Lunin magazin

UPORABA ANGELSKIH ESENC

Objavljeno: 15.7.2009
Avtor: Marjetka Novak

Angeli in nadangeli so božji poslanci, ki vam bodo pomagali do uspeha pri vašem delu, financah, odnosih, partnerstvih. Pomagali vam bodo pri zdravljenju. Vodili vas bodo in navdihovali ter pomagali, da boste lahko izpolnili božanski načrt. Pomagali vam bodo, da boste bližje svojemu višjemu jazu. Zaščitili vas bodo pred vsemi nevarnostmi, boleznimi in nesrečami. Pomagali vam bodo, da boste ponovno občutili globok notranji mir.

Angeli in nadangeli so ustvarjeni, da vam pomagajo in odgovorijo na vaše molitve. Angeli vas ne bodo nikoli zapustili. Nikoli ne bodo prezrli vaših molitev ali prošenj. Pripravljeni so, da vam priskočijo na pomoč kadarkoli in kjerkoli: samo poklicati in zaprositi jih morate. Pri tem pa ni pomembno ali je vaš problem velik ali majhen

ANGELSKE ESENCE

Angelske esence so nastale pod vodstvom nadangelov in vnebovzetih mojstrov in so vam dane kot pripomoček za lažje povezovanje z angeli in nadangeli. Ko jih boste vnesli v svoje avrično polje, bodo vplivale na vaše fizično, miselno in čustveno telo. Z njimi boste lažje odpravili najgloblje vzroke svojih težav, pomagale pa vam bodo tudi pri duhovnem prebujenju. Lahko jih uporabljate v vsakdanjem življenju in pri različnih meditacijah. Nekatere ženske so mi povedale, da jih uporabljajo namesto parfuma in jih imajo kar na polički v kopalnici.

UPORABA ANGELSKIH ESENC

Angelske esence so samo za zunanjo uporabo. Vsakič obvezno pretresite stekleničko - tako se aktivira energija esence. Uporabite jo lahko enkrat do dvakrat na dan. Za optimalni učinek priporočam, da esenco uporabljate 3 x dnevno (zjutraj, opoldne in zvečer) en mesec vsak dan, lahko pa tudi dlje.

Na dlan enkrat špricnemo iz razpršilne stekleničke in podrgnemo dlani. Nato dlani podržimo nad kronsko čakro in zaprosimo, da energija esence vstopi v našo auro. Potem z obema dlanema pogladimo vso auro in zaprosimo: »Energija te esence, prosim vstopi v mojo auro!«

Z aktivacijo esence v auro se naveže neposredna povezava z angelom, nadangelom oziroma vnebovzetim mojstrom, čigar energijo vsebuje določena esenca.

Na koncu se ne pozabite zahvaliti angelom in nadangelom ter vnebovzetim mojstrom.

Nekaj različnih načinov uporabe angelskih esenc:

 • Intuitivno lahko izberete esenco, ki vas v danem trenutku najbolj potegne.
 • Pri izbiri esence lahko uporabite nihalo, če ga znate uporabljati.
 • Namažite nekaj kaplic odgovarjajoče esence na predel telesa, kjer čutite blokado. Hitro nam lahko pomaga pri odpuščanju raznih negativnih emocij.
 • Esence na pomagajo tudi energijsko očistiti in napolniti prostor z pozitivno energijo in angelsko prisotnostjo.
 • Esenco za energetsko čiščenje prostora ali esenco angela luči ali esenco nadangela Mihaela lahko dodate tudi vodi za pomivanje in čiščenje stanovanja, da odstranite vso negativno energijo iz stanovanja. Te esence lahko dodate tudi v pralni stroj, da odstranite iz posteljine ali oblačil vso negativno energijo. Še posebej ne pozabite na to po raznih težkih boleznih.
 • Odgovarjajočo esenco lahko daste v dišavno lučko, da napolnete svoj prostor z energijo posameznega nadangela
 • Nekaj kaplic esence lahko daste v toplo ( ne prevročo ) kopel. Dodaste še nekaj morske soli in uživate v kopeli in nato z desno roko v smeri urinega kazalca nekajkrat premešate vodo.
 • Esenco lahko dodaste tudi barvi za beljenje prostora. Katero esenco boste dodali pa je odvisno od vašega namena kaj želite zmanifestirati v svojem življenju ( energetsko čiščenje, obilje, zdravje, dobri odnosi itd…)
 • Odgovarjajočo esenco lahko dodate tudi raznim masažnim oljem neposredno pred masažo
 • Esenco Nadangela Mihaela lahko uporabite preden greste spat. To bo pomagalo da boste bolje, globje in mirno spali. in globj , dvašemu eteričnemu telesu.
 • Če slučajno trpite za nočnimi morami vam lahko esenca nadangela Mihaela zelo pomaga.
 • Pred spanjem lahko uporabite esenco določenega nadangela če želite ponoči obiskati njegovo eterično prebivališče.
 • Lako uporabite odgovarjajočo esenco in prosite za sporočilo skozi sanje. Lahko zaprosite za pomoč razrešitev določenega problema skozi sanje.
 • Esence lahko uporabite pri svoji vsakodnevni meditaciji.
 • Pri bioenergijskih ali reiki terapijah.
 • Nekaj kapljic esence nadangela Rafaela damo na svoje dlani preden začnemo z terapijo.
 • Esenco nadangela Rafaela lahko uporabite tudi pri raznih poškodbah ( ne direktno na odprte rane ) ali pri opeklinah po sončenju. Pri raznih mišičnih napetostih
 • Pred začetkom katerekoli terapije ali masaže lahko vnesemo v svojo auro esenco nadangela Mihaela, ki nas bo zaščitil pred neželenimi energijami.
 • Reiki mojstri si lahko dajo nekaj kapljic esence na svoje dlani pred začetkom inicijacij.
 • Angelske esence so zelo učinkovite pri različnih stresnih situacijah.
 • Angelsko esenco nadangela Rafaela in Mihaela lahko uporabite vedno v različnih stresnih situacijah.
 • Lahko izberete esenco za določen namen npr: obilje, zdravljenje, zaščito in jo uporabite za vnos v vašo auro in v prostor ( stanovanje ali delovni prostor)
 • Z esenco lahko poškropite vaš priljubljen kristal
 • Z esenco nadangela Chamuela ali Jophiela lahko navlažite vaše zapestje, grlo, čelo, zadnjo stran vratu in stopala ko se počutite psihično in fizično utrujene.

Avtror: Marjetka Novak

VEČ O ANGELSKIH ESENCAH: http://www.svetangelov.com/angelske_esence.php

info@svetangelov.com

Magazin   › Zanimivosti   › UPORABA ANGELSKIH ESENC
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.