Seveda, to so zelo tradicionalne jedi za Slovence. Še nisi slišal za regrat, zabeljen z ocvirki
Stane slišal, samo grumpi niso zelenjava, ali je sedaj po novem, to kaj drugače?
Objavljeno: 26. november 2006, 23:11
Seveda, to so zelo tradicionalne jedi za Slovence. Še nisi slišal za regrat, zabeljen z ocvirki
Objavljeno: 26. november 2006, 23:17
Ni, pač pa očitno ti misliš, da so zelenjavne jedi lahko pripravljene samo z rastlinskimi olji, ali celo brez njih.Stane slišal, samo grumpi niso zelenjava, ali je sedaj po novem, to kaj drugače?
Objavljeno: 26. november 2006, 23:42
Ni, pač pa očitno ti misliš,
Objavljeno: 26. november 2006, 23:57
Daj, ne duhoviči na kuharskem forumu, greva v čvekarijesstane hvala, da veš kaj mislim
Objavljeno: 28. november 2006, 23:12
Daj, ne duhoviči na kuharskem forumu, greva v čvekarije
Objavljeno: 28. november 2006, 23:34
Objavljeno: 30. november 2006, 17:11
Hvalabogu, vsaj nekaj si si zapomnil1 žlička navadne soli (ne une stanetove)
Objavljeno: 1. december 2006, 07:34
Teb Crocuta kljub obsežnem kuharskem znanju, očitno ni noben povedal da jajca ne sodijo v zelenjavno jed
mislim, če bi te jedi delal za veliko večino vegetarjancev v RS jih zagotovo nobeden ne bi jedel
Objavljeno: 1. december 2006, 23:40
vegeterjanci že...vegani pa ne sej veš eni poleg zelenjave jejo pe jajca, mleko, mlečne izdelke in ribe..dugi sam zelenjavo pa mlečne izdelke, tretji sam zelenjavoporny mogoče je tvoje znanje o kulinariki premalo razsvetljeno kar vidim da je res zakaj pa ne bi jajca pasala k zelenjavi aja pa kaj ti misliš da samo vegeterjanci jejo zelenjavo porny najprej sprobaj recept po ga pa komentirej.
lp crocuta
Objavljeno: 2. december 2006, 09:02
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Objavljeno: 4. december 2006, 17:32
Drugače pa, kot je že nekdo rekel, v Crocutinih receptih tudi jaz pogrešam osebno noto. Neke copy-paste se mi zdi brezveze brat, takšne recepte lahko tudi drugje najdem.
Skratka, da se vidi, da je stvar že tudi sam skuhal, kateri so problematični deli postopka in tu pa tam še kakšen nasvet zraven.
Objavljeno: 8. december 2006, 12:28
Tu se pa popolnoma strinjam, saj so važne drobnarije, ki jih v recetih ni, vseeno pa je od njih važen okus in zadovoljstvo. Tega pa v teh receptih ni in ni.
lp
ej kar se tiče copy paste sem ponosem da lahko kopiram ker se mi vseh receptov res ne da pisati pa jih svoje recepte dol jemljem. pogrešas osebno noto ves težko vem kaj ti ne veš zato ne napišem sploh pa ne vem kaj se pizdite preden ne prašate.Tem definicijam itak ni ne začetka ne konca ... Ena moja prijateljica se ima za vegetarianko, ki od mesa je samo hrenovke in kokete.
Druga pa pršut.
Tu mač.
Drugače pa, kot je že nekdo rekel, v Crocutinih receptih tudi jaz pogrešam osebno noto. Neke copy-paste se mi zdi brezveze brat, takšne recepte lahko tudi drugje najdem.
Več bi mi pomagalo, če bi npr. pri ribah napisal, da je ploščo pred pečenjem ribe treba potresti z moko, da se riba ne prime.
Ali kaj podobnega.
Skratka, da se vidi, da je stvar že tudi sam skuhal, kateri so problematični deli postopka in tu pa tam še kakšen nasvet zraven.
Objavljeno: 8. december 2006, 12:57
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Objavljeno: 10. december 2006, 21:59
Kaj se pa ti naenkrat tako ogroženega počutiš???
Da SVOJE recepte copy pastaš se mi zdi malo dvomljivo - na enem forumu (oz. tam, kjer so originalno objavljeni "tvoji" recepti) si povsem pismen, poznaš slovnična pravila, na drugem pa niti koherentnega stavka ne spraviš skupaj.
Zraven tega, kolikor je meni znano, poklicni kuharji dobre recepte ljubosumno čuvajo zase in glede na to, da je Kaval odlična gostilna, dvomim, da bi tam zaposleni svoje recepte tako velikodušno postali po netu. Aja. Pa jedi, za katere recepte ti tukaj postaš, v Kavalu ni na meniju. Tako da ni ravno posrečeno, da jih označiš za "naše" in pri tem misliš Kaval.
Pa še ena malo čudna stvar - ko te nekdo vpraša za recept, vedno rabiš par dni, da ga najdeš. Če jaz vprašam mojo babico, ki blazno dobro kuha, za kakšen recept, mi zna takoj odgovorit.
Glede osebne note, pa vidim, da se ti še sanja ne, kaj naj bi to pomenilo.
No, zdaj pa čakam tvoj reply, kjer boš v enem stavku 16-krat napisal Girly in jaooo, vmes pa praktično nič, kar bi imelo smisel.
Objavljeno: 10. december 2006, 22:55
pripomba na cakanje receptov jest delam nimam tok časa k ti da se tako na veliko posvečas temi k nimaš blage veze girly NEKATERI DELAMO.
lp crocuta
Objavljeno: 10. december 2006, 23:51
Skromno rečenoda prst, hočete koleno
Objavljeno: 11. december 2006, 08:28
jaoooo crocuta,
veš sestavni del hrane, ki jo pripravi dober kuhar je tudi ščepec ljubezni in njegovega veselja do dela.
Temu rečemo tudi osebna nota, ali pa, da že po okusu hrane vemo, kateri kuhar dela.
Zato tudi jaz ne verjamem, da delaš v omenjeni restavraciji, kjer še nisem naletel na toliko zagrenjenosti in neprijaznosti.
Objavljeno: 11. december 2006, 08:41
Objavljeno: 11. december 2006, 15:31
girly ti ves kaj pišeš kdo je rekel da izdajam najboljše recepte čist preprosti so in nič posebnega. Logično da ti ne bom povedal recepte ki jih mamo v Kavalu saj nisem nor nc kar bi imelo smisla zate k nekatere stvari ne kapiraš al pa ne vem če jih sploh dojameš ej pa ti znaš brati kaj sem napisal nazaj očitno slabo dojemaš stavri zato sorry
ne poglablaj se v stvari v katerih nimaš pojma.Mal preštuderi pol pa piši neumnosti.Girly tvoja pripomba na cakanje receptov jest delam nimam tok časa k ti da se tako na veliko posvečas temi k nimaš blage veze girly NEKATERI DELAMO.
lp crocuta
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Objavljeno: 11. december 2006, 21:24
pacl ne gre za neprijaznost ampak za to da nekdo modruje ali se dela pametnega v neki stvari k nima pojma.Kar se tiče ljubezni do hrane mas prav sam ne pa da nekdo omeni da so recepti bad k jih se probu ni ali pa nima pojma o kuhanju. jaooooo pacl ti bi bil kao edini in edinstverni kuhar k videm da se ful na kuhanje spoznas.Kaksno je pa tvoje mišlenje o meni in mojem kuhanju in receptih pa kje delam je pa to čisto tvoj problem.Problmatika je v tem da nekdo kritizera recepte ali osebo tako kot ti pa se skuhati ne zna ali pa ne praša kako se to naredi lahko je puvati in biti pameten probaj kaj težkega skuhati k nisi kuhar pa me zanima kakšna bo tvoja osebna nota ali tvoj pridih v kuhinji.Ti samo poskusiš pa veš keri kuhar dela jaoo pacl zalosten sem da teke bedarije pišeeš ampak to je tvoj problem. Vidim da je tvoj pridih ali osebna nota v kuhinji čisto zgresena.Vesel pa sem da si boljši kuhar od mene in te še kdaj prosil za pomoč pa da vidim kaki mojster si k videm da ste večinoma vsi fleksibilni in odlični kuharji a ko dobite malo težji recept pa ste izgubljeni.
lp crocuta
Objavljeno: 11. december 2006, 21:28
Ja, imaš pa res prav!
Življenje me je zaneslo v druge in ne kuharske vode, vseeno pa za domače rad kaj dobrega občasno pripravim in jih na tak način malo razvajam.
Seveda se zaradi tega nimam za genija z loncem v roki.
Spoštujem pa ljudi, ki imajo radi svoje delo in ga znajo približati tudi neposvečenim.Veliko uspeha in uživaj v svojem delu še naprej!
lp pacl
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Objavljeno: 11. december 2006, 21:37
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Objavljeno: 13. december 2006, 15:07
Tvojega življenjepisa. Se bom postavila v tvojo kožo za trenutek.
Objavljeno: 13. december 2006, 17:44
raje ne girly nima smila ker se boš počutila definitivno glupo se bolj kot si.
lp crocuta
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Objavljeno: 13. december 2006, 20:35
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0