Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

BINGA-BONGA ŠLOGA


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 8 x ocenjeno
520 komentarjev na to temo

#76 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 16:30

(BINGA-BONGA @ 22. Nov 2005 ob 15:35)
BIKEC
Hvala za komplimente! Pozne ure so zame sele ta prave! Ponoci dobim vesoljsko energijo, zmatrana pa sem sinoci res bila, zato ker sem japonscino predelovala in sem tukaj na pc-ju morala iskati zloge med 1000 vzorcki! Lepo skrbis zame, ves, vsi Biki lepo skrbijo zame, mimogrede pa se za kaksno drugo in zato se moja ljubezen z njimi zanje tragicno konca. A je katera izmed tvojih dveh Devica? Vir moje energije pa so hudobne in zavistne zenske na tem Forumu, me kar pumpajo z energijo, one pa jo tako izgubljajo! Kar precitaj si na koncu dneva izjave mojih neprijateljic: vse so nekako bolane, to pa samo zato, ker se s hudobijo ukvarjajo in to ti jemlje dobro energijo!

(Bik1975 - 22. Nov. 2005 ob 22:15)
Alora, nočna ptica! Kaj si strelka, kajti mama je in jo zvečer komaj spraviš spat:)) Zjutraj bi pa spala in spala:))

A z biki imaš probleme Drugi "imamo" bolj z tehnicami Zgleda, da imaš srečo, ti povem samo eno statistiko, bolj za štos kot za res, pa vendar.... nas je v družini enih 10 bikov (od tega 7 fantov), le dva sta taka kot jih ti opisuješ, vsi drugi imajo svoje žene za "device marije" Mi celo mati rekla za očeta Jst "m*na" se grem vršt po njemu Tako, da si imela srečo in padla ravno v tistih 30% bikov, ki skrbijo za več oseb hkrati Punce kot zgleda, vse pridne Napisano bolj v hecu, vendar je tudi nekaj resnice zraven

Ti pa moram povedat, da si zadela. Ta črna je devica. Res me zanima, kako ti ugotovitev znamenja oziroma kaj si mi s tem hotela povedat.
Ta blond je pa bikica. Upam, da se ne dam z njo skupaj, ker bom bankrotiral Od njenih šestih članov družine so štirje biki in še datumi rojstnih dnevov se pokrivajo z našimi Spet mal v hecu napisano



Bi pa rad še eno tvoje mišljenje, kaj si misliš o tem oziroma, če jo poznaš. Njeno ime ti lahko v osebna sporočila pošljem. Mi lahko odgovoriš kakšen drugi dan, ni mus, da mi danes
Lansko leto sem dobil en reklamni oglas, če se ne motim od pošte slovenije, kjer je oglaševala tudi ena jasnovidka. Za štos sem ji odgovoril in od nje dobil en dopis na katerem mi je napovedala določene zadeve, vendar je bilo vse bolj na splošno napisano. Da bi izvedel bolj podrobno sem ji moral priložit določen znesek denarja, ki resnici na ljubo ni bil velik. Me je pač martral firbec. Plačam in dobim bolj podrobno vedeževanje. Napovedane so mi bile tri stvari, večja količina denarja, neka nevarnost, pa še nekaj kar se trenutno ne spomnim. Glede nevarnosti mi je rekla, da mi bo še enkrat pogledala in sporočila. Čez nekaj časa spet dobim njen dopis na katerem mi je pač opisala, da naj bi se mi nekaj hudega zgodilo in da mi to lahko prepreči z enim talizmanom, vendar ji moram priložit določen znesek denarja. Ker je bilo le štiri dni do dopusta, sem si rekel, nima smisla zdaj pošiljat, bom raje po dopustu. In lej ga zlomka po tridesetih kilometrih prvega dneva dopusta doživim prometno nesrečo (zbije me eden z avtomobilom) in dopust je za mene končan.
Pozneje sem začel razmišljat o njenem vedeževanju in ugotovil, da so se vse tri napovedi uresničile in sicer doživel sem nesrečo, za to sem dobil odškodnino, tretje, pa je bilo nekaj v zvezi z delom. Potem sem začel razmišljat, kaj naj naredim, če mi bo spet pisala in mi ponujala spet kakšen talizman ali kaj podobnega. Letos spet dobim še eden njen dopis, kjer mi spet napoveduje to in ono in, da mi je za srečo taradi neugodne lege planetov, ki mi lahko na raznih področjih škodujejo pripravila novo zadevo in spet potrebno plačat določen znesek. Glede na lansko izkušnjo to takoj plačam, dobim pa štiriperesno deteljico, katero jo imam sedaj stalno pri sebi.
Ne vem kaj naj si mislim glede tega. Po eni strani nočem v to verjet, po drugi pa ji nekako sledim in kupujem njene zadeve. No, do zdaj sem ji plačal trikrat.
Binga-Bonga enkrat si govorila, da naj ne pošiljamo slik in teh zadev, jaz kaj takega nisem nikoli naredil in tudi ni šans, da bi. Šlo je le za vedeževanja iz njene strani, njene "pomoči", štiriperesna deteljica, pa še en talizman, ki je bil v resnici kot neka astrološka karta odtisnjena na kartonu. Drugače, pa iz dopisov zgleda, da gre za neko profesionalno osebo in tudi nikdar nisem imel v sebi nekih slabih občutkov, da bi šlo za kakšno "žleht" osebo, ponavadi mi moj notranj občutek glede tega kar zadene. V glavnem ne vem ali mi ta oseba želi res pomagat ali ne. Si na tak način služi kruh pri tem pa pomaga drugim ali je lahko maščevalna, če vidi, da iz tvoje strani ni odziva. Ali lahko vpliva na moje dogodke ali ne. Tu mislim na črno magijo, ki si jo ti tudi enkrat omenila. V te zadeve nočem verjet to pa zato, ker sem mnenja, da če v to ne verjamem, da mi tudi ne morejo prit do živega. Vendar mi tisti talizman in nesreča, ki sem jo imel včasih da mislit. Se mi je tisto res zgodilo zaradi tega, ker nisem pravočasno dobil talizmana ali je le slučaj in bi se mi vseeno? Nisem tip, ki bi verjel v vse coprnije in tudi nisem tip, ki misli črno ter tudi iz vsake za mene slabe izkušnje vedno iščem pozitivno stran , vendar včasih se mi vseeno porajajo določena vprašanja. Drugače, pa verjamem, da mi stojijo obstrani angeli varuhi, ki me varujejo pred črnimi dogodki in osebami.

Ena izkušnja, zaradi katere verjamem v to. To bi bilo bolj za temo angeli, ampak naj bo (drugače naj Marsa prestavi ali zbriše:
Da se je vse skupaj pri nesreči več ali manj dobro končalo se moram zahvalit mojemu očetu in njegovim ali mojim angelom varuhom. Mogoče se bo nekaterim zdelo čudno, smešno, neumno.....,vendar je oče že en dan prej vedel, da se mi bo nekaj hudega zgodilo. Priznal mi je, da je en dan prej molil in prosil svojo pokojno mamo, da naj mi na nek način pomaga.
Jaz sem imel že mesec pred odhodom čudne občutke. Ko sem pomislil na dopust, se mi je pojavil nek čuden strah oziroma groza. Tega dopusta sploh nisem pričakoval z nekim zadovoljstvom kot sem ostale. In tudi tisto jutro, preden sem se odpravil so se mi misli ustavljale pri karju, kjer se mi je pozneje resnično zgodila nesreča. Ni šlo za določen kraj, vendar mesto. Težko je opisat te občutke.
Tudi slovo mojim staršem je bilo čisto drugačno kot ponavadi, čeprav se tega nisem niti zavedal. Oče, matere ni hotel zbudit, zato je tudi nisem pozdravil, njemu pa sem stisnil roko in ga poljubil na lice, kar pri meni ni v navadi. Povedal mi je tudi, da ko sem odrinil od doma, za menoj ni hotel pogledat, ker se je bal, da me vidi zadnjič. Mene so pa na poti neprestano obhajali čudni občutki, neprestano sem mislil na določeno mesto (kraj nesreče). Preden sem prišel tja sem imel celo tri možnosti, da se temu izognem. Štirikrat me je nekaj v sebi opozorilo in trikrat preden sem prišel do usodnega križišča, imel možnost, da se drugače odločim. Na koncu sem si rekel, ah, vse to si le domišljam in se odpravim do usodnega kraja. Zanimivo je tudi to, da par sekund preden je prišlo do nesreče, sem videl bel avto in občutil, da se bo ta vame zaletel in tik preden je do tega prišlo mi je še zadnjič nekaj v sebi reklo, daj zavij malo bolj levo. To sem tudi naredil in verjetno zaradi tega na srečo le lažje posledice. Ja no, v to sem prepričan.

Drugače, pa ni to edina zadeva, ki je bila povezana z mojim očetom, "angeli varuhi" in člani družine. Bila je še ena z mojim bratom, ki se je tudi na srečo za njega lepo končala, za eno punčko se pa ni. Na kratko, mogoče se nekateri spomnite, da je pred leti na Debelem Rtiču udarila strela. Takrat jo je na žalost skupila ena deklica. Zraven te deklice je bil moj brat in to nevarnost spet občutil moj oče in spet prosil vse svetnike, da naj se brat od tam umakne. Brat je povedal, da ne ve zakaj se je umaknil in stekel na drugo stran igrišča, v tistem trenutku pa je iz jasnega udarila strela. Zanimivo je še to, vsi so govorili, da je strela udarila iz jasnega, oče, pa je videl popolnoma rdeče nebo. Preden je do tega prišlo je poklical mene, mamo in enega našega znanca ven iz hiše in nas vprašal kakšno nebo vidimo. Seveda, mi smo videli jasno on pa ne Pa naj še kdo reče, da angeli ne obstajajo Če vam bo kdaj teško, zatečite se k njim, pa bo vse lažje. Mislite pozitivno in iz vsake negativne zadeve skušajte iz nje izluščit pozitivno

Binga-Bonga me res zanima, kaj si misliš glede vedeževalke in dogodkov, ki so bili tudi z njo nekako povezani. Rekla si, da nerada pišeš o drugih vedeževalkah, vendar me resnično zanima tvoje mnenje glede tega. Piši mi kar na OS, ko utegneš, se ne mudi

LP!

BIKEC
Ja Bikec, lepo opisujes. Jaz ti verjamen! Glede slogarce in : kaj pa vem, malo verjamen malo pa ne. Jaz imam za zdravje neke majice, hlacke in nogavice, pa me je to kompletno pozdravilo. Svetujem tudi drugim pa ne vem, ce me resno jemljejo. Jas pravim: NIKOLI ne pojdi k sivilji, ki je vsa raztrgana, frizerki, ki se sebe ne zna zrihat, zdravniku, ki se ni imel zlomljene roke (ne ve, kaj je to,samo ucil se je, zatorej vprasaj nekoga, ki jo je imel in verjemi, tudi ce ni dohtar). Toda, ce bi ti jaz rekla, da se pazi (ne vem kje stanujes, toda vem, da ima vsaka cesta nevarne ovinke in krizisca, torej mi ni tezko nekaj napovedati), kajti na enem nevarnem kriziscu bos imel nesreco! Ti bi se potem na vsakem kriziscu spomnil mojih besed, dokler ne bi postal tako zivcen, da bi se res zaletel. Uspeh bi bil moj! Ne morem ti povedati, kako delajo slogarce, ker nimam prijateljskih stikov, jaz se zase brigam.
Ne, jaz sem Devica, skoraj Lev, pa mi se napoppajo samo tisti Biki, ki so jim vsec naafnane! So pa potem taki, ki nimajo smisla za humor in jih vici motijo! Teh ne poznam, vem pa, da obstajajo! No, potem sem ti pa prav rekla, da je ena materialistka, druga pa ne ve, kaj bi!
SVECANO TI NAJAVLJAM, da je ta blond spremenila idejo! Hoce narediti KONEC. Ne morem reci, da ni zaljubljena, ampak je tako zleht, posesivna, ljubosumna in priliznjena, pa tudi materialistka, da jo ze caka en drug Kekec, za katerega bova pa videla, ce se bo drugi teden odlocila ali ne! Pazi, kaj pa ce je slogarca blond/rdeca/svetla? Ona ovinkari okoli tebe, ne! Razmisli! Ta teden nobenih problemov, razen s to hudobnico!
Ojoj, se 1 uro mam, pa morm se 4-im slogat! Pozdrav.... bom se 1 x precitala tvoje pismo in ti odgovorim se bolj obsirno, enih 180 strani! Zadovoljen? .... noc... pa :detelca: za pomoc!


BIK
Pazi, kaj pa ce je slogarca blond/rdeca/svetla? Ona ovinkari okoli tebe, ne! Razmisli! Ta teden nobenih problemov, razen s to hudobnico!

(bik1975 22. Nov 2005 ob 23:26)
Sem vedel, da se ne smem z šlogarcmi plest No, lepo šlogaj naprej

Lahko noč!



(Binga-Bonga -23. Nov 2005 ob 01:43)
No, dragi pici Nocnega Forumovega Sloganja, vsi imate odgovore, hvala vsem za lepe besede! Vsem vam ne slogam vec 14 dni, razen ce je kaj popolnoma drugega!

GAEL
Prijateljica mi je povedala, da ko je bil froc v otroski bolnici v LJ, je bil cisto apaticen, poterm je znorela in ena ji je povedala, da res dajejo otrokom in to tistim "ta zivahnim" pomirjevala! Tukaj v TS a ti tole povem: Mami je bila vb bolnci. Jaz sem bila cele dneve potem tam od pribl. 14-ih do 21-ih. Ona ni toliko jedla, pa sva si tako neakko razdelile kosilo, vecerjo. Grem na avtobus. Ko me je zacelo nekaj vrteti, vsa sem bila butnjena. Kar na spanje mi je slo in vrtelo se mi je vsakic, ko sem jedla tam. Potem sem rekla sestram, da tudi jaz jem, in da se nekako cudno pocutim! Od takrat dalje je bilo s hrano vse v redu! Pa mi je rekel en prostovoljec, ki je delal tam, da je to cisto normalno, da dajejo, kar zlivajo v juho pomirjevala.

Drugo: spet je bila v drugi bolnici tu v TS. Pa pride potuhnjena sestra (ko zacne govoriti "draga moja" itd, medtem ko ti prinasa ali zdravilo ali kosilo, TO JE ZE NEVARNOST. Pa je spet ena krava prilezna in na ta nacin hotela dati moji mamici eno veliko tableto. Kaj pa je to, sem vprasala? Ja, to je pa za srce! Kaksno srce, moja mami ima v celi Italiji sigurno najbolje srce pa tudi dr. ni napisal tega. Ona je to kar sama dajala. Potem ji je dala kalcijevo sumeco tableto. Zjutraj je popila, zvecer pa ni hotela. Pa sem jaz, kajti kalcij mi itak ne more skodovati. Povem, da je to ze prinesla v plasticnem kozarcu, zmasano z vodo. Jasno, da sestra tega ni videla. Pa da ti ne povem, kako je meni cez kaksno uro srce zacelo razbijati, da sem mislila, da mi bo ven skocilo! Cel dan mir, drugi dan isto, spet popijem tisto, kar je bilo mami namenjeno! Doma spet isto. Potem pa sem jo opazovala, kako je ta kurba to delala: priliznjeno je prisla, ciao carissima - predraga, evo kalcij! In je, ko je mislila, da je ne gledam, vrgla v kozarcek najprej kalcijevo tableto, ker je naredilo veliki buuum, potem pa se eno majhnoooo, ta pa ni bila predpisana, ne!

Evo .... V vrtcih pa so tudi nekatere vzgojiteljice vse nervozne zaradi razgrajaskih mulcev in potem je jasno, da kaksni tudi to na misel pride!


MAYA LENCKA ZVEZDICA DELFINKA CHILD Pridne!

BIK
imas v Rubriki Japonci (Lunine cvekarije) napisano po japonsko tvoje ime!

Torej, kaj pa ce bi vi trije: Gael, Maya + Bik sli skupaj na eno pijaco in se tam o vseh teh slogarskih skrivnostih malo pogovorili, a? Pejte npr. k Figoucu, narocte kr cte, pol pa, k bo treba placat, PA NE PLACITE, RECTE: Bo ze Binga-Bonga puraunala! In pejte! .... noc .... xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#77 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 17:07

(zvezdica.34 @ 21. Nov 2005 ob 11:25)
Hojla BB!Res je....pri Stanki v Postojni sem bila. Mi je bila zelo všeč in vse kar mi je povedala je bilo čisto realno in predvsem....lepo.
Je pa še nekaj...na kar sicer nisem ponosna....ampak...obstaja še en moški v mojem življenju, pa me zanima, kaj se nama obeta, če lahko malo pogledaš. Je sivolas, star skoraj 40 let. Sama sem rjavolasa, z blond prameni, stara skoraj 35 let. Hvala ti in lepo se imej

ZVEZDICA.34
Nic konkretnega s tem tipom, mogoce lazi po telefonu, ali kako drugace, chat, sms....
V druzbi bos. En crn je pa zaljubljen, ti pa gledas stran! Toliko za enkrat. Nobenega krega ni! Dober teden! Ciao!

(lencka @ 21. Nov 2005 ob 15:13)
BINGA-BONGA,
me je El Nino mal pustu na cedilu... a lahk tebe prosim za tale odgovor ? Mi je najprej odgovoru da mi u službi zelo dobr kaže, in da naj zaenkrat ostanem tuki kjer sem - je pa tukaj ena dilema (glej moje vprašanje v citatu) - pa please, please..)Pa še neki - kako kaže moj študij (kdaj kaj kaže dokončanje in kako bo šlo? ? Je naporno u božje rame....Pozdravček, Lenčka.P.S. aja, mam 34 let, sem nekje svetlo-rjavolasa s svetlimi prameni... a sem kaj pozabla.

LENCKA
Nic pretresljiv teden! Jaz gledam za najvec 2 tedna. Ce si porocena, ali ce imas stalnega tipa, misli na daljso pot. Za tvojim hrbtom je en temen mladenic, zaljubljen, ki se rad krega in zgublja denar (mogoce zahaja v Casino', loto). Ta te bo osvajal. Pred teboj dokaj dobra sluza, placa na 8, pa ena dobra crna mogoce prijateljica, ki se imata radi in gre obema dobro. No, zdaj pa je prisel se en svetel fan, tudi ta misli sexsualno nate! Pa tudi ti nisi cisto ravnodusna!
Ja, ja, crnolasi gospod gre na 100 km pot ali pa prihaja in ti prinasa laznive novice.
Glede sluzbe ne vidim selitve! .... denje ....

(lencka 22. Nov 2005 ob 14:39)
Binga,
hvala za tale odgovor. Si se potrudla .
Si mi pa naštela tehle frajerjev... k pridejo jih začnem šenkavat...če kera rabi naj pove..)
En pozdravček vsem tlele gor, Lenčka.


(Maya* 22. Nov 2005 ob 14:41)
HEY BB
NEVERJETNA SI! ... in prav zato Ti sedaj pošiljam ogrooooooooooooooooooomno pozitivne energije, ki sem jo ravnokar prinesla iz sprehoda v naravi

HVALA za odgovor! Ti ga bom tokrat v javnosti komentirala - zgolj zato, da tudi drugi vidijo sadove Tvojega dela

--->> stanovanje: tko, kot si napisala! Res morem dat to ta teden na stran (celo misel na to) .... črn, dober, otožen fant... prav imaš... je iz moje preteklosti in zdaj kupuje stanovanje.... ampak, zame je zgodovina zgodovina!

--->> Služba: res je! Jutri grem na razgovor! ne vem, če si to videla.... mogoče se še kje kaj odpere, a če druzga ne bo, bo to to! HVALA za moralno podopo, ko sem jo rabila!

--->> ej, ta moja prijateljica (v OS sem ti napisala, kdo bi naj to bil) .... BB, samo to Ti rečem, da si carica in da Ti gre to dobro od rok! Si je dala v začetku delat natalno, pa ji je nekak tud tko pokazalo... nekak za drugo leto.... sicer pa upam, da še ni to drugo leto...

--->> ena kopija... tega sporočila ne razumem najbolj.... čist možno pa je, da gre za eno mojo frendico (bolj znanko)... sem zadnjič nekaj mislila na njo... pa sem "dobila" od "nekje" nek vonj po gnilem.... ki me je asociiralo, da je bolana (sem imela nek preblisk celo kater del telesa)... Če je to to, pol je to to...

BB Res Ti hvala iz

... in Ti vračam vse to, kar si mi dala.... ma vračam Ti 3x

Se Ti oglasim.... da Ti povem, kako job



(sončica26 @ 22. Nov 2005 ob 09:20)
Zdravo Binga-Bonga!
Sem bila pridna sedaj en čas in sem dala mir, danes pa sem prišla spet nazaj.
Zanima me kako kaj kaže s to dosedanjo službo? Ali mi bodo podaljšali, zaposlili, ali kaj bo kaj čisto novega? Sem že čisto živčna zaradi tega. Aja pa ljubezen me zanima-kaj se obeta tukaj novega, če se sploh kaj. Sem v zvezi s strelcem, visokim 170 cm, z rjavimi lasmi, sama pa sem visoka 160 cm, originalno imam kostanjevo barvo las, sedaj pa sem pobarvana na temno rjavo z blond prameni.
Hvala, pa lep dan ti želim!

SONCICA 26
Ti + Strelec = 0. Poklical pa te bo en svetel, se kregal in ti nekaj naflancal, je pa res, da te ima rad, zelo, ima pa tudi eno se kar premozno frajlo. Kaksen sef!
Te dni te caka ljubezen stvojim ljubljenim, pa ne vem, ce bi to bil ta Strelec. Tip prihaja od dalec, ljubosumen, dober, obeta se ti sladki sex + zaljubljenost.
Glede sluzbe je, mislim da vse v redu, ce imas placo na 7. Pa ni doma ta sluzba. Ne sekiraj se!
...hahahaaa.... se moram prav smejati. Cela zmesnjava je, mogoce tudi zaradi tega, ker danes prevec mecem, ce pa jo imas ti, je pa dvojna! Siguren sex te caka z enim crnim, ta pa ima zensko - AMEN!
...Lep dan ....

(bik1975 @ 22. Nov 2005 ob 07:55)
Binga-Bonga, najlepša hvala za odgovor. Ala ti vera, da ob takih urah sploh slogaš Ni čudno, da prideš zmatrana. Veš kaj, folk lahko počaka tudi do jutra, mal glej tudi na sebe, da ti ne bo en dan zmanjkalo energije Upam, da imaš kakšen vir, kjer si jo polniš No, še enkrat hvala in lep dan, se mi zdi, da bo tudi za tebe kar delaven
P.S.: Aja, maš pa lušno slikco v profilu Mal komplimenta mora tudi bit No, se ga slišmo čez 14 dni

BIK
Hvala za komplimente!

MAYA
Kot ponavadi lepe obojestranske misli in zelje! Hvala! Vesela sem, ni pa sloganje moj glavni uspeh v zivljenju, sploh se ne ubadam s tem! Samo malo vam pomagam, ko pa sem videla, da ostajajo vprasanja brez odgovorov!

LENCKA Hvala! Prijazna!

Torej, vidimo se cez 2 tedna, zdej gre ビーンガ - ボーンガ zuni! Hvala vsem, lep dan...

(Maya 22. Nov 2005 ob 18:45)
Ci Gael...
Verjamem, da se dogaja, kar BB piše... in Ti ne rabiš bit užaljena zaradi tega... zakaj pa bi bila? "Užaljen biti" je tle zdaj neumestno čustvo... potrebno je realno pogledat... in verjamem, da so v večini dobre in tople vzgojiteljice... a veš, delala (delam)sem posredno in neposredno tud v "vzgoji in izobraževanju" in vidiš marsikaj.... dogaja se - v instituciji in tud izven nje... ampak...


(Gael)
MAYA
Sej nisem užaljena,a res še nisem delala z ljudmi,ki bi se spodstopili takšnih prijemov.Tudi sama sem ves čas povezana z otroki,v službi in izven( plesna učiteljica) in na prvem mestu je zame otrok.
Vem pa,da obstajajo v vzgoji in izobrazevanju ljudje,ki tja ne sodijo,in če se res v kakšni ustanovi dogajajo takšne stvari,ki otrokom škodijo.potem se moramo marsikaj vprašati.Upam,da pa je tega,zelo.zelo MALO.

L.P in MIRNO NOČ,ko boš šla k počitku Maya GAEL


(zvezdica34 22. Nov 2005 ob 21:00
Ojla BB!
Hvala ti za odgovor....se še priporočam.
Pa lahko noč in lepo se imej!
Nočko


ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#78 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 17:29

Bluee @ 22. Nov 2005 ob 18:55)
Živjo!Mene pa zanima kako bo kj z mojim ljubezenskim življenjem? Bom nazaj skup z "bivšim" al bo mogoče kdo now prišel??? (js - 22 let, rjavi/svetlorjavi lasje)

BLUEE
3 fantki se sukajo okoli tebe: rjav, ta te ima najraje, pa tudi ni reven, ima stanovanje/hiso; blond, ki ima eno crno ljubosumno, ce ne se celo poroceno; crn z dobro sluzbo. Ce bi povedala barvo las od bivsega, bi ti poveda kaj vec, tako pa vidim samo eno druzbo.
Ali ti mama daje denar ali pa kaksna dobra sorodnica, pa ti ga bo malo odtegnila. Taje zelo dobra inb te ima zelo rada!
Se 1x sem pogledala: Rjavcek groooozno misli nate, ti pa nanj. Je doma, jasno, je on, ima hiso, pa je ena velika razdalja med vama. Je pa ljubosumen.
Tebi pa bo dvoril kar ze jutri, najkasneje drugi teden en zaljubljenko, tudi sex kaze, mogoce sta skupaj na poslu/soli, toda!!! - tip je hudobno bolan napram eni njegovi noseci. Hoce narediti konec, ona pa je vsa depresivna!
To je to, odgovori, kdo je kdo! .... noc .... pridna ....

(child @ 22. Nov 2005 ob 18:15)
čavči šlogc x;)xmene pa zanima kaj bo z mojo sestro(stara 24,temno rjave lase,mal ma svetle pramene).
A bo ostala s tem tipom, s katerim živi(bolj svetlo rjave lase, mislim, da ima 29 let), se bo poročila pa kako ji bo šlo z masažo?hvala k sm loh lončk prstavla

CHILD
Sestra se bo kregala z ocetom, zaradi doma. Kaj sta tvoja locena? Vidim tvoja starsa ali pa sorodnika, vsak z drugim partnerjem! Ce je to tvoj oce, ima hiso in v tej hisi ima eno ljubosumnico. Mama pa ce ima tipa, gresta nekako fajn skupaj, pa veliko sta v druzbi, pa ona denar zapravlja. Mogoce pa so kaksni strici in tete! Prijateljica ji bo povedala, da je noseca in ljubosumna.
Sestra, oooooh, ona pa vsa zaljubljena in misli na poroko, on pa se bolj.
Sestra se mora na delu paziti enega crnega, porocenega ali pa se locuje, zleht kot sam zlodej, bolan, zivcen in pa se en crn gospod - 2 sta, naj se ju pazi. ta dva ji bosta delala probleme. Ona sploh ne ve! Crnega mlajsega dobro pozna! Ce ne pa je policija ali sodisce. S tem delom, ne bo obogatela! .... noc.... pridna ...

(delfinka @ 22. Nov 2005 ob 22:05)
lp.Mene pa zanima, kaj pomenijo to izpadi mojega bivšega? A se vrača? Al kaj b spet iz tega? (Jaz 24.11.1983, on 7.12.1981) Hvala za odgovor!
Se opravičujem..a lahko še danes prosim? jaz temno blond...on rjave. Hval..čakam;)

DELFINCICA
Med vama je zalost, mogoce zaradi denarja in neke dolge poti. On ima mogoce probleme v sluzbi, potem pa se nate jezi! Priblizuje pa se mu neko novo delo, obljubljajo mu veliko denarja. Ja, ja, 100 % gre na daljso pot! Ti pa si vsa zaljubljena pa se noseca bos kmalu, ce ne je pa ena druga! Evo, tvoji najboljsi prijatelji, ONA = 100 % noseca, porocena, al bo pa glih kar zanosila, ce ne ze to noc! Ah, kaj pa ta crna zenska, tvoja prijateljca? Se imata prevec radi!
Vidim druzbo, torej bosta za tvoj r. dan skupaj, po moje! Ah, tega se pa ti ne bos tako hitro losala, jutri bosta se veselo poskakovala en po drugemu! Ali on zivi s sorodnico, ce je tako, tudi ta ve zate in je dobra.
Okoli tebe nobene nevarnosti, vse lepo! Aja, pa se to, od tega para se nadaj lepega darila!

Draga Delfincka, no pa si docakala, da ti kar takoj zdajle voscim vse lepo za tvoj jutrisnji rojstni dan! Srece, ljubezni, prijateljstva, dobrih druzinskih razmer in vse lepo se naprej! ... noc.... lepo sanjaj!...

(delfinka 23. Nov 2005 ob 00:27)
Hvala, hvala!
A po pravici povedano ne razumem skoraj ničesar;( z bivšim nisma skupaj že pol leta. Ima tri mesece že drugo. A mi kar naprej pisari. Bojda nista več skupaj.A nisem ziher (ona je blontna (črne spodaj, zgoraj periksidne (skrite pramene) Črne je sestrična pa naj kolegica iz srednje. Katera je zdaj noseča? jaz ne morem biti,,to je 1000%. Čakam pravega. Nisem prebolela bivšega. zanima me samo...če mi bo izpolnil to željo in bo za roj. dan ob meni? Mogoče bi v ta namen menjal službo, ker je ko jo zdaj ima njegova sodelavka. Čist sem na trnih, če se bo spomno name. Jutri mam fešto za prijatelje..v četrtek bom pa bojda sama;(!?!
--------------------
Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa

Delfi HVALA,
en rjav se motovili okoli tebe! Ce pa to ni tvoj bivsi, je pa en drug! Ampak je on, kajti videla sem, da zivi z eno....pise vse! Pocakaj na sporocila! ONA NE BO NOSECA!!!!
Jest ponoci sele ziveti zacnem! Bova videli drugi teden, pusti ga, da se mu malo v glavi stvari porihtajo! To sem dodala na tvoja spodnja vprasanja! ... noc....

(delfinka 23. Nov 2005 ob 00:39)
Rjav je lahko res samo on..in ona živi pri njem ja. A bo ona noseča? Uf..zdaj si mi pa dala vetra. No v glavnem me zanima to..če boma spet skupaj? Če naju vidiš na tem skupnem domu? Pa kdaj se bo to začelo?

Res ti hvala.. si mi dala misliti z to nosečnostjo. Ful me zanima kera je srečnica. Jaz nažalst ne morem biti. Mogoče sestrilčna (črna) trenutno naj prijateljica, ki mi stoji ob strani...Se bom pustila presenetiti.

Res ti hvala. Ful obvladaš. In si duša za 3! Bog ti bo poplačal te nadure po polnoči;)

Lepo bodi!

Uf, lepo;) Tudi jaz sem bolj nočna zadnje čase. Toraj komaj drugi teden To pomeni, da za roj dan nebo njega ob meni;( Vredu. Vsaj vem, da ne bom nič priačkovala. Bom prespala dan z mislimi na njega. 7. ima on roj dan. V teh dneh tudi njega pobija. Kaj sploh sta še ona dva skupaj? Al zakaj se zadnje čase toliko ozira na mene..in to z žaljivkami. Na lepo besedo mu namreč pol leta odpisala nisem;) Sem upala, da ga bom prebolela..pa mi nekaj ne da in ne da, da bi nehala misliti nanj. Kar naprej upam na boljše čase..ker me ti pobijajo. Res ti hvala..s spoštovanjem bom počakala na odgovor...drugi teden toraj. Vse lepo do takrat. *Nocko*


(Bluee 23. Nov 2005 ob 09:56)
HVALA!!!!

No, bivši ima trenutno temne/črne lase, drgače pa temno rjave....bi bila zelo vesela, če mi lahko poveš, kaj bo, ker me zelo zelo zanima....
--------------------
Pain doesn't hurt - when it's all you've ever felt


(Maya* 23. Nov 2005 ob 10:18)
Hey, Bik 1975
... a veš, saj jaz sem tud v življenju marsikam nos vtaknila, marsikaj spoznala, doživela,.... "posledice" včasih pozitivne, včasih se opekla... ampak, skoz to sem pridobila neke izkušnje, ki pa mi vedno prav pridejo.... no, in tako sem jaz tud pisala tja kot ti... ampak samo 1x in nisem odpisala (ker imam, hvala Bogu, človeka, ki me mal da nazaj v "vago", ko padem iz nje).... poznam pa tvoje občutke... a veš, midva sva pol tisto pismo zažgala in vse je "odšlo" z ognjem in dimom...


Ej, BB... ti pa si res faca... a da se taki skupaj dobimo , pol ustvarimo tako "klimo", da sem vse zrola okol nas
Hvala Ti za vse, za kar se trudiš
Zdaj pa se počasi odpravljam na razgovor za job.... bomo videli, če bo to zame... pa se javim




(Child @ 23. Nov. 2005)
ti pa točno veš,kera je moja najljubša barva-ogenj,moč
sestra se skos krega s fotrom,zato k ma našo bajto za hotel. Moja nista ločena,je pa bakica glava družine,vsaj tko si domišlja in z mojo mami se itak že ceu lajf ne marata,k je moja mami hrvatica,stara mama je pa zaplankana gorenjka,taka gestapo pa to.sj veš protestantska miselnost; "Kdor ne dela, naj ne je; delo krepi čkloveka..."
če si zamisliš,da je bil oči miljenček pol je jasno,da nonstop ona govori pa narekuje kako je treba žvet,da je prov, po njeno valda. fotr pa tak junc star bi že pa mogu ločt od babje zagriženosti pa od tega kar je res. in pol je med dvema ognjema,bi mogu mal udart po mizi,sam mojmu fotru se ne da kregat, k je prepameten za to,sam kure mu gresta pa na živce k se kr neki skos bockata.

Ne bi se čudla,če je moja sestra zašla s kake poti,ma sej je boga,k kr rine k bk u maline.upam sam da se bo znašla med svojimi iluzijami v glavi.

hvala ženo k se ti tkole da nam vržt karte.prov modelka si


ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#79 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 17:48

Poezija zate BIKec

Plete plete Bikec mrezo
hoce ujeti eno svezo!
Pa se punce mu ne dajo,
kuka jih sam cez ograjo!

To pa Bikcu ni zadosti,
on se hoce z njimi bosti,
v torek, sredo al pa ob mlaju,
sam da pocut se kot v raju!!!
xsmx

(bik1975 23. Nov 2005 ob 22:23)
Ta je dobra ja Ti bom že v priliki vrnil

Pozdrav od .....


VSEM ZELIM LEP VIKEND

(Gael @ 23. Nov 2005 ob 22:23)
Tudi tebi lep vikend BB,dobro se spoči od nas lunatkov....Kar si napisala glede bolnice,je kr grozn--a v današnjem času je vse mogoče,upam,da ne bom tega nikol doživela pri svoji mami.
Hvala,pa LEPO SE IMEJ papa GAEL

GAEL BIKec Pridna, pa da se ne bosta pustila kaksnemu partnerju prevec v copato spremenit! Pozdrav ....

(Modratrobentica 23. Nov 2005 ob 23:39)
BIBGA BONGA povej a bom dobila tistih 5 mio EU k sm jih zaslužila s patenti te povabim na šampanjec če boš dobr uganila:)čao
--------------------
sem kar sem in takšna sem najboljša in takšno me imajo radi...

Ne izpolnjujes mojih slogarskih pogojev, da bi ti slogala, pa tudi tiste dve zgoraj ne! Zakaj? Precitaj si malo nazaj!
AMEN - Noc .... fajn bod'te!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#80 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 17:56

(rika 27. Nov 2005 ob 16:55)
BB pozdravček, a že iz Bologne nazaj?
Koistim nagrado...
Zanima me, ali je rjavolasa oseba višje postave, srednjih let jezna name zaradi mojega predolgega jezika?
A naj dam zdaj raje mal mir in ne drezam vanj?

Lep večer in hvala za odgovor.

RIKA
Prosim, ce si lahko zgoraj precitas 12 ZAPOVEDI! Iz BO? Da, precitaj si pri Italijanih, kako je bilo! Pa se tole, tam je nov KVIZ pa pri Japoncih tudi! Tisti, ki ga resi, ima en teden sloganja, torej 7 petkov ali torkov, karkoli lahko vprasa!
Vsem lep pozdrav, vidimo se v torek!

(mantis 28. Nov 2005 ob 02:07)
Dober vecer:) Binga Bonga si še vedno tu

Ja MANTISKA nekaj pisem, pojdi precitat (ce hoces) pri Italijanih, Americanih in Japoncih! So pa tudi nagradna vprasanja, zmagovalec ima 1 teden sloganja, tudi vsakih 5 minut, ce hoce! Pridna.... noc.... pa eno :detelca: za pomoc!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#81 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 18:08

(BINGA-BONGA 28. Nov 2005 ob 14:35)
NUJNO OBVESTILO Se ze v naprej opravicujem, ce ne bom mogla vsem slogati, kajti PREDNOST imajo KVIZOVI NAGRAJENCI, torej: Maya, Noka, Svizec, Bikec, Amber, Rika, Dianca .... pa se enih 5.

Hvala MANTISKA Ti pa imas sloganje zagarantirano, kajti vidim, da si moja odlicna TAJNICA!

MAYA je moja slogarska SVETOVALKA
!

(mantis 28. Nov 2005 ob 19:13)
Binga Bonga HVALA ze vnaprej Trenutno bom bolj ob strani, ker sem v nekaksnem zatišju


MANTISka Poezija zate:

Dobra volja in smeh
to ni prav nobedn greh!
Dobra volja pride,
ko ta slaba odide!

Zatorej, skupaj z Bingo se smej
in lepo se še naprej imej!

(mantis 28. Nov 2005 ob 20:43)
Binga Bonga, hvala , tole pa vestno izpolnjujem ze skoz



(Maya* 28. Nov 2005 ob 12:13)
Binga-Bonga ali kdorkoli že si !

Prav lepo Te pozdravljam in se Ti še 1x iskreno zahvaljujem za pogled v karte, za moralno podporo, pozitivno energijo, pametne nasvete & dobro voljo!

Poglej, kaj si mi napisala prejšnji teden:


(BINGA-BONGA @ 22. Nov 2005 ob 13:09)
MAYA , pa sem pogedala naprej, jooooj prihaja pozitiven odgovor glede sluzbe, ampak sele drugi teden (no, a s'vidla, sm ti rekla, ces 2 tedna, ne!) Ja, ja, skoraj sigurno od ene dobre rjave zenske bos prejela dober poziv!



... & BB sporočam Ti, da me je danes klicala ženska, pri kateri sem bila prejšnji teden na razgovoru in mi povedala, da so se odločili v podjetju zame

Torej, BB, res Te moram pohvaliti ... res obvladaš in se trudiš in veš kaj delaš Ma že prej kdaj v lajfu mi je kdo kaj "napovedal", ampak, a veš, tisto je bilo tko tko.... kao, ja, boste srečali moškega svojih sanj v življenju , ja, v prihodnosti boste dobili službo (ja, kao, da ne bi vedela, da 1x pa bo), ja, vidim, da.... a veš, tko, na splošno nekaj.... ampak Ti si pa prav specifična & pogumna hkrati... ma "napoveš" neko točno določeno obdobje, pač nekaj "oprijemljivega" in to.... Hvala TI!
BB imej se lepo! V pričakovanju najlepšega in doživetju najprijetnejšega uživaj vse, kar Ti je dano


(BINGA-BONGA 28. Nov 2005 ob 13:26)
:onfire: JUPI :onfire: MAYA :onfire: ma novo sluzbo Zelim ti vse najlepse in HVALA!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#82 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 18:42

(BINGA-BONGA @ 28. Nov 2005 ob 00:06)

BIKec Glede Angelov Varuhov: SO!
Enkrat sem menjavala luc v kopalnici. Stala sem na robu velike podolgovate kadi. Pipe so bile na sredi. Vlekla sem pokrov od luci (a ves tist, k se dol stakne, k ma 2 zelezka), spodrsnilo mi je in zacela sem padati v banjo. Ce me ne bi eden takrat vzdignil, obrnil, tako da sem skoraj lebdela in potem po dolzini narahlo polozil v kad, bi se vsa polomila ali pa z glavo trescila v pipe! Pa se druge stvari sem dozivela! .... noc....

(bik1975 28. Nov 2005 ob 22:40)
To pa je izkušnja Lepo, da pazijo na nas


Hej 10 kratni Nagrajenec ali imas kaksno posebno zeljo ali ti slogam kar tako? Ali ti sploh ne slogam?[

(bik1975 28. Nov 2005 ob 23:08)
Lahko mi šlogašj kar tako


(delfinka 28. Nov 2005 ob 23:17)
BIkec...samo tako vprašam..če je bonus prenosljiv...bi se priporočala..jaz nestrpno čakam na odogov, pa nisem uslišana..

(BINGA-BONGA 28. Nov 2005 ob 23:21)
xsmx

(bik1975 28. Nov 2005)
Za to moraš Tržaško Zavarovalnico Binga Bonga vprašat

Mal še počaki, ti bo že odgovorila



Ja no dobr, dej ji, ce hoces enga, ne! Sam, situacija je takale glede kvizou: pol ti ustane sam se 9 bonusou! In ce spuznas na hitrco k'ksne nove babnce, a? Sej ves, d sm kvizne kriterije poostrila, ne! Premisl! Ja no, ubnasa se lepo, jest bi ji ga kr dala! Pa se zmenta pa se dobta pa ji ga dej pa bo mer! xsmx

delfinka 28. Nov 2005 ob 23:33)
Bonga;) Ti tvoj poskakojoči se smajleki pa še mene nasmejejo, ki sem tako slabe volje. Kar predstavljam si te kot pikanovavičko navihano z nasmehom do ušes;) Bodoča vzgojiteljica pač Grem ajči bajči...

Lep večer vsem ki še bedite

Delfi pejt si tm pr Luninih cvekarijah Japonscino precitat, pa ti nau dougcas, pa se bos mela kej narezat!

(bik1975 28. Nov 2005 ob 23:44)
Delfinka, z veseljem ti podarim bonus, tud dva, tri,... če hočeš, sam da boš vesela

(delfinka 28. Nov 2005 ob 23:52)
:* kak fajn;) Še obstajajo dobri, radodarni ljudje. Lepo slišati. Sem kar zardela. Se ne čudim nad zgodbami, ki sta jih pisala v zvezi z angeli varuhi. Takšnim ljudem pa ja morajo služiti. Nevem, zakaj si ga jaz nisem zaslužila;( Včasih si mislim, da se preveč trudim. Upam, da me tako imenovani Binga bonga angelček usliši Lep večer vsem!


ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#83 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 19:00

(BINGA-BONGA @ 28. Nov 2005 ob 23:59)

Delfincica
Joj, jaz pa iscem tukaj po forumu tvoj odgovor, potem pa sem se spomnila, da si mi privat pisala! Glede kviza: Poglej Lunine cvekarije - odpri; potem imas tam: Japonci .... , Katere italijanske estradne umetnike poznas? Enostavno!
Vidis, pa je vseeno en rjavolasec okoli tebe skalal! Aja, to mi pa nisi povedala, ce si dobila lepo darilo od prijateljice? Oh, zdaj pa ti spet hodi en rjavolasec, oddaljen, misli nate. Ti pa bos dobila novo sluzbo ali pa visjo placo. Med vama z bivsim je zalost. Njega caka novo stanovanje in pa dosti denarja. Tebe bo zacel osvajati en svetlolas fant, dober in zaljubljen, prav kmalu, ti pa gledas stran! Ves, ne vidim pa te njegove punce. A sta se skregala? Mogoce pa bo odsel stanovat z enim prijateljem.
Ja, 100 % bos dobila neko premozenje, novo sluzbo. Drugega pa zaenkrat ni videti, tudi v druzbo ne hodis, pa to ni dobro. Drugega ti ne kaze. Probaj prijazno odgovarjat na njegove sms-je. Ampak, povem ti, tudi ce bosta skupaj, si bosta naredila ljubosumni pekel. Najbrz bos kar ti zacela! Pojdi ven, tako bos spoznala nove ljudi pa tudi novo ljubezen! .... noc.... pa eno xwizardx za pomoc!



BIKec
Spet tisti dve. Crna je prav na tebi, misli obojestranske. Ta blond pa mi se zdi, da ima ze enega Kekca. Ta teden, ze kar danes ali jutri, te povsod caka kreg. S crnim dobrim prijateljem pa s crnim zivcnim gospodom. Ta crna je vsa bolana. Prickal pa se bos najbrz tudi z mamo ali pa eno sorodnico. Lep teden si si nakuhal!
No, tekom dneva me se kaj vprasaj, pa bova videla, ce se tudi s kaksno carovnijo da kaj popraviti. Aja, zamisl, niti ena ti nau telefonerala! .... noc, pa tudi tebi eno dobro za pomoc!

(Gael @ 28. Nov 2005 ob 22:18)
BB, upam,da si mela lep vikend,da te ni preveč zasnežkalo,pa da si uspela koga nakepati,ali pa vsaj narediti snežaka!!

Z hčerinim polbratcu je vse uredu,je že doma.
Če pa boš imela jutri kaj časa,pa poglej za mene,če me bodo 15 decembra poklicali nazaj na šolo.Govorila sem z podravnateljico,ki mi je to omenila,da so možnosti,da se vrnem za nekaj časa.


GAEL
No vidis, sem ti rekla, da bo ta mal kmalu doma! Snega nisem videla ze pribl. 20 let, ja no, kaksen kupcek.
Evo, na, glede sluzbe: cel cerkus, sami gospodje okoli in velik kreg z enim crnim. En rjav pa ti bo ponudil eno delo. Mislim, da so zaradi tebe cela zborovanja, sami moski, zenske nobene. Ja tezka bo! Ce je podravnateljica rjava/rdeca pomeni, da se res zavzema zate, toda je vmes en crn hudobec. Pisi spet v petek, pa ne pozabi barve las, ker sem vse pomesala, nazaj pa mi se ne ljubi iskat! .... noc.... pa upam, da ti bo tale xwizardx dobra v pomoc!



(denis 26. Nov 2005 ob 15:21)
Ojla BB!
Upam da sem ti tokrat pustil dovolj časa..... ! Šala! Zanima me če ja ta svetla punca, ki si mi jo zadnjič omenila moja bivša, kajti v vseh pogledih ustreza opis njej, torej, zanima me če bi bila pripravljena tudi ona obnoviti to najino vezo in pa kaj bolj natančneje o njenih občutkih bi rad izvedel - do mene seveda!
Upam da boš našla tudi kaj časa zeme in mi pomagala pri tem problemu, ki me tako muči!

Že v naprej najlepša hvala in en res lep pozdravček od Denisa!

P.S.- ČRNE LASE, RJAVE OČI, SAMSKI
- ONA; MODRE OČI, RJAVO-BLOND LASE, SAMSKA ( vsaj kolikor vem )THANX ŠE ENKRAT
LP
DENIS


(BINGA-BONGA 29. Nov 2005 ob 04:18)

DENIS
Se tebe odrajtam, potem pa grem spat!
A sta z ocetom zelo povezana ali pa z enim sorodnikom. Caka te denar, mogoce tudi dobra sluzba. Poslovno bos v cvetju. 2 svetla tipa sta okoli tebe in oba sta zelo dobra, en starejsi.
Ja no, glede ene blond: jasno da misli nate, ampak sta skregana, ona pa je bolj materialistka. Kolikor vidim nima nobenega. Je doma z mamo najbrz, sorodnico, ki pa ji daje denar, ce ni v sluzbi. Aaaah, kako mislita en na drugega. Pa si siguren, da ni vmesan en sorodnik, tvoj oce ali njen, ki hoce vajin konec? Mislim, da bosta naredila premirje. Samo telefonirati ji moras, pa bo prec za to!
Tvojo dusico pa bo zacela osvajati ena crna ljubosumna, zavistna in hudbna zenska. Mislim, da se ze poznata, gojita tudi sexualne zelje ali pa vsaj ona. Pa ji slabo kaze, mislim, da ji ne bos dal!
....noc.... pridn.... na, pa se tebi eno xwizardx za pomoc!

(Gael 29. Nov 2005 ob 10:04)
Ti si pa res faca BB. Hvala ti,mi je bla tvoja čarobna vila res v pomoč,danes zjutraj me je poklicu en prjatu,ki ima res bolj rjave lase,pravzaprav kar ima las je bolj svetlo rjavo,in mi povedal za neko službo,moje stroke Pa sami moški praviš,da se menjo glede mene?To mi je pa mal čudn,ker jih je bolj malo tam,je več žensk.Podravnateljica pa tudi ima podobno barvo las kot si napisala.Ja res si enkratna Se ti oglasim spet v petek RDEČELASA,39 LET

Pa čimlepše preživi dneve do petka GAEL


(denis 29. Nov 2005 ob 10:23)
Živjo BB!

Resnično si me pustila brez besed! Kaj takega se mi še ni zgodilo! Res da nimam kaj dosti izkušenj z ljudmi, ki se ukvarjajo z vedeževanjem, vendar nekaj pa le, a kot sem že rekel, tokrat si pa prekašala vse, kajti zadela si 100 %!
Glede mojega očeta je vse res, pa tudi glede moje bivše ne bi mogla bolj zadet! Sedaj lahko le še upam,da tudi glede prihodnosti vse drži in da bova nekako upala zgladit najine spore, kajti to si sam resnično želim in mislim da tudi ona! Le tisto glede materialistke ne vem če bi se strinjal, kajti živel sem z njo 3 leta in res nisem dobil takega vtisa, prej nasprotno! Pa ne vzemi tega kot kakšno kritiko, kajti resnično sem vesel da si mi odgovorila in pa kaj si mi odgovorila!
Še enkrat najlepša hvala in en res lep pozdravček!

DENIS


ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#84 Maya*

Maya*
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 193

Objavljeno: 15. december 2005, 19:07

BB! Pozdravljena! & vsi ostali tudi:)

Ravno sem prišla domov & direkt na PC.... vidim, da ste bili zeloooooooo dejavni.... škoda, da nimam časa zdaj vse pogledat, ker ste sigurno kaj dobrega & novega pogruntali....

Ej, bilooooo je noro.... & na tebe se večkrat spomnila (ker si me opozorila na stvari - ti sto ti pišem na privat)..... kartico ti pišem od doma, ker tam ni bilo časa...... tam nisem bila konektana & sem mal pogrešala te zadeve:) Pa tisto "energijo", ki jo tle dobim:) Pa kak nasvet, pa dobro voljo, pa sončka, ki ga daješ:) Carica si :palec:

Na hitro.... kaj dogaja Tebi? & kaj novega?

A veš, to "potovanje" mi je dalo novih moči in energije ter novih pogledov.... ko se bom spet priključila sem nazaj, bo to gotovo pomagalo pri "svetovanju" xsrcx

Tist črn, ki si mi ga "pogledala" v kartah.... (privat) :vragec: :vragec: :vragec:

Za1x dovolj x8Dx

Pošiljam pa Ti tistoooooooo, kar imam trenutno v sebi - dobro voljo, pozitivno energijo in nekaj.... ne vem kaj - vendar se dobro počutim..... :2src: x8Dx xsrcx x;)x


#85 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 19:18

:onfire: JUPI :onfire: MAYA JE DUMA :onfire:

A si vidla: od Vedezevanja prenasam nase poste! Toooolk dela! Zdeja pa mer, k mam deu! In ne tuki pisart, a n vids, d so datumi od novembra? PUCAK! xrolleyesx

(delfinka 29. Nov 2005 ob 11:15)
Vidis, pa je vseeno en rjavolasec okoli tebe skalal!
Res a en, ki ima punco in me niti malo ne interesira

Aja, to mi pa nisi povedala, ce si dobila lepo darilo od prijateljice?
Sem res dobla lepo darilo. Vse kar sem sama hotela kupiti, pa mi sedaj ne bo treba;)

Aja, pa tudi to sem izvedela, da je ena kolegica, črnolasa bojda res noseča...a ne bo obdržalča otrora? Ima namreč že dva. Še vedno doji mlajšo, ki je 2 leti, in zato nima zaščite. Enkrat v maju je že imela splav. Za zdaj je tudi rekla, da gre, če je res noseča. Jaz sem jo namreč taktično vprašala, če bi želela imeti še enega otroka, pa je rekla ˝ne, samo sem opet noseča˝;)Zanimivo ne. Jaz sem pa upala, da je sestrična..to bi blo veselje. Tudi ona je črnolasa (23) in na novo zaljubljena v črnolasca (32).Zanimiv par.

Oh, zdaj pa ti spet hodi en rjavolasec, oddaljen, misli nate.
A moj bivši? On je malo oddaljen, ker je namreč prišel iz mojega kraja 60 km...za mano v mb, vzel v najem stanovanje in poiskal tukaj službo. Zakaj, nevem..namreč tega dolgo vedela nisem. Informira me njegova sestra rjavolasa (22).

Ti pa bos dobila novo sluzbo ali pa visjo placo.
hmmmm.. novo službo? Skorajda ne rabim..če mam že 3. Mogoče vidiš dnar, ki so mi ga še dolžni in nestrpno čakam nanj...pa se bojim, da ga sploh nebo. Je kar velika vsota zame...160 jurjov. Polek tega še pridno kelnarim in čez vikend doma zavarovlaniški posli. S tem sem se malo zamotila in preživela pol leta brez fanta..minlo je ko keks.

Med vama z bivsim je zalost. Njega caka novo stanovanje in pa dosti denarja.
Novo stanovanje in službo ima že zdaj..kaka 2 tri mesece..ne vem točno, nekje tu. Pa baje da dobro plačo, da si lahko privošči stanovanje. A bo tu res še kaj novega. Mogoče zato, ker je ta njegova nova punca, njegova sodelavka..in če sta se kot praviš skregala...bo res iskal kaj novega..

Tebe bo zacel osvajati en svetlolas fant, dober in zaljubljen, prav kmalu, ti pa gledas stran!
takega pa res ne poznam? Hmm...bom bolj pozorno gledala...

Ves, ne vidim pa te njegove punce. A sta se skregala? Mogoce pa bo odsel stanovat z enim prijateljem.
Ponavadi stanuje pri bratrancu, ki dela v isti piceriji. Preden je vzel stanovanje v najem, je tudi stanoval pri njem. A zgleda, ni blo placa še za njegovo novo ljubezen? Kaj jo imea/je mel sploh kaj rad?

Ja, 100 % bos dobila neko premozenje, novo sluzbo.
(samo denar...služb mam že preveč )

Drugega pa zaenkrat ni videti, tudi v druzbo ne hodis, pa to ni dobro. Drugega ti ne kaze. Probaj prijazno odgovarjat na njegove sms-je. Ampak, povem ti, tudi ce bosta skupaj, si bosta naredila ljubosumni pekel. Najbrz bos kar ti zacela! Pojdi ven, tako bos spoznala nove ljudi pa tudi novo ljubezen! .... noc.... pa eno za pomoc!
V družbi sem večina v študentu in v službi...no ja..pa ven tudi grem, ko je le možnost. Samo...mogoče vidiš to mojo odstonost..ker se res nekako ne morem sprostiti...nevem kaj mi je..slepo gledam naokrog z upanjem, da nekoga zagledam...pa ga ni


Praviš da ne vidiš njegove punce..hmm...to sem predvidevala pred dvema tednoma..ko mi je smse pošiljal..zdaj mi jih od takrat ni..saj pravim..niti za roj dan mi ni namenil besede. Tak da nevem, kaj naj si mislim. Mogoče zato, ker sem ga takrat prosla, da me pusti na miru, ker če ma novo življenje, naj živi in uživa, mene pa pusti na miru z svojimi učitki.

Če mi bo pa kaj napisal, pa itak da bo odgovor takšen, kot bo z njegove strani napisano vprapanje. Da bi jaz začela? Huh, dvomim..niti njegove nove št. nimam..tako da ne morem...on staro vklopi vsake tlko in mi kaj napiše. Ko sem mu končno enkra po pol leta hotela odgovoriti na sms..ker mu do takrat nisem nikoli. Sem ugotovila, da je njegova št v večini izklopljena in mojega odgovora sploh dobil ni, ker ga ni pravi čas vklopil

Pa tudi to, da boma mela pekel, če boma nazaj skupaj jaz predobro vem..a ta želja, da bi bila je toliko močna sedaj, da zatira vse tiste slabe misli in pričakovanja. Med nama bi še bilo razumevanje...a bi morala spet tajiti pred starši..ker ga ne marajo. Tisto je bil najtežji del najine zveze...ko sem bila med dvema ognjema..

Še vedno pa ne vem...al boma, al ne boma skupaj????

Če bosta skupaj...to me moti.....in kdaj bi to bilo...če bo?

HVALA HVALA HVALA

Tudi iz moje strani pohvale! Res obvladaš...odkrila sem mojega angela varuha


Nič..ura je čas..zaj pa na šiht, da bo cekinčki;) Zvečer se vam pridružim..


ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#86 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 19:47

(Gael @ 29. Nov 2005 ob 13:25)
Tut ona se lahk kdaj zmoti samsončeg,sicer te pa karte predvsem opozarjajo,kako in kaj in če poznaš stvari naprej,lahko tok življenja obrneš v drugo smer. LEP DAN ... Gael

GAELcka
Ves kaj mi je sinilo v glavo! Kaj pa ce imas kaksnega zarotnika med fotri tvojih otrok v vrtcu? Mogoce pa je kaksen malcek kaj jezen nate, da imas druge raje! Premisli.
Hvala, ker si mi potrdila! Pa se to, vzemi ponujeno delo. V petek bova videli dogajanja! Zivjo ... Pridna ... pa se eno za pomoc!



(BINGA-BONGA 29. Nov 2005 ob 13:439)

DENIS HVALA
Glede na to, da je NUJNO, mi spet pisi v petek! Sem kot en zdravnik, ki ti predpise kuro. Enim recem cez 2 tedna, enim pa kar takoj, cez par dni. Pa bi bilo dobro, da bi se tega vsi drzali, vsaj ti si se! Glede materialistke: mogoce sem res malo prevec ostro rekla, ampak z eno zensko se precej pogovarjata o denarju, poslu.

Lepe dneve do petka in en za pomoc. Aja, da ji ne bos SLUCAAAAAAJNO kaksne vrtnice prinesel. Pokloni ji majhen sopek vijolic ali ciklam pa se bo kar stopila!



DELFINCICA HVALA tudi tebi
Evo, tisti KUP DENARJA, to je to, tisto kar cakas! Se ta teden bo, ali pa v zacetku drugega, ampak nekaj ti bodo vseeno odtgali.
Evo, na, sem videla, da se je odselil, mogoce zacasno, toda res ni vec veliko doma.
Glede nosece: vem, da te to dosti ne zanima, toda ko odprem karte, pride najprej to vem. To pa zato, ker je ta crnolaska mogoce tvoja dobra znanka, ce ne ne bi imelo zveze. Kar veckrat pojdi k njej na kavo.
Zdaj pustiva, da se stvari malo polezejo. V TOREK..... lep teden .... ...evo, tole je zate!

(Samson23 @ 29. Nov 2005 ob 12:15)
men pa BONGA ni prav napovedala glede diplome...

SAMASONcek
Dajva, razcistiva to stvar! ZAKAJ ZAHTEVAM BARVO LAS? Evo, ti si mi napisal: 22 let, blond! In jaz sem to gledala (sele potem sem videla tvoje slike pri Fotkah3). Potem si mi povedal, da je to od tvoje punce, potem, ko je bilo ze prepozno! Torej, ce mi ti ne das tocnih podatkov, kako naj jaz vidim samo po enem nicku, kaj se bo s to osebo dogajalo!
To velja tudi za druge! Zatorej: VSAKIC MI POVEJTE BARVO LAS zase + partnerja, leta pa pribl., in ce ste POROCENI ali ne! Zivjo ....

(MoonDance @ 29. Nov 2005 ob 12:11)
Binga-Bonga, da se tukaj malo napisem.
Kot prvo, da se opravicim, ker se nisem drzala vseh pravil (beri odgovarjanje na post, drugi ubogajte, hehe) in da se je nekaj od napovedanega ze uresnicilo. Skratka, res znas.

MoonDancka HVALA,
ni se ti treba opravicevati! Ves, RED hocem imeti, ce ne bom imela celo zmedo. Ali tako ali pa nic. Pa ce si opazila, da DOVOLJ JASNO vsem ODGOVARJAM, napisem nick, tako da lahko vsak najde in razume. Zivjo .... pridna.... evo zate...

(Liu @ 29. Nov 2005 ob 13:54)
a bom jutri dobila napovedane oiske
rjava cupa

LIU
Na evo, sem mislila, da te bom na hitro odrajtala, pa sem se zmotila! Ta teden je ZELO SLAB! Caka te zalost, nervoza in velik kreg. Kdo pa je ta crn gospod, ki je ves bolan in tudi zleht?
Sanjas in se sanjas pa tudi nosecnost ti roji po glavi.
Ce mislis enega svetlolasega gospoda, ki ima tvojo duso v zakupu vedi, da sta obrnjena stran.
Razen teh dveh moskih ne vidim drugih obiskov. Ja, ja, svetlolas/siv/plesat, ta prihaja od dalec, cca 170 km. Je pa ljubosumen in hinavski.
Ce ti bo ena svetla bolana telefonirala, ji ne verjemi, si nekaj zmisljuje. Doma je.
No, potem pa se ti bliza se ne rjavolascek, ni reven, oddaljen pribl. 70 km. Mislim pa, da se ti bodo opravicevali zaradi slabega vremena. Vsaj prvi krog ni pokazal obiskov. Drugi pa ja. Torej mogoce v petek, soboto. Povej mi! Zivjo....

(blue_rose @ 29. Nov 2005 ob 13:06)
Zdaj če prav razumem tukaj Binga_bonga vedežuje!!! Bravo!!!
Jaz prav rabim tak forum ko lahko kaj izvem

Zanima me, če bom uspela narediti korak naprej - uresničiti cilj, ki ga tlačim v podzavesti - in to je ta da se bi z mojo punčko odselila na svoje, stran od partnerja(rak), stran od tašče(rakica), skratka da bi zaživela popolnoma novo življenje. Rojena 27.09.1982 - jaz rjavolasa srednje postave, on rak 24.06.1979 - visok, skoraj že plešast tudi rjavolas. Bom zbrala dovolj moči ali je to samo ena blokada oz. zmeda na čustvenem področju zaradi katere "rinem z glavo skozi zid"???

Thank you

BLU ROSica
Tvoje pismo dam za vzgled: tako bi mogli vsi pisati: KRATKO + JEDRNATO + PODATKI! No, tudi drugi mi pisejo tako, toda ti si prvic pisala in prvic zadela.
Veliko denarja te caka, na 18. Mislim, da je to ena nova sluza, ki pa si jo odklonila, pa si najbrz zgresila! Ce pa ti te3 dni prihaja predlog za novo delo, vzemi ga, kajti vse lepo okoli kaze. Kdo pa je ta crna bolana in precej zleht mladenka, ki ima enega crnega fanta? Ce je ta v tvoji sluzbi, ne skepaj prijateljstva, samo sex ji ger po glavi.
Ah, ta tvoj, ljubosumen in tecen. Sploh pa med vama ni konec. Tecej je, nima denarja prevec. Kaksne velike zalosti okoli tebe ne vidim niti hiudobij ne!
Ah, preselitev: ne vidim se kmalu. Mogoce ti bo to zrihtala tvoja dobra svetla prijateljica.
Lepo se imej ....

Samson23 @ 29. Nov 2005 ob 14:26)
..kwa ga pa zdej bixas???Jaz sem reku moski, 25 let, 183cm, rumeno-zeleno-modre oci... kako naj bi pa pr 22-ih diplomiral??


Ojojooooooooooooj, oprosti, jasno, mislila sem SANTOS, ta mi je tako povedal! Ja, ja, zdaj se spomnim in tudi za posel s fantom od sestre. Ja, kwa pa nism puvedala prou zarat diplome,a? Sej sm ti itak u narekovaju puvedala, da ti ne puvem! Itak sem ti povedala za oceno okoli 7. Mogoce pa je bil to kaksne izpit, ali pa kasen sexualni test pri tvoji punci. V glavnem odrezal si se s SEDMICO! Popravi!!!!

denis 29. Nov 2005 ob 14:47)
Thanx še enkrat BB!
Potem se slišiva oz. komunicirava v petek! Do takrat ti želim da se imaš čim bolj cool, glede na vreme....! Ne, ne, res se lepo imej in ne pozabi name!

Denis

Hej Denis,
tukaj imajo lepo vreme, +12°, dezek ja in ne! Hvala za zelje (repo + korenje)! V PETEK mi spet pisi z vsemi podatki, ce ne ne vem vec, imam dosti oseb! Zivjo ...

(cvet @ 29. Nov 2005 ob 10:57)
Binga-Bonga!
Oj! Spet jst, rjavolaska, 35 let. Mislim, da sva s svojim dragim prišla do točke, ko bo treba neki spremenit - ker čustva se ful poglabljajo z obeh strani, on ma pa še vedno težave s spreminjanjem (bio)ritma svojga življenja, ki je na nek način zelo komplicirano. Kam bova krenila?LP,

CVETka
Oprosti, toda res se ne zapomnim,kdo je kdo, ker vas je prevec. Vem, da sva si midve veckrat pisali, toda vase zgodbe se prepletajo, kakor da so iste, kajti vsi, ki mi pisete, imate probleme ali glede ljubezni ali pa denarja. Zatorej ne zameri, ce se ne spomnim kaj sem ti odpisala. Pa tudi to je res: tisti, ki mi manjkrat pisejo, teh se bolj zapomnim in njihovih zgodb.
Tvojega ljubljenega caka dolga pot glede velikega novega in dobrega posla. On se pa nekaj jajca, toda ni potrebno, reci mu, vse bo fajn. Vidva pa se fajn stekata. Samo, povej mi, kdo je svetel ljubosumen gospod, ki cepi doma in je grozno zaljubljen v tvojega tipa? Da ni njegov sef, sodelavec kaksen peder! Zaenkrat ni okoli vaju nobenih zensk.
Dobila bos slabe najbrz telefonske novice glede ene crne in rjavcka, ki je ves zalosten in zivcen.
Toliko za danes! Lep dan ....

(Liu 29. Nov 2005 ob 15:18)
Jest te nic ne razumem Bonga?! Kaj ti hoces men povedat?! Jest to nc ne poznam, kar ti men govoris?!
Pa kaka nosecnost?! A si ti to kej zamesala mogoce


(BINGA-BONGA @ 29. Nov 2005 ob 14:09)

MoonDancka HVALA
ni se ti treba opravicevati! Ves, RED hocem imeti, ce ne bom imela celo zmedo. Ali tako ali pa nic. Pa ce si opazila, da DOVOLJ JASNO vsem ODGOVARJAM, napisem nick, tako da lahko vsak najde in razume. Zivjo .... pridna.... evo zate... xvrtcx

(MoonDance Nov. 2005)
Oo, najlepsa hvala za vrtnico. Te imam pa ful rada.
--------------------
Heaven is empty, all the angels are here.


(Fridica @ 29. Nov 2005 ob 11:43)
pozdravček vsem, še posebno tebi BingaBonga
mam spet eno vprašanje, zanima me pa ljubezen, kaj se mi bo kej dogajalo na tem področju, če sploh kaj ... hvala lepa (168cm, rdče-oranžna)
najlepša hvala

Ti pa nehaj jamrat! Ljubezen te caka s tvojim ljubljenim - OBOJESTRANSKA, pa tudi sex z enim zaljubljenim, se kar premoznim rjavckom! Teden ok.
Lep pozdrav!


ZDEJ GRE BINGA ZUNI VSEM BOM SE ODGOVORILA PRIDNI in NE SITNART Ce pa ste opazili, zacnem od zadnjega posta pa potem gor.... ahahaaaa.... zatorej: PRAVILO, tisti, ki mi zadnji pise, je PRVI NA VRSTI ....

LIU Ne razumes? Pa daj nekomu za prevest! Pocakaj dogodke!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#87 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 15. december 2005, 20:00

(blue_rose 29. Nov 2005 ob 15:45)
Hvala za res hiter odgovor - glede pisanja - ja baje imam smisel za pisanje
Hm......denar.....zanimivo dejanje - služba??? Še pomislila nisem da se mi katera ponuja, je pa res da imam v teh dneh izobraževanje za sedanjo službo.
Črna mladenka???
Moj ljubosumen in tečen - bo držalo. A zaradi denarja da je tečen - nisem vedela.
Preselitev - jujjjjj.
Hudobij ne vidiš - to pomeni da mi ne bo nagajal - evo res si mi polepšala dan! Hvala!!!



(Maya* 29. Nov 2005 ob 18:56)
Binga-Bonga hvala Ti za lepe želje ... & zato, ker Tvoja misel je energija, ki daje in imam občutek, da se pri meni pol še spotencira... ... in iskreno Ti vračam

... & da boš vedela, pri tem vse ( pri moji "reakciji" na razgovoru) mi je nekako "pomagal" Tvoj post...

(BINGA-BONGA @ 28. Nov 2005 ob 14:35)

MAYA je moja slogarska SVETOVALKA!

(Maya*, Nov. 2005)
Khm,Khm... od kod oa tebi ta ideja? ...... meni se zdi namreč fenomenalna Ampak pogledala sem na mal drugačen način in kljub temu, da te osebno ne poznam (kar "vem" o Tebi, vem na podlagi instinkta) bi bila vesela v tej moji ta novi službi kakšne takšne sodelavke kot si Ti

Sicer pa, BB, kdo pa ve , kaj nam življenje prinese ... mogoče pa bom kdaj kje Tvoja "podpora" ... in prepričana sem nekaj: če bi midve imeli kakšno "svetovalno pisarno", bi imele termine "razprodane" kak mesec že v naprej

Ma hvala Ti za to, kar "delaš" na tem forumu in nasploh... a veš, daješ nek "humano-humorni" pridih Tvojim "delom", ki vedno izražajo neko pozitivo... Zase lahko rečem, da se vedno super počutim, ko Ti pišem al pa berem kak Tvoj post... ma men to velik pomeni

BB ... če Ti bo pa danes še kaj časa preostalo , pa mi mal v karte poglej, na kaj (na koga) naj bom pozorna (in zakaj) na navem jobu, čemu se naj umaknem, itd.... a veš, zavedam se namreč, da so prvi dnevi zelo pomembni - kajti - takrat se ustvarja tvoj profil, ki te spremlja skozi.... kolk pa me zdaj že poznaš, pa veš, da sem pristaš lagodja in ugodja (hedonist pač ) in bi si rada ustvarila dobro podlago in delovno klimo... in če mi pri tem vsaj malo pomagaš, mi daš neke smernice, me na kaj opozoriš, bi Ti bila zelooooo vesela

Sicer pa te obveščam, kaj bo dogajalo SeeYa


(Fridica 29. Nov 2005 ob 20:00)
cao,
jest nc ne jamram, sam sprasujem me pa neverjetno veseli, da me caka ljubezen in tud to, da bo teden OK me veseli, bingabonga najlepsa hvala za tole napoves ... z enim sva si mal vsec, pa je tko gor-dol vzdusje med nama in sem bla pac spet mal skepticna, amapk bo ze


(delfinka 29. Nov 2005 ob 20:03)
Tenx bonga...a še vedno ne vem, a bova še skupaj ali ne? Zakj mi na to noben noče odgovoriti??? Vse skupaj mi je že malo sumljivo. Kar vsak se izmika temu vprašanju. A se boma pobila al kaj? Vedno hočem izvedeti samo to, pa nikoli ne izvem prav tega. A bi lahko prosim samo to z DA ali NE...??Tenx..(SORRY) ;*


ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#88 delfinka

delfinka
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 59

Objavljeno: 15. december 2005, 21:09

Tudi cesplici je nino odgovoril. Samo ne razumem zakaj se sedaj teh otepaš. Saj ni nujno, da te isto sprašujemo. NI za vsakega isto vprašanje. Pa ti poveš še barvo las in podobne. Ne zdi se mi prav, da neke razlike delaš pa detektiva igraš, češ, da je nino že odgovoro. :o|o: Pa tudi to da si vse kopirala sem se mi zdi čist nesmiselno. Nevem no, kaj komu zdaj to pomaga. no kakor koli že. Ta forum je dobil povdarek na vsem drugem samo na tem ne čemu služi. Sami neki ukrepi, pa pravila pa če se le da koga kaj skregaš. Mogoče si se preveč prevzela. Pa brez zamere. x:Ix
Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa

#89 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 03:12

Pozdravljena!
Upam,da sm na pravi strani:) Sem rahlo zmedena, ker sta dve strani s to temo..
Torej, zanima me kaj me čaka v teh dveh tednih na ljubezenskem področju ter na ostalih.
Stara sem 18 let, temno rjave las,
moj Fant: star 19, svetlo rjave lase hvala

:flower: SANJAB :flower:
Vidim veliko druzbo, praznovanje. Ali ima kdo rojstni dan? Ali pa predbozicno veselje!
Dobila bos lepo darilo (ali pa denar) od tvoje srcne prijateljice, ki je dobra. Pa tudi od tvojega fanta. Samo povej mi, zakaj je poleg nejega (sem 2 x pogledala) ena svetla? Sestra?
Pa spet druzba ali pa si veliko na chatu, forumu, potem osebe prihajajo, ti pa ne ves zanje.
Drugega nic posebnega ne vidim. Dober teden.
Zivjo.... xlove2x

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#90 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 03:26

33-letna rdečelaka/bolj temna in bolj samska kot ne. zanama me pa kako kaže kaj moje finančno stanje; se bo kaj izboljšalo? bodo kakšni prilivi /poplačila iz tujine, mi nekdo dolguje kar nekaj denarja.
klavdija


:flower: KLAVDIJA :flower:
Doma te caka velik kreg z enim crnim fantom. Tvoja srcna prijateljica in njen tip ti stojita ob strani.
Ah, denar naj bi prisel od ene temne, bolane? Nekaj na st. 18. Ce je to od te zenske, se malo potrpljenja, je ena ovira. Drugace pa ne vidim nobenega denarja okoli tebe niti daril.
Opozori me spet v torek!.... noc.... xpresentx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#91 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 03:38

Čao Bingec xsrcx itak, da bomo takoj napisal neki, zato, ker si pač odprla temo.
(zdej boš pa lah globok zadihala tuki. x:Dx )

mene pa zanima, če bom kej potovala v bližnji prihodnosti ali malo daljni,no če bom pa kaj bo moj menil o tem.
JaZ 21 let temno rdeče lase
On 25 let temno rjave,rahlo plešast že pri teh rosnih letih (ampak naju ne mot,mu dam rada lupčka na plešo)
lalalalalalalalalala
tist dnar, ki si ga napovedala, je moja plača, ki sem jo dobila včeri in je jutr ne bo več xrolleyesx
ma kakšna darila pa prazniki :xx!:
Hvala za odgovor, ki bo, ko bo xDDx x:px


:flower: CHILD :flower:
Ja, edina pot, ki bo kar kmalu ni tako dolga, mogoce 80 km in to zaradi posla. Pa tudi denar je vmes, malo, toda je.
Tvoj temnolasec pa bo krozil malo okoli, bolanckan bo, naj pazi, kako vozi in tudi veliko denarja bo izgubil.
Caka te en kregec s sorodnikom - oce?
Evo, to je to. Nic kaj poseben teden, vse po starem.... noc.... xsurprisex

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#92 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 04:00

hy..Pa sm se oglasila spet, po nekem času. Še vedno me zanima,kako kaže z ljubeznijo? Bo se zgodilo kaj novega,kaj z bivšim fantom? ali boma mogoče ponovno skup?

js:18 let,blont lase
on:26, temno rjave
hvala BB


:flower: PETRA 135 :flower:
A si pod ocetovo kontrolo? Tvoj tip bo dobil veliko denarja. Tebe pa lepo gleda en svetlolasi, dober je, toda ti gledas stran. Ja, nekaj bo narobe z ocetom.
Ti + tvoj bivsi = posesivnost, toda zdi se mi, da ima eno zaljubljeno.
Tebe pa cakain to prav kmalu en rjavolas: zaljubljen, prihaja z dolge poti okoli 100 km, grozno misli nate. Ali sta skupaj v kaksni soli, poslu? Pa darilo ti prinasa. No,tako, te dni ti bo en rjav dal eno darilo, mogoce pobavil na vecerjo. To je ta, z njim se ti obeta vse lepo, jasno, ce se bos zaljubila.
Pricakuj pa tudi, da se ti bo tvoj ex javil.... noc.... xlove2x

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#93 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 04:21

hojla, upam da je ok da sem tako napisala - sebe na 19. mesto. vem da še ni 2 tedna, ampak imam en problem. moj pratner je dobil eno uradno pismo ki ga mora it dvignit. pa vem da ga skrbi a je kaj ful slabega. tako da je vprašanje kakšne vrste pismo je to - s slabimi posledicami? ce mi lahko odgovoris na to vprasanje "preko vrste" bom ful vesela...ce pa ne, pa tud ok x:)x

jaz sem rjavolasa pobarvna na srednje blond, stara 29 let
on pa je temnolas/siv z malo plešice (ki se ne vidi ful ha ha), star 42 let

pa prijetno noč vsem (ne)zaspancem x;)x


:flower: PIKY :flower:
A je to pismo povezano s kaksno temno zensko, locitev?
Ti bos vsa v denarju. Caka te ali velika placa ali pa stanovanje/hisa. A imas ti otroka?
Ali pozna tvoj tip kaksno ljubosumnico, ki se rada krega, misli na sex in kreg, pa je bolj od dalec?
Zaenkrat toliko, tekom dneva pa mi odgovori, ce ne je cela zmesnjava! ... noc... xsurprisex

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#94 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 04:38

BingaBonga tudi jaz bi rada vedela kaj me čaka oz. kaj lahko pričakujem in sicer na področju družine. Če sem bolj natančna z materinstvom.
Imam 27 let ter rjave lase (pobarvane rdeče), on pa 38 let in temno rjave lase.
LP xflowx


:flower: BELI :flower:
Se kar nekaj casa ne bos noseca. Tvoj ljubi pa je fajn ljubosumen, ne! Ali ima sina?
Jutri/te dni bos dobila tel. klic/pismo od enega svelega porocenega od dalec. Kar ti bo povedal bo vse v redu.
Ne vem, mogoce se motim, toda caka te en lep konec s tvojim in pa velik kreg. Ali pozna on kaksno bogato s hiso?
Imas velik direndaj okoli sebe. Caka te siten teden! .... noc
.... :detelca:
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#95 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 05:01

Lep pozdrav!
Rada bi, da mi pogledaš v karte, zanima me moja prihodnost, predvsem služba, ljubezen, družina.Stara sem 47, rjavolaska z blond prameni.
Oglašam se prvič, upam, da bom kmalu na vrsti! L.p.


:flower: LEXIKA :flower:
Kar tako je prisla ven karta za: ali veliko denarja ali pa hisa/stanovanje.
Potem tvoja srcna prijateljica, ki je bolana, tecna in ena dolga pot je med vama.
Ne vem, ce si porocena, ce imas tipa? Tukaj sta 2: En svetel: z njim bo kreg in tudi on je tecen.
Potem pa tvoj srcni kralj: ta pa je z mladoletniki ali pa s sinovi.
Razveseljiva novica je ta (se 1 x sem pogledala in pride isto), da bo dobila veliiiiiko denarja, stanovanje/hisa 100%. Ali pa kaksen drug izvor, dobro, pustimo placo, ampak se nekaj drugega prihaja..... noc.... xpresentx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#96 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 05:28

(Šiva, 15. Nov. 2005 ob 19:31)
Pozdravljena!
Živijo rojena sem 19.11.1987, naravna barva las je temno rjava pobarvane imam na svetlo rjave. Mam pa vprašanje glede ljubezni, zanima me če določeni fant črnih las kaj čuti do mene, in ali imava kaj možnosti za skupaj. Drugače me pa zanima če se mi obeta kakšna veza.
Za vse odgovore se najlepše zahvaljujem


:flower: SIVA :flower:
Med vama je velika razdalja, mogoce ena sluzbena pot, no, zaradi denarja. Ti pa je: bolan, tecen, zaskrbljen in to vse zaradi denarja, ki ga izgublja.
Spoznala bos najbrz enega porocenega, svetlega, on se bo kar zaljubil, ti pa gledas stran! Lahko da je tudi kaksen v soli, na poslu.
Evo, spet sem pogledala: crn + ti = skupaj = misli + posesivnost. Je pa tecen in ljubosumen. Ljubezni ne vidim! Vprasaj spet cez 14 dni.... noc.... xlove2x

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#97 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 05:53

Zdravo BB, fajn, da imaš čisto svojo temo. Uspešno ti želim.
Daj mi prosim mal poglej - služba - svetla šefica, rjava šefica, obe med 30 in 40. Aja, dobila sem novo pogodbo... Pa moj svetel prijatelj, mlajši od mene... Kaj se kaj dogaja na teh dveh področjih, kar ne vem ali na kaj naj bom pozorna.
jaz: svetlo rjavi lasje
Hvala ti in pozdravček x:)x


:flower: RIKA :flower:
Opla, ti + svetel = misli.
Pa zdi se mi, da bo prisel en crn sef.
Torej, resna prognoza tega tedna (od vseh, kar sem jim do sedaj slogala, se bos ti najbolje imela):
1. siguren sex z rjavim + zaljubljen pa tudi ti.
2. V sluzbi ne vidim nobene babe, ne blond ne rjave.
3. Tvoj ljubljeni = doma in se bo v denarju kopal. Prehlajen bo!
4. V sluzbi vse v redu.
5. Tvoj srcek pa potuje naokoli. Evo.... jest sm ga najdla in ti ga vracam.... xsrcbumx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#98 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 06:08

Lep pozdrav!
Binga-bonga, no ja upam, da bom tudi jaz prišla na vrsto. No naj ponovim vprašanja še na tej strani.
BINGA-BONGA lep pozdrav!

Bi lahko prosim še zame pogledala kaj me čaka v bljižnji prihodnosti?
Finance in ljubezen-odnos? Ali imam kako opozorilo,naj bom pred čim posebej previdna?
Jaz 27 let temnih las, ON 33 let, svetlih las.
V naprej hvala za tvoj trud. LP


:flower: MEGI :flower:
Torej: v sluzbi vse v redu. Ali imas 2 temna tipa, mladega in starejsega? Denar bos dobila. Placa ali pa kaj vec - darilo.
Tvoj ljubljeni je ljubosumen. Tudi on bo dobil placo, pa vecjo kot ti, pa bo tudi vec zapravil kot ti. Nekja ti bo tezil!
Kdo pa je mlajsi svetlolasec, ki grozno misli nate, ti pa gledas stran? Samo, ta ni 33-letni, ta je en drug.
Okoli sebe pa imas se polno tipov. Ali si dosti na chatu ali v druzi? Je mala zmesnjava.
Nic te naj ne skrbi, teden bo v redu, nevarnosti nobene!
Aja, imas eno noseco sorodnico, ki pa ne stanuje doma, je dalec in prihaja s to novico. Je pa hinavska, drugace pa dobra...noc...
xpresentx
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#99 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 06:26

Binga Binga,
prosila bi te, da tudi meni pogledaš v karte. Zanima me namreč služba-se bo kmalu našla?
vnaprej hvala
stara sem 29, kostanjevi lasje


:flower: MOJCApu :flower:
Zelo slab teden. Kaj pa je med teboj + mamo/sorodnico? Nic kaj dobrega se ne obeta.
Kreg s svetlim tipckom, ki je ves tecen in otozen. On bo zacel. Imas polno fantkov okoli sebe. Ali si veliko na chatu, v druzbi? Uh, same osebe okoli tebe. 100 % kreg s svetlim.
Glede sluzbe se mogoce menis z enim rjavckom, pa se dva tipa sta poleg. Zaenkrat letos, mislim da ne bo nic. Vprasaj me spet po novem letu. Denarja tudi nic. Ljubezni tudi ne vidim, vsaj kaksne velike ne. Pusti tedni.... noc... pa tole dobro xwizardx za pomoc, da ti bo tole xpresentx prinesla.

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#100 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 16. december 2005, 06:58

Vrstni red za PETEK, 16.12.05

1.) Bucko - ok - (nagrajenec) - str. 6, st. 135 *
2.) Maya - ok - (svetovalka) - *
3.) Mantis - ok - (tajnica) - str. 6, st. 136 *
4.) Delfinka :flower: Nino odgovoril :flower:
5.) MoonDance - ok - (nagrajenka)
6.) Kokica - ok - (nagrajenka) - *
7.) Amber - ok - (nagrajenka) - *
8.) Rika - ok - (nagrajenka) - str. 4, st. 98 *
9.) Bikec - ok - (nagrajenec) - str. 6, st. 135 *
10) Noka - ok - *
11) Sonck - ok (vsi do tukaj omenjeni naj poslejo novo vprasanje, ce ne pa samo tedensko sloganje)
12) Privat M _ _ _ A - ok - *
13) Megi - str. 4, st. 99 *
14) Kroky :flower: Nino odgovoril :flower:
15) Sanja - str. 4, st. 90 *
16) Klavdija - str. 4, st. 91 *
17) Child - str. 4, st. 92 *
18) Petra135 - str. 4, st. 93 *
19) Pixy - str. 4, st. 94 *
20) Beli - str. 4, st. 95 *
21) Lexika - str. 4, st. 96 *
22) Cespljica :flower: NINO odgovoril :flower:
23) Eranna :flower: Je NINO odgovoril :flower:
24) Mojcapu - str. 4, st. 100 *
25) Siva - str. 4, st. 97 *
25) ))@HnW - ok - *
26) Pikica24 - str. 6, st. 134 *
27) Didl - ok - *
28) Tejka100 - str. 5, st.110 *
29) Ramonali - str. 6, st. 132 *
30) Pinka - ok *
31) Ajki - str. 6, st. 136 *
32) Trixi - str. 6, st. 137 *


:flower: BOLJ KOT TROBIM, DA DO CETRTKA NE PISITE, BOLJ JE NAVAL!!! :flower: Moram prenesti poste od novembra do sedaj, zdaj pa so vmes tudi decemberski datumi! xrolleyesx

VSEM TISTIM, ki NE BODO napisali pribl. LET, NE SLOGAM VEC!

Ogromna razlika je, ce ima ena 40 ali pa 20 let. Potem pa mi samo lase poveste, pa tudi barvo oci in visino, KAR SEM 100 X REKLA, da me to dvoje NE ZANIMA, pa vztrajate!

Torej, zdaj grem ven. Moram samo se 4-im odgovoriti. Zivjo.... Ce pa kdo kaj ne razume, naj pa pocaka in stvari se bodo ze tako zasukale, da bo razumljivo.

Aja,. meni pa more bit prav vse jasno, ko dobim takole pismo npr: Poglej ljubezen.,...... rjava, plave oci, 178 cm (kakor da bi se hotele ponasati z visino in barvo oci), on siv, 190. EVO, ZDEJ PA SLOGI. KONC! AMEN CUZAMEN!
xrolleyesx

(Binga-Bonga, 3. Dec. 2005)

xsuperx :onfire: xsuperx :flower: Moja STATISTIKA :flower: Od vceraj, 2.12. od 12. URE pa do zdajle, petek, 3.12. - 4. URE = obiskalo tole Vedezevanje :flower: TOCNO 1015 OSEB :flower: Dobro, ce stejemo, da sem jaz sigurno 50 x pogledal ali pa tudi veckrat, ker moram pisati in urejati... ampak VSEENO JE :flower: SLOVENSKI REKORD in pa TUDI TEGA FORUMA!!! :flower: Pridni, hvala vsem! :onfire: xsuperx :onfire:


A mislite, da gre to takole: VELJA ZA VSE!!!
Odprem karte, si zamislim eno osebo brez imena, brez podatkov, kar tam enega ne, ni vazno koliko je star ne, sam da je ziv.... pogledam v karte in jaaaaaaaaasno vse tocno vidim in vem ..... PA JA, ne JA PA JA!!!
Sm rekla: leta, barvo las!!!

Ce te kaj skrbi
Binga-Bonga ti odgovori!
Karte ti pogleda
vidi, da je prava zmeda,
da popravit se vse da,
tako da red bo spet doma! xsmx

Uspeh zagotovljen! Probano na meni! 100% deluje!

Ce koga od tvojih kaj boli,
kupi jim Majico moci!
Pa se sebi jo kupi
presenecena in z dobrimi upi!
Kajti, ko se bos zjutraj zbudila,
bos od srece kar zavpila:
Res je, nic me ne boli,
zato ker nosim Hlacke/Majico/Nogavice moci!!!!



Aja, za vse tiste, ki bi si radi priborili slogarsko nagrado, je pa cist ajnfoh! Pejt udguvort na nagradn uprasanje pr Kaj si mislimo o italijanskih estradnih umetnikih (Lunice cvekarije)! Tm je punavat k'ksna slika, pa je treba udguvort kdo je! Ali pa pri Japoncih....denje.... xwizardx

Poezija:

Dobra volja in smeh
to ni prav nobedn greh!
Dobra volja pride,
ko ta slaba odide!

Zatorej, skupaj z Bingo se smej
in lepo se še naprej imej!
xrolleyesx


ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0