Lunin magazin

Marjetka Novak

Nekateri me že dobro poznate, nekateri morda še ne. Imam tri želje:

  • da vam pomagam narediti pozitiven premik v vašem življenju
  • da vam pomagam najti svoje poslanstvo
  • da vas naučim, kako živeti svoje poslanstvo

Sem ustanoviteljica ANGEL ACADEMY FOR AWAKENING®

Pod njenim okriljem se izvajajo različni programi, katerih avtorica sem sama:

  • Šola za angelskega terapevta®
  • Šolo prebujanja intuicije s pomočjo angelskih kart®
  • Angelski Reiki®

Na področju komunikacije z angeli sem avtorica več knjig, meditacijskih zgoščenk in angelskih kart, ki so izdane tudi v hrvaškem in angleškem jeziku. Bila sem gostja številnih televizijskih in radijskih postaj v Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji.

Redno predavam na delavnicah in tečajih v Sloveniji in občasno tudi v tujini.

Zadnje objave

KAJ ANGELI PRAVIJO O DENARJU

KDAJ SMO BREZ DENARJA? Takrat, ko smo čustveno na tleh. Resnica je, da si lahko želimo kar koli, da le nikogar ne prizadenemo: trdnejše zdravje, več veselja, duhovni napredek, več denarja, zasebno podjetje, močnejšo vero in zaupanje v Boga, ...
› Preberi več

DEVE KRISTALOV

Duhovom narave se približajte z ljubeznijo in hvaležnostjo. Ne postavljajte intelektualnih vprašanj, teorija jih ne zanima. So direktne, spontane, včasih skoraj otročje.
› Preberi več

O ANGELIH

Angeli so z ljudmi zelo povezani. Zato lahko vsak človek vzpostavi povezavo z angeli; angeli pa so sposobni uskladiti svoje vibracije z vibracijami posameznikov, lahko se prilagodijo njegovi situaciji in mu tako pomagajo, ga ščitijo in vodijo.
› Preberi več

MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI

Moja duhovna pot se je začela v devetdesetih letih, ko sem našla pomoč za svoje težave v terapijah reikija. Ker je bilo zdravljenje uspešno, sem se odločila, da se bom izobrazila na
› Preberi več

ANGEL VARUH

Angel varuh (imenujemo ga tudi Angel čuvar) prevzame ime svojega varovanca, prav tako pa tudi njegov vzdevek in podobno. Če oseba zamenja svoje ime, ga zamenja tudi angel varuh.
› Preberi več

POGOVORI Z ANGELI

Najboljša je preprosta molitev s svobodno izbranimi besedami, ki prihajajo iz srca; če ne najdete pravih besed ali pa ne želite moliti na svoj način, potem je najbolje moliti Očenaš , Zdravo Marijo in Vero.
› Preberi več

ANGELSKI REIKI

Med samim Angelskim Reikijem se odpre prostor kjer se srečajo angeli in zemlja. V tem prostoru se pojavijo legije angelov, ki posredujejo terapevtu vse potrebne informacije in pomagajo terapevtu vzpostaviti povezavo z drugimi dimenzijami
› Preberi več

UPORABA ANGELSKIH ESENC

Angelske esence so nastale pod vodstvom nadangelov in vnebovzetih mojstrov in so vam dane kot pripomoček za lažje povezovanje z angeli in nadangeli. Ko jih boste vnesli v svoje avrično polje, bodo vplivale na vaše fizično, miselno in čustveno telo. Z njim
› Preberi več

NADANGEL RAFAEL

Rafael je eden od sedmih glavnih nadangelov, ki stojijo pred božjim prestolom. Znan je kot semitski bog zraka. Bedi nad večernim vetrom. Je tudi eden od štirih nadangelov, ki bedijo nad vso boleznijo, čustvenimi ranami in otroki.
› Preberi več

NADANGEL GABRIJEL

Poleg nadangela Mihaela je nadangel Gabrijel najpogosteje omenjan in med ljudmi najbolj poznan nadangel, saj je imel zelo pomembno vlogo pri rojstvu dveh velikih svetovnih religij, krščanstva in islama.
› Preberi več

PSIHIČNI POTENCIJALI

Vsak človek ima fizične čute (vid, sluh, okus, vonj, dotik) in psihične sposobnosti. Informacije prejemamo in kanaliziramo na različne načine. Lahko smo jasnovidni, jasnoslišni, jasnočutni ali jasnovedni.
› Preberi več
Magazin   › Avtorji   › Marjetka Novak

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.