Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Sonce v natalni karti


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
219 komentarjev na to temo

#76 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 26. junij 2004, 17:49

Bom kar tukaj vprašala.Mihela, zanima me za sina-vedno je poln energije in naredi vse kar si naloži!  Hvala za tvoj odgovor! x:)x

saj ne vem... ampak malo se moram uštuliti x:Dx tako pač malo sklepam....po mojem bo imel zelo visoke standarde v ljubezni, verjame da se mora potruditi za ljubezen, ni pa to oseba ki bi uporabljala agresijo da kaj doseže? prej trmo in "finte"...
saj ne vem- Contes - malo nakladam- se še učimo :inocent:

#77 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 27. junij 2004, 09:34

Aira hvala za tvoje mnenje in tudi vsem ostalim! x;)x Vseeno pa bi rada slišala malo bolj strokoven opis! x:Dx Mihela,Marsa,Lunca,katerakoli, mi lahko poveste malo več? Please! xsrcx
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

#78 beli Vran.

beli Vran.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 623

Objavljeno: 27. junij 2004, 09:48

Contesa, mi lahko pošlješ njegove podatke, pa ti bom odgovoril. Vem, da si podala analizo podatkov, toda ni enako ali so aspekti aplikativni ali seperativni.

Lep pozdrav!

beli Vran

P.s.: lahko tudi na OS
Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

#79 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 27. junij 2004, 11:05

Ti garantiram, da karakterno ne spominja na devico! x;)x  x:Dx

Po mojem tudi ne.

Mu bolj tolče ven vodnar,kozorog in škorpijon!  

Verjamem, tudi jaz dobim tak vtis ob podanih polozajih, zelo je zracen in hkrati trden. Ambiciozen, kot pravis, ful si zada in tudi ful uresnici, tu je tudi malo tvojega momenta, tako podedovanega kot tudi privzgojenega, za tehtnico zelo odlocen.
Od device pa ima sistematicnost in metodicnost, je priden in vesten in uziva, ce lahko kaj pocne.
Mozno je, da bo povsem spremenil oz. zamenjal podrocje ustvarjanja, kar pomeni lahko, da kar ga veseli zdaj oz. s cimer se ukvarja zdaj, morda ne bo tako aktualno tudi kasneje, vsekakor pa bo pocel nekaj vidnega, opaznega.
Veliko smisla ima in dobrih rezultatov lahko dosega tudi na podrocju racunalnistva, zelo dobro razmislja, vecplastno, zelo je resen in odgovoren, tudi kot otrok, ima in bo razvijal svoje pristope in metode, vendar pa potrebuje mir ko dela in ustvarja, potrebuje dosti moznosti za polnjenje baterij, kljub temu, da dobro deluje v skupini, menim da najraje ustvarja v samoti in hoce imeti torej mir. Druzaben je, ko si to zazeli, bolj ga zanimajo 'pomembne' zadeve kot otrocje neumnosti. ;)
Lahko bi v otrostvu bile dolocene tezave z zdravjem, morda kaksne tezave tik po porodu, morda je nagnjen k tezavam dihal ali je imel ali ima kaksno alergijo... Ti si v druzini mocnejsa, tudi ima o tebi nekako bolj 'izdelano sliko' kot je to v primeru oceta, skratka, najbrz 'prevladuje' tvoja vzgoja - vcepljas mu trdnost in odgovornost, tradicionalne vrednote, po drugi strani pa je tvoja vzgoja dovolj sodobna in liberalna, morebiti pa si vseeno nekoliko prestroga oz. prezahtevna.
Zanima ga vse mogoce, nenavadno, neraziskano, tudi druzi se z vsemi mogocimi, morda ti kdo kdaj ne bo vsec, izbira pa si najbrz tudi druzbo starejsih, izkusenih.
Tudi umetnisko je zelo nadarjen, prej pa se bo najbrz odlocil recimo za film, fotografijo, arhitekturo ipd. kot pa denimo za slikarstvo, glasbo ali ples... Sploh rad pocne vse, kar je na nek nacin smiselno in koristno, uporabno, tako bo najbrz tudi na umetniskih podrocjih. ... ...
Je prijazen in diplomatski, a hkrati si ne bo pustil soliti pameti, najbrz bo zavzel v teh primerih stalisce blage vzvisene zadrzanosti. :vio: x;)x
... ... ... ...
...
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#80 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 27. junij 2004, 12:58

O,Marsa, hvala ti! x:Xx Vse je zelo res, kar si napisala, tudi astmo je imel, kot zelo majhen, pa sva jo s cepljenjem proti gripi vsako leto in bronhomunalom kot dodatkom čisto izkoreninila! :palec: Pri treh letih je tudi hudo zbolel za salmonelo(pa ga nisem dala v bolnico temveč sama pozdravila s pitjem dehidracijske soli vsakih pet minut) bilo pa je že zelo hudo saj je krvavel iz črevesja in tudi nonstop bruhal,nič ni obdržal v sebi. Ko sem sedela ob njem sem se zaklela,da ne prižgem več cigareta, če preživi in ga tudi nisem več! Takrat sem ga ves čas držala za roko, kot bi mu hotela vliti svoje zdravje in moč in mogoče mi je to tudi uspelo.saj ko se je izvlekel, sem dobila visoko vročino, ki je trajala tri dni, potem pa nenadoma padla. Od takrat imam tudi občutek, da naju povezuje neka nevidna vez,ki jo čutiva in razumeva samo midva(zato se zdiva včasih okolici malo čudaška-pa se sploh ne sekirava)
Že v prvem razredu mi je rekel,jaz bom pa sodnik! jaz pa:Kakšen sodnik? On pa:Tak ki se bori za pravico in kaznuje krivico! Do zdaj še ni spremenil mnenja! Pa čisto od majhnega ga zanima paleontologija,pri štirih je znal povedati imena nevem koliko dinozavrov, kdaj in kje so živeli, s čim so se prehranjevali in kdaj izumrli!(sem se morala še jaz izobraziti na tem področju, da sva lahko diskutirala x:Dx ) Pa fotografija ga tudi zelo zanima,odkar ima svoj aparat, ga vlači povsod kamorkoli gre s seboj! x8Dx
Rad se druži s starejšimi od sebe,je resen za svojo starost in ima obdobja ko mu najbolj paše, da je sam(tako kot jaz x;)x ) Skratka, vse zelo drži! :palec:
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

#81 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 27. junij 2004, 13:33

Contesa, hvala tudi tebi za povratno informacijo in blazno lepo in doziveto si tole napisala (pa spominjas me name tedaj, to spet kaze na tele podobne polozaje itd.)... res mega!!! da si nehala kaditi in kako si bila mocna! :palec: Seveda, to najbolj dela! x^x :palec:
Moram ti prec povedat, da sem ravno astmo imela v mislih, hkrati pa ne hotela postavljati v vesolje tezhe, lahko bi slo zgolj zato, da bi recimo potreboval vec zraka ali kaj takega, ce se aspekti ne bi manifestirali kot so se.
Pa se nekaj je - v bistvu praviloma ne maram delati charta otrokom oz. ga interpretirati, vendar izjemoma to storim, kot sedaj, takole splosno, na prvi pogled kar vidim, in kar se mi zdi, da bi starsem utegnilo koristiti, brez da bi jih hkrati tudi zmedla s stevilnimi podatki ali celo s cim prestrasila in morda tudi tako na nek nacin pomagala oblikovati usodo otroka, cesar pa nocem. To tudi storim (se lotim taksnele interpretacije), ce poznam starse oz. vidim, da so dosti pri sebi, da imajo zdrav pogled tako na lajf kot tudi na astrologijo oz. slednjo kot pripomocek v zivljenju.
Ti imas tudi sama dosti znanja na teh podrocjih, poleg tega pa imas mocno razvito intuicijo, in nagonsko izbiras prave resitve, poleg tega pa imas tudi dovolj (tudi fizicne - asc bik) moci za zdravljenje - sebe in najdrazjih (ce bi se bolj posvetila v to, pa najverjetneje tudi sirse).
Edina caka je, da ne smes biti prvec zahtevna, gospodovalna in mu moras pustiti njega samega - kajti je velik individualist.
Najverjetneje imata potemtakem tudi kak karmicni aspekt, sta namrec zelo povezana.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#82 Ruby72

Ruby72
  • D član
  • Št. objav: 2 284

Objavljeno: 27. junij 2004, 21:10

Contesa,

si plemenita in čutna mati :palec:

Škorpijonka x;)x x;)x
...ko se zgodi nemogoče- se 'zgodimo' mi... x;)x x^x

#83 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 28. junij 2004, 10:53

Hvala,Ruby,sin mi pomeni ogromno! xsrcbumx xloveyx
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

#84 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 2. julij 2004, 18:11

Sun Sextile Jupiter
Sun Sextile Uranus
Sun Square Neptune


Torej "jaz" povezan z "vanzemaljci" x?x

#85 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 2. julij 2004, 19:29

Free v kakšnih aspektih je ta Saturn.
Če dela trigon ali sekstil z vladarjem 9. ali 1. potem je logično, da se dobro počutiš v tujini, predvsem v Srbiji in predvsem v zelo tradicionalnih deželah. Mogoče tudi v Nemčiji in Japonski, ker  sta ti deželi predstavljeni z ovnom.
v primeru, da je Saturn lepo aspektiran, potem ti je energija Saturna blizu (čeprav se Saturn znotraj Ovna ne počuti najbolje, je tu na dnu) in ji konstruktivno povezuješ z ostalimi elementi sebe, kar pomeni, da si tudi sam bolj tradicionalen, konkreten...
Če pa je negativno povezana, potem se avtomatično stvari med sabo težje povezujejo in potem so težave.
Povej kaj si študiral, kaj v zvezi z gospodarstom, kmetistvom, ekonomijo....
A imaš v deveti še kak drug planet poleg Saturna in kako je povezan vladar devete. Poglej samega vladarja devete, kje je, kaj počne.
Če pogledaš celo sliko, dobiš bolj pravi odgovor.

Vse dobro,

Mihela.

Saturn - Aries - 21°47'59 - 09 - direct
Venus - Aries - 15°13'23 - 09 - direct

hise: 9th House - Aries - 14°21'58

* Saturn Quincunx Pluto 2°35
* Saturn Trine Ascendant 4°40

Koncal srednjo graficno.
studiral VSE zivo..., veliko izkusenj v marsicem, a nic povsem konkretno .. :8):

#86 beli Vran.

beli Vran.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 623

Objavljeno: 2. julij 2004, 19:31

Free - in kaj te sedaj zanima?
Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

#87 beli Vran.

beli Vran.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 623

Objavljeno: 2. julij 2004, 19:48

Sun Sextile Jupiter
Sun Sextile Uranus
Sun Square Neptune 


Torej "jaz" povezan z "vanzemaljci" x?x

Aira v katerem znamenju je tvoje Sonce, zaradi lažje upogleda


beli Vran
Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

#88 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 2. julij 2004, 19:55

V tehtnici, asc pa v raku (sory aira, a ker je vran ze na broju in ga zanima, saj si javno podala). :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#89 beli Vran.

beli Vran.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 623

Objavljeno: 2. julij 2004, 20:11

V tehtnici, asc pa v raku (sory aira, a ker je vran ze na broju in ga zanima, saj si javno podala). :palec:

No in sedaj moj komentar:

Sonce sekstil Jupiter, te itak ščiti, ta aspekt zagotovlja, da uspeš tako na duhovni, kot osebni in materialni ravni. Aspekt z Uranom, ti daje izvirnost, spontanost in nenavadnost. Tvoja vrlina je tudi želja po svobodi, ker je aspekt lep, si jo znaš na pravilen način vzeti. Kvadrat z Neptun pa je nekoliko težji, vse skupaj zamegli, moraš biti realna, saj veliko nihaš in se nenazadnje tudi precej težko nekaj odločiš. Po drugi strani imaš srečo, samo na pravilen način jo moraš uporabiti, brez tistega; uboga jaz, ali stavek Kalimerota: "to je krivica". Seveda sem začel z zaščito, naj še končam, čuvajo te višja bitja (Vodniki, Angeli...) Upam, da so orbisi kolikor toliko smotarni, saj v nasprotnem primeru napisano ne velja.

Marsa, jaz ne poznam nobene ribice, ki bi ji človek lahko zameril. Tudi tebi nobeden ne bo, sem več kot prepričan.

beli Vran
Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

#90 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 2. julij 2004, 20:18

thx Marsa :palec:

ja res. nič uboga jaz, action!!! :vragec: x8Dx

thx belivran :palec:

#91 beli Vran.

beli Vran.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 623

Objavljeno: 2. julij 2004, 20:20

thx Marsa :palec:

ja res. nič uboga jaz, action!!! :vragec:  x8Dx

thx belivran :palec:

Aira si prepričana, no če si O.K.

beli Vran
Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

#92 beli Vran.

beli Vran.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 623

Objavljeno: 2. julij 2004, 20:24


Aira si prepričana, no če si O.K.

beli Vran

x:Dx x8Dx :inocent: :eek: xDDx

prepričana v zvezi s čim?

Z tvojo zgornjo izjavo, da si "hudiček" žal mi tele smeškoti ne delajo, ker je "crknil" program java, ga je virus pojedu.

beli Vran
Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

#93 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 2. julij 2004, 20:25

če sem prepričana v to kar sem rekla? torej Action- nič se smiliti sami sebi? ja.

#94 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 2. julij 2004, 20:27

Z tvojo zgornjo izjavo, da si "hudiček" žal mi tele smeškoti ne delajo, ker je "crknil" program java, ga je virus pojedu.

hmmm... saj ni važno če ti je smeškote pojedu, važno da je drugo celo... xDDx

#95 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 3. julij 2004, 09:57

Free - in kaj te sedaj zanima?

odgovoril sem mihaeli.
sicer pa vse! x;)x x:Dx

#96 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 3. julij 2004, 13:17

x:Dx :palec:
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#97 dr.Freudova

dr.Freudova
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 8. julij 2004, 11:47

Meni pa tale aspekt - Sonce opozicija Saturn - dela malo štale... :xx!: :inocent:
Sonce v Biku v 11.hiši, Saturn v Škorpijonu v 5.hiši...

Baje, da se ta aspekt učiš krotiti celo življenje, če ga sploh kdaj zares "ukrotiš" (striček Saturn pač :o|o: ) in da je zelo "poučen"...

A je še kdo s takim aspektom tule in kakšne so njegove izkušnje - kje, kako in kdaj se ta aspekt najbolj odraža?
Kakršni koli komentarji?

#98 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 8. julij 2004, 12:16

Free, kot sam vidiš je Saturn iz devete hiše v sekstilu z asc in je potem logično, da se boljše počutiš v tujini. Predvidevam, da predvsem v tradicionalnejših starejših kulturah.
Vladar devete hiše, pa ni tako prijeten kar pomeni, da na dolgi rok, lahko v tujini doživiš kako prevaro (Neptun) in da lahko pride do borbe zaradi neke napake. (Mars, Neptun, kvadrat Asc). Pazljiv bodi predvsem v muslimanskih deželah.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#99 slavi

slavi
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 76

Objavljeno: 8. julij 2004, 13:49

A mi lahko kdo pove, kako deluje sonce v kvadratu z jupitrom, opoziciji s kironom in polkvadratu z neptunom v natalni karti? Ce je sonce v sesti hisi v znamenju tehtnice na 28 stopinj? Sicer vem, da so to slabsi aspekti in tudi sonce v sesti hisi naceloma ni najbolj ugodni polozaj, ampak vseeno me zanima, kaj je res?

#100 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 8. julij 2004, 14:27

A mi lahko kdo pove, kako deluje sonce v kvadratu z jupitrom, opoziciji s kironom in polkvadratu z neptunom v natalni karti? Ce je sonce v sesti hisi v znamenju tehtnice na 28 stopinj? Sicer vem, da so to slabsi aspekti in tudi sonce v sesti hisi naceloma ni najbolj ugodni polozaj, ampak vseeno me zanima, kaj je res?

Sonce v karti ženske, ki je rojena po noči , veliko bolj opisuje značaj njenega partnerja in njenega očeta kot nje same, seveda pa opisuje tvoje cilje, ambicije, kako se človek uresničuje.
Videti je po eni strani, malo več zadržanosti, ker je Sonce v tehtnici (dno) in v šesti padajoči hiši, človek težje izraža samozavest..., no po drugi strani pa je videti zaradi kvadrata z Jupitrom visoke cilje, željo da dosežeš nekaj pomembnega velikega, da nekaj veljaš, da si spoštovana...
To je nek notranji konflikt, ki pa je kljub temu močna spodbuda. Problem je lahko le, da človek ni nikoli zadovoljen, da hoče več in več.
Poldrugi kvadrat z Neptunom, nam potrjuje visoke cilje, vendar nas opozarja, da so cilji lahko nestvarni. Opozicija s Kironom pa nam , govori, da je naša samozavest problematična in boleča. Torej, da človek hoče biti nekaj več in da je močno prizadet, ko mora biti v nečem podrejen. (seveda je odvisno od orbisa, koliko ta zadnja trditev drži)

A je Sonce vladar 4. hiše? Če je še bolj jasno opisuje očeta.


Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0