj napisala zato, da ne bi kar takoj rekli-obtožili, da nam nekdo zavestno jemlje energijo. Se pravi Nosorog, kako prav imaš, okoliščin je mnogo nešteto.
Seveda, sem se v mislih takoj OPROSTILA osebi na katero je bila mišljena obtožba jemanja moje enregije, vendar čutim, da sem naredila najinemu odnosu veliko škodo, ker je ta oseba čutila mojo obtožbo. Vibracija misli  :V:  :C:  :sori:
Oh, kako zakomlicirano! Vendar, ko se pričneš ozaveščati je pač tako...
Me prime, da bi vseskupaj pustila in se zopet spustila na pot nezavedanja  :sori: ,
Vendar čutim, da je za to prepozno in moram nadaljevati to pot  x:)x, čeprav sem mnogokrat  :V:  .

Lepo vas pozdravljam!

S temle tvojim postom smo prišli do zelo zanimivega področja povezav, ki kljub temu, da so ga podrobneje raziskovali nekateri eminentni znanstveniki (Popp, Pierakoss, Brennan) ni zadovoljivo pojasnjeno.

Če skušamo združiti razmišljanje omenjenih treh avtorjev, pridemo do naslednjih predpostavk:

- Velikost naše avre je odvisna predvsem od količine biofotonov v hrani, ki jo zaužijemo, od osebnostne odprtosti in trenutnega razpoloženja. Avra se ne konča na meji, ki jo zaznajo nekateri instrumenti za fotografiranje avre, temveč se sevanje iz fizičnega telesa širi še naprej na vse strani; združuje se s sevanji drugih živih bitij in tvori t.i. morfogenetska polja. V omrežju morfogenetskih polj pa obstajajo krepkejše povezave med ljudmi, ki so tako ali drugače miselno, čustveno ali duhovno povezani. Močneje so torej na energijski ravni povezani tisti, ki razmišljajo o istem problemu, zato ni nič nenavadnega, da je prišlo do nekaterih znanstvenih odkritij praktično istočasno, na povsem različnih koncih sveta.

Toda v kontekstu "kraje energije" so bolj zanimive energijske povezave na čustveni ravni. Najizrazitejše so med dvojčki, materjo in otroci, ljubimci in nasploh med ljudmi, ki se imajo iskreno radi. Ti ljudje niso povsem navezani na vir univerzalne energije, temveč si jo v določenem procentu izmenjujejo tudi med seboj. Poglejmo kakšen primer:
- Vzemimo dva človeka, ki se zaljubita in ustvarita čvrsto energijsko vez. Potem pa eden od njiju ugotovi, da "to ni to" vendar tega partnerju v vidni obliki ne pokaže, saj ima druge motive za ohranjanje zveze. Če je partner kolikor toliko senzibilen, bo začutil, da s te plati energija več ne priteka Povsem enako pa bi bilo tudi v primeru idealne zveze, ko bi se enemu od partnerjev kaj hudega zgodilo. Takšnih povezav oz. njihovih prekinitev pa se eni bolj, eni manj zavedamo in se nanje tudi različno odzivamo. Do podobnega principa zastoja energijskega pretoka je prišlo tudi med tabo in tvojo soriodnico.
Poznam pa še zanimiv primer dvojčkov. V času, ko je bil eden od njiju v prvem nadstropju stavbe pri kosilu, se je drugi v pritličju kopal. V trenutku, ko je tistega, ki se je kopal zadela kap, je onega za jedilno mizo izstrelilo v zrak in stekel je v kopalnico v pritličje...

Za zaključek pa še obvezno: :wOOt: :wOOt: :wOOt:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#134 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 3. maj 2004, 17:21

Eeej, Nosko, tole pa je ravno to, kar zadnje čase doživljam, ko preletavam svoje pretekle izbire! Kadar sem se znašla v kakšni težji situaciji, v kakšni osebni krizi in so bili zunanji glasovi glasnejši kot sicer, sem velikokrat izjavila: "Ej, ne morem! Tega enostavno ne morem storiti, ne vem zakaj, ampak to je močnejše." Pa so bili to precej razumni nasveti, celo čisto logični in so se zdeli res kot neka rešitev ali nekaj takega. Jaz pa svojo špuro. Šele zadnji čas si dopuščam sebi na glas priznati, da sem po nekem močnem notranjem vodilu izbirala poti, ki so me peljale bližje sebi in na pogled zunanjega opazovalca to skoraj zagotovo niso bile ne modre, ne racionalne variante, celo take ne, ki bi prinašale kakšne tako vznesene reči kot je izpolnjnenost, veselje, sreča (vsaj na kratki rok ne),... vse tisto pač, o čemer se toliko teoretično flanca. Zna biti, da so to res nekaj takega, čemur ti praviš notranje varovalke in, kar bi v preteklosti zlahka zamenjala za svoje 'felerje', ki jih je potrebno nujno spraviti v red. Kar spet potrjuje tisto znano, da je 'največji dar v naši največji senci'....

x^x  x:)x

S telim tvojim postom lahko odpremo še eno zanimivo področje razumevanja človekove vpetosti v živo vesolje. Hej, Mateja, kaj pa, če se te zato "niso prijeli" dobronamerni nasveti, ker si na nek način sama videla v prihodnost???

Teorije tistih, ki trdijo, da živimo v več dimenzijah (tudi časovnih) hkrati (kar lahko pomeni, da smo tisto, kar doživljamo zdajle, morda enkrat že doživeli), so na nek način dokazane. Verjetno veš, da delujejo reakcije detektorja laži na principu merjenja spremembe upornosti kože, do katerega pride zaradi spremembe čustvenih stanj. Več testnih skupin so priklopili na detektorje laži in jim najprej predvajali prizore z nevtralno vsebino (upornost kože se praktično ni spremenila), nato pa prizore seksa in nasilja (detektorji so totalno popizdili). Potem pa so pri predvajanju teh drugih prizorov opazili, da pride do spremembe upornosti kože že nekaj trenutkov prej, preden so ljudem pokazali določen prizor!!!! Mar torej vidimo v prihodnost? Če to drži, so ljudje, ki to vsaj nekoliko ozavestijo (vprašanje energijske pretočnosti) v kar precejšnji "prednosti".

Zdaj pa praktičen primer, ki bi ga lahko nekako stlačimo v ta kontekst. Med moškimi včasih pride do situacije, ko konflikt rešimo s pestmi. Nekoč sem bil v takšni situaciji. Pred blokom me je čakal človek, ki je hotel z menoj fizično obračunati. Šel sem ven. Bila je jesen in oblečeno sem imel majico, čez pa srajco iz jeansa. Stopal sem proti njemu in vedel sem, da se bova stepla. Normalno bi bilo, da bi srajco odvrgel, saj me je do neke mere "vezala". Vendar ne! Medtem, ko sem stopal proti njemu, sem si jo začel podzavestno zapenjati. Ko sem prišel skoraj do njega, je dvignil desno roko in videl sem, da ima bokser s konico, debeline kakega tričetrt centimetra. Prišlo je do klofinga. S tistim bokserjem me je uspel zadeti le enkrat - točno v predel pleksusa, na mesto, kjer je bil zaradi zapete srajce dvojni jeans. Če srajce ne bi imel zapete, bi mi verjetno s tistim naredil luknjo v trebuh.

Imaš komentar? Je tvoje "notranje vodilo" vse tisto, za kar se odločaš, že videlo? :wOOt: :wOOt: :wOOt:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#135 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 3. maj 2004, 21:43

Imaš komentar? Je tvoje "notranje vodilo" vse tisto, za kar se odločaš, že videlo?  

heh, zdej bi blo najbl simpl rečt sam še - YES, to je to! Pa še dobr bi se slišal xegox xzobkox ...

v bistvu pa - kul, nosorog, res mi dobr dene, ko še nekdo tkole pelje in sešteva tisto, kar izkuša... (nekje je ena lunatka v tej temi omenila, da ji manjka izkušenj... meni so ravno - in samo - izkušnje tiste, ki mi dajejo podlago, da o nečem sploh govorim)... 500 % lahko potrdim, da nekako že prej začutim tisto, kar sledi. To sem že opazila in se potrjuje.

O tem bom še kakšno rekla, ker mi je jako zanimivo... ampak kdaj drugič... zdaj grem v Mižule :sleeping:



Morda samo tole... da se vrnemo konkretno k temi x:px xDDx

Kako si odgovorite na vprašanja:
-Kdo si?
-Kaj si?
-Si morda energija?
-Če si energija, kako dobro se poznaš?
-Od kod 'ta' energija prihaja?
-Kam gre?
-Zakaj gre ravno tja?
-Si kaj drugega?
-Kaj????
...

(Le kako bi brez teh vprašanj (in, jasno, odgovorov nanje :ph34r: :blink: :unsure: ... ) lahko odgovoril na vprašanje v tej temi?)

#136 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 3. maj 2004, 21:51

nekje je ena lunatka v tej temi omenila, da ji manjka izkušenj... meni so ravno - in samo - izkušnje tiste, ki mi dajejo podlago, da o nečem sploh govorim

jaz bila ta x:Dx x:Dx

xnckrivx kaj pa vem... trudim se... in dobro mi gre. x:Dx

#137 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 3. maj 2004, 22:08

Kako si odgovorite na vprašanja:
-Kdo si?
-Kaj si?
-Si morda energija?
-Če si energija, kako dobro se poznaš?
-Od kod 'ta' energija prihaja?
-Kam gre?
-Zakaj gre ravno tja?
-Si kaj drugega?
-Kaj????
...

(Le kako bi brez teh vprašanj (in, jasno, odgovorov nanje  :ph34r:  :blink:  :unsure: ... ) lahko odgovoril na vprašanje v tej temi?)

Mateja, za ušesa te bom (o.k. - mogoče za "ta sladke"). Zame preveč vprašanj naenkrat. Če začnem nakladat, bo ful dolg post, dolgih postov pa nihče ne bere. Lahko pa obrnemo tudi takole:

- Kdo si? ... Pretnerjev Tadej
- Kaj si?... nakladač
- Si morda energija?... Tudi
- Če si energija, kako dobro jo poznaš?...Različno. Ponavad je moja "brihtnost" premo sorazmerna s
količino popitega piva.
- Od kod ta energija prihaja?...Od mene ne. Prisežem.
- Kam gre?...Res ne bi vedel.
- Zakaj gre ravno tja?...Dovoli, da odgovorim z vprašanjem - si uslužbenka UNZ?
- Si kaj drugega?...A zdj pa kr naenkrat z nakladačom nis več zadovoljna?
- Kaj?...Tečka!

:wOOt: :wOOt: :wOOt:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#138 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 3. maj 2004, 22:12

:sniky: :madpro: xbookx no, to smo zdej razčistl... gremo lohk na en per xcheersx

x;)x x:Dx x:px

#139 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 3. maj 2004, 22:17

:sniky:  :madpro:  xbookx  no, to smo zdej razčistl... gremo lohk na en per  xcheersx

  x;)x  x:Dx  x:px

Se mi je kr zdel, da je bla izjava, d greš pančkat, sam finta. :wOOt: :wOOt: :wOOt:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#140 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 3. maj 2004, 22:27

a vidš - to je zdej glih ganc dokaz, da jest že vnaprej vem, kaj se bo zgodil... zategadelj sem še enmal počakala... x:px xppx ... in evo ti ga na xzobkox

#141 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 3. maj 2004, 22:27

Se mi je kr zdel, da je bla izjava, d greš pančkat, sam finta. :


jest pa sploh ne grem dons pančkat

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#142 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 3. maj 2004, 22:47

Se mi je kr zdel, da je bla izjava, d greš pančkat, sam finta. :


jest pa sploh ne grem dons pančkat

Če ne boš pridno hodu pančkat, boš meu takšne podočnjake, da boš lohka nanje postavu teglce z rožam. :wOOt: :wOOt: :wOOt:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#143 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 3. maj 2004, 23:08

Se mi je kr zdel, da je bla izjava, d greš pančkat, sam finta. :


jest pa sploh ne grem dons pančkat

Če ne boš pridno hodu pančkat, boš meu takšne podočnjake, da boš lohka nanje postavu teglce z rožam. :wOOt: :wOOt: :wOOt:

grem na Slovaško kot član dvočlanske komisije za izbor novih plesalk (uvoz iz EU v EU)

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#144 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 3. maj 2004, 23:28

Opa x:Dx :palec:

#145 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 4. maj 2004, 01:41


sami si kreiramo našo usodo.

Dolgo časa sem verjel, da je trako, a v resnici spoznal, da ni. Na svojem primeru vem, da nam je karmični dolg zapisan ob rojstvu, prav vsi "felerji", kot jih imenuje nosorog, nam samo preprečijo tisto najhujše in nas usmerjajo nekako k cilju našega poslanstva, da preveč ne ovinkarimo, iz usode poti pa lahko ogromno naredimo tudi za svojo dušo dušo in srce. Samo tu lahko krojimo našo usodo.

hjap, o tem pa je verjetno res fajn razmisliti x:Dx x:Dx , no ja ZANIMIVO je, tut sam razmislu o tem, kako s nekaj zgodi, pa je pravzaprav zame zato primerneje.. :inocent: hkrati pa mi je vsec tvoje razmisljanje, da je v tem casu (pot) tista, ki nam dejansko lahko da tisto po kar smo prisli.
- toereticno. x:Dx

#146 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 4. maj 2004, 02:05

Eeej, Nosko, tole pa je ravno to, kar zadnje čase doživljam, ko preletavam svoje pretekle izbire! Kadar sem se znašla v kakšni težji situaciji, v kakšni osebni krizi in so bili zunanji glasovi glasnejši kot sicer, sem velikokrat izjavila: "Ej, ne morem! Tega enostavno ne morem storiti, ne vem zakaj, ampak to je močnejše." Pa so bili to precej razumni nasveti, celo čisto logični in so se zdeli res kot neka rešitev ali nekaj takega. Jaz pa svojo špuro. Šele zadnji čas si dopuščam sebi na glas priznati, da sem po nekem močnem notranjem vodilu izbirala poti, ki so me peljale bližje sebi in na pogled zunanjega opazovalca to skoraj zagotovo niso bile ne modre, ne racionalne variante, celo take ne, ki bi prinašale kakšne tako vznesene reči kot je izpolnjnenost, veselje, sreča (vsaj na kratki rok ne),... vse tisto pač, o čemer se toliko teoretično flanca. Zna biti, da so to res nekaj takega, čemur ti praviš notranje varovalke in, kar bi v preteklosti zlahka zamenjala za svoje 'felerje', ki jih je potrebno nujno spraviti v red. Kar spet potrjuje tisto znano, da je 'največji dar v naši največji senci'....

x^x  x:)x

hja, kwa pa druzga :eek: x:Dx
nosorog, mateja:
saj pa je lahko ob tem tudi nasa nepripravljenost osebnosti, morda?
ali pa morda beg otroka. al pa tut ne. x:Dx x;)x x:o)x
verjetno govorimo o recimo intuiciji. Objavljena slika

#147 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 4. maj 2004, 21:50

O tem bom še kakšno rekla, ker mi je jako zanimivo... ampak kdaj drugič... zdaj grem v Mižule :sleeping:

Čakamo x:px xwizardx :mezik:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#148 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 4. maj 2004, 21:54

Magari do Tržiča. Si tam v soboto :8):

#149 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 4. maj 2004, 21:59

Mogoče pridem čez nekdanjo eu x:Dx
Kdaj pa odpizdiš :8):

#150 Mateja

Mateja
  • D član
  • Št. objav: 5 354

Objavljeno: 6. maj 2004, 06:35

Čakamo x:px  xwizardx  :mezik:

xflirtx xzobkox

Sem pustila tole, da se malo tensta po meni in mi filing pravi, da je v tistih naših 'felerjih' še precej več, kot navedeno. Se pa vprašam, če je sploh kak point, da se trudimo 'vse to vedet', saj smo očitno (ali stvarstvo ali kako pač razumete to) za to dobro poskrbeli, še preden je naš veleum prevzel akcijo in si domišlja, da bo vse štekal. Recimo, da je en pokazatelj našega vtiska (ki se skriva v DNA, ki pa je še ne znamo 'prečitat', vsaj tega duhovnega dela DNA ne) tudi astrološki zapis trenutka rojstva (vprašanje je seveda, če astrologija to že zna prebrati tako, kot je tam vtisnjeno) in karmični dolg je po mojem tudi del tega, v kar nas naši 'felerji' spotoma peljejo.
skratka - vse skupaj je izvedeno tako popolno, da lahko fletno še dolgo tumbamo o tem ... bolj, ko smo prisotni v tem, kako živimo, bolj se naravnavamo na filinge, to pa je bližje sebi in odgovorom na 'večna' vprašanja...

x:px x;)x




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0