Lunin magazin

Bik in Kozorog v ljubezni in erotiki

Objavljeno: 11.12.2008
Avtor: Fiona
Privlačnost med Bikom in Kozorogom bo prvinska in naravna. Srečevala se bosta na dnevnih krajih in začutila pogled drug drugega. Ker rada zadržujeta reči, se bosta tudi tega lotila postopno. Rada opazujeta, kako se moški ali ženska čutno in čustveno vstopata v stik z drugimi ljudmi, sodelavci, znanci in neznanci. Časovno obdobje, v katerem to poteka, bo zahtevalo malo potrpljenja in vztrajnosti. Pogovor bo stekel nenačrtovano ali pa tudi namensko, to se ne ve. Pa dobro. Kakšna pripomba glede družbenega dogajanja ne bo odveč, navezanost in tesnost pa morata biti nakazana na začetku. Še enkrat boste poudarili svoje "postopne" spretnosti in tako dosegli očarujoč učinek, ki bo skrbel za zanimanje "nasprotnika". Samo da se naenkrat ne znajdeta v kafiču, velikem, obljudenem, pozornost v več smereh in ljudeh, pa ne pretiravajte, je prava reč. Tovrstni prostori bodo kot nalašč zdaj. Čez čas pa se bodo začeli "ožati", saj poznate tiste bolj osebne in notranje bare, kjer po možnosti strežejo kakšne malo drugačne pijače in napitke, kot je perzijska vroča čokolada (recimo, kdo ve kaj to je?). Super. Stanovanje ste pospravili, kajne? Indijsko kuhinjo ste tudi so-pripravili, ne? Okus je dober in eksotičen, pot do jedilnice in spalnice bo dodelana, drugod pa le naj bo navzkriž, saj obema dobro dene. Čutnost in čustvenost v ozračju se vas bo nalezla, hkrati pa vam obrambni zid nerad popušča, tako da enkrat bo. Kako bi to omehčali, verbalno, kajpak. Dobro izbrane besede bodo samo še spodbudile skupno doživljanje romantike in vzpostavile vez med vama. Dotik bo pričaral navezanost, ki je med vama.
Magazin   › Astrologija   › Bik in Kozorog v ljubezni in erotiki
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.