Lunin magazin

Moj pogled na svet v letu 2005 skozi očala kozmologije KI devet zvezd

Objavljeno: 10.2.2005
Avtor: Vojko Kalan
Moj pogled na svet v letu 2005 skozi očala kozmologije KI devet zvezd

Astrologija Devetzvezdni KI -

Zemljevid energijskega sveta

Moj pogled na svet v letu 2005

skozi očala kozmologije "KI devet zvezd"


Animacija prikazuje tok energij skozi Luo Shu - magični kvadrat

Leto temnozelenega drevesa 4 se je pričelo 4. februarja 2005. Je pa tudi daljše obdobje devetih let: od 4. februarja 2000 do 4. februarja 2008 pod vplivom enake energije. Tako bodo spremembe, ki so se pričele v letu 2000 zdaj prišle na plan. Prav takrat je čas začel teči še hitreje kot smo bili vajeni, mnogi so rabili dolgo časa, da so se navadili. V letih 2003 in 2004 nas je dosegla stagnacija. Ves čas smo lahko gledali pred sabo vabljive podobe prihodnosti, ki pa so ostale daleč stran - nedosegljive. Letos pa čas začne teči z vrtoglavo hitrostjo, Spremembe v naravi in družbi so tako hitre, da jim ne moremo več slediti. Tisti, ki se bodo znali ustaviti, (ki bodo znali uvideti nov način življenja, znali prisluhniti svojemu umu, svojim čustvom, telesu in sebi) bodo prehiteli vse ostale.

Duhovni - ezoterični razvoj se je v času 2003, 2004 navidez zaustavil. Cvetijo pa prodajalne s simboli, z "okraski" za tiste, ki morda menijo, da jim bo okrasek ščitil dom ali prinesel srečo - brez njihove notranje spremembe, morda pa niso slišali zanimive definicije neumnosti: "Neumnost je to, da bi radi spremembe, a nič ne naredimo, da bi karkoli spremenili!"

V letu, ki je z nami pa se bodo zagotovo zgodile velike spremembe prav na duhovnem področju, kajti spreminja se način komunikacije med ljudmi. Ta postane neposredna in lahko še z manjšo uporabo besed kot doslej. Tisti pa, kateri takšnega načina komuniciranja ne bodo umeli uporabljati bodo seveda še naprej uporabljali ustaljene metode, tehnološka sredstva. Tudi na tem področju bomo priča mnogim novim napravam, novim sistemom. Mnogokrat pa se bo zgodilo, da jih ne bomo več znali uporabljati. Priča bomo mnogim skorajda šokantnim dogodkom na področju komunikacij, kajti leto temnozelenega drevesa 4 je karmično za komunikacijo, za medije, za ptice, za letala, za umetnost, denarni trg, denar, dokumente,…

Energija temnozelenega drevesa 4 je nežna - a močna - neustavljiva. Prinaša nam nove, drugačne odnose med ljudmi in med narodi. Prinaša nam svežino, empatijo, poudarja srčnost in v ljudeh vzbuja željo po potovanju, po doseganju daljnih, skorajda nedosegljivih dežel. Pojavi se tudi želja po raziskovanju, po odkrivanju novega. Umetnost in umetniki, šole, šolniki in šolarju, mediji, denar in vsi tisti, ki delujejo na teh področjih doživljajo karmični čas. To je ura resnica in čas učenja. To je čas ko se bodo pomembna dogajanja vrtela v omenjenih ustanovah. Med področja, kjer se bo v letu 2005 “vrtelo” največ pozornosti so tudi: aviacija, zračni transport, ptice in še mnoga druga področja. Mnogokrat bomo priča prehitrim reakcijam brez predhodnega premisleka in načrtovanja celo pri velikih podjetjih in ustanova. Priča bomo večji količini letalskih nesreč ali nesreč v zraku, vendar bo tudi letalska industrija hitro napredovala. Novi, drugačni časi so zdaj tu. Nima se ji smisla upirati in čakati, da mine. Bolj modro jo je spoznati in uporabiti vse, kar zmoremo in znamo od tistega, kar nosi s seboj. Videli bomo, da je leto Temnozelenega drevesa 4 - leto neprestanih sprememb - te postanejo edina stalnica! Zdaj steče razvoj naprej tudi na tehnološkem poročju - s takšno naglico, da ji je težko slediti celo na ozkih strokovnih področjih.

• Svet preplavljajo nove tehnološke rešitve in novi izumi

• pojavijo se nova zdravila

• medicina napreduje z vrtoglavo hitrostjo

• tehnologijo bodo obvladali le nekateri strokovnjaki na svojem ozkem področju

• komunikacija med ljudmi se razširi na do sedaj nepojmljiv način

• virusne bolezni se iz jugovzhodne Azije razširijo v osredjo Azijo, lahko tudi v Evropo

• informacijski sistemi se spreminjajo, mnogi imajo velike težave in lahko pride celo do začasnega nedelovanja večjih informacijskih sistemov

• računalniški virusi so tisti, ki spreminjajo obnašanje informacijskih sistemov

• mnogim ljudem se bo spremenil sistem vrednot

• Evropo in posebej dežele zahodne Evrope po eni strani doživljajo velike uspehe, po drugi plati pa imajo velike težave na vseh področjih življenja - (glej sliko); posebej tu omenim težave s poplavami, lahko tudi snegom ali ledom. Z “vodnimi” težavami pa se bodo ukvarjale tudi vse dežele, katere ležijo na jugozahodu celin, držav. Tudi na slovenski obali utegne voda poplaviti veliko večje površine kot smo bili vajeni doslej. Posebno velika nevarnost te vrste se na slovenski obali prične že takoj v začetku februarja 2005. V tem času je na obali možnih tudi več drugih nesreč in kriminalnih dejanj. Več ali manj slovenska obala letos ni tisto, kar bi si večina od nas želela izkusiti. Z vodo predvidevam težave predvsem junija pa tudi v avgustu, septembru, oktobru ali celo kasneje.

Seveda vse te spremembe prinesejo s seboj tudi spremembo življenjskega sloga. Kdorkoli je pripravljen na učenje novega, lahko najde področje svojega delovanja in svojo tržno nišo v kateri je lahko zelo uspešen, ne glede na svojo starost ali izobrazbo. Tisti, ki pa bodo zrli le na svojo “plačo”, pa bodo kaj lahko ostali prav brez nje.

Pozorno 2005

Predvidi se morda komu zdijo kot črn oblak na modrem nebu. Pa se splača spomniti:- ko natakar razbije pladenj kozarcev, si trgovec mane roke - steklarjevi otroci bodo dobili večerjo…. Predvidi so mišljeni kot opozorilo na drugačno obnašanje zato, da bi vsi mi boljše in lepše živeli. Vsekakor je odveč strah – ta nam lahko le škodi. Bolj je to poziv k pozornosti nase in na svoje okolje v vsakem trenutku našega življenja.

Pomembno je videti, da se vsak od nas prizadeva, da bi živel boljše in da s svojim načinom življenja, svojim odzivanjem na svojo okolico, s svojim prehranjevanjem, delom in zabavo spreminja svojo energijo in energijo – počutje svoje okolice. Dobro je, da si vsak na svoj način prizadeva k boljšim odnosom in k boljšemu življenju. Prepričan sem, da je to dober način za lepše in bolj zadovoljno življenje….


Vabim vas na ogled osebnega letnega in osebnega mesečnega predvida na spletni strani: Http://www.9zvezd.com

Vojko,
10. februar 2005: 4 4 8 2

Članek je objavljen tudi v reviji KarmaPlus

Magazin   › Astrologija   › Moj pogled na svet v letu 2005 skozi očala kozmologije KI devet zvezd
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.