Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Herbalife


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* - - - - 2 x ocenjeno
1285 komentarjev na to temo

#126 Gandalf

Gandalf
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 162

Objavljeno: 2. maj 2005, 22:39

Tole je pa ratala neka huda debata...

Mleko... laktoza... dodal bi samo da smo ljudje edine živali, ki po dobi rati še vedno pijemo mleko...

Glede osteroporoze in mleko z dodatkom kalcija, ja fino fajn...hehe...neverjeten nateg... to ti je šele piramidna igra 1 klase...

#127 xxlmitko

xxlmitko
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 3. maj 2005, 10:30

sej lahko namesto mleka uporabljaš vodo ai kak sadni sok, za pripravo shake-ov

LP

To temo je popravil/a xxlmitko: 3. maj 2005, 10:31


#128 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 3. maj 2005, 23:18

x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Aiwa jaz pa vem od kod glavoboli ......tudi sam konzumira Herbalife .....cisto vse izdelke... :palec:  xsrcx

V prvih dneh konzumiranja se  telo rastruplja in in se lahko zgodi kak glavobol to bi ti morala oseba ki ti je priporocila izdelke tudi povedat .... :o|o: no sedaj pa ves :8):

Samson ,Macky>kalorijska in hranilna vrednost  ni enak pojem ...n.p.r...Hamburger ima yelo veliko kalorijsko vrednost a yelo majhno hranilno...pri Herbalife pa je to ravno obratno in od izgubljanje kg

A res da x:Dx Pr savnanju se tud telo razstruplja, pa me nikol glava ne boli. x:Dx Obstaja mal bolj logična razlaga za tole, msilim, da je samoson razložil, če mi pa ti poka
eš eno študijo, ki bo podkrepila tvojo izjavo, pa tud v redu.

Sam men je res smešn... Zakaj sem hodila v šolo in se učila vse te stvari, če je pa tako enostavno, avnaš tako kot se ti zdi, po občutkih, pol itak nč ni treba vedet, se praiv šole ne rabiš, če hočem pa nekak zaslužit denar, pa lahk Herbalife prodajam ( no lahk bi tud sklepala zavarovanja ali pa ponujala fondpolice...)

#129 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 3. maj 2005, 23:40

<{POST_SNAPBACK}>No Mačky zdej si končno pogruntala, da je mrežni marketing nastal zaradi takih kot si ti, ki izkoriščajo zastojn reklamo, mi pač to delamo zato da imamo kaj od tega.

Pa še to, a ti delaš masažo, ki si si jo sama izmislila in to tržiš na način ki si si ga sama izmislila,... ne bi rekel, ker po tem takem tudi sebe mečeš v koš nesposobnežov, ker delaš po navodilih, ki so ti jih drugi dali in tržiš in delaš na način ki so si ga drugi izmislili,...

Res je veliko takih, ki mislijo, da ko so enkrat v kakem mrežnem marketingu, se bo vse samo delalo in taki kot si tudi sama rekla po navadi obupajo in propadejo, tistim ki je pa jasno da je treba tudi kaj naredit zato da si v mrežnem marketingu uspešen, jim pa ti in tvoje delo še drobtinice ne predstavljaš.

Aiwa  :palec:
PS:pa brez zamere, samo moj način razmišljanja

A un ko avte prodaja, ga pol tud sam nardi pa proda naprej? A je sam en avtosalon v Sloveniji?

Sej mogoč delam po navodilih drugih, itak, od nekoga, ki ima izkušnje se je dobro učit, ker na lastnih napakah gre počasneje, sam od tistih, ko se jaz učim, so pa najboljši, ker če nebi bili, se nebi.

#130 xxlmitko

xxlmitko
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 4. maj 2005, 10:25

Muca, sej se mi ne da več s tabo pisarit, ko to nikamr ne pelje, imaš pač svoje mnenje, jaz imam pač drugačnega, super ne, ti boš najboljša maserka, jaz bom pa med drugim Herbalife prodajal, ti boš zaradi tega sposobna in jaz ne, komu mar.

LP
I.

mislim ta zadnja izjava ti je pa nadpametna,...

kako pa veš, da so tvoji učitelji najboljši in ne moji,... ko dvomim da sva se vseh masaž učila pri istih učiteljih, če sploh katero,...

To temo je popravil/a xxlmitko: 4. maj 2005, 10:27


#131 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 4. maj 2005, 11:41

kolk fora ej.... x:Dx
tis tut 1 faca no.
poa sej mas nekako poru, sam, dejstvo je, da se telo lahko pricne razstrupljati, ce mu vnesemo vecjo dozo antioksidantov. hkrati pa najveckrat takrat, kadar smo dehidrirani, boli glava. po mojih izkusnjah z FHES je vecino ljudi, ki jih je pricela ob uporabi boleti glava, bila dejasnko dehidrirana. ko se pospeseno zacnejo izlocati toksini, telo potrebuje se ec vode, da te toksine odplakne, odstrani. ce je vode premalo, zacne izkoriscati vodo v medcelicnem prostoru, kjer naj bi bila pravzaprav cista voda, ki pa to ni, ce smo zastrupljeni. in takrat dejansko se tel zastruplja. seveda pa se strinjam da je sport, gibanje pri zelo pomembna zadeva.
ko voda, tekocina zastaja, se pac usmrdi. in tako in tako bo verjetno vedno. kot energija.
pri savnanju je verjetno nacin razstrupljanaj drugacen. morda celo boljsi. toda lai se pri savnanju cistijo tudi strupi v notranjih organih?? ali pa le predvsem koza in se kaj?
pomoje je primerno vec nacinov ciscenja teles (kakor suuna, fitnes, tek, sprot pac... tako prehrana, anitoksidanti, etc...).
ljudje so lahko leta in leta skoraj povsem brez kakrsnihkoli zdravstvenih tezav, potem pa zadeva pride cez noc. tudi taki primeri so. vecina ima pac sreco, da jih zdravstvene tezave postopoma opominjajo, da kaj naredijo v smeri preventive, preden se razvijejo veliki B-ji; kakor jih pojmuje dr. Ron Meyers. (veliki B.ji kot tezje degenrerativne bolezni sodobnega cloveka; mali B-ji kot manjse bolezni, predhodniki in predhodni znaki, ki klicejo po ukrepanju).

Da, dejansko JE TAKO!! tudi jaz se vprasam, zakaj si hodila v solo!! x:Dx x:o)x x;)x poznam ljudi, ki so koncali razne fakultete un mnogi mi zatrjujejo sedaj, da se itak niso 0 naucili. predvsem zato, ker niso nicesar od takrat naucenega uporabljali. Sam sebi si najboljsi zdravnik, to je znano in jasno; problem je le, ker se ne poslusamo dovloj in ne razumemo znakov sporocil. in tu je potem potrebno znanje.
znanje pa pomoje 1 velika dvostranska zadeva!! veliko dokazov, trditev, prakse, teorij, izkusenj, literature, pogovorov, preizkusanj, ipd... but still, najdejo vedno kaj novega ali pa se v praksi izkaze za povsem zgreeno teorijo. celo to, da se vedno najde oseba, ki pa pri njemu dolocena zadeva pac ne dela, ceprav pri 99% pa dela.
in smo spet pred ponovnimi ?????.

Da, pravzaprav res: mas probleme z zdravjem, si ubodes herbalife (ali pac kako drugo zadevo); vidis, da se ti zdravje izboljsa (kakor komu seveda); in si navdusen in to poves frendu ali vec njim. za kar te firma nagradi. in oni frendi povedo to se 50 drugim frendom, etc... in na konc mas mreo in morda celo pustis svoje vsakodnevno pisarnisko delo, ki ti je povzrocalo toliko stresa, etc.. se posvecas svoji druzini, orokom, hobijem, prijateljem in tistim ki jih imas rad. pocens tisto kar imas rad. se vedno delas, - ponujas recimo herbalife, toda to pocens zase in druge, pocens nekaj v kar verjames da je dobro, ker je pomagalo tudi tebi. in si lahko v nekih pogledih bolj srecen v svojem zivljenju. lahko zacens ziveti in zivis svoje sanje, ki si jih imel in prej nikoli uresnicil. ali pa e vedno delas cele dneve, medtem ko prihajas domov utrujen, nejevoljen in se ne posvecas svoji druzini. pac, nimamo lih nad-standarda kle le v slo ane. z eneo navadno placo si bore malo lahko privoscis, pa se v kaki lukni mors zivet kot podnajemnik, ce lih nimas starsev premoznih.
in potem, ljudje govorijo: lej ga, spet 1 k prodaja neki, spet 1 mrezni marketnigi. in to ponavad recejo tisti, ki cele dneve doma pred tv sedijo in ne mignejo s svojo ritjo nikamor. taki se ponavad najbolj bunijo in ne sprejemajo. ja, tko je tudi to in seveda tudi drugace. vsak ma svojo pot, svoj nacin... zato ni nikogar obtozevati.
ce nekomu herbalife al pa kaksna druga zadeva pomaga, mu pac pomaga! A je to tolk tesko sprejet al kwa!!??? :eek: mislm, ne stekam no.
evo, jst tut doddtke prehrani jedu dost casa n ugotovil, da sicer so super zadeva, sam brez gibanja ne dobim takega razultata kot bi ga zelel. verjetno je pri vecini tako. pri nekomu pa je morda obratno. toda zato mu jaz ne bom rekel, strai, ti si pa izmisljujes, ker jaz imam svojo resnico in tvoja je torej drugacna in torej neresnicna.
pomoje tko pac ne gre no... :inocent:

da, lahko bi prodajala zavarovanja in police.. ce bi mislila, da je to dobro in verjela v to. slej ko prej pa bo prisal zavest o tem kaj je tisto kar v resnici zelimo. ali je to prodaja tega ali onega, ali kaj drugega ali kaj tretjega... ni pomembno pravzaprav.
ker v vsakem primeru se vedno lahko najde kdo, ki lahko spljuva tisto kar mi pocenemo in poda 1000 razlogov, zakaj naj necesa ne bi poceli.

----------

x:Dx
A res da  x:Dx Pr savnanju se tud telo razstruplja, pa me nikol glava ne boli.  x:Dx  Obstaja mal bolj logična razlaga za tole, msilim, da je samoson razložil, če mi pa ti poka
eš eno študijo, ki bo podkrepila tvojo izjavo, pa tud v redu.

Sam men je res smešn... Zakaj sem hodila v šolo in se učila vse te stvari, če je pa tako enostavno, avnaš tako kot se ti zdi, po občutkih, pol itak nč ni treba vedet, se praiv šole ne rabiš, če hočem pa nekak zaslužit denar, pa lahk Herbalife prodajam ( no lahk bi tud sklepala zavarovanja ali pa ponujala fondpolice...)



#132 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 4. maj 2005, 13:50

Žegnana voda je tudi slana zato, da se ne bi usmrdela, ko ljudje namakajo prste vanjo in se križajo ob poslušanju raznih pridig x;)x

#133 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 4. maj 2005, 20:17

<{POST_SNAPBACK}>Muca, sej se mi ne da več s tabo pisarit, ko to nikamr ne pelje, imaš pač svoje mnenje, jaz imam pač drugačnega, super ne, ti boš najboljša maserka, jaz bom pa med drugim Herbalife prodajal, ti boš zaradi tega sposobna in jaz ne, komu mar.

LP
I.

mislim ta zadnja izjava ti je pa nadpametna,...

kako pa veš, da so tvoji učitelji najboljši in ne moji,... ko dvomim da sva se vseh masaž učila pri istih učiteljih, če sploh katero,...

Da te sam popravim, nisem nikol trdila da sem najboljša in nisem govorila o učiteljih masaže, no pa tud tu itak da bo vsak dal denar tja, kjer slišiš, da je najboljše, mislila sem kar se tiče trženja. Sej menda je jasno, da so zame distributerji Herbalifea male ribice...

#134 xxlmitko

xxlmitko
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 5. maj 2005, 12:01

<{POST_SNAPBACK}>Da te sam popravim, nisem nikol trdila da sem najboljša in nisem govorila o učiteljih masaže, no pa tud tu itak da bo vsak dal denar tja, kjer slišiš, da je najboljše, mislila sem kar se tiče trženja. Sej menda je jasno, da so zame distributerji Herbalifea male ribice...



no Muca, še veliko stvari te bodo morali te tvoji najboljši učitelji naučit, predvsem to, da nikoli ne podcenjuj drugih, ko bi se ti hitro znalo zgodit, da te kaka mala ribica kupi, pa še vedla ne boš za to,...

#135 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 5. maj 2005, 12:47

halo? ni enega dela, ki bi si zaslužil poniževanje, enega dela...
mačky a ti veš kdo tistemu, ki ima lep avtosalon in noter sedi tip v kravati in ves urejen, plača reklamo,
pa ti veš da je v marsikaterem avtosalonu prodajalec plačan od procentov od prodanih vozil?
Da dobi prodajalec - lastnik avtosalona procente od prodanega vozila... a se ti to zdi mogoče veriga?
Poznam marketing,delam v marketingu in plačana sem od plačane realizacije, po procentih in poznam tudi mrežni marketing in verjemi da cenim vsakega ki se trudi, dobiva vsakodnevne zavrnitve in vztraja... ampak če je sistem pravi, če trdno verjame v svoje delo se mu povrne. A veš v kolikih podjetjih že delujejo na sistemu mrežnega marketinga... nikoli prav nikoli pa ne bom zaničevalno in poniževalno govorila o nekom, ki pošteno dela, na kakršen koli način.

#136 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 5. maj 2005, 13:00

:palec:

#137 xxlmitko

xxlmitko
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 5. maj 2005, 17:08

SELENE

kapo dol na ta komentar,... klap, klap, klap,...

:palec:

LP
I.

#138 Gandalf

Gandalf
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 162

Objavljeno: 7. maj 2005, 09:13

Čista resnica, mislim da sem nekaj podobnega že sam omenil :palec: :palec: :palec:

Amm drugače je folk delal doktorate na to temo že od leta 93 (vsaj v Sloveniji). To pomeni, da se ta sistem množično kopira in uporablja v d.o.o., s.p., d.n.o., k.d. in ostale družbe že vsaj 10 let.
Kar je ravno obratni vrstni red, kot zgodba o sestavljanju mrežnega marketinga. Čeprav včasih to ni bilo tako očitno.

Sicer pa nehite se že kregat pa raje še kej pametnega povejte o uporabi in reakcijah.

#139 aiwa

aiwa
  • Lunatik
  • Št. objav: 11 494

Objavljeno: 7. maj 2005, 10:15

tko ja raj kej o herbi. mrežni marketnik lahk drugo temo .... hehehe xppx xrosex
spet se mi je na bolš poslabšal

#140 xxlmitko

xxlmitko
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 7. maj 2005, 10:20

Evo, jaz se bom pohvalil in povedal da sem v 40-ih dneh, brez kakršnega koli občutka lakote in stranskih učinkov odpravil odvečnih 6kg, pa sem uporabljal samo osnovno formilo produktov in ne vse živo, kar bi lahko uporabljal. Imam tudi to srečo v nesreči, da moj dober prijatelj kuha zase in svojo družino in me vsaj 2x na teden povabi na kosilo ali večerji, kar pomeni, da se ponavadi takrat pregrešim, če že s hrano ne pa s pivom ali rdečim vinčkom, pa sem nad rezultati maximalno več kot zadovoljen. Po dolgem času spet vidim določene definicije mišic na svojem telesu, kar mi daje zelo dober občutek. Šlauh okoli trebuha se je občutno zmanjšal za 6cm,...

Rekreiram se cca 2x na teden, kak teden tudi manj ali več, odvisno od časa.

Čeprav nisem imel veliko preveč, saj sem pri višini 173cm sedaj na 70kg in je moj BMI še vedno 23.3 sem bolj kot nad BMI-jem zadovoljen nad izračunanim in izmerjenim % maščobe, ki se sedaj gibljem med 17 in 18.

Nameravam bit še cca 20 dni na istem programu, kar pomeni na dan:
2x shake (F1+F3)
1x normalno kosilo ali večerja
ob vsakem obroku multivitaminska in multifibre stisnjenka

no ja razn, če ne bo kilaža začela preveč padat, pol bom prej ustavil in začel z vzdrževanjem:
1x shake (F1+F3)
1x normalno kosilo
1x normalna večerja
ob vsakem obroku multivitaminska in multifibre stisnjenka

to bom delal min. toliko časa kolikor sem bil na programu izgubljanja kg-jev pol bomo pa videli, kako in kaj naprej.

Ne nameravam nobenga prepričevat v produkte in učinke, povem vam svojo izkušnjo, vi si pa mislite svoje.

LP
I.

PS1: sam še to, na svetu je več kot 30 miljonov zadovoljnih uporabnikov Herbalife-a, tu se pa nekaj nas prepiramo o tem a je dober ali slab, meni osebno številke veliko več povejo, kot prazno govoričene, ki ga počnemo, še več pa mi povejo pričevanja ljudi, ki sem jih imel priožnost v živo videt in nekatere tudi spoznat,...

PS2: pa še to bom dodal, z alternativno medicino, se zdravi skoraj 2/3 sveta, pa je še vedno pogled "moderne medicine" na alternativno tak kakršen je, a vseeno se vse več posameznikov obrača na pomoč k alternativi v raznoraznih oblikah ??? zanimivo ne,...

#141 Gandalf

Gandalf
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 162

Objavljeno: 11. maj 2005, 17:13

xxlmitko me veseli da si zadovoljen :palec: :palec:

Kaj se sekiraš nekateri očitno še niso slišali, da si lahko od hrane tudi odvisen...

Glede na to, da je hrana naša osnovna potreba :2src: :2src: bi genijalca, ki se je to spomnil poslal v Polje na podrobnejši pregled.
Sicer pa je to podobna fora kot;
kupujte rastlinsko olje z 0% živalskih maščob
mleko z dodatkom kalcija je zelo zdravo proti osteoporozi :V:

#142 mesija

mesija
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 27

Objavljeno: 11. maj 2005, 18:27

Nisem prebral vseh objav ampak samo tole zadevo poznam in jo odsvetujem, ker ljudi dela odvisne od H.L. kar pa me najbolj jezi pa je to da v vse to vmešavajo tudi TKM natančneje njihovo zeliščarstvo. Pravijo da je soja iz katere pridelujejo H.L. pridelana po kontrolirani biološki pridelavi a v USA je že voda gensko spremenjena dalje izdelek ki pri nas stane okoli 20.000 je na netu v usa lahko najti za 15 usd. Pri njih cel komplet stane dosti manj kot pri nas samo F1. Ja pa še to v USA so z zakonom dovolili uporabo sinteticnih olj za živilsko uporabo. NE HVALA

#143 seal

seal
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 688

Objavljeno: 11. maj 2005, 21:38

ok bom čist kratk in domač x:Dx ... HERBALIFE je dodatek k prehrani oz. k porihtani prehrani!

vidm,da se full neki full obremenjujete pa delate cel doktorate in nevem kaj še vse... v glavnem, tega sploh ne potrebujete, prva stvar k zdravemu življenju in FIT telesu oz. postavi je ta, da je treba navadno hrano oz. jedilnik porihtat, šele potem lahko posegate po raznih dodatkih... full se vsi neki preveč zanašate na to, da zdej bo pa nek dodatek naredu čudeže, hehe ja tega ni!!

zdravo ali ne zdravo, hehe , mislm raj se vprašite tisti k jeste odojke in podobne svinske stvari, kok je pa to zdravo??? nabijate horesterol in maščobo, potem pa vas daje srce in ožilje!!

tko, da nima smisla o tem debeatirat, ker je ravno tako realtivno kot vse ostalo!!


lp x8Dx
honor and respect

#144 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 12. maj 2005, 01:01

se strinjam da je potrebno osnovno prehrano postimat; toda nekomu je ze to zacetek, da se loti osnove!! poti so razlicne, nacinov je ogromno, razlicnih ljudi se vec...
ze iz zgodovine vemo, da so nekje zdravili z tem ali onim in bili zelo uspesni, nekej na drugem koncu sveta pa z ce drugim in bili prav tako uspssni. tudi doloceno okolje zahetva svoje... minerali v prsti, dolocena skropiva, etc... zacimbe, vrste hrane, in predvsem kaksn voda in pijaca.

#145 xxlmitko

xxlmitko
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 12. maj 2005, 10:32

Joj,...
kaj vse je v ameriki ceneje kot pri nas, dobr da nisi dal primerjavo z ruskimi cenami, ki so še nižje od ameriških, če nisi vedel, je pač tako da so cene za različne trge drugačne, kar v gospodarstvu ni nič kaj novega.

Jaz osebno se od Herbalife-a čisto nič odvisnega ne počutim. Končno vsak dan pojem zajtrk in zvečer, ko grem spat me ne tišči v trebuhu, a sem zaradi tega odvisen???

Pa da ne načenjam spet zgodbe, ki sem jo že nekaj postov nazaj napisal o tem kaj v bistvu danes sploh jemo,... in kaj je zdravo in kaj ne, v bistvu vsak naj sam pri sebi povleče črto in reče to bom in to ne bom jedel.

Vse v življenju ima dobre in slabe lastnosti, prehrana v tem ni nobena izjema. Saj ste že slišali za to:

V VSEM SLABEM JE NEKAJ DOBREGA IN V VSEM DOBREM JE NEKAJ SLABEGA

YIN-YANG


LP
I.

#146 mesija

mesija
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 27

Objavljeno: 12. maj 2005, 11:27

<{POST_SNAPBACK}>Joj,...
kaj vse je v ameriki ceneje kot pri nas, dobr da nisi dal primerjavo z ruskimi cenami, ki so še nižje od ameriških, če nisi vedel, je pač tako da so cene za različne trge drugačne, kar v gospodarstvu ni nič kaj novega.

Jaz osebno se od Herbalife-a čisto nič odvisnega ne počutim. Končno vsak dan pojem zajtrk in zvečer, ko grem spat me ne tišči v trebuhu, a sem zaradi tega odvisen???

Pa da ne načenjam spet zgodbe, ki sem jo že nekaj postov nazaj napisal o tem kaj v bistvu danes sploh jemo,... in kaj je zdravo in kaj ne, v bistvu vsak naj sam pri sebi povleče črto in reče to bom in to ne bom jedel.

Vse v življenju ima dobre in slabe lastnosti, prehrana v tem ni nobena izjema. Saj ste že slišali za to:

V VSEM SLABEM JE NEKAJ DOBREGA IN V VSEM DOBREM JE NEKAJ SLABEGA

YIN-YANG
LP
I.




Pregovor ki si ga napisal drži a le zt malo modifikacijo za H.L. V VSEM SLABEM JE NEKAJ DOBREGA SAMO V HERBALIFE-u JE VSE SLABO.
Trebuh pa te zvecer ne bili ker se ne nabutavaš s hrano kot prej.Odvisnost- poizkusi en mesec brez H.L. in sam boš videl v kakšne krize boš padal in še to tvoje telo ne potrebuje dnevno tako veliko koncentracijo vitaminov in mineralov- ja pa še to 100% naravno my ass kako pa tabletke delajo- če ti postopek ni zna je za izdelavo pastile potreben kemini proces in kemični dodatki za to de se laho oblikuje v formo in je ponavadi v teh pastilah le med 15 in 25% zelišč ostalo pa je kemija.

Dalje glede da je ta hrana v USA dostopna vsem,glede na ceno ne vem zakaj je še vedno tam nejveč zelo,zelo debelih ljudi. ČE ŽELIŠ VIDET JE POTREBNO GLEDATI Z OTPRTIMI OČMI IN SRCEM.
:C:

#147 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 12. maj 2005, 11:29

Američani so živi primer učinkovitosti njihovih nasvetov x^x

#148 mesija

mesija
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 27

Objavljeno: 12. maj 2005, 12:28

<{POST_SNAPBACK}>Američani so živi primer učinkovitosti njihovih nasvetov  x^x




In to ne samo na primeru prehranjevanja.Tu so se še posebaj izkazali :palec:

#149 xxlmitko

xxlmitko
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 12. maj 2005, 12:32

Obračaj in modificiraj kolikor hočeš, o koncentraciji vitaminov in mineralov je pa zelo zelo teško govorit in pisat, ko kdo pa danes res vek koliko česa je dobro in koliko preveč, kot sem že napisal različne tehnike različne teorije.



Jaz ne pravim in ne trdim, da je Herbalife najboljši in da se brez njega ne da živet, povem vam svoje izkušnje in mnenja in rad preberem tudi vaše izkušnje in mnenja, kaj si pa posameznik misli o tem je pa izključno njegova pravica.


LP
I:

#150 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 12. maj 2005, 12:47

Se strinjam, vsak je svojega telesa in žepa gospodar x;)x




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0