Vpliv nebesnih teles na naše razpoloženje

Sonce, Luna in planeti nenehno spreminjajo svoj položaj na nebu. In v skladu s spreminjanjem njihovega položaja se spreminja tudi naše vsakodnevno razpoloženje in delovanje. Ali pa drugače... v položaju nebesnih teles se odraža stanje našega duha.

Poglejte, kako delujejo Sonce, Luna in planeti na naše razpoloženje. Sami boste odkrili, da dejansko obstaja povezava med položajem nebesnih teles in našim razpoloženjem.

S spremljanjem teh položajev počasi odkrivamo lastne miselne vzorce, od katerih je v bistvu odvisno naše delovanje...

Vpliv Lune

Luna najbolj opazno deluje na naše vsakodnevno odzivanje, saj je Zemlji najbližje telo in zelo hitro menja svoj položaj. Njen vpliv je tudi fizično opazen: plimovanje, vreme, plodnost...

› Vpliv Lune na naše razpoloženje...

Lunine mene

Lunine mene verjetno občutimo najmočneje med vsemi vplivi Lune. Mena je odvisna od medsebojnega položaja Sonca, Lune in Zemlje. Preberi, kako vpliva Prazna Luna, Prvi krajec, Polna Luna, Zadnji krajec...

› Vpliv luninih men na naše razpoloženje...

Lunini in Sončevi mrki

Ko so Sonce, Luna in Zemlja v eni liniji, pride do mrka. To je zelo intenzivno in našponano obdobje, ki ga občuti vsak izmed nas. Marsikdaj mrk seveda ni viden pri nas... a zaradi tega ni njegov vpliv nič manjši.

› Vpliv mrkov na naše razpoloženje...

Vpliv Sonca

Sonce se premika počasneje in v primerjavi z Luno, ki spremeni znak v približno dveh dneh, za to potrebuje kar en mesec. Tako označuje posamezna obdobja v letu (ko je v Levu, gremo na morje, ko je v Vodnarju, gremo smučat, ko je v Devici, gremo spet v šolo in službo, itd.), njegovi prehodi pa označujejo tudi spreminjanje letnih časov.

› Vpliv Sonca na naše razpoloženje...

Vpliv Merkurja

Merkur potuje s približno enako hitrostjo kot Sonce in je vedno v njegovi neposredni bližini. Vpliva na način našega razmišljanja, zato se njegov vpliv najbolj kaže v našem komuniciranju, razmišljanju, dojemanju, spretnosti, podjetnosti itd.

› Vpliv Merkurja na naše razpoloženje...

Vpliv planetov

Planeti potujejo počasi in zato stežka opazimo njihov vpliv na naše razpoloženje. Označujejo posamezna obdobja in cele generacije. Njihov vpliv je najbolj opazen takrat, kadar se na nebu navidezno približajo Soncu ali Luni (temu pravimo konjunkcija).

› Vpliv planetov na naše razpoloženje...

Izberi pravi dan za ...

S pomočjo preproste preglednice si lahko pomagate pri organiziranju različnih dogodkov in aktivnosti... Luna in ljubezen... Luna in učenje, šola, izpiti... Luna in sex... Luna in hujšanje... Luna in promet, potovanje, posel, podpis pogodbe...

› Izberi pravi dan glede na položaj Lune...

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Kdor je povsod, ni nikjer.
SENEKA
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.