Merkur v Vodnarju
Merkur v Vodnarju

Kako Merkur v Vodnarju vpliva na naše življenje

Zdaj smo bolj odprtega duha in dojemljivega uma. Tu je Merkur v svoji eksaltaciji (vzponu), zato lahko zelo dobro izrazi svoje pozitivne lastnosti.

Naše razmišljanje je dinamično in razgibano, naš um vse prej kot tog. Sposobni smo večplastnega in abstraktnega mišljenja. Naša intuicija je prodornejša.

Sploh se počutimo, gibljemo in izražamo lahkotnejše. Radi in veliko se družimo in sklepamo nova znanstva in prijateljstva.

To je zelo dobro obdobje za organiziranje seminarjev, delavnic, tečajev in podobnega in za vključevanje v katere od dejavnosti - predvsem na intelektualnih in duhovnih področjih.

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Vsaka stvar na površju Zemlje lahko pove zgodbo o katerikoli stvari. Naj odpremo knjigo na katerikoli strani, naj si ogledujemo dlani ali igralne karte ali let ptic, karkoli že, vsakič najdemo povezavo s tistim, kar v tistem trenutku doživljamo. V resnici nam stvari ničesar ne razkrijejo: ljudje sami, ko jih gledamo, odkrijemo način, kako prodreti v Dušo sveta.
COELHO
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.