Lunin magazin

Rune kot pomoč pri neobremenjenem življenju

Objavljeno: 8.4.2019
Avtor: Alenka Bergant, Gajin Angelski vrt s.p.
Rune kot pomoč pri neobremenjenem življenju

Verjetno si že kdaj slišala za rune in napovedovanje z njimi?

Verjetno si že slišala, da jih uporabljajo tako imenovane čarovnice?

Nisi pa še izkusila, kako močno energijsko orodje so Nordijske Rune in kako si z njimi lahko olajšaš življenje.

Ampak ne z napovedovanjem, ki iskreno rečeno ne vem koliko koristi, če ti nekdo pove, kaj se bo zgodilo in ti samo čakaš, da se to uresniči. Ne zavedaš se pa, da je tvoje življenje v tvojih rokah in odvisno od tega, kako si ga boš ti skreirala.


Torej:


Rune so skrivnostna energijska bitja, ki jih lahko v svojem življenju uporabiš na mnogo načinov.

Ja, lahko si narediš vpogled, kje si in kaj te čaka, ampak to je daleč od napovedovanja ali vedeževanja.

Tak vpogled ti odpre pogled na svojo situacijo, na svoje življenje z druge strani.

Rune lahko vprašaš za nasvet, ko si v dvomih, ampak ne pričakuj, da ti bo dale odgovor, kot si ga želiš slišati, ker direktnih odgovorov ne dajejo kljub temu, da so zelo direktne. Direktne so zgolj v smislu, da vedno prikažejo resnico tudi če je še tako kruto slišati.

Poleg runskega readinga, pa so Rune super pripomoček za manifestiranja in usmerjanje življenja ter izpolnjevanja želja.

Kako to vem?

Ker so moje zveste spremljevalke v vsakdanu.

Ko sem v dvomih, jih vprašam, da mi svetujejo, me opozorijo in usmerijo.

Ko potrebujem podporo ter pomoč pri razrešitvi situacije, jih uporabim v runskih zapisih, kombinacijah ali talismanih.

Ali pa se zgolj in samo družim z njimi z nošenjem v žepu ali pod vzglavnikom.

Moje življenje z njimi je zato mnogo bolj neobremenjeno in bolj lahkotno. Zvesto ne spremljajo ter me pokličejo, ko je čas, da naredim korak naprej.

Z njimi razrešujemo blokade in strahove ter presegam omejitve.

Kako?

Rune razrešijo tisto, kar sama ne znam in olajšajo proces, saj naredijo 3/4 dela namesto mene, vendar pa kljub temu nosim svoj del odgovornosti in sama usmerjam svoje življenje.

Magazin   › Zanimivosti   › Rune kot pomoč pri neobremenjenem življenju
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.