Vpliv Urana na naše razpoloženje
Vpliv planetov na naše vsakdanje razpoloženje ni tako zelo pomemben, saj potujejo počasi in njihov vpliv čutimo na daljši čas. Vendar pa je njihov vpliv opazen, ko se na svoji poti srečajo z Luno ali Soncem. Tem srečanjem pravimo konjunkcije in v nadaljevanju si lahko preberete kako Uran v konjunkcijah vpliva na naše razpoloženje.

a Sonce konjunkcija Uran

Avanture, pustolovske in originalne ideje in metode. Novi načrti, odprtost in prebliski. Dober dan za študij in znanost. Želja po spremembah in potovanjih, nenadne odločitve in presenečenja. Odštekani in nepredvideni dogodki, usodna srečanja, nepričakovani obiski in neverjetne novice. Močna intuicija, močen stik z višjim jazom. Za stabilnejše, trdnejše in konzervativnejše osebe so to zelo težavni dnevi, ker se težje prilagajajo; zdi se jim, ko da so nenadoma izgubili tla pod nogami. Možni so tudi potresi in požari, predvsem pa moramo biti pazljivi pri stiku z elektriko (nesreče z električnim tokom, težave z napeljavo, pa tudi električni ali računalniski mrki ipd. so pogostejši v teh dneh).

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Ni navodila za življenje, ki bi ustrezalo vsem.
Carl Gustav Jung
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.