Lunin magazin

UPORABA ANGELSKIH ESENC

Objavljeno: 15.7.2009
Avtor: Marjetka Novak

Angeli in nadangeli so božji poslanci, ki vam bodo pomagali do uspeha pri vašem delu, financah, odnosih, partnerstvih. Pomagali vam bodo pri zdravljenju. Vodili vas bodo in navdihovali ter pomagali, da boste lahko izpolnili božanski načrt. Pomagali vam bodo, da boste bližje svojemu višjemu jazu. Zaščitili vas bodo pred vsemi nevarnostmi, boleznimi in nesrečami. Pomagali vam bodo, da boste ponovno občutili globok notranji mir.

Angeli in nadangeli so ustvarjeni, da vam pomagajo in odgovorijo na vaše molitve. Angeli vas ne bodo nikoli zapustili. Nikoli ne bodo prezrli vaših molitev ali prošenj. Pripravljeni so, da vam priskočijo na pomoč kadarkoli in kjerkoli: samo poklicati in zaprositi jih morate. Pri tem pa ni pomembno ali je vaš problem velik ali majhen

ANGELSKE ESENCE

Angelske esence so nastale pod vodstvom nadangelov in vnebovzetih mojstrov in so vam dane kot pripomoček za lažje povezovanje z angeli in nadangeli. Ko jih boste vnesli v svoje avrično polje, bodo vplivale na vaše fizično, miselno in čustveno telo. Z njimi boste lažje odpravili najgloblje vzroke svojih težav, pomagale pa vam bodo tudi pri duhovnem prebujenju. Lahko jih uporabljate v vsakdanjem življenju in pri različnih meditacijah. Nekatere ženske so mi povedale, da jih uporabljajo namesto parfuma in jih imajo kar na polički v kopalnici.

UPORABA ANGELSKIH ESENC

Angelske esence so samo za zunanjo uporabo. Vsakič obvezno pretresite stekleničko - tako se aktivira energija esence. Uporabite jo lahko enkrat do dvakrat na dan. Za optimalni učinek priporočam, da esenco uporabljate 3 x dnevno (zjutraj, opoldne in zvečer) en mesec vsak dan, lahko pa tudi dlje.

Na dlan enkrat špricnemo iz razpršilne stekleničke in podrgnemo dlani. Nato dlani podržimo nad kronsko čakro in zaprosimo, da energija esence vstopi v našo auro. Potem z obema dlanema pogladimo vso auro in zaprosimo: »Energija te esence, prosim vstopi v mojo auro!«

Z aktivacijo esence v auro se naveže neposredna povezava z angelom, nadangelom oziroma vnebovzetim mojstrom, čigar energijo vsebuje določena esenca.

Na koncu se ne pozabite zahvaliti angelom in nadangelom ter vnebovzetim mojstrom.

Nekaj različnih načinov uporabe angelskih esenc:

 • Intuitivno lahko izberete esenco, ki vas v danem trenutku najbolj potegne.
 • Pri izbiri esence lahko uporabite nihalo, če ga znate uporabljati.
 • Namažite nekaj kaplic odgovarjajoče esence na predel telesa, kjer čutite blokado. Hitro nam lahko pomaga pri odpuščanju raznih negativnih emocij.
 • Esence na pomagajo tudi energijsko očistiti in napolniti prostor z pozitivno energijo in angelsko prisotnostjo.
 • Esenco za energetsko čiščenje prostora ali esenco angela luči ali esenco nadangela Mihaela lahko dodate tudi vodi za pomivanje in čiščenje stanovanja, da odstranite vso negativno energijo iz stanovanja. Te esence lahko dodate tudi v pralni stroj, da odstranite iz posteljine ali oblačil vso negativno energijo. Še posebej ne pozabite na to po raznih težkih boleznih.
 • Odgovarjajočo esenco lahko daste v dišavno lučko, da napolnete svoj prostor z energijo posameznega nadangela
 • Nekaj kaplic esence lahko daste v toplo ( ne prevročo ) kopel. Dodaste še nekaj morske soli in uživate v kopeli in nato z desno roko v smeri urinega kazalca nekajkrat premešate vodo.
 • Esenco lahko dodaste tudi barvi za beljenje prostora. Katero esenco boste dodali pa je odvisno od vašega namena kaj želite zmanifestirati v svojem življenju ( energetsko čiščenje, obilje, zdravje, dobri odnosi itd…)
 • Odgovarjajočo esenco lahko dodate tudi raznim masažnim oljem neposredno pred masažo
 • Esenco Nadangela Mihaela lahko uporabite preden greste spat. To bo pomagalo da boste bolje, globje in mirno spali. in globj , dvašemu eteričnemu telesu.
 • Če slučajno trpite za nočnimi morami vam lahko esenca nadangela Mihaela zelo pomaga.
 • Pred spanjem lahko uporabite esenco določenega nadangela če želite ponoči obiskati njegovo eterično prebivališče.
 • Lako uporabite odgovarjajočo esenco in prosite za sporočilo skozi sanje. Lahko zaprosite za pomoč razrešitev določenega problema skozi sanje.
 • Esence lahko uporabite pri svoji vsakodnevni meditaciji.
 • Pri bioenergijskih ali reiki terapijah.
 • Nekaj kapljic esence nadangela Rafaela damo na svoje dlani preden začnemo z terapijo.
 • Esenco nadangela Rafaela lahko uporabite tudi pri raznih poškodbah ( ne direktno na odprte rane ) ali pri opeklinah po sončenju. Pri raznih mišičnih napetostih
 • Pred začetkom katerekoli terapije ali masaže lahko vnesemo v svojo auro esenco nadangela Mihaela, ki nas bo zaščitil pred neželenimi energijami.
 • Reiki mojstri si lahko dajo nekaj kapljic esence na svoje dlani pred začetkom inicijacij.
 • Angelske esence so zelo učinkovite pri različnih stresnih situacijah.
 • Angelsko esenco nadangela Rafaela in Mihaela lahko uporabite vedno v različnih stresnih situacijah.
 • Lahko izberete esenco za določen namen npr: obilje, zdravljenje, zaščito in jo uporabite za vnos v vašo auro in v prostor ( stanovanje ali delovni prostor)
 • Z esenco lahko poškropite vaš priljubljen kristal
 • Z esenco nadangela Chamuela ali Jophiela lahko navlažite vaše zapestje, grlo, čelo, zadnjo stran vratu in stopala ko se počutite psihično in fizično utrujene.

Avtror: Marjetka Novak

VEČ O ANGELSKIH ESENCAH: http://www.svetangelov.com/angelske_esence.php

info@svetangelov.com

Magazin   › Zanimivosti   › UPORABA ANGELSKIH ESENC
Oglejte si tudi

Rune kot pomoč pri neobremenjenem življenju

Nordijske Rune so skrivnostni simboli, ki so veljali za vedeževalski pripomoček. Vendar so vse prej kot to.
› Preberi več

Detox črna maska

Imaš težave z mozoljčki, aknami in ogrci? Hitro in enostavno si lahko sama pripraviš črno masko, ki učinkovito odpravlja težave z aknasto in mastno kožo. Obnese pa se tudi pri nadležnih ogrcih.
› Preberi več

Ametist - kristal spiritualnosti

Ametist velja za močen zaščitni kamen, saj čisti prostor negativnih energij in varuje naše energetsko polje. Vibracija kristala deluje na fizičnem, čustvenem in psihičnem nivoju, saj odpravlja stres in v življenje prinaša harmonijo.
› Preberi več

Roževec - kristal ljubezni

Roževec je napolnjen z nežno in toplo energijo, zato bo v vaše življenje prinesel več ljubezni, sreče, miru in samozaupanja. Sprošča neizražena čustva in srčno bolečino. Roževec krepi in odpira srčno čakro.
› Preberi več

Vrtnica - simbol lepote, ljubezni in ravnovesja

Vonj vrtnice pomirja, sprošča in dviguje razpoloženje. Deluje na vseh ravneh, tako na naše telo kot na naš um. Pomaga proti depresiji, žalosti, strahu in jezi, obenem pa je čudovita za odpravljanje ženskih težav.
› Preberi več

Materina dušica ali timijan

Materina dušica blaži vrsto težav: lajša prebavne motnje, čisti aknasto kožo, pomaga pri zdravljenju in razkuževanju zgornjih dihalnih poti, pomirja kašelj, uspava, pomirja in krepi živce, pospešuje tudi potenje in prebavo ter sprošča krče.
› Preberi več

Sivka in njena uporaba

Sivko lahko uporabite kot sproščujočo kopel, za boljši spanec, kot masažno olje, za lajšanje glavobola, za nego aknaste kože, preganjanje mrčesa ter umirjanje srbenja po pikih žuželk.
› Preberi več

Jupiter v Strelcu – ujemi svoje sanje

Planet Jupiter v astrologiji simbolizira naše potrebe in želje po napredku, rasti in širitvi. Njegov prehod skozi Zodiakalen krog traja 12 let.
› Preberi več

Orgonit - vir življenjske energije

Orgoniti odpravljajo težave, ki so posledica onesnaženosti sodobnega okolja. Z energijo napolnijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem in tako pozitivno vplivajo na naše psihofizično počutje.
› Preberi več

› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.