Vpliv Jupitra na naše razpoloženje
Vpliv planetov na naše vsakdanje razpoloženje ni tako zelo pomemben, saj potujejo počasi in njihov vpliv čutimo na daljši čas. Vendar pa je njihov vpliv opazen, ko se na svoji poti srečajo z Luno ali Soncem. Tem srečanjem pravimo konjunkcije in v nadaljevanju si lahko preberete kako Jupiter v konjunkcijah vpliva na naše razpoloženje.

a Sonce konjunkcija Jupiter

Sreča, zadovoljstvo in veliko ustvarjalne energije. Dober dan za špekulacije in vlaganja. Zdravje ali ozdravitev, uživanje, uspeh in moč, pa tudi pretiravanje, evforičnost, volčja lakota in nenasitnost v vseh željah in potrebah. Uspeh pri poslovnih pogovorih in dobri odnosi z nadrejenimi. Družabnost, darila, prijetno in prijateljsko vzdušje. Nenadne poti ali stik s tujino...

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Vsaka stvar na površju Zemlje lahko pove zgodbo o katerikoli stvari. Naj odpremo knjigo na katerikoli strani, naj si ogledujemo dlani ali igralne karte ali let ptic, karkoli že, vsakič najdemo povezavo s tistim, kar v tistem trenutku doživljamo. V resnici nam stvari ničesar ne razkrijejo: ljudje sami, ko jih gledamo, odkrijemo način, kako prodreti v Dušo sveta.
COELHO
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.