Vpliv Plutona na naše razpoloženje
Vpliv planetov na naše vsakdanje razpoloženje ni tako zelo pomemben, saj potujejo počasi in njihov vpliv čutimo na daljši čas. Vendar pa je njihov vpliv opazen, ko se na svoji poti srečajo z Luno ali Soncem. Tem srečanjem pravimo konjunkcije in v nadaljevanju si lahko preberete kako Pluton v konjunkcijah vpliva na naše razpoloženje.

b Luna konjunkcija Pluton

Boj za premoč na čustvenem področju in v odnosih. Ljubosumje, posesivnost, hrepenenje in strast. Erotična privlačnost in nenasitnost. Razdražljivost in napetost. Pretirana občutljivost našega ega. Agresivnost, pretirana silovitost in fanatično stremljenje k cilju, ki ga hočemo doseči, često zameglijo naše delovanje. Močni instinkti, izjemna, prodorna inteligenca in intuicija. Nesreče, potresi, poplave, naravne katastrofe, zmeda, nasilje, posilstva in umori, vojne so še bolj krvave...

a Sonce konjunkcija Pluton

Našponani dnevi; težnja po moči, borbenost, agresija in razdražljivost. Poškodbe, udarci, opekline, ureznine in krvavitve. Potresi, požari, poplave, nesreče, katastrofe in umori. Nagnjenje k mračnjaškim ali celo samomorilskim mislim. Težave same in premagovanje težav. Izredna zmogljivost in fizična energija. Pa tudi dobra regeneracija (čustveno in fizično). Čutnost in močna spolna privlačnost.

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Edino, kar je v vesolju nespremenljivega, je nenehna sprememba.
I CHING
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.