Vpliv Neptuna na naše razpoloženje
Vpliv planetov na naše vsakdanje razpoloženje ni tako zelo pomemben, saj potujejo počasi in njihov vpliv čutimo na daljši čas. Vendar pa je njihov vpliv opazen, ko se na svoji poti srečajo z Luno ali Soncem. Tem srečanjem pravimo konjunkcije in v nadaljevanju si lahko preberete kako Neptun v konjunkcijah vpliva na naše razpoloženje.

a Sonce konjunkcija Neptun

Želja in hrepenenje po duhovnem bogastvu. Umik vase in nemir zaradi močno razgibane podzavesti. Močna intuicija, (preroške) sanje. Stik z višjimi spiritualnimi sferami, želja po ustvarjanju. Spomin in percepcija delujeta precizneje. Želja po umetniškem izražanju in razgibana domišljija. Ukvarjanje z glasbo, slikarstvom, plesom, fotografijo, filmom in spiritualnimi zadevami. Močnejša je podložnost vplivom, več možnosti je za alergije ali zastrupitve. Omamljanje in popivanje, zasanjanost in pretirana občutljivost...Večja je tudi verjetnost poplav.

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Življenje je pot, ne cilj.
AEROSMITH
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.