A nisi glih ti nakladal nekaj da drugi ne izražajo moške- ženske energije, konstruktivizmu, itd...Mogoče pa ti ne razumeš, da se lahko ljubezen izraža skozi različne načine...tudi skozi stvari kar se nekomu na prvi pogled zdi kot sarkazem, nasilje, itd...
Ja seveda, v zelo redkih primerih in na levelih, ki so ti zaenkrat še teorija.
Ampak v vseh ostalih pa je nesramnost pač samo nesramnost.. Potem pa so pač izgovori zakaj tvoja nesramnost ni nesramnost, od drugih pa je..
Če si se "ljubezen" naučil dobivati na trd način (čez batine), je to pač edini način ki ga poznaš.. In to počneš pač naprej drugim.. In vse to so pač zgodbe o lastni nezaceljenosti.
Saj edino če si v sebi nezaceljen in ranjen, edino takrat še imaš potrebo ranjevati druge..
In ko taki osebi vlada že malo poduhovljen ego, se ji to prevede v slepilo, "moram jih raniti/sprovocirati/zrukati in če bodo to prenesli, šele takrat bodo vredni za naslednjo stopničko".. In to le odraža tvojo lastno zgodbo in grobost, ki ti je bila vsiljena.. Zato pa pri takih pristopih ne gre za kreativne "ljubeče" pristope do drugih.. Pri teh pristopih gre bolj za način kako taka oseba sama išče način kako naj pozdravi to, kar ji je bilo storjeno.. (ne govorim samo o otroštvu)
Recimo da bi ti delal na vratih v diskaču...in bi ti prišel noter en ali dva modela, pijana, te žalila, nadlegovala ženske...kaj bi ti naredil...???
Vsekakor ne vidim pri sebi, da bi rabil tako službo. In vse to gre skupaj z vsem tem kar sem že zgoraj omenjal, pač v kompletu z vsem tem. Ali zunanja manifestacija sebe v obliki v kateri si trenutno..
Kakorkoli v taki situaciji pač narediš kaj je potreno.. A veličina modrosti/ljubezni ti lahko le pomaga in ne kontra..
..In če bi ti res bil v neki točki "harmonije in ljubezni", bi to lahko hitro zaznal, te ne bi toliko vrglo iz tira in ne bi izjavljal takih neumnosti...Nekako bi bil flegmatik oz. bi se lahko celo pošalil in znižal napetost...
Spregovoril sem o očitnem. A obstaja kdorkoli, ki tega ne vidi?!
Včasih se pošalim, ampak to lahko kdo lahko dojame tudi kot norčevanje.. V tem primeru nisem čutil, da naj v tej obliki napišem.
Vsekakor me nič kar si pišete med sabo (ali meni), me ne vrže iz tira, saj to nima nobene veze z mano.
Kar pa ne pomeni, da kdaj vseeno čutim poklican, da spregovorim o očitnem..
Zdaj pa v redu razmisli ali se umakneš, zato ker se nočeš soočiti z nekaterimi stvarmi ali ker pametni molči...
Če ti še ni jasno kdaj je kaj v igri, se le poglobi ja..
Če pa misliš, da lahko mene v svojo osebno zgodbo vpletaš z takimi poceni prijemi pa.. ... to pa je smešno ja