Vpliv Saturna na naše razpoloženje
Vpliv planetov na naše vsakdanje razpoloženje ni tako zelo pomemben, saj potujejo počasi in njihov vpliv čutimo na daljši čas. Vendar pa je njihov vpliv opazen, ko se na svoji poti srečajo z Luno ali Soncem. Tem srečanjem pravimo konjunkcije in v nadaljevanju si lahko preberete kako Saturn v konjunkcijah vpliva na naše razpoloženje.

a Sonce konjunkcija Saturn

Zelo težki dnevi; počutimo se utesnjeni, energija je blokirana, naše razmišljanje je mračno in pesimistično. Nagnjeni smo k depresiji in lahko se pojavijo celo samomorilske misli. Težko se sprostimo, povsod vidimo le omejitve, nenehno smo na preži in ogroženi. Opraviti imamo z izkušenejšimi in avtoritetami, s starejšimi ali bolnimi. Resnost, ohladitev in nagibanje k preizkušenim vrednotam. V teh dneh je več revmatičnih obolenj, težav s kostmi in sklepi, pa tudi zobobolov.

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Življenje je izzivalna pustolovščina. Če se znamo soočiti s spremembami in se svobodnega duha spopadamo z usodo, smo nepremagljivi.
Helen Keller
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.