Lunin magazin

NADANGEL RAFAEL

Objavljeno: 15.7.2009
Avtor: Marjetka Novak

Njegovo ime pomeni: Bog je zdravil, Bog je ozdravil, Bog ozdravlja

Eterično zatočišče:  Fatima na Portugalskem

Barva: zelena, po nekaterih virih rumena in oranžna

Kristal: smaragd, žad, roževec, citrin, rumeni in oranžni
kalcit, zlati beril, topaz, turmalin, peridot, opal

Eterično olje: bergamotka, cimet, pelargonija, sivka, limona, grenivka, mandarina

Incens: sivka, lilija, smreka

Kompasna smer: vzhod, po nekaterih virih jug

Planet: Merkur

Element: zrak

Kovina: aluminij, živo srebro

Dan: sreda, po nekaterih virih sobota in nedelja

Letni čas: pomlad

Zodiakalno znamenje: dvojčki, vaga, vodnar, po nekaterih virih lev in strelec

Čakra: 6. čakra, lahko ga kličemo tudi za uravnoteženje vseh drugih čaker

Zdravstvene težave: pljuča, dihala, oči, hrbtenjača, zdravje na sploh, ušesa, ščitnica, živčni sistem

Čustvene težave: vse

Kako pomaga: pri zdravljenju fizičnih in psihičnih težav in pri prebujanju tretjega očesa. Poveljuje množicam angelov zdravilcev, ki pomagajo ozdraveti tistemu, ki se obrne nanje

Nadangel Rafael deluje s smaragdno zelenim žarkom ravnotežja, zdravljenja in obilja. Pomaga popotnikom in zdravilcem ter ščiti vizijo in resnico, zato nam bomo z njegovo podporo našli smisel pravičnosti.

INVOKACIJA
NADANGELA RAFAELA
Kličem tebe, mogočni nadangel Rafael,
  postavi se za menoj.
Napolni me z zdravjem in obiljem. Prosim, da me varuješ na potovanjih, in prosim, da bom dovzeten/dovzetna za pravico, resnico in vizijo.
Amen!


Rafael je eden od sedmih glavnih nadangelov, ki stojijo pred božjim prestolom. Znan je kot semitski bog zraka. Bedi nad večernim vetrom.
Je tudi eden od štirih nadangelov, ki bedijo nad vso boleznijo, čustvenimi ranami in otroki. Njegova naloga je ozdraviti Zemljo.

Nadangel Rafael je ozdravil slepega moža in zvezal demona. Katoličani verujejo, da je prav on zdravil bolne in uboge v Betesdi. Rečeno je, da Nadangel Rafael celi vse rane. Sveto pismo navaja, da je spremljal mladega Tobijo ter ozdravil njegovega očeta in zaročenko, zato velja za nadangela, ki zdravi ljudi in jih ščiti na potovanjih. Je zavetnik lekarnarjev, pomorščakov, romarjev, izseljencev … Nanj se lahko obrnemo, če nas pred potovanjem obhajajo kakršni koli strahovi.

V naša življenja prinaša ravnotežje. Pokličemo ga, ko potrebujemo zdravljenje na fizični in drugih ravneh. Skupaj z angelom varuhom nam pomaga odkrivati vzroke bolezni. Povezujemo ga s tretjim očesom, v pomoč nam je pri duhovnem videnju in pri tem, da imamo jasne vizije resnice. Pomaga jasnovidcem, zdravnikom uradne medicine in alternativnim zdravilcem. Je tudi zaščitnik majhnih otrok.

Rafael je angel molitve, ljubezni, veselja, luči, znanosti in znanja. Navadno se nam pokaže v zeleni barvi.

Odlomek iz knjige: SKRIVNOSTI SEDMIH NADANGELOV - Marjetke Novak
www.svetangelov.com
info@svetangelov.com

Magazin   › Zdravje   › NADANGEL RAFAEL
Oglejte si tudi

› Preberi več

Uran v Biku – SVET, KOT ..POZNAMO, SE BO SPREMENIL

Uran, planet nenadnih sprememb, je 15.5.2018 ob 12:10 vstopil v najbolj stabilno in zemeljsko znamenje, Bika. V njem bo ostal 7 let. Naravi znamenja Bika in planeta Urana sta neusklajeni, saj je Bik počasen in previden, medtem ko je Uran hiter...
› Preberi več

Saturn v Kozorogu – nov red na starem pogorišču !

Saturnov prehod nas sooča z realnostjo in ruši naše morebitne iluzije. Od nas zahteva delo in trud, saj so področja, ki jih aktivira tokom svojega prehoda, podvržena preizkušnjam in počasni rasti.
› Preberi več

Pomoč in zdravljenje s Samorogi

Samorogi niso samo mistična bitja, ampak so konkretna bitja, ki nas, če jim dovolimo, usmerjajo, vodijo ter nam pomagajo prebuditi sebe skozi odpravljanje vzorcev in bremen, zaradi katerih ne živimo v sedanjosti in smo obstali na točki.
› Preberi več

Osebni horoskop v knjigi

Vsak je rojen pod srečno zvezdo. Osebni ali rojstni horoskop pa je kot zemljevid, ki ti natančno predstavi tvojo osebnost, obnašanje, pomanjkljivosti in potenciale in te popelje do tiste zvezde, ki prinaša srečo tebi.
› Preberi več

Sadni prigrizek za vašega psa

Sadni prigrizek za vašega psa. Vsebuje veliko beljakovin ter malo maščob.
› Preberi več

Moda za najmlajše

Kdo je rekel da tudi naši najmlajši niso modno oblečeni? To je zagotovo preteklost. Prav ta članek vas bo seznanil kaj obleči otroku, da bo tudi on skupaj z vami v trendu hkrati pa bo obdržal otroški izgled?
› Preberi več

Pepel - kot čistilo

V prehodnih obdobjih je kamin super zadeva. Nad kaminom in uporabo kurjave v njem imamo popolen nadzor in tako si lahko pripravimo tudi zelo kvaliteten pepel. Pepel je vsestransko uporaben - tokrat bomo pogledali kako ga uporabiti kot čistilo.
› Preberi več

Domače milo in njegova skrivnost

Milo je danes nepogrešljiv izdelek v našem domu. Poznali so ga že v Antiki in ni novost. Pa ga je res tako preprosto izdelati?
› Preberi več

Divji kostanj in njegova čistilna moč

Uporaba kostanja kot čistilnega sredstva danes ni več tako poznana. Nekoč pa so ga uporabljali tako za osebno nego, kot za pranje.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.