Lunin magazin

Pogled v prihodnost

Objavljeno: 7.9.2010
Avtor: Mihela

Globina in nikoli povsem dognana vsebina astrološke karte te vplete v mrežo simbolov in razlag ter te s svojo skrito resnico spreminja.

Tako se je počasi pritihotapila tudi v moje življenje in ga postopoma z novimi in novimi odkritji spreminja.

Poglabljanje v lastno notranjost je nekaj, kar mi je dano samo po sebi in je del moje narave. Toda videnje svoje in tuje prihodnosti me je velikokrat postavilo v težko dilemo.

Moje srečanje s prihodnostjo je vneslo vame nemir in strah. S časoma sem ugotovila, da prognoza sama po sebi ni nič slabega, ampak te lahko celo vodi k bolj zavestnem doživljanju sedanjosti, za kar pa jaz verjamem, da je bistvo zrelosti.

Ugotovila sem, da poznavanje prihodnosti ne more izničiti dvome in negotovosti, da imata to moč zaupanje in vera. Poznavanje prihodnosti, pa je lahko kot nek smerokaz. Vpogled v prihodnost s pomočjo astrologije je smiseln zato , da lažje razumemo trenutno situacijo in za zavest, da še tako težke težave nekoč minejo in da je življenje spremenljivo.

Jaz sem človek vizij in sanj, mi astrologi bi rekli, da sem pod vplivom Jupitra v Ribah, ki se v mojemu horoskopu kaže kot najmočnejši planet. Iluzije so del mojega življenja. In včasih se zdi, da je moje poslanstvo razblinjanje lastnih iluzij. Tudi tu je astrologija zame naredila bistven premik, kajti izničila je mojo slepo vero, da bo jutri vse lepo, da pride jutri moj trenutek. Pogled v prihodnost mi je dal vedeti, da ravno enostavno ne bo nikoli, da bo treba delati in se boriti in da bo jutri takšen, kot ga bom naredila sama s tem, da bom živela in delovala.

Sedaj ostajam mirna, kljub zavesti, da prihajajo težave in obremenitve. Poskušam razumeti njihovo naravo in se jim zavestno prepuščam, ter hkrati iščem rešitve.

Torej tudi pogled v prihodnost zahteva zrelega človeka, tako tistega, ki odpira vrata skrivnosti, kot tega, ki ga zanima njegova usoda. In tako nas astrologija uči modrosti življenja.


Mihela Malečkar
 

 

Magazin   › Astrologija   › Pogled v prihodnost
Oglejte si tudi

› Preberi več

Uran v Biku – SVET, KOT ..POZNAMO, SE BO SPREMENIL

Uran, planet nenadnih sprememb, je 15.5.2018 ob 12:10 vstopil v najbolj stabilno in zemeljsko znamenje, Bika. V njem bo ostal 7 let. Naravi znamenja Bika in planeta Urana sta neusklajeni, saj je Bik počasen in previden, medtem ko je Uran hiter...
› Preberi več

Saturn v Kozorogu – nov red na starem pogorišču !

Saturnov prehod nas sooča z realnostjo in ruši naše morebitne iluzije. Od nas zahteva delo in trud, saj so področja, ki jih aktivira tokom svojega prehoda, podvržena preizkušnjam in počasni rasti.
› Preberi več

Pomoč in zdravljenje s Samorogi

Samorogi niso samo mistična bitja, ampak so konkretna bitja, ki nas, če jim dovolimo, usmerjajo, vodijo ter nam pomagajo prebuditi sebe skozi odpravljanje vzorcev in bremen, zaradi katerih ne živimo v sedanjosti in smo obstali na točki.
› Preberi več

Osebni horoskop v knjigi

Vsak je rojen pod srečno zvezdo. Osebni ali rojstni horoskop pa je kot zemljevid, ki ti natančno predstavi tvojo osebnost, obnašanje, pomanjkljivosti in potenciale in te popelje do tiste zvezde, ki prinaša srečo tebi.
› Preberi več

Sadni prigrizek za vašega psa

Sadni prigrizek za vašega psa. Vsebuje veliko beljakovin ter malo maščob.
› Preberi več

Moda za najmlajše

Kdo je rekel da tudi naši najmlajši niso modno oblečeni? To je zagotovo preteklost. Prav ta članek vas bo seznanil kaj obleči otroku, da bo tudi on skupaj z vami v trendu hkrati pa bo obdržal otroški izgled?
› Preberi več

Pepel - kot čistilo

V prehodnih obdobjih je kamin super zadeva. Nad kaminom in uporabo kurjave v njem imamo popolen nadzor in tako si lahko pripravimo tudi zelo kvaliteten pepel. Pepel je vsestransko uporaben - tokrat bomo pogledali kako ga uporabiti kot čistilo.
› Preberi več

Domače milo in njegova skrivnost

Milo je danes nepogrešljiv izdelek v našem domu. Poznali so ga že v Antiki in ni novost. Pa ga je res tako preprosto izdelati?
› Preberi več

Divji kostanj in njegova čistilna moč

Uporaba kostanja kot čistilnega sredstva danes ni več tako poznana. Nekoč pa so ga uporabljali tako za osebno nego, kot za pranje.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.