Lunin magazin

KAJ SE NAM DOGAJA?

Objavljeno: 19.4.2007
Avtor: Društvo za vzpodbujanje življenja - Rado

Kaj se nam dogaja? Te situacije so pogosto, eni in isti problemi v partnerskem odnosu, služba, katera nam ne ustreza več, vendar še vedno vsak dan hodimo v službo, ker rabimo denar za položnice in ostale življenjske stroške, lahko je to telesna teža, s katero se znova in znova spopadamo in enostavno vedno kazalec na tehnici kaže 10 kilogramov preveč. Lahko gre za ponavljajoče čustvene, zdravstvene ali finančne težave, ki nas stalno in stalno zasledujejo in s katerimi se borimo a vedno znova nas dosežejo. Kaj se nam dogaja?

 

Preprosto. Reklama, na televiziji, kako je določen detergent najboljši, - če ga kupimo, bo svet lepši, in deležni bomo ljubezni ki si jo želimo, ne bomo imeli finančnih problemov, teh hipnoz se poslužujejo vsi oglaševalci od preprostih malenkosti, do avtomobilskih prodajalcev, ki sugestirajo srečno življenje, če bomo kupili njihov izdelek. Da ne omenimo reklamiranja preko risank za otroke? Kakor koli ne glede na vrsto detergenta, ki ga imamo, se mi znova srečamo s finančnimi problemi, znova se skregamo s partnerjem, znova imamo zdravstvene ali čustvene probleme.

 

Lahko vam govorim o tem še ure in ure. GLEDATE: tukaj so država, (davki, zakoni, narekovanje, kaj moramo in ne smemo), religija, in pa najbližja: družina. (vplivamo na moža ali obratno, otroke, pravila, ...... bombandiramo s pričakovanji...).Kako imeti življenje tako kot si ga želimo, odnose take kot si jih želimo, imeti ustrezno finančno stanje? Masovno prepričanje večine ljudi, je, preživetje. Prevzeli smo prepričanje JUST ENOUGH. KOMAJ DOVOLJ. Komaj dovolj denarja, da preživimo, komaj dovolj ljubezni da preživimo, komaj dovolj zdravja in sreče, da nas ne pobere ali od bolezni ali od žalosti.

 

Kako preiti? Najprej se zavedati........zavedati. Biti pošten do sebe. Prizanti si resnico. POGLEJTE SEBE!

Magazin   › Zanimivosti   › KAJ SE NAM DOGAJA?
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.