Lunin magazin

5 partnerjev za vsako astrološko znamenje

Objavljeno: 27.11.2008
Avtor: Fiona
5 partnerjev za vsako astrološko znamenje
Začnimo kar z Ovnom, začetnikom pomladi in kardinalnim ognjenim znamenjem. Oven kot zelo strastno znamenje se naravno ujema s preostalimi ognjenimi znamenji, ki mu bodo v odnosu prinašali zagon, temperament, navdušenje, dinamiko in neposrednost. Izjemna kombinacija sta tudi Oven in Vodnar, ki sta tesno povezana v njunih življenjskih poteh in usodi. Oven in Tehtnica sta si nasprotni znamenji, zato lahko na začetku nastopijo težave, ki pa se prav lahko spremenijo v zelo dobro zvezo. Z Devico boste imeli soliden odnos, vendar je dobro, da najdete še kakšen drug ujemajoč element v vašem horoskopu.
Bik je trdno umeščen v letni čas, pomlad, zato sodi med stalna znamenja horoskopa. Ujema se s preostalimi zemeljskimi znamenji, za katere so značilne stanovitnost, zanesljivost, čutnost in prvinskost. Z Rakom boste našli skupni jezik v življenjski naravnanosti, ki vas bo pritegnila in v vaju vzbudila lepa občutenja. Škorpijon je vaše nasprotje, zato previdno na začetku, s časom se pa bodo stvari postavile v pravi tir, tako da se obeta lepa zveza. Lev vas pritegne, vendar poiščite v njegovem horoskopu še druge ujemajoče prvine, ki bodo delovale v vajin prid.
Dvojček je zračno znamenje na prehodu med pomladjo in poletjem,torej med letnim časom, zato ga umeščamo med nestalna znamenja. Ljubezensko se ujema z drugimi zračnimi znamenji, ki jih družijo igrivost, nestanovitnost, sproščenost in zvedavost. Odličen je tudi odnos z Devico, s katero vas bodo združile naloge v življenju, pa ne samo to. Strelec bo s svojo puščico zadel tudi vas, a le previdno, saj je v zvezah z nasprotji potreben čas in čas. Rak vas bo zanimal, vendar preverite svojo in njegovo rojstno karto.
Rak je prvi znak poletja, je torej začetnik letnega časa, zato spada med kardinalna znamenja. Naravno se ujema z vodnimi znamenji, ki jih odlikujejo privrženost, čustvenost, notranji svet in domačnost. Idealen za vas je tudi Bik, saj vas združuje življenjska pot, ki vam bo prinesla srečo. Kozorog je vaše nasprotje, zato bo, saj veste, potrebna potrpežljivost, a le počakajte. Dvojček vas ne bo pustil hladne, vendar priporočamo primerjavo dodatnih zodiakalnih elementov v rojstni karti.
Lev je stalno znamenje, saj je umeščen v sredino letnega časa. Kakor za druga ognjena znamenja, s katerimi se zelo dobro ujame, so za njega pomembne značilnosti navdušenost, temperament, strast in neposrednost. Odlično se bo znašel tudi z Ribami, s katerimi ima skupno življenjsko pot, ki ju bo prijetno presenetila. Iskrice bodo v zraku tudi z Vodnarjem, ki je vaše nasprotje, zato pokažite malo strpnosti, v tem primeru se izplača. Bik vam bo dal misliti, vendar le poiščite dodatne ujemajoče prvine v vajinem horoskopu.
Devica se nahaja na prehodu iz poletja v jesen, je med letnima časoma, zato sodi med nestalna znamenja. Je zemeljsko znamenje in zna pokazati trmoglavost, stalnost, prvinskost in čutnost kakor tudi druga zemeljska znamenja, s katerimi se naravno ujema. Odličen za vas je tudi Dvojček, saj vas lahko usoda združi, pa saj ne boste imeli nič proti. Ribi so vaše nasprotno znamenje, a ne podležite hudim uram, to je obetaven par. Oven vas bo pritegnil, vendar preverite vajini rojstni karti, da ne bo tegob.
Tehtnica je kardinalno znamenje, saj je začetnica letnega časa. Zelo dobro se ujema z zračnimi znamenji, v katerih bo našla intelektualnost, igrivost, nestanovitnost in lahkotnost. Izjemen par boste tudi s Strelcem, ki ga bo življenjska pot pripeljala naravnost k vam. Iskrice bodo tudi med vama z Ovnom, ki je vaše nasprotje, zato previdno na začetku, a le počakajte na dobre čase. Ribi vas bodo pritegnile, pa vendar primerjajte ujemajoče elemente v vajinem horoskopu.
Škorpijon se nahaja na sredini letnega časa, zato ga uvrščamo med stalna znamenja. Kakor druga vodna znamenja, s katerimi se izvrstno ujema, ga odlikujejo čustvenost, predanost, notranji svet in domačnost. Odličen za vas je tudi Kozorog, s katerim vas bo sama usoda združila, bo prav v redu. Bik je vaše nasprotno znamenje, zato boste sprva primorani pokazati malo strpnosti, a le počakajte. Z Vodnarjem bo solidno, vendar primerjajte rojstni karti za dodatne ujemajoče elemente.
Strelec je umeščen med letnima časoma, zato sodi med nestalna znamenja. Element ognja mu daje pustolovski duh, vihravost, neposrednost in dinamičnost. Izvrsten par bo tvoril z drugimi ognjenimi znamenji, na skupni poti se bo čudovito počutil tudi s Tehtnico, ki ju bodo povezale skupne življenjske naloge. Zveza z Dvojčkom bo na začetku zahtevala potrpežljivost, saj je vaše nasprotno znamenje, a se izplača. Kozorog vas bo zamikal, a vendar poiščite dodatne ujemajoče prvine v vajinem horoskopu.
Kozorog je kardinalno znamenje, saj je nosilec letnega časa, zime. Je zemeljsko znamenje, zato so njegove pomembne lastnosti prvinskost, stanovitnost, trmoglavost in čutnost. Poleg drugih zemeljskih znamenj Bika in Device je zanj izvrsten tudi Škorpijon, ki ga bo skupna življenjska naravnanost pripeljala v vaše življenje. Rak je vaše nasprotje, zato bo sprva nekaj razburjenja, vendar vam bo čas pokazal, kaj sledi. Strelec vas bo zanimal, vendar priporočamo dodatne ujemajoče prvine rojstne karte.
Vodnar se nahaja na sredini letnega časa, zato ga uvrščamo med stalna znamenja. Z drugimi zračnimi znamenji, s katerimi se odlično ujema, ga povezujejo intelekt, igrivost, nestanovitnost in lahkotnost. Zelo dobra zveza bo nastala tudi z znamenjem Ovna, s katerim vas bo združila skupna usoda. Lev je vaše nasprotno znamenje, zato boste sprva soočeni z nekaj nesložnosti, a vendar se bo sčasoma razvila ugodna kombinacija. S Škorpijonom bo solidno, vendar primerjajte elemente v osebnem horoskopu za dodatno ujemanje.
Ribi sta nestalni znamenji, saj sta uvrščeni med letnima časoma. Z drugimi vodnimi znamenji, s katerimi tvorita izjemne kombinacije, ju združujejo notranjost, občutki, privrženost in domačnost. Izvrsten par bosta tudi z Levom, s katerim vas bodo povezale življenjske naloge. Devica vam bo kot nasprotno znamenje sprva prinesla občutke nelagodja, a vendar bo to čez čas uspešna zveza. Tehtnica vas bo zamikala, priporočamo pa ujemanje drugih elementov v rojstni karti.
Magazin   › Astrologija   › 5 partnerjev za vsako astrološko znamenje
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.