Uf tale vpliv je hud, ampak sam pivo in šnopc ne delata tako hudih halucinacij
to bo od kaj močnejšega.
Ni tako hudo , samo močno se oprijema določenih idej . Važno da je dobre volje .
Objavljeno: 8. junij 2012, 22:44
Uf tale vpliv je hud, ampak sam pivo in šnopc ne delata tako hudih halucinacij
to bo od kaj močnejšega.
Objavljeno: 8. junij 2012, 22:45
ja, fajn si to razložil.Invalidna duša za moje pojme ni dober izraz, ker duša ne more biti invalid...invalidna oz. poškodovana so lahko samo vozila "vehicles", ki so ji podrejena. ...
Objavljeno: 8. junij 2012, 22:54
Objavljeno: 9. junij 2012, 07:49
ja, fajn si to razložil.
(zadnjič sem razmišljla o tem, k je bilo nekje -mogoče tukaj- napisano o 'pokvarjenosti duše' oz. če je lahko pokvarjena [mogoče ni bil uporabljen prav ta izraz, ampak vsekakor je blo tako sporočilo] - morda je Bojante to napisal)
Objavljeno: 9. junij 2012, 07:56
Kot je razvidno rudirudi govori iz sebe brezo se pa veliko izobražuje oboje je lepo pa ok , in oboje je lepa zgodba . Pojem duša je namreč umski koncept , mind fu..ing koncept . Ljubke zgodbe anyway .
Objavljeno: 9. junij 2012, 08:32
(zadnjič sem razmišljla o tem, k je bilo nekje -mogoče tukaj- napisano o 'pokvarjenosti duše' oz. če je lahko pokvarjena [mogoče ni bil uporabljen prav ta izraz, ampak vsekakor je blo tako sporočilo] - morda je Bojante to napisal)
Kot je razvidno rudirudi govori iz sebe brezo se pa veliko izobražuje oboje je lepo pa ok , in oboje je lepa zgodba . Pojem duša je namreč umski koncept , mind fu..ing koncept . Ljubke zgodbe anyway .
Life is like a game...play it...
Objavljeno: 9. junij 2012, 10:07
Objavljeno: 9. junij 2012, 10:54
ja, življenje našemu pravemu-jazu, daje Stvarnik. jaz mu včasih pravim Bog, včasih Nadduša, še najrajši pa Krišna.Ampak , pod kaj pa potem ti pojmuješ Stvarnikovega Duha v naši Duši , ki daje Energijo Življenja vsaki Duši za njen obstoj ?
ja, naša prava osebnost je večni sluga Boga, ker smo delček ene izmed Njegovih energij. Smo v Njem in iz Njega. Se prav je dobro če smo Zanj. ker je ljubezen lahko le prostovoljna, nas je naredu take, da mamo svobodno voljo. lahko jo zlorabimo ali pa pravilno uporabmo. zavoljo ljubezni nas je naredu take. tisti ki svojo voljo zlorabjo in hočejo začasne materialne izkušnje, vstopijo v materijo in materialni svet po zgoraj opisanem postopku. ko spoznajo, da to ni to kar bi jih osrečil, se obrnejo k Njemu.Am, inpa, Ja, tam , ko praviš, Naša "prava osebnost, kot Sluga Boga-Stvarnika" , Ja, Sveda, kot praviš, naj bi To Tudi Zares Bila, ampak takih "BoguVšečnih" Duš je bilo v Zgodovini Človeštva na Žalost le bore malo
![]()
![]()
Objavljeno: 9. junij 2012, 11:11
Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat
Objavljeno: 9. junij 2012, 11:20
zagotovo ne samo njegova duša.ker kdo je potem on sam
Objavljeno: 9. junij 2012, 12:48
zagotovo ne samo njegova duša.
Objavljeno: 9. junij 2012, 13:01
Tisti ki pišete o invalidni duši ( Rudi ) in pokvarjeni in moji duši ( Bojante ) je zgrešena. Prvo ko nekdo reče moja duša, je že kiksnil, ker kdo je potem on sam, če je duša njegova
za telesa se imata
se pravi je vse gledano s strani telesa in potem duša postane invalidna, pokvarljiva, ženska, moška in lastnina telesa.
Tok govora o duhovnosti pa se že s preprostim pisanjem na forumiu izdata, kje sta v resnici v zavedanju in enačenju duše s telesom.
Moja duša ali moje telo.
Beseda duša je poimenovanje fenomena zaradi komunikacije to je vse . Za vernika duša obstaja kakor za znanstvenika materija nihče pa v resnici nikoli ni videl ne duše niti materije ker ju izven zgodbe ni zato sta resnični in neresnični .
Brezo tehtanje duše je tako ljubko početje da adijo pamet in če bi me že skrbelo tistih 20 ali 70 gramov po smrti bi se nagibal k temu da je sprememba rezlutata na tehtnici posledica ustavitve procesov ki še tečejo v živem telesu ali kaj podobnega , sicer me pa to kaj se zgodi po smrti ne skrbi niti malo in je prav zares popolnoma vseeno .
Važno da je lahko malo moja kajne
Objavljeno: 9. junij 2012, 13:41
Objavljeno: 9. junij 2012, 13:41
Važno da je lahko malo moja kajne
Objavljeno: 9. junij 2012, 13:46
ja, tvoja je lahko tudi malo tvoja.
(nisem vedla da govorimo o tebi oz. jaz nisem - sem mislila da govorimo o človeku, splošno)
Objavljeno: 9. junij 2012, 13:49
Objavljeno: 9. junij 2012, 13:56
Ne veš , pa vseeno je .ne razumem.
v glavnem, ja, menim da človek ni samo njegova duša.
Objavljeno: 9. junij 2012, 14:07
Ne veš , pa vseeno je .
Krasno, imaš mnenje .
Objavljeno: 9. junij 2012, 19:55
Objavljeno: 9. junij 2012, 20:16
Objavljeno: 9. junij 2012, 22:14
In če človek ni samo njegova duša, kaj je potem še?v glavnem, ja, menim da človek ni samo njegova duša.
Objavljeno: 9. junij 2012, 22:48
Ne mormo rečt, da se duša najprej vtelesi v mineralih, nadaljuje do rastlin, živali, do človeka in naprej...Vzhodnjaške duhovne bajke, zahodni hermetizem, rozenkrajcarji in ostali zahodni mistiki namreč pravijo, da se duša najprej vtelesi v mineralih, nadaljuje do rastlin, živali, do človeka in naprej...
Objavljeno: 9. junij 2012, 22:57
Tukaj si pa zamešal prej in potemNikakor pa duša ni bila prej v mineralih ,živalih in potem v človeku.Vera, kjer pravijo,da se reinkarniraš v črva ali podgano je največja zabloda,čeprav smo vsa živa bitja v bistvu po osnovni genetiki najbolj podobna prav njim, črvom.
Objavljeno: 9. junij 2012, 23:07
Seveda je duša lahko pokvarjena, evo, sem najdu zate eno dobro razlagoja, fajn si to razložil.
Objavljeno: 10. junij 2012, 09:48
In kaj je narobe s konjiKajti, preden je zemeljska Duša - da jih Ločimo od Zgornjih ki so Inkarnirane iz Drugih Planetov - prispela iz živalskega kraljestva, je morala opraviti NešteeeEeeeto Inkarnacij v nižjih oblikah živali, in na koncu je itak prešla skozi najinteligentnejše živali ; opica, koza, osel, pes, lev, slon, kamela, pa še ene vrste ptičev, določene kače, in potem je konec, v kolikor nisem še kaj pozabil ( da nebo kdo omenjal kakih prašičev ali konjev ! ) .
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0