Lunin magazin

NADANGEL RAFAEL

Objavljeno: 15.7.2009
Avtor: Marjetka Novak

Njegovo ime pomeni: Bog je zdravil, Bog je ozdravil, Bog ozdravlja

Eterično zatočišče:  Fatima na Portugalskem

Barva: zelena, po nekaterih virih rumena in oranžna

Kristal: smaragd, žad, roževec, citrin, rumeni in oranžni
kalcit, zlati beril, topaz, turmalin, peridot, opal

Eterično olje: bergamotka, cimet, pelargonija, sivka, limona, grenivka, mandarina

Incens: sivka, lilija, smreka

Kompasna smer: vzhod, po nekaterih virih jug

Planet: Merkur

Element: zrak

Kovina: aluminij, živo srebro

Dan: sreda, po nekaterih virih sobota in nedelja

Letni čas: pomlad

Zodiakalno znamenje: dvojčki, vaga, vodnar, po nekaterih virih lev in strelec

Čakra: 6. čakra, lahko ga kličemo tudi za uravnoteženje vseh drugih čaker

Zdravstvene težave: pljuča, dihala, oči, hrbtenjača, zdravje na sploh, ušesa, ščitnica, živčni sistem

Čustvene težave: vse

Kako pomaga: pri zdravljenju fizičnih in psihičnih težav in pri prebujanju tretjega očesa. Poveljuje množicam angelov zdravilcev, ki pomagajo ozdraveti tistemu, ki se obrne nanje

Nadangel Rafael deluje s smaragdno zelenim žarkom ravnotežja, zdravljenja in obilja. Pomaga popotnikom in zdravilcem ter ščiti vizijo in resnico, zato nam bomo z njegovo podporo našli smisel pravičnosti.

INVOKACIJA
NADANGELA RAFAELA
Kličem tebe, mogočni nadangel Rafael,
  postavi se za menoj.
Napolni me z zdravjem in obiljem. Prosim, da me varuješ na potovanjih, in prosim, da bom dovzeten/dovzetna za pravico, resnico in vizijo.
Amen!


Rafael je eden od sedmih glavnih nadangelov, ki stojijo pred božjim prestolom. Znan je kot semitski bog zraka. Bedi nad večernim vetrom.
Je tudi eden od štirih nadangelov, ki bedijo nad vso boleznijo, čustvenimi ranami in otroki. Njegova naloga je ozdraviti Zemljo.

Nadangel Rafael je ozdravil slepega moža in zvezal demona. Katoličani verujejo, da je prav on zdravil bolne in uboge v Betesdi. Rečeno je, da Nadangel Rafael celi vse rane. Sveto pismo navaja, da je spremljal mladega Tobijo ter ozdravil njegovega očeta in zaročenko, zato velja za nadangela, ki zdravi ljudi in jih ščiti na potovanjih. Je zavetnik lekarnarjev, pomorščakov, romarjev, izseljencev … Nanj se lahko obrnemo, če nas pred potovanjem obhajajo kakršni koli strahovi.

V naša življenja prinaša ravnotežje. Pokličemo ga, ko potrebujemo zdravljenje na fizični in drugih ravneh. Skupaj z angelom varuhom nam pomaga odkrivati vzroke bolezni. Povezujemo ga s tretjim očesom, v pomoč nam je pri duhovnem videnju in pri tem, da imamo jasne vizije resnice. Pomaga jasnovidcem, zdravnikom uradne medicine in alternativnim zdravilcem. Je tudi zaščitnik majhnih otrok.

Rafael je angel molitve, ljubezni, veselja, luči, znanosti in znanja. Navadno se nam pokaže v zeleni barvi.

Odlomek iz knjige: SKRIVNOSTI SEDMIH NADANGELOV - Marjetke Novak
www.svetangelov.com
info@svetangelov.com

Magazin   › Zdravje   › NADANGEL RAFAEL
Oglejte si tudi

Rune kot pomoč pri neobremenjenem življenju

Nordijske Rune so skrivnostni simboli, ki so veljali za vedeževalski pripomoček. Vendar so vse prej kot to.
› Preberi več

Detox črna maska

Imaš težave z mozoljčki, aknami in ogrci? Hitro in enostavno si lahko sama pripraviš črno masko, ki učinkovito odpravlja težave z aknasto in mastno kožo. Obnese pa se tudi pri nadležnih ogrcih.
› Preberi več

Ametist - kristal spiritualnosti

Ametist velja za močen zaščitni kamen, saj čisti prostor negativnih energij in varuje naše energetsko polje. Vibracija kristala deluje na fizičnem, čustvenem in psihičnem nivoju, saj odpravlja stres in v življenje prinaša harmonijo.
› Preberi več

Roževec - kristal ljubezni

Roževec je napolnjen z nežno in toplo energijo, zato bo v vaše življenje prinesel več ljubezni, sreče, miru in samozaupanja. Sprošča neizražena čustva in srčno bolečino. Roževec krepi in odpira srčno čakro.
› Preberi več

Vrtnica - simbol lepote, ljubezni in ravnovesja

Vonj vrtnice pomirja, sprošča in dviguje razpoloženje. Deluje na vseh ravneh, tako na naše telo kot na naš um. Pomaga proti depresiji, žalosti, strahu in jezi, obenem pa je čudovita za odpravljanje ženskih težav.
› Preberi več

Materina dušica ali timijan

Materina dušica blaži vrsto težav: lajša prebavne motnje, čisti aknasto kožo, pomaga pri zdravljenju in razkuževanju zgornjih dihalnih poti, pomirja kašelj, uspava, pomirja in krepi živce, pospešuje tudi potenje in prebavo ter sprošča krče.
› Preberi več

Sivka in njena uporaba

Sivko lahko uporabite kot sproščujočo kopel, za boljši spanec, kot masažno olje, za lajšanje glavobola, za nego aknaste kože, preganjanje mrčesa ter umirjanje srbenja po pikih žuželk.
› Preberi več

Jupiter v Strelcu – ujemi svoje sanje

Planet Jupiter v astrologiji simbolizira naše potrebe in želje po napredku, rasti in širitvi. Njegov prehod skozi Zodiakalen krog traja 12 let.
› Preberi več

Orgonit - vir življenjske energije

Orgoniti odpravljajo težave, ki so posledica onesnaženosti sodobnega okolja. Z energijo napolnijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem in tako pozitivno vplivajo na naše psihofizično počutje.
› Preberi več

› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.