Lunin magazin

UNIVERSAL CAMP 2023 – NAJVEČJI SPIRITUALNI KAMP V SLOVENIJI

Objavljeno: 9.5.2023
Avtor: LN Uredništvo
UNIVERSAL CAMP 2023 – NAJVEČJI SPIRITUALNI KAMP V SLOVENIJI

Universal Camp odpira svoja kozmična vrata enkrat letno in ob enakem terminu po poletnem solsticiju: od 21. - 25. junija. Kamp ponuja že tradicionalno izjemno eterično izkušnjo na potovanju do samega sebe in premagovanju ovir ter blokad, ki držijo posameznika v življenju nazaj ali pa v začaranem ciklu. Za to bo poskrbelo več kot 20 gostujočih terapevtov, praktikov in predavateljev iz Slovenije in tujine, ti pa bodo nanizali več kot 35 različnih praktičnih, izkustvenih, zdravilnih in poučnih delavnic ter predavanj.5 dni v idiličnem kampu na obali reke Kolpe bo polnih uvidov in transformacijskih procesov, ki bodo sestavni del posledic spiritualnega dela in bodo odprli novo poglavje v vašem življenju. To bo precej bolj lahkotno in polno ljubezni, radosti ter notranje sreče.Kot vedno, bodo obiskovalci tudi tokrat deležni odprtega družinskega vzdušja, deljenja izkušenj, globokih debat, novih prijateljstev in poznanstev.UNIVERSAL CAMP 2023 – NAJVEČJI SPIRITUALNI KAMP V SLOVENIJI

Veliko pozornost posvečamo tudi sveti rastlinski kuhinji, iz katere bo vabil zapeljiv vonj jedi mojstrov vegetarijanske kuhinje, ki dobro vedo, da gre ljubezen skozi želodec in tako se tudi sami pripravi hrane posvečajo - z najvišjo mero odgovornosti in predanosti. Deležni bomo vegansko-vegetarijanskih obrokov, celoten čas vam je pa na voljo bar s svežim sadjem, energetizirano vodo in raznimi zdravilnimi in čistilnimi čaji ter zvarki.Kamp ponuja tudi zelo bogat glasbeni program, plemenske večere ob ognju, plesu in živi glasbi, letos pa pripravlja posebno presenečenj, a to naj ostane zaenkrat še skrivnost.Obiskovalcem so na voljo tudi brezplačni supi in kanuji za spust po reki, za lepo vreme pa bo poskrbel orgonski top, kateri bo vzpostavljen na samem kraju dogodka.UNIVERSAL CAMP 2023 – NAJVEČJI SPIRITUALNI KAMP V SLOVENIJI

Število vstopnic je omejeno na 123 – v kolikor vas pokliče, rezervirajte svoje mesto čim prej in si zagotovite prostor med prečudovitimi ljudmi na svetli strani mavrice. Dobrodošli!Več informacij najdete na uradni spletni strani kampa www.universal-camps.eu.

Magazin   › Zdravje   › UNIVERSAL CAMP 2023 – NAJVEČJI SPIRITUALNI KAMP V SLOVENIJI
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.