Lunin magazin

Strelec in Tehtnica v ljubezni in erotiki

Objavljeno: 9.12.2008
Avtor: Fiona
Tako drage Tehtnice, pa je Strelčeva puščica zadela tudi vas. Strelčeva očarljivost je poznana, le malokdo se ji lahko ubrani, vendar Tehtnica bo v pravem trenutku potegnila iz rokava prave karte in najbrž bo Strelec v enako "kočljivem" položaju. Tehtnica bo spretno vlekla niti osvajanja, vendar pustolovski in dinamični Strelec je težko ulovljiv, boste že videli. Pa vendar boste dobili zamisel, da se Strelec rad potepa, tako da preživljanje časa v mestu, kasneje tudi izven njega bo nedvomno padlo na plodna tla. Strelec kot radovednež bo kot nalašč za nadvse spretnega v predstavitvi in obrazlaganju dogodkov, ki so se zgodili tudi stoletja pred nami. Zvečer se lahko ustavite v kakšnem lokalu, če ste na začetku, bolj obljudenem, sicer raje v mirnejšem lokalu. Ko se bo zgodil pravi trenutek in se boste srečali v privlačnem okolju in ozračju, pa kar naj bo poudarek na privlačnem vzdušju, saj bo tako obema lepše. Čustveno valovanje med vama bo prineslo zanimanje za drug drugega in počasi se bosta vajini energiji približali. Besede bodo tekle in s pogovorom boste veliko dosegli. Eksotika ne bo odveč, indijska, tajska ali druga drugačna kuhinja bo lušten dodatek. Misli se tudi počasi povezujejo, vi se le pogovarjajte, časa je na pretek. Saj je še sladica na koncu, lahko jo tudi dvakrat vzamete. Pripisala si bosta vzdevek "bodečega grma", ki malo jezi in preizkuša, če je ljubljena oseba ljubezensko razpoložena. Nekdaj je treba se odpret in popustit.
Magazin   › Astrologija   › Strelec in Tehtnica v ljubezni in erotiki
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.