Vaš vodnik v boljše življenje

Lunin.net je najin doprinos k boljšemu in lepšemu svetu

Novi Lunin.net

Lunin.net je prvi slovenski portal, na katerem najdete podrobne podatke o položajih Lune, Sonca in planetov za vsak dan in tudi razlago, kako vsak tak položaj vpliva na naše razpoloženje, obnašanje in vsakodnevne aktivnosti. Poleg tega si lahko pogledate še razlago osebnega horoskopa, horoskope znanih osebnosti, nasvete za zdravo življenje, modre misli itd. Sproti pa dodajava tudi nove informacije in nova poglavja.

Nastal je na podlagi knjižice-priročnika Lunin koledarček, ki sva ga prvič izdala ža leta 1992 pod okriljem založbe Amalietti.

Skozi desetletje obstoja sva ga postopoma oblikovala in dopolnjevala, da je zdaj, kakršen je. Tako tudi portal Lunin.net - v največji meri - vsebuje teme in področja, ki sva jih obravnavala v tem ali onem koledarčku doslej.

Seveda v Luninem koledarčku nisva mogla obravnavati vseh tem tako obširno in obsežno, kakor bi želela in kot bi bilo prav, zato je Lunin net tudi nekakšen arhiv Luninih koledarčkov. Poleg tega so tudi poglavja, ki kot taka niso bistvena za sam koncept Luninega koledarčka, so pa zaželena na straneh Lunin.net, in jih torej objavljava samo tu.

Tako je tudi v primerih člankov, odgovorov na najpogosteje zastavljena vprašanja, povezav ipd.

Vsebina portala Lunin.net je popolnoma brezplačna in je na voljo vsakemu obiskovalcu v osebne namene. Preberi več v pogojih uporabe.

Alenka Marsenić - Marsa & Mitja Butara
Avtorja in urednika

Najpomembnejše strani portala Lunin.net:

Lunin koledar

Srce Luninega neta je Lunin koledar z razlago vpliva položaja nebesnih teles na naše življenje. Položaje Lune in ostalih nebesnih teles lahko spremljate na dnevnem, tedenskem in letnem koledarju.

Vpliv nebesnih teles

Položaj Lune, Sonca in planetov vpliva na naše razpoloženje, obnašanje in vsakodnevne aktivnosti. Spremljajte in ugotovite sami, ali to drži.

Osebni horoskop

Kar nekaj zanimivosti boste našli v oddelku Horoskop, kjer se ukvarjamo z razlago osebnega (rojstnega) horoskopa. Sedaj lahko enostavno in brezplačno izračunaš osebni horoskop zase ali za svoje drage na najini podstrani Astrocaffe.com.

Moje zdravje

Poseben del Luninega neta predstavlja portal Moje-zdravje.com, ki prinaša veliko zanimivih in uporabnih informacije s področja naravnega zdravljenja, samozdravljenja, preventive itd.

Modre misli in citati

Še posebej sva se posvetila zbirki modrih misli, ki jih že vrsto let skrbno izbirava za Lunin.net. Zbirko sva kar precej dopolnila, predvsem pa so zdaj misli predstavljene na nov, veliko bolj prijazen način.

Lunin forum

Lunin forum je zagotovo eden najbolj aktivnih in obiskanih forumov, kjer obravnavamo najrazličnejše teme s področja osebne rasti, duhovnosti, naravnega zdravljenja itd.

Lunin magazin

Tukaj lahko prebirate članke in prispevke, ki jih objavljajo naši obiskovalci, uredništvo pa jih potrjuje. Vabimo vas, da tudi vi delite svoje znanje in objavite kakšen prispevek.

Izdajatelj

Zavod Artisa
Zvezda 18
1210 Ljubljana

Matična št.: 1663593000
ID za DDV: SI65842855
TRR pri SKB banki: SI56 03100-1086945434

O avtorjih

Avtorja: Alenka Marsenić - Marsa + Mitja Butara = EyeCatching

Urednica: Marsa
Tehnični urednik: Mitja

› Pošlji e-mail

Lunin net gostuje na hitrih in zanesljivih strežnikih podjetja INFOBIA

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Ljubezen je zmaga domišljije nad razumom.
Oscar Wilde
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.