Vaš vodnik v boljše življenje

Pogoji prijave in varstvo osebnih podatkov

1. Splošno

Lunin.net ponuja interaktivno spletno storitev preko spletnih strani na domeni Lunin.net, ki jo upravlja Zavod Artisa, Zvezda 18, Ljubljana. Lunin.net s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

Ne e-novice se lahko prijavijo fizične osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.lunin.net in ob prijavi oddajo svoj e-naslov.

Lunin.net spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.lunin.net, varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1), ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Osebni podatki, ki jih shranjujemo na Lunin.net:
Email naslov, na katerega vam pošiljamo občasna email sporočila.
• Za potrebe zagotavljanja varnosti se shranijo tudi IP naslovi, iz katerih dostopate do spletnega mesta.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Uporabniku je ob začetku obiska lahko dodeljen sejni piškotek za identifikacijo. Na vaš računalnik lahko Lunin.net med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta) in Doubleclick (prikazovanje spletnih oglasov).
› Preberi več o piškotkih
Nastavitve piškotkov

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po 30 minut neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na e-novice spletne strani Lunin.net:

• se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic spletne strani Lunin.net;

• dovoljujem spletni strani Lunin.net, da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;

• izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da Lunin.net preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

• izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam vpogled v moje osebne podatke, ki jih hrani Lunin.net, in da lahko kadarkoli zahtevam izbris mojih osebnih podatkov.

S prijavo na e-novice se uporabnik strinja z objavljenimi splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah teh splošnih pogojev vas bomo sproti obveščali na spletnem mestu.

2. Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje nove vsebine, ponudb, reklamnega gradiva ter obveščanje o aktivnostih, ponudbi in nagradnih igrah, katerih organizator je Lunin.net, ali katerih organizator je druga pravna oseba, ki nagradno igro organizira v sodelovanju z Lunin.net

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na zahtevo uporabnika se podatki izbrišejo.

Podatki, ki jih Lunin.net zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Lunin.net.

3. Odjava od e-novic

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic, vpogled v svoje osebne podatke ali izbris osebnih podatkov zahteva tudi z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@lunin.net.

› Pogoji uporabe

› Politika piškotkov

› Pravilnik za varovanje osebnih podatkov

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Dobivati izkušnje pomeni delati napake.
H. G. WELLS
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.