Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

BINGA-BONGA ŠLOGA


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 8 x ocenjeno
520 komentarjev na to temo

#401 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 15:23

jaz se javem za 3.1 ;) pa poglej mau živleje pa love (spet ja:) ) pa če bom šau spet kej trenirat ker pogrešam borbo... ;)


:flower: BUCKO :flower:

Zdej mam pa ze jest tega dost!!! Ta ta svetel tip! Ji ne da miru! Je tako hinavski, da ni res! Ima hiso pa na eno pot gre. Sploh se se ni zgodil, da kadar bi odprala karte, da njega ne bi bilo. Vedno isti tip!!! Ona vedno gleda stran! Enkrat je pri tebi, enkrat pri njej!

Praznovali boste doma, sam pa ves, ce bosta skupaj ali ne! AMEN CUZAMEN ZA LETOS!
Bucko fajn bot! Evo ti na, tvojo Bucko! :detelca:
Objavljena slika:detelca:




ojla am...povedat ti morm kake lase mam?ok am...hmmm...rjave tmno rjave....pa oči?modre stara 14 let tak da prosim da mi poveš če bom kak šok zle u kratkem dožvela al pa kako ful slabo novico

:flower: METAL GIRL :flower:

Edini sok bo ta, da bos izvedela, da je ena svetla noseca, zivi bolj dalec, je pa ljubosumna, ampak zelo dobra.

Polna daril bos, fotr ti bo kar dost dal. Potem pa imas druzbo treh fantkov + 2 punci, pa bo vse v redu. En crn gospod te kontrolira, ali je ucitelj ne vem! Nic hudega ti ne bo! Srecno .... aja, ljubezni ne vidim.... xwizardx :detelca: xpresentx





Ojla!
Zanima me kako bo kaj šlo z izpitom, ki ga mam po novem letu? Se zelo učim in me res zanima kako se bo izteklo!
Pa zanima me, če bo v ljubezni kaj novega!
Lep pozdravček!
Vsem želim, da bi bilo leto, ki prihaja čimbolj ustvarjalno! Imam svetle lase, stara sem pa 24 let. Hvala!


:flower: PIKICA :flower:
Ja, pazi se, ce je ne crn tecen prfoks! Ne bos verjela, se enkrat sem vrgla, ISTO!!! Crn tip, ti hoce dati 10, potem pa se bo nekaj namrdnil in te odposlal z 9 ali 8. Naredis SIGURNO!!!

A ti ves, da imas noseco prijateljico? Stanuje bolj dalec! Pa en kreg z enim dobrim rjavckom te caka! On bo zacel!
Zivjo.... xpresentx :detelca:


ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#402 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 15:52

Ojla Binga-Bonga :)
ČAs mi kar počasi teče...pa da kaj ne zamudim se kar prijavljam za šloganje v torek 3.1.2006 ( bi preteklo 14 dni, kot si rekla da je potrebno )

Spomin - 179 - 9/223 ...tole je tvoje prejšnje šloganje meni ( 20.12.05 )

Mene pa zanima sedaj še nekaj v zvezi s tem tipom, o katerem sem te prejšnjič spraševala. Rada bi vedela, glede na to, da se sedaj ne kaže ljubezen med nama, ali se sploh kdaj bo in če, bi bila vesela da mi tudi približno poveš kdaj naj bi to bilo? Če je tvoj odgovor negativen pa me zanima, če me čaka kateri drugi ( zanima me tak, ki bo tudi meni všeč ) oz. z drugimi besedami moj love life....hvala in pa vse svetlo v letu 2006 ti želim...lp S.
še enkrat podatki:
jaz 43/temnorjavi lasje pobarvani na malancano barvo
on 49/rjavo-sivi

:flower: SPOMIN :flower:

Zaenkrat mislim, da bo slo bolj slabo. Med vama je en crn tipek, mogoce otrok, pa ena mama. Ja, pa saj te gleda. Nic novega, vse isto. Prijateljica ti bo telefonirala, mogoce da bosta kam sli. Ja, tudi on misli na pot. Ti pa tudi.

Srecala bos enega svetlega mlajsega, ljubosumnega in zalostnega, pa ima zensko. Tukaj te bo osvajal en rjavcek s hiso in denarjem. En crn pa je mislim, da tudi v sluzbi. Zelo tecen teden, ker se noces razvedriti.

Lepo se imej, pisi po sredini januarja... Srecno ..... :detelca: xpresentx xwizardx






JUTR BOM USEM PETIM PUGLEDALA!!!



Nefretetka, ja kako znas lepo pisat! Poezijica pa te caka, sem ti jo dolzna!

Samsoncek, fajn, tut mene ze skrbi zate! Tko fajn desc, pa 0 ut nega! Glej d ji bos prosm dau, d naus pol reku, d sm zanic slogarca! Udloc se, RESKIRI!!!

Dave - JUTRI bo tvoja USODA vsem znana! Najbrz pa ti bom kar privat odgovorila! No, ne najbrz, kr bom!


4. Nefretete 16/388

jaz: starost 33 / rjavo blond
moj: starost 28 / kostanjevo rjavi
bivši: starost 38 / blond

1. Kako nama kaj kaže s fantom? Se mava zlo rada. xlove2x
2. Kaj hoče moj bivši od mene? Se skoz neki mota.... xrolleyesx
3. Kako se mi bo razvijal posel? Imam zelo dober občutek, ampak ali bom imela dovolj energije?

To je to. Najlepša hvala, če sem pa še kaj pozabila, me bo pa že katera od tajnic opozorila, a ne? x8Dx


SREČNO 2006!!!!

:flower: NEFRETETE :flower: Tajnica je samo ena MANTIS! Svetovalka pa je MAYA!

Ti + moz = ljubosumje, priliznjenost. Ali imata kaksne sorodnike sa prijatelje? Dva rjava s hiso? Zenska se dobronamerno vtika v vajin zakon! Pa tudi sluzba je vmes, mogoce pa ti jo rihta. Je vmes hinavscina.
Potem imata se en crn par, tudi se kar bogat. Mogoce boste skupaj silvestrovali.

Ti + tip = ena zenska med vama, ki pa je spet hinavska, navidezno dobra tvoja prijateljica. Tvoja dusica pa je crna od zalosti, se nekaj prevec sekiras!

Ti + sluzba = polno moskih okoli. S crnim fantom se bos tolk skregala, on bo zacel. Lazno novico pa bos dobila od enega tvojega sorodnika, glede stanovanja.

Zakljucek: teden ni slab, samo okoli tebe je toliko hinavski ljudi, ki jih se pri nobene nisem videla. Cisto vsi so ti fous! Srecno .... :shuriken: :detelca: xupx xsrcbumx





Ola BB!!!Neki me je spet začel mučt in to so prijatli - v tem letu in proti koncu lanskega leta sem imela kr zoprne izkušnje s prjatli - kar na enkrat sem izgubila par prjatlov (ni blo nobene nesreče al kej tazga), ena mi je zamerla, ker nisem želela naredit neki tko k je ona hotla; pol druga dva sta za mojim hrbtom zlo "lepe" stvari govorila pa sem jih jaz nekam poslala.....ubistvu mam že kr velik razočaranj od prej tko da mam že kar dost vsega.....ker sem izgleda slepa kar se prijatlov tiče in sprejmem vse kar pride bi rada vedla a bo oz. je sploh kakšen prijatelj k je kul do mene oz. me gleda kot prijatlco oz. če je kdo ki mu lahko zaupam....sej vem da ni vse na njih zato sem se tud začela ful spreminjat in mal bolj zavedat svojih napak....no če mi lahko kakor koli svetuješ tuki bom zelo vesela.....

Aja pa še to a bo kakšen pozitiven odgovor januarja za mojo že tako dolgo pričakovano službo?

rjavolaska, 27, škorpijon



:flower: PINKA :flower: Precitaj si od Nefretete! Ta ima se ene golazni okoli sebe!

Glede tvojih napak: ce ti ne pijes in se ne opijanjas, imas zdrave mozgane in misli. Drugi pa popivajo, pa ker so v mnozini vedno delajo kraval in opravljajo. Zenske pa so/smo tudi cudne! Jaz npr. bolj ko sem stara, bolj sem zamerljiva, no pa tudi vcasih sem bila pa se trmasta. Za najmanjso napako, ki se je meni zdela ogromna, nisem popuscala in tudi zdaj ne! Ce pa sem jaz kaj komu naredila, je bila pa to samo posledica.


Dej no dej, ti bos vsa v denarju. Potem je tukaj en crn gospod, zaljubljen, ampak hinavski. Ali je v slouzbi?, kajti me vama je denar. Dobila pa ga bos. Zdi se mi, da je tudi en sorodnik vmesan, fotr, kaksen stric, ampak ta je dober.

Imas eno rjavo sorodnico/prijateljico, mogoce v sluzbi, neporocena, je dobra, pa vsake toliko spet hoce en kregec delat, te zamorit, tudi ona je vsa v denarju pa bolana zaradi nosecnosti.

Potem pa imas en velik cirkus z enim rjavim, spet dober prijatelj ali sorodnik. Kaken kreg se ti obeta glede ene oddaljene hise, premozenja. Ta pa je res nevaren, zivcen da ni res. Zenske se mi zdi,da nima.

Torej: tvoji sorodniki so malo cudni, fous, zenska dela zdrahco, en mlad zivcen in kreg, starejsi pa je navezan na tega crnega. Nic kaj dober teden! Srecno..... :detelca: xpresentx xwizardx :shuriken:



BINGA_BONGA; LEPO PROSIM, če pogledaš tudi meni, saj že dolgo nisem nič vprašala in sedaj bi te res prosila.
LE nakaj "uric" je še do praznovanja novega oz. starega leta, a jaz še vedno ne vem kam naj grem? Ni problem, da ne bi imela s kom it, možnosti so, a ne vem kam naj grem. Res prosim za šlog. se ti mob oddolžila :))

Jaz :25 let, dolgi rjavi lasje in par svetlih pobarvanih pramenov, fanta NIMAM (samska) :))
1. kako bom prežživela najdaljšo noč v letu? mogoče koga spoznala, kakšnega prijetnega fanta?
2. fanta nimam, a kaj je s tem črnim /30 let, "vrti se okrog mene ko mačka okrog vrele kaše", tako da sploh ne vem pr čem sem??? se igra, kaj čuti do mene, ali?
REs prosim in 100 x hvala že v naprej. Lep pozdrav. Lilija Vsem želim SREČNO NOVO LETO 2006


:flower: LILIJA :flower: Hvala, tudi tebi Srecno 2006!

Ali si ti v sluzbi? Ce si, potem ves, da je med vama z enim svetlim gospodom ljubezen. Ali pa ga bos spoznala ze te dni. Povezava je ena tvoja sorodnica, ki je ljubosumna in ti bo telefonirala, ne, pravzaprav bo njemu telefonirala.
Tukaj vidim enega rjavcka, ki ne stanuje doma, pa je ves v skripcih. Potem ena crna dobra porocena, od nje bos dobila ali denar ali darilo, ima hiso in ne zivi tam kjer ti.

Crn tip pa mislim, da ima eno, ce ne celo ze 2, obe hinavski. Okoli vaju ne vidim nic, sploh nic, razen teh zensk in ceremonij. Ce pa boste skupaj na zabavi, pa bo vse skupaj en srajne. Primi se enega svetlega/siv/plesast/rdec, tu ti kaze veliko ljubezen pa tudi s tvoje strani.

Srecno, hvala, pridna, spat ... noc... :detelca: xlove2x xpresentx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#403 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 16:19

Hvala enako, tud tebi vse LEPO Binga Bonga! Cakala sem samo na rezultat. Danes izvedela. Negativen. Pa kaj cmo :o|o: Bo še vec priloznosti. Ko bojo... HVALA xsrcx


Mantiska, sej sm ti puvedala, da ne bo slo! Pridna, HVALA!!! xsrcx x:Dx xsrcx






Hvala, bom vzel v zakup x;)x 3 moški in 3 dekleta, ja čaka me parti za silvestrovo x:Dx

P.S.: Zdaj pa grem na en koncert xDDx


BIKEC, ja kuko? A tebe pol ne bo zravn? :eek: Zakaj ne? :eek:







BINGA-BONGA! xsrcx x;)x
Najlepša hvala za tvoj odgovor! x:)x x;)x
Upam, da krega ne bo - se bom potrudla....saj veš, brezpogojna ljubezen ne pozna ega...ko je to včasih tako težko, ampak se trudim... Kaj neki bo s stanovanjem/hišo malo bolj daleč? Nimam se namena selit izven svojega sedanjega kraja. Tudi tebi jaz želim vse dobro in lepo. Uživaj vsak trenutek kjerkoli že boš! xsrcx :detelca: xlovey xrosex


CVETKA, mogoce pa te caka presenecenje! Lepo se imej, pridna tut ti!!!






Hvala Binga-Bonga, sem bila kar presenečena, ker si me prej vzela v vrsto...hvala za opravljeno delo in pa se zopet bereva sredi januarja. Do takrat pa naj ti bodo zvezde nalonjene :palec: xsrcx

SPOMIN, vsec so mi taki, ki se drzijo reda, pa tudi da vedo, da je brez veze vsak dan gledat karte! Pridna!







binga bonga nujno morm vedt gdo je tista svetlolaska al ka si tm napisala...k takrt sm misla zame(mugoč sm js noseča) :cry: :eek: pa gdo je tisti svetlolasec?


METAL GIRL! Dej no dej, jasno sem ti povedala! kdo pa je tisti, pa sama ugani! A mislis, da imam imena na kartah? Zivjo, pridna!
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#404 Pinka

Pinka
  • D član
  • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 30. december 2005, 16:49

Jz pa denar sploh ne greva skup...tko da upam, da se bo res vsaj glede tega v leto 2006 spremenil....zadnje čase sem pa tud pridna k miška k že več kot pol leta nisem okusila alkohola; sam včasih ni sam alko vzrok za bedarije, ki jih ljudje počnemo.....
Hvala za vse BB....lepo praznuj....pa velik užitkov ti želim :palec:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#405 Nefretete

Nefretete
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 96

Objavljeno: 30. december 2005, 16:54

Hvala, Binga-Bonga za tvojo napoved in trud. xsrcx
Če mi je kdo fouš, je to njegova stvar in žal tudi njegova osebna praznina. Meni nihče tega ne pove v obraz. Zato se s tem tudi ne ukvarjam, ker imam čisto vest, ponoči odlično spim in tudi sama nikomur ničesar ne zavidam. Zato take stvari name ne morejo negativno vplivati, ker vem, da sem popolnoma varna od neke višje sile in iz sebe same. Ljudje pa smo pač ljudje. Rastemo in se razvijamo.

Želim ti srečno 2006 in ostani z nami!!!! Svet in forum sta lepša, toplejša in zabavnejša s tabo! xwizardx :flower: xsrcbumx :detelca:

Pesimist v priložnosti vidi le težave, optimist pa v težavi priložnost!

#406 metal*girl

metal*girl
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 363

Objavljeno: 30. december 2005, 17:38

am...pol nisn js noseča? :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: upam da res...
no hvala useen uživi papa
If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before.

#407 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 18:14

MANTISKA ,ja res, skrajnostm cakat na vrsto, da ti ena sloga, ce si noseca al ne! Pridna!

MAYA, jasno da citam, saj ti tudi odgovarjam, ne!

PINKA, hvala, lepo se imej!

NEFRETETE, zhvala velika tudi tebe. Sploh pa sem videla, da v te teme ne zahajajo prav radi tisti, ki delajo kraval.

METALKA, misli s svojo glavo v leto 2006!


Objavljena slika Objavljena slika



Objavljena slikaObjavljena slika
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#408 svizec

svizec
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 330

Objavljeno: 30. december 2005, 18:29

am...pol nisn js noseča? :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: upam da res...
no hvala useen uživi papa


a ti nism že jaz to povedu?! xrolleyesx x:px

aja ja hvala BB k si mal pogledala... dej drugič uno kaarto o unem svetlem vem x:Dx

#409 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 18:51

a ti nism že jaz to povedu?! xrolleyesx x:px
aja ja hvala BB k si mal pogledala... dej drugič uno kaarto o unem svetlem vem x:Dx


Uprost BUCKO,
od kdaj pa tut ti slogas? xrolleyesx Ja, pa ne da je tale Metalka..... neeeee .... :eek:
Objavljena slika
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#410 metal*girl

metal*girl
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 363

Objavljeno: 30. december 2005, 18:55

hehe
čao sm se stošerala....;P am....nejc,da ni tist tasvetu dular :ermm: x:((x

kaj sm js bingy?

To temo je popravil/a metal*girl: 30. december 2005, 18:55

If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before.

#411 svizec

svizec
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 330

Objavljeno: 30. december 2005, 19:07

nevem!

#412 bik1975

bik1975
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 165

Objavljeno: 30. december 2005, 19:16

Kar zafrkavej se z mano x:Dx Itak, da bom zraven, razmerje pa kot kaže sedem punc in dva tipa (jst vmes). Če se nam bodo pridružili tudi parčki, potem deset punc in pet fantov.-) Aja, pa obe bodo zraven, čeprav nevem zakaj mi gre una bionda zmeraj bolj na živce xscratchx Upam, da bo žur v soboto uspel x;)x x:Dx

#413 metal*girl

metal*girl
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 363

Objavljeno: 30. december 2005, 19:16

hmmmm...kam je kej bingy pobegnla :mellow: eh...mnda spet šloga :P sam nwm a ma kej proti metalcem? pa sj mnda ja metalsi rulamo....xsuperx :ermm:
If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before.

#414 svizec

svizec
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 330

Objavljeno: 30. december 2005, 19:19

ne misnla je če si ti moja... ;) am ja, itak :P pa nesmema tuki čvekat kr je tuki plac za šloganje tak da pojdam v čvekarije... aja, sej bom tak mogu it ;)

#415 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 19:22

Kokrkol ze, tuki niso pugovori, pejmo u cvekarije! Sploh pa Bucko, poezijo mas!!!

ZBRISTA VSE, TUKI NISO CVEKARIJE!!!



Kar zafrkavej se z mano x:Dx Itak, da bom zraven, razmerje pa kot kaže sedem punc in dva tipa (jst vmes). Če se nam bodo pridružili tudi parčki, potem deset punc in pet fantov.-) Aja, pa obe bodo zraven, čeprav nevem zakaj mi gre una bionda zmeraj bolj na živce xscratchx Upam, da bo žur v soboto uspel x;)x x:Dx

BIKEC,
ti, men gre tut na ziuce! Upam, da se ne boste do smrti pokregal, itak, ti ze kar naprej povem, bo ta blond zatezila! No, pa uzivaj! Kaj ti je pa mama dala? Ves, da je hodilo eno veliko darilo, ne! Pridn, spat....

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#416 delfinka

delfinka
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 59

Objavljeno: 30. december 2005, 19:36

Tako pestre izbire ikonic pa nimaš kjerkoli...pravi dedek mraz ta Binga Bonga :P

A maš še kakšne delfinčke na zalogi? x:Dx
Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa

#417 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 20:20

:flower: MANTIS + DELFINKA :flower:Objavljena slika Objavljena slika


Objavljena slika Objavljena slika
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#418 bik1975

bik1975
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 165

Objavljeno: 30. december 2005, 20:27


BIKEC,
ti, men gre tut na ziuce! Upam, da se ne boste do smrti pokregal, itak, ti ze kar naprej povem, bo ta blond zatezila! No, pa uzivaj! Kaj ti je pa mama dala? Ves, da je hodilo eno veliko darilo, ne! Pridn, spat....


Kaj mi bo podarila? Dobil sem božičnico, pa še en "dedek mraz" me čaka:) Aja, se spomniš une kazni na 9. No ni bila kazen v tem smislu,ampak nepridipravi so mi udrli v pisarno in mi ukradli robe za 300.000 SIT x;)x Jeb* ga, važno da sem zdrav in cel x:Dx
No fajn bodi, grem z klapo mal do Nove Gorice na trg pogledat, kaj se dogaja x;)x x:Dx

#419 Maya*

Maya*
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 193

Objavljeno: 30. december 2005, 20:29

Hey, BB x:Dx ... saj vem, da bereš x:Dx zato pa sem ti tudi to napisala.... in vse ostalo tudi x:Dx ... Ti kar lepo jutri zjutaj na pošto, ker drgač bo zadeva realizirana komaj drugo leto..... pravijo pa, da je treba vse račune poravnat še v starem x:Dx

Ej, zakaj pa ti meni ne odgovoriš na vse x?x ... a veš, tisto vprašanje privat, od kod in od kdaj "zaznave" in to.... mene to res ful zanima... vzroki zanje... saj veš, kaj mislim x:)x

Hvala x:)x


#420 lilija

lilija
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 368

Objavljeno: 30. december 2005, 20:55

BINGA_BONGA hvala.

Zaposlena sem za določen čas, a je zelo malo možkih oseb. Šef in še trije zaposleni :) so pa vsi rjavi, en že kr plešast :)) pa kr starejši od mene :)) Mogoče pa bo v naslednji službi kakšen za mene :))

Ker ob službi hodim še na podiplomski študij se bo mogoče tam kter našel :))

Lp.Lilija

#421 delfinka

delfinka
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 59

Objavljeno: 30. december 2005, 21:03

Uiiii...tenx Bonga...ful je lepi...pa niti ni čist navaden delfinček..inteligenten ja;)
Oni medo je pa kar precej požrešen;) TAk ko mi vsi v teh dneh..kar meša se mi že od vseh teh dobrot..kam to vodi
...

Vse lepo in najlepše vsem v novem letu. In veliko dobrih napovedi s strani Bonge. Naj vam bojo zvezde naklonjene. :2src: x:Ix x:Dx
Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa

#422 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 21:36

Kaj mi bo podarila? Dobil sem božičnico, pa še en "dedek mraz" me čaka:) Aja, se spomniš une kazni na 9. No ni bila kazen v tem smislu,ampak nepridipravi so mi udrli v pisarno in mi ukradli robe za 300.000 SIT x;)x Jeb* ga, važno da sem zdrav in cel x:Dx No fajn bodi, grem z klapo mal do Nove Gorice na trg pogledat, kaj se dogaja x;)x x:Dx


No, evo, sm ti rekla, d ti u hiso prhajajo! Ti pa si u glavo si ubiu, d je profesor! Ja, no, a si vidu, to je pribl. 1200 €, ja no, okol 9 je. Zal mi je! Ampak ti kar povem, da jih poznas!

Lepo se imej! Noc....
Objavljena slikaObjavljena slika
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#423 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 21:53

:flower: MAYA :flower:
Ce ti ne odgovorim, ze vem za kaj ne! Danes sem extra tecna! Imam toliko za pospravljati..... Jasno, da ti bom odgovorila, samo zdaj se mi ne ljubi. Lepo se imej, srecno, pridna!
Pejt, greva mal plesat, pa je!
Objavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slika
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#424 BINGA-BONGA

BINGA-BONGA
  • D član
  • Št. objav: 4 381

Objavljeno: 30. december 2005, 22:13

:flower: LILIJA :flower:
Hvala, lepo se tudi ti imej! Ja, sem videla moske v sluzbi, ali pa soli! Lepo praznuj - SRECNO!




Objavljena slika Objavljena slika




:flower: DELFINKA :flower: Pridna, spat! SRECNO!



:flower: MANTIS :flower:
Hvala ti za pomoc, nasvete in dobro druzbo. Naj te tale soncek malo pogreje v naslednjem letu,
TI ROZICA TI!
Objavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slika
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

#425 metal*girl

metal*girl
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 363

Objavljeno: 31. december 2005, 00:00

ei bingy...a lah eno prošnjo? enkrt...ko boš mela cajt..mi poglej pliz u karte pa mi povej če bom mela kdaj u lajfu možnost da bom igrala bobne pa elekt.kitaro...plis xbendx
If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0