Lunin magazin

Feng Shui modrost - Življenjsko področje: Ljubezen, odnosi, čustva, poroka

Objavljeno: 22.1.2006
Avtor: Mirza Terzimehiè
Feng Shui modrost - Življenjsko področje: Ljubezen, odnosi, čustva, poroka

Ljubezen se nahaja v življenjskem področju, ki se v Feng Shui imenuje Odnosi. V magičnem kvadratu se nahaja pod številko 2, na JZ. To je modificirana Qi energija bogate in temne Prsti 2. Najprej je to odnos s seboj. Potem, odnos do mineralnega sveta, rastlinskega, živalskega in seveda do ljudi.

Lahko se vprašamo:

 

Kakšen odnos imam do sebe?

Ali se imam rad/a?

Ali spoštujem darovalca, Stvarnika »mojega« fizičnega telesa?

Ali telo občasno, nevede obremenjujem s čudnimi mislimi ali pa z neprimerno hrano in pijačo?

 

Ali se svojemu fizičnemu telesu sploh kdaj opravičim,

ko se vendar enkrat zavem,

da tako pa res več ne gre naprej?!

 

Ali si to kdaj obljubim?

Ali takrat zavestno naredim post?

Kaj pa miselni post in miselna dieta?

 

Ko pomislim na življenjsko področje, ki ga v Feng Shui imenujemo Odnosi, čustva, ljubezen in poroka, se spomnim izredno zanimive gospe v pozni jeseni njenega življenja:

Izobražena in premožna dama, okrog 80-tih let, iz Ljubljane, me je poklicala, da ji pomagam iz življenjske stiske: noro je zaljubljena in že tri leta ima prijatelja starega 35 let. Zelo je pozoren do nje in nežen tako, kot si je vedno želela. Zadnje čase jo sicer zanemarja. Ona pa misli na njega 24 ur na dan - noč in dan, dobesedno!
Zadnjih petindvajset let je živela precej samsko življenje, kot vdova. Ni imela nobenega intimnega razmerja z moškim, vendar od kar je spoznala tega »ta mladega«, se je njeno telo popolnoma revitaliziralo.

Dobila je menstruacijo!

V svojem osemdesetem letu!

Po tolikih letih.

Izgubila jo je takoj po moževi smrti, po svojem 55 letu. Mož jo ni ljubil in sploh ne ve, kaj je prava ljubezen. Zelo rada bi začutila to čarobnost.
Sebe sploh ne ljubi, ker ni dobila nobene ljubezni od nikogar v svojem življenju in tudi dati jo ni mogla nobenemu. Milino in lepoto ljubezni do sedaj enostavno ni doživela niti prepoznala.

Pred kratkim je v neki knjigi je brala, da obstaja »nebeška ljubezen« in bi jo zelo rada doživela preden zapusti svoje telo. Misli sicer, da jo je skoraj realizirala s svojim novim prijateljem, vendar ji ni jasno in sploh ne ve, zakaj se jo prijatelj v zadnjem času popolnoma izogiba.

 
Kaj je treba narediti, da se vrne k njej?

Ali je naredila napako, ko ga je poklicala na kosilo in je morda bila vsiljiva?, se sprašuje.

Postala je zelo depresivna, zamorjena, turobna, jokava, malo spi in nima več nobenega upanja.

Najraje bi, kar šla na »ono stran«, kajti življenje brez njega ji je postalo prazno in nesmiselno.

Sprašuje, ali Feng Shui lahko pomaga, da se umiri?

Prosi me, da ji ga vrnem-partnerja, sicer bo naredila tisto najhujše.

 

 

Seveda Feng Shui pomaga odpraviti težave z intimnim partnerjem in pomaga harmonizirati odnose na zelo pomembnem ljubezenskem področju.

 

Feng Shui pomaga urediti vseh osem področij v življenju vsakega posameznika, ki so osnovni pogoj za ravnovesje, zdravje, mir in srečo.

 

To so naslednja področja:

 

1. Služba, kariera, življenjska pot

2. Odnosi, čustva, ljubezen, poroka

3. Starši, predniki, nadrejeni, mentorji

4. Denar, bogastvo, blaginja, srečni blagoslovi

5. Pomoč, prijatelji

6. Otroci, plani, projekti, kreativnost

7. Kontemplacija, duhovnost, meditacija

8. Napredek, ugled, slava

 

Dobrodošli v čudoviti svet Feng Shui modrosti!

 

www.mirza.si

Obiščite TAO-SI forum!

 

Redna mesečna predavanja o Feng Shui potekajo na Mavričnih sobotah, od 2003 leta, v Osnovni šoli Mirana Jarca, Ipavčeva1, Bežigrad, v Ljubljani, torej enkrat mesečno.

 

Za še več konkretnega ter praktičnega in v vsakdanjem življenju koristno uporabnega znanja, ki pomaga rešiti vaše pereče probleme, so na voljo Feng Shui delavnice, ki potekajo na vašem domu ali v poslovnem prostoru.

 

Ponujam tudi Feng Shui učbenik z uporabno strokovno vsebino, ki je osnova za intenzivni celodnevni Seminar1.

 

Mirza Terzimehič, inž.

Feng Shui svetovalec

 

Telefon: 01 50 71 856

Mobitel: 041 768 571

 

E–pošta: fengshui@mirza.si

Magazin   › Zanimivosti   › Feng Shui modrost - Življenjsko področje: Ljubezen, odnosi, čustva, poroka
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.