Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kateri polozaj v osebnem horoskopu je najmocnejsi?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
440 komentarjev na to temo

#301 Ajda-

Ajda-
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 958

Objavljeno: 15. december 2003, 21:51

Bern hvala!

Rojena sem v Kranju, kot sem ze napisala, 3.6.1982 ob 18.45... Resnično me zanima ta stvar, saj sem bila dokaj presenecena, ko sem ugotovila, da imam asc. in luno v sco.... Ker sco. se nikoli nisem pocutila, ampak neki ze more bit na tem... No, ko bos imel cas, bom vesela kaksnih novih odgovorov!!!!

Pozdavcek, Ajda
Live and let live! Life is beautiful!!!!

#302 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 16. december 2003, 09:00

[ Konec koncev je ogromno pozitivne energije vložene v te najine Sobote. Zato pa se ljudje tako dobro počutijo. Tudi to nekaj šteje.

xrolleyesx :palec: Ja Bern, več velja , ko nekomu nekaj daš, kot pa vzameš, zato verjamem, da so krasni občutki četudi te izrecno ne pohvalijo, če pa, je pa to sploh pika na i. :palec:

Ženi in tebi veliko uspehov še vnaprej xsrcx
Verjamem pa, da kar daš, dobiš nazaj.

#303 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 17. december 2003, 09:00

Lunca se pridružujem :)
večkrat sem bila na mavričnih sobotah in vsakox sem šla domov bogatejša za kako novo razmišljanje, informacijo, Tadej mi je enkrat pozimi napovedal čisto točno kdaj bom zamenjala službo in seveda to sem se spomnila zdaj, ko je že mimo in bi se mu rada zahvalila. Dobro, da s sončno pošto dobim vsakič program nove mavrične sobote in si takrat že splaniram na katera predavanja grem. Fino, da organizirate tudi v Mariboru.

Bern samo tako naprej!

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#304 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 17. december 2003, 12:53

Bobnar Citiram iz portala carantania:
"V maju bosta v Sloveniji kar dve mavrični prireditvi: v nedeljo, 11.5.03, bo v Mariboru "Mavrični most sočutja", v soboto, 17.5., pa že 6. Mavrična sobota v Ljubljani. "
Več najdeš na:

http://www.karmaplus.net/mavricna.asp

Bila sem takrat 11.5. v OŠ Ivana Cankarja (poleg Zav.mb)
kdaj bo naslednjič v Mariboru najboljše kar Bern poveš,
ker nimam podatka?

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#305 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 17. december 2003, 14:24

Mavrični most sočutja (kot so to v Mariboru poimenovali soorganizatorji iz Maribora - Marina in drugi) je bil organiziran tudi v oktobru isto tam (OŠ I. Cankarja) in je bilo čisto v redu. Potem smo bili 29.11. še v Novi Gorici, sedaj pa do najmanj februarja ne bomo nikjer drugje kot samo v Ljubljani, na starem mestu. Potem pa je odvisno od interesa pa še česa.

Sem pa vesel, če se obiskovalci počutite dobro, ker to pomeni, da delamo v pravi smeri. Trudili se bomo, da bo tako še naprej. Hvala.

#306 Sončna Vila

Sončna Vila
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 709

Objavljeno: 18. december 2003, 19:08

Huh... prej sem si zvekla dol z neta "a course in astrology", pa sem zdaj malce vohljala... Mogoče lahko kaj napišem na to temo, čeprav pojma nimam o astrologiji...

Sem bikica, asc oven, luna škorpijon...

Sama bi najbolj rekla (kar sem do sedaj zasledila o značilnostih znakov), da se pri meni najbolj čutita bik in škorpijon, čeprav sem del slednjega začela odkrivat šele zadnje čase... x;)x

Biki... zemeljski, čutni, stabilni, počasni, trmasti... jp, drži. Glede moje pojave in učinka na moške (in ženske x:Ix ) bi rekla, da je tu malce škorpijona - nekakšna magičnost, seksualnost... eh, pa saj je tudi bik dobesedno prepojen z Venero, ane ane x;)x
To, da sem se vedno rada "zgubljala" v razmišljanjih, knjigah, risanju... mi sicer ni šlo najbolj v sliko mojega glavnega znamenja, saj naj bi bili bikci praktični in ne kaj preveč sanjalci... potem pa sem odkrila, da je to mogoče zaradi tega ker... sta bik in škorpijon negativni znamenji (introverzija, če sem prav razumela ob "vohljanju" tega astro kursa), poleg tega pa je škorpijon itak znan po tem, da rad plava med oblaki (skoraj nekakšno nasprotje fizičnega bika - misli, mind over matter) ... no, vsaj mislim tako... popravite me, if i'm wrong...
potem pa še ugotovim, da spada škorpijon pod vodna znamenja, voda pa pomeni čustva, in tega je pri meni na tone.... uhhhh.... kdaj zna bit kar naporno x:Dx

nekak celo razmišljam, če je možno, da pri se pri meni najbolj čuti vpliv lune? namreč predvsem zadnje leto imam kar težave z udejanjanjem stvari (bik), nekako vse se večinoma dogaja samo v glavi, na mentalnem nivoju (škorpijon)... eh, kaj pa vem... se bom probala pregrizt skoz tistih 50 strani astrologije (font 8 x:Dx x:Dx ), pa mogoče potem še kaj pametnega napisala... če se pa kdo spozna na te zadeve in se mu da komentirat, bom pa tudi zelo vesela :wub:

12.05.1979, Nova Gorica, 03:28 so pa moji podatki x:)x

aja... najlepše je pa to, da sem v preteklem letu za zvezo našla škorpijona, asc škorpijon, luna kozorog .... ghhhhhh x:Dx x:Dx tudi glede tega bi bila zelo zelo hvaležna za kakšno informacijo, komentar x:Ix


Sončna Vila
SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.
VILA SONCA

#307 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 18. december 2003, 19:33

Najmochnejshe je ozvezdje (zvezda), planet (kentaur, ...) na meridijanu (, ... v zenitu) (tudi sem pa tja na M.C.-ju!), potem na iztoku (iztok, east-point), tudi na tropikalnem (ekliptika) ascendentu (gre se za nekaj kot angela varuha), najmochnejshi so res hudi kvadrati (z mejhnim orbisom), direkcije ko se trkata pomembne planete, kakshna stopinja (19 sco), komete, lunacije, kentavrji (paran, angularno).

Vsekakor bolj kot natalne pozicije so pomembne direkcije!

Claudio

P.S.
Marsa a te to spomne na .. SKUC ... Scheat ....?;)

#308 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 19. december 2003, 14:48


"Klasična" (se pravi "navadna") astrologija o tem pravi takole:

Upoštevaj Luno, vsekakor. Ampak če pogledamo natančneje, je tvoja Luna zelo blizu odpuljenemu Uranu, oba pa ravno nasproti Soncu. Ker sta oba na robu osme (Škorpijonove) hiše, delaš določene stvari, ki so sicer kontra tebi sami (npr. delaš si škodo), ne da bi si mogla pomagati, ker je to pač močnejše od tebe. ("Ne morem si kaj...")

Sanjarije pa ti ne prinašata niti Bik niti Škorpijon niti nima Oven kaj s tem, ampak Neptun na samem začetku devete hiše (ki je mimogrede tudi najvišje postavljeni (kulminantni) planet v horoskopu).

Imam občutek, da še kaj pomembnega piše v rumenem tisku, ampak moje smotane oči tega ne zmorejo prebrati (spet rumeno na rumenem - ful špon fora).

Lep zvezdni pozdrav!

Bern

#309 rika

rika
  • D član
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 193

Objavljeno: 19. december 2003, 15:55

Bern,

če držiš levi gumb na miški in potemniš tekst, postane rumen tekst modre barve. Pol se pa da brat tisto kar je prej nevidno.

Pozdrav x;)x
Rika

#310 Sončna Vila

Sončna Vila
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 709

Objavljeno: 19. december 2003, 16:16

Rika :palec: :palec: ravno sem hotela napisat, pa si me prehitela x:)x


Bern, ful ti hvala za odgovor :flower:

Zanima pa me, kaj je za naredit glede teh "ne-morem-si-pomagat" vplivov? Edina pametna, ki mi tu pade na pamet, je namreč samorefleksija in malce več samokontrole (kar mi zadnje čase še celo dokaj dobro uspeva, ne morem verjet... ja, pred tem je bilo pa kar veliko teh "ne-morem-si-pomagat" for, ki so me potem seveda temu primerno tudi lopnile po glavi po nekaj časa x:Dx ).

Ali to, da je Neptun najvišje postavljeni planet v mojem horoskopu, zelo vpliva name? (Namreč, še enkrat ... z obžalovanjem povem, pojma nimam, kaj vse tile izrazi v astrologiji pomenijo, zato si stvari tudi ne znam interpetirat... na žalost... se bom pa poglobila v to, ko bom imela kaj več časa x:)x )

Pa tudi odgovor glede rumenega tiska bi me zanimal, če se ti da x:Dx x:Dx x:)x


Sončna Vila
SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.
VILA SONCA

#311 tinka

tinka
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 486

Objavljeno: 19. december 2003, 16:55

jaz sem pa strelka, luna v vodnarju, asc rak, mars ribi, venera strelec...ostalega ne vem na pamet.
lahko samo recem, da je kar naporna kombinacija, ker sem sicer taka...zelo nezamerljiva strelica, ampak sem
zelo dovzetna za vseh sort vibracij, po moje so to moji vodni uplivi, ne vem...bi bilo dobro enkrat naredit kaksno globljo analizo...me prav zanima. glede polozajev. mislim, da je odvisno od situacij. ko je treba bit kreativen v sluzbi, mi vodnar kar dosti pomaga, pa pri odnosih, da nisem preobcutljiva. zelo analiticno razmisljam.
pri osebnih odnosih pa mislim, da sem kar bolj rak kot kaj drugega...s strelcevsko podlago. se pravi: sem preobcutljiva, ampak ne zamerim x;)x
Variety is the spice of life.
Kdo lahko spremeni svet?

#312 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 19. december 2003, 17:14

:inocent:

#313 smajcica

smajcica
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 19. december 2003, 17:46

x:)x BERN..se ti opravicujem...sem kar poniknila za kratek cas...ampak zanima pa me zelo.... x:Dx

ti kar spisem vse moje roj.podatke...pol pa pocekiraj...malo...

2.1.1967....ob 2.40 uri...v kopru...

mislim da bo zadostovalo.... :palec:
Samo,če ljubimo smo nesmrtni

#314 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 19. december 2003, 22:50

Bern,

če držiš levi gumb na miški in potemniš tekst, postane rumen tekst modre barve. Pol se pa da brat tisto kar je prej nevidno.

Pozdrav  x;)x

Hvala, Rika (fejst punca),

samo ne bi jaz bil jaz, če ne bi pomislil takole:

Aha, jaz rabim zdaj nekaj pritisnit in zganjat, da bi lahko prebral nekaj, kar bi nekdo lahko pustil čisto lepo črno ali pa z malo pomisleka pobarval kako drugače.

Ampak napisal sem to pa bolj hecno.

Me pa ta hec kljub vsemu ni odvrnil od tega, da čebelici napišem odgovor, kajne?

#315 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 19. december 2003, 22:54

Ali to, da je Neptun najvišje postavljeni planet v mojem horoskopu, zelo vpliva name?


Ne bi ravno rekel, da to kaj zelo posebej vpliva nate. Neptun najbolj vpliva na tvoje šolanje, duhovno zavest in podobno, zaradi njega nisi nič posebnega. Še posebej zaradi tega, ker ni kdovekaj močno povezan z ostalim delom horoskopa. Njegova vloga, bi rekli, je bolj postranska.

Kar se rumenega tiska tiče, pa odgovor še pride.

Lep pozdrav!

#316 Sončna Vila

Sončna Vila
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 709

Objavljeno: 20. december 2003, 00:56

Bern - xrosex xrainbowx xsrcbumx xrainbowx xrosex


Sončna Vila
SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.
VILA SONCA

#317 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 20. december 2003, 16:48

Res - Bern - x:Xx :palec:
Thanx, ker (naj kvalitetno!) skrbis, da laufajo teme! x8Dx :vio:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#318 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 22. december 2003, 08:36

Zanima pa me, kaj je za naredit glede teh "ne-morem-si-pomagat" vplivov? Edina pametna, ki mi tu pade na pamet, je namreč samorefleksija in malce več samokontrole (kar mi zadnje čase še celo dokaj dobro uspeva, ne morem verjet... ja, pred tem je bilo pa kar veliko teh "ne-morem-si-pomagat" for, ki so me potem seveda temu primerno tudi lopnile po glavi po nekaj časa  x:Dx ).

...

Pa tudi odgovor glede rumenega tiska bi me zanimal, če se ti da  x:Dx  x:Dx  x:)x

Sončna Vila


Okoli "ne-morem-si-pomagat" naslednje.

Gre za Plutonski vpliv, ki je navadno ultimativen, se pravi "višji od višjega". Proti njemu ne moremo kaj dosti (vsaj običajno ne), ker nas žene iz nekih neznanih, izredno globokih vzgibov. Praviloma so karmični, se pravi vezani na eno od prejšnjih življenj.

Primer? Najlepši je tisti, ki govori o škorpijonu in žabi/ribi/kameli (odvisno od tega, kateri vir oziroma katero basen gledamo), ki naj bi ga/naj ga ne bi prepeljala na svojem hrbtu čez reko. (Ne bom navajal, ker to tako in tako vsak pozna.) Konec štorije je seveda v tem, da škorpijon to žival/brodnika kljub vsem obljubam in celo lastnemu prepričanju le piči - in potoneta oba. Tik pred zdajci pa ji reče: "Ni če morem zato. Takšen pač sem!" That's it.

Primer 2: sem spadajo ljubosumnost, maščevalnost in podobne reči. Nekdo (recimo "Cene") je bolestno ljubosumen, čeprav mu vsi dokazi govorijo o tem, da za to nima razloga za to, čeprav ona ("npr. Jožica") trdi, da ga ne vara, in čeprav tudi njegovi prijatelji zatrjujejo, da je glede tega "čista" (na primer, da oni to vedo). Ampak on je ljubosumen še naprej - nič ne more pri tem! Lotiti se mora korenin ali pa še dlje, če naj bi ugotovil, zakaj je tako.
In ljubosumnost je tipičen primer Plutona (slab aspekt z Venero, eventualno z Luno, ampak to je potem rahlo drugače - pustimo tokrat nianse).

Primer 3: omenil sem že tipa, ki sredi zabave za njegov rojstni dan (v soboto popoldne) vstane in gre v službo, ker ga je poklical šef in samo pobaral, če bi morda kako le lahko prišel, ker se je nekaj zgodilo. - Tip ima Plutona v 06 (delo) s slabimi aspekti, med drugim tudi v 180 Sonce (dela dobesedno PROTI SEBI, a si nič ne more = to je VIŠJE od njega). Pa tip sploh ni glup, ravno nasprotno! Plus ga še izkoriščajo in premalo plačajo.

Primer 4: včeraj je bila na TV pri Dr. Philu ena lušna črna ženska (z možem, ki jo je stalno držal za roko), ki je obsedena od čistoče, a do take mere, da gre na zdravljenje. Kako se psihološko lotiti tega, bodo vedeli strokovnajki, a sem prepričan, da ima "slabega" Plutona v šesti hiši ali pa je s to hišo kako drugače močno povezan. Ona VE, da dela narobe, prizna vse, pripravljena je sodelovati, a ko se sinček uleže k njej, ga najprej pošlje umit noge, saj se boji, da ima umazane?! Kot rečeno: nič si ne more pri tem.

Sem bil dovolj plastičen?

In ne pozabimo še tega, da je Pluton radikalen - tam, kjer deluje, gre v skrajnosti!

Neprijetno skratka.

K sreči je pri redkih ljudeh tako grozen, pri nekaterih pa pač je in o takih potem pišejo časopisi. Pri drugih pe se izrazi le redko. Da ne bi bilo pretiranega strahu.

Kar se tiče rumenega tiska oziroma tvojega vprašanja o njem, pa ne vem, kaj si hotela s tem. Če ni v povezavi z astrologijo, bi morda sodilo v kako drugo temo - ?

Lep pozdrav!

#319 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 22. december 2003, 08:45

Mater sem bil spet dolg. Ampak takšen pač sem. Pluton v deveti.

Eden mi je v mailu svoj čas rekel, da je bolje brati kratke in jasne stavke.

Se strinjam. V principu lahko vse tole razdelim na kratke stavke, kjer ne bo veliko vejic. To bi izgledalo na primer takole:


"Primer?
Najlepši je tisti, ki govori o škorpijonu in žabi/ribi/kameli.
Odvisno od tega, kateri vir oziroma katero basen gledamo.
Ta žival naj bi ga/naj ga ne bi prepeljala na svojem hrbtu čez reko.
(Ne bom navajal, ker to tako in tako vsak pozna.)
Konec štorije je seveda v tem, da škorpijon to žival/brodnika kljub vsem obljubam in celo lastnemu prepričanju le piči.
In potem potoneta oba.
Tik pred zdajci pa ji reče: "Ni če morem zato. Takšen pač sem!"
That's it."



Prav zanimivo.

Kot bi Stanceljna oponašal.

Ma morm malo pičit.

Takšen pač sem.

Vidte?

#320 Sončna Vila

Sončna Vila
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 709

Objavljeno: 22. december 2003, 10:57

Huh... :blink: tole je bil pa luštkan pozdrav za dobro jutro x:Dx x;)x

Bern, hvala ti, ker si si vzel čas :flower:

Ja, lahko bi rekli, da tole drži tudi zame; pri nekaterih zadevah si preprosto ne morem kaj, in grem v akcijo / neakcijo ... Mi je pa zelo zanimiv podatek o tem, da ti vzgibi lahko izvirajo iz karmičnih obveznosti, prejšnjih življenj. Hvala ti za odgovor x:)x

Za rumeni tisk pa - želja po raziskovanju tega področja je šla mimo, ugotovila sem, da je za sedaj najbolje, če se ukvarjam le sama s sabo, ne pa celo s sabo v povezavi z drugim človekom... Še sebe ne poznam niti pet posto x:Dx Hvala ti vseeno, ker si bil pripravljen pogledati "zapis v zvezdah" x:)x

Lep dan ti želim, pa vsem drugim sončkom na tem tem forumu seveda tudi :flower: xrainbowx xrosex xrainbowx :detelca:


Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.
VILA SONCA

#321 rika

rika
  • D član
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 193

Objavljeno: 22. december 2003, 11:37

Pa tudi odgovor glede rumenega tiska bi me zanimal, če se ti da  x:Dx  x:Dx  x:)x

Bern,
oprosti, da prevajam. V rumenem tisku je pisalo nekaj o škorpijonih, pa Sončno Vilo zanima ta relation ship, čeprav jo je menda že minil, a ne Sončna Vila.
Rika

#322 rika

rika
  • D član
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 193

Objavljeno: 22. december 2003, 11:49

(z možem, ki jo je stalno držal za roko),

Bern,
ali je to, da jo je stalno držal za roko znak, da ji stoji ob strani, zakaj si dal to v oklepaj? Mal' ti je bilo čudno to držanje?
Rika

#323 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 22. december 2003, 12:41

Bern, kaj pa je Pluton v prvi hiši na 13 device? x:Ix
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#324 Sončna Vila

Sončna Vila
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 709

Objavljeno: 22. december 2003, 13:08



Pa tudi odgovor glede rumenega tiska bi me zanimal, če se ti da  x:Dx  x:Dx  x:)x

Bern,
oprosti, da prevajam. V rumenem tisku je pisalo nekaj o škorpijonih, pa Sončno Vilo zanima ta relation ship, čeprav jo je menda že minil, a ne Sončna Vila.

Tocno tako, rika x;)x

Spet sem imela neke divje ideje analiziranja drugih, pa vidim, da je vseeno najboljs, ce zacnem kar pri sebi x:Ix anje anje x;)x

pa hvala obema kljub temu x:)x :palec:


Sončna Vila
SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.
VILA SONCA

#325 MUCAMACA

MUCAMACA
  • D član
  • Št. objav: 1 056

Objavljeno: 22. december 2003, 14:39

Če imaš plutona v sedmi hiši, ki opisuje partnerstva, potem mora biti tvoj partner detektiv, policaj... ali imeti kak plutonovski poklic npr. raziskovalec. Lahko je pa tudi tujec. x:Dx
(Moja telefonska številka... x:Dx x:Dx x:Dx ) x;)x

Vir: en kup astroloških knjig, pa ena stara interpretacija mojega horoskopa... x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0