Vpliv planetov na naše razpoloženje

Vpliv planetov na naše vsakdanje razpoloženje ni tako zelo pomemben. Planeti pač potujejo počasi in njihov vpliv čutimo na daljši čas - tako zaznamujejo različna obdobja našega življenja.

Vendar pa lahko opazimo, da je vpliv Lune in Sonca, ko se na svoji poti srečata oz. srečujeta s posameznimi planeti, nekako moten. Podobno, vendar to občutimo veliko močneje, se dogaja tudi, ko se Luna sreča s Soncem, kar je pravzaprav Mlaj ali Prazna Luna. V tem primeru je vpliv Lune močno spremenjen zaradi bližine Sonca.

Planeti pa ne povzročajo tako opazne spremembe; te trajajo navadno od nekaj ur pa tja do nekaj dni. Zato moramo biti pozorni, če hočemo v svojem razpoloženju odkriti te drobne provokacije, ki nam lahko pokvarijo še tako lep dan.

V nadaljevanju sva na kratko opisala, kako taka srečanja (pravimo jim konjunkcije) vplivajo na naše razpolozenje in obnašanje. Z vsakim planetom pride Luna v konjunkcijo enkrat na mesec, Sonce pa vsaj enkrat na leto, kar nam ponuja veliko priložnosti za opazovanje samega sebe in dogajanja okoli nas.

IZBERI PLANET
za katerega te zanima vpliv na naše razpoloženje

Kako vpliva Merkur Kako vpliva Venera Kako vpliva Mars Kako vpliva Jupiter Kako vpliva Saturn Kako vpliva Uran Kako vpliva Neptun Kako vpliva Pluton

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Pride dan!
HOMER
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.