Vpliv Neptuna na naše razpoloženje
Vpliv planetov na naše vsakdanje razpoloženje ni tako zelo pomemben, saj potujejo počasi in njihov vpliv čutimo na daljši čas. Vendar pa je njihov vpliv opazen, ko se na svoji poti srečajo z Luno ali Soncem. Tem srečanjem pravimo konjunkcije in v nadaljevanju si lahko preberete kako Neptun v konjunkcijah vpliva na naše razpoloženje.

b Luna konjunkcija Neptun

Močno in intenzivno sanjamo in včasih so tega dne sanje preroške. Močna intuicija, precizna percepcija, bujna domišljija, dober spomin in dobra sposobnost vizualizacije. Ustvarjalnost, glasba, ples, umetnost, fotografija.... Izredna občutljivost, alergije in/ali zastrupitve, tudi omamljanje in popivanje. Posebej previdni moramo biti v prometu. Zasanjani smo, občutljivi, težko se zberemo, naše delovanje je zamegljeno s čustvi, zato je to težek dan za stvari, ki so materialne narave. Je pa zato toliko bolj ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Najbolje je, če si pripravimo primerno pomirjujočo kopel z ustreznimi eteričnimi olji. Ali pa nas piči, da se odpravimo v bazen. Vsekakor nam stik z vodo tega dne zelo godi.

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Le kako naj moje sonce sije zmerom, če še pravo se kdaj skrije?
SHAKESPEARE
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.