Lunin magazin

Pogled v prihodnost

Objavljeno: 7.9.2010
Avtor: Mihela

Globina in nikoli povsem dognana vsebina astrološke karte te vplete v mrežo simbolov in razlag ter te s svojo skrito resnico spreminja.

Tako se je počasi pritihotapila tudi v moje življenje in ga postopoma z novimi in novimi odkritji spreminja.

Poglabljanje v lastno notranjost je nekaj, kar mi je dano samo po sebi in je del moje narave. Toda videnje svoje in tuje prihodnosti me je velikokrat postavilo v težko dilemo.

Moje srečanje s prihodnostjo je vneslo vame nemir in strah. S časoma sem ugotovila, da prognoza sama po sebi ni nič slabega, ampak te lahko celo vodi k bolj zavestnem doživljanju sedanjosti, za kar pa jaz verjamem, da je bistvo zrelosti.

Ugotovila sem, da poznavanje prihodnosti ne more izničiti dvome in negotovosti, da imata to moč zaupanje in vera. Poznavanje prihodnosti, pa je lahko kot nek smerokaz. Vpogled v prihodnost s pomočjo astrologije je smiseln zato , da lažje razumemo trenutno situacijo in za zavest, da še tako težke težave nekoč minejo in da je življenje spremenljivo.

Jaz sem človek vizij in sanj, mi astrologi bi rekli, da sem pod vplivom Jupitra v Ribah, ki se v mojemu horoskopu kaže kot najmočnejši planet. Iluzije so del mojega življenja. In včasih se zdi, da je moje poslanstvo razblinjanje lastnih iluzij. Tudi tu je astrologija zame naredila bistven premik, kajti izničila je mojo slepo vero, da bo jutri vse lepo, da pride jutri moj trenutek. Pogled v prihodnost mi je dal vedeti, da ravno enostavno ne bo nikoli, da bo treba delati in se boriti in da bo jutri takšen, kot ga bom naredila sama s tem, da bom živela in delovala.

Sedaj ostajam mirna, kljub zavesti, da prihajajo težave in obremenitve. Poskušam razumeti njihovo naravo in se jim zavestno prepuščam, ter hkrati iščem rešitve.

Torej tudi pogled v prihodnost zahteva zrelega človeka, tako tistega, ki odpira vrata skrivnosti, kot tega, ki ga zanima njegova usoda. In tako nas astrologija uči modrosti življenja.


Mihela Malečkar
 

 

Magazin   › Astrologija   › Pogled v prihodnost
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.